BOST Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Σε εμένα με κεφαλής jbl με ενσωματωμένο handsfree όλα κανονικά... Κλήσεις και ήχος και σύμβολο ακουστικών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Μού ήρθε η V20c-EUR-XX και έκδοση Android 6.0 λέει . Αυτή είναι η Marshmallow όπως την λέει η Google ? Σε ευχαριστώ δλδ ησουνα με λολλιποπ και σου ηρθε ΟΤΑ update?? η ΜΜ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 δλδ ησουνα με λολλιποπ και σου ηρθε ΟΤΑ update?? η ΜΜ??? Και εμένα... Έχω ποσταρει και print screen μερικές σελίδες πριν ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Και εμένα... Έχω ποσταρει και print screen μερικές σελίδες πριν ;) καλα γιατι λεγανε πως επρεπε να κανεις την αναβαθμιση μεσω του LG BRIDGE και πως δε θα παρεις ΟΤΑ update επειδη ειναι μεγαλο το μεγεθος... να υποθεσω πως μεσω του LG BRIDGE θα ητανε κατι σαν ΒΕΤΑ version??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 καλα γιατι λεγανε πως επρεπε να κανεις την αναβαθμιση μεσω του LG BRIDGE και πως δε θα παρεις ΟΤΑ update επειδη ειναι μεγαλο το μεγεθος... να υποθεσω πως μεσω του LG BRIDGE θα ητανε κατι σαν ΒΕΤΑ version??? Και εγώ αυτήν την απορία είχα και την εξέφρασα στο τοτε ποστ μου.... Το μέγεθος για την V20c Eur είναι 931mb περίπου..... Μέσω αέρα... ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ορίστε για να μην ψάχνεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 απο περιεργεια δουλευει κανεις αλλος το μιρακαστ με samsung tv;εχει παρατηρησει οτι στην εκδοση 6 η συνδεση ειναι ασταθης και με πιο αργη μεταδοση δεδομενων; Διαβάζοντας το σχόλιό σου, δοκίμασα κι εγώ το miracast σε Samsung smart tv και όταν μπαίνω στο άλμπουμ για να δω φωτογραφίες ή βίντεο αποσυνδέεται από την τηλεόραση. Σε εφαρμογές και ίντερνετ δουλεύει κανονικά. Με lollipop δεν είχα δοκιμάσει το miracast για να ξέρω αν είναι θέμα της marshmallow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Και εγώ αυτήν την απορία είχα και την εξέφρασα στο τοτε ποστ μου.... Το μέγεθος για την V20c Eur είναι 931mb περίπου..... Μέσω αέρα... ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ορίστε για να μην ψάχνεις.... στο δικό μου λέει ότι είναι εγκατεστημένες οι πρόσφατες ενημερώσεις. είμαι στην V20a-EUR ... και το τηλέφωνο είναι Ρουμανίας. και με lg bridge το ίδιο λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 καλα γιατι λεγανε πως επρεπε να κανεις την αναβαθμιση μεσω του LG BRIDGE και πως δε θα παρεις ΟΤΑ update επειδη ειναι μεγαλο το μεγεθος... να υποθεσω πως μεσω του LG BRIDGE θα ητανε κατι σαν ΒΕΤΑ version??? Oταν τα λεω εγω οτι μεσω οτα γινται δουλεια κατανταω γραφικος και λενε λενε οτι οοοοχι μονο απ πισι γινεται κουραφεξαλα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Oταν τα λεω εγω οτι μεσω οτα γινται δουλεια κατανταω γραφικος και λενε λενε οτι οοοοχι μονο απ πισι γινεται κουραφεξαλα Και εγώ το είχα πει.... Και μου έκανε εντύπωση γιατί έγινε στα nexus και όχι στο g4....τεσπα...κουβεντα να γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 στο δικό μου λέει ότι είναι εγκατεστημένες οι πρόσφατες ενημερώσεις. είμαι στην V20a-EUR ... και το τηλέφωνο είναι Ρουμανίας. και με lg bridge το ίδιο λέει. Μία απ'τα ίδια. Πολύ μπέρδεμα. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλησπερα σε μενα δεν μ εχει ερθη η αναβαθμιση ακομη παιδια επισης εχω βαλει προστατευτικο για την οθονη παρολο που δεν το κολλησα καλα οπως θα πρεπε αλλα δεν πειραζει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εγώ πάλι δοκίμασα επαγγελματικά της sennheiseir που χρησιμοποιώ στην δουλειά μου και τα ανιχνεύει κανονικά ως ακουστικα. Δεν καταλαβαινω αν εχει να κανει με τριπολικο βυσμα (τοτε θα επρεπε να το κανει σε ολα τα τριπολικα) η υπαρχει καποιο αλλο θεμα. Δεν νομιζω π.χ. να εχει να κανει με την αντισταση των ακουστικων. (αν και τα ψειρες sony MH1, οσο και τα philips fidelio x1 που δοκιμασα, εχουν παρομοια ωμ καπου στα 30) Oυτε θεμα ποιοτητας jack, μιας και τα φθηνα τετραπολικα ειναι μαμα φθηνιαρικα, ενω στα fidelio υπαρχει jack switchcraft.) Πιστευω οτι κατι συμβαινει με τις θεσεις των πολων (τριπολικων -τετραπολικων) και ισως σε μια απο τις 3 του τριπολικου, συνηθως στα τετραπολικα υπαρχει ο πολος του μικροφωνου. Ολο αυτο εχει μια λογικη να μπερδευεται αν κατι αλλαξαν στο λογισμικο android, ωστε να ξεχωριζει τι του κουμπωσες. Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως, ειναι η διαφορετικη ανεχνευση αναμεσα σε ολα τα απλα ακουστικα χωρις μικροφωνο με 3 πολους. Ας δοκιμασει και καποιος αλλος με οποιαδηποτε ακουστικα βρει, αρκει το βυσμα να εχει 3 πολους (χωρις μικροφωνο δηλαδη) ωστε να αρχισουμε να βγαζουμε καποια ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Λυστε μου και μια απορια... Εχω την V20a-EUR-xxx την οποια την ειχα παρει με το LG-Bridge και το κινητο ειναι ρουμανιας. Oμως σας ακουω να μιλατε για V20b και V20c. Οταν προσπαθω με LG-Bridge ή μεσω ΟΤΑ εμενα δεν μου βγαζει κατι. Εχει να κανει με το οτι οσοι τις πηραν χρησιμοποιησαν το LG-up. ? Δηλαδη οσον αφορα το ρουμανικο μοντελο να υποθεσω οτι δεν εχει βγει ακομη B και C ακομη με ΟΤΑ και bridge ετσι. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) παιδια ας μου απαντησει και εμενα σε μια απορια που εχω, όταν τραβαμε βιντεο μπορούμε να επιλεξουμε σε ποσα φρειμ θα τραβαμε? 30 η 60 . ευχαριστω!!! Edited January 13, 2016 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Να σας πω και εγω μια μετρηση αυτονομιας με την 5.1.1 v10d eur xx καραμαμα. χρηση μπαταριασ 36,51 λεπτα ----εκτιμωμενος χρονος 8,21 λεπτα οθονη ανοιχτη 3,14 λεπτα και υπολοιπομενη σταθμη 20% ακομα. Εγω λεω οτι μια χαρα αυτονομια εχει το κινητακι μας .:) Γιατι τοση γκρινια? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manaros19 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Διαβάζοντας το σχόλιό σου, δοκίμασα κι εγώ το miracast σε Samsung smart tv και όταν μπαίνω στο άλμπουμ για να δω φωτογραφίες ή βίντεο αποσυνδέεται από την τηλεόραση. Σε εφαρμογές και ίντερνετ δουλεύει κανονικά. Με lollipop δεν είχα δοκιμάσει το miracast για να ξέρω αν είναι θέμα της marshmallow. αρα το προβλημα ειναι γενικευμενο.επισης αν βαλεις οποιοδηποτε αλλο προγραμμα απο το μαμα,δεν αποσυνδεεται.βεβαια με την αναβαθμιση εφτιαξαν που τα χρωματα μιας και μεσω miracast σε lollipop ηταν απαραδεκτα ξεθωριασμενα ενω με την mm ειναι οτι βλεπεις και στην οθονη του κινητου. Παράθεση manaros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 παιδια ας μου απαντησει και εμενα σε μια απορια που εχω, όταν τραβαμε βιντεο μπορούμε να επιλεξουμε σε ποσα φρειμ θα τραβαμε? 30 η 60 . ευχαριστω!!! Δεν μπορεις να το αλλάξεις αυτο εκτος αν βαλεις custom rom (χανεις εγγύηση) η το κανεις root. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λυστε μου και μια απορια... Εχω την V20a-EUR-xxx την οποια την ειχα παρει με το LG-Bridge και το κινητο ειναι ρουμανιας. Oμως σας ακουω να μιλατε για V20b και V20c. Οταν προσπαθω με LG-Bridge ή μεσω ΟΤΑ εμενα δεν μου βγαζει κατι. Εχει να κανει με το οτι οσοι τις πηραν χρησιμοποιησαν το LG-up. ? Δηλαδη οσον αφορα το ρουμανικο μοντελο να υποθεσω οτι δεν εχει βγει ακομη B και C ακομη με ΟΤΑ και bridge ετσι. ? Η 20b εχει βγει για διορθώσεις της v20α πολωνιας για αυτους που την περασαν απο εκει λογω πρώτης εξοδου. Αν εχεις αναβαθμίσει απο lg bridge θα ερθει update αυτόματα η εκει η στο κινητο. Πιστευω οτι απλα βγαινει update για καθε χώρα και το κινητο και το lg bridge διαβαζει immigrants και οχι τι εκδοση εχεις μονο. Αρα αν εχεις κανει αναβαθμιση με lg bridge θα σου ερθει αυτόματα.αν οχι δεν γνωρίζω αν ερχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δεν μπορεις να το αλλάξεις αυτο εκτος αν βαλεις custom rom (χανεις εγγύηση) η το κανεις root. Eγω δηλαδη που εχω custom rom και ειμαι root Πως μπορω να το κανω? Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Eγω δηλαδη που εχω custom rom και ειμαι root Πως μπορω να το κανω? Υπαρχει στο XDA ενα αρχείο που αντικαθιστεις το αρχικό και ξεκλειδώνει την επιλογη αυτη. Οσο για αλλη ρομ υπαρχει ας πουμε του seven που το εχει ενεργοποιημένο απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Υπαρχει στο XDA ενα αρχείο που αντικαθιστεις το αρχικό και ξεκλειδώνει την επιλογη αυτη. Οσο για αλλη ρομ υπαρχει ας πουμε του seven που το εχει ενεργοποιημένο απο την αρχη. πως είναι δυνατον ρε παιδια ένα τετοιο τηλ που το διαφημιζουν συνεχως να μην εχει τις ποιο απλες ρυθμισεις και μαλιστα στην καμερα!!!! δεν μπορω να το καταλαβω και το g2 ειχε πολύ περισσοτερα πραγματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 πως είναι δυνατον ρε παιδια ένα τετοιο τηλ που το διαφημιζουν συνεχως να μην εχει τις ποιο απλες ρυθμισεις και μαλιστα στην καμερα!!!! δεν μπορω να το καταλαβω και το g2 ειχε πολύ περισσοτερα πραγματα!!! Οι εταιριες κρατούν στρατηγικά χαρτια για τους λόγους τους ισως για ενα μεταγενέστερο μοντέλο.αυτη ειναι η πιο καθαρη απαντηση που μπορω να σου δωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 πως είναι δυνατον ρε παιδια ένα τετοιο τηλ που το διαφημιζουν συνεχως να μην εχει τις ποιο απλες ρυθμισεις και μαλιστα στην καμερα!!!! δεν μπορω να το καταλαβω και το g2 ειχε πολύ περισσοτερα πραγματα!!! Γιατι στο G5 τι θα πλασσαρουν? Μαρκετινγκ ολα. Φυσικα κ ειναι το πιο ευκολο πραγμα να βαλουν αυτες τις επιλογες αλλα σκοπιμως δεν το κανουν Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 ερώτηση: είμαι μετρό και προσπαθώ να συνδεθώ με το δίκτυο της HOL. Δυστυχώς δεν μπορώ.... όταν ανοίγει ο chrome και πατάω OK για σύνδεση...δεν με αφήνει για λόγους ασφαλείας. τι μπορώ να κάνω και πως????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 πως είναι δυνατον ρε παιδια ένα τετοιο τηλ που το διαφημιζουν συνεχως να μην εχει τις ποιο απλες ρυθμισεις και μαλιστα στην καμερα!!!! δεν μπορω να το καταλαβω και το g2 ειχε πολύ περισσοτερα πραγματα!!! Το τζι2 ειναι τζι2 επιτομη των κινητων με τεραστιο γκελ Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Το τζι2 ειναι τζι2 επιτομη των κινητων με τεραστιο γκελ εννοεις προφανως πως ηταν κορυφη ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts