joanjapan Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Κοντεύω να σκάσω... Δεν βρίσκω κάτι μάλλον γελοίο, δεν βρίσκω πώς θα βγάλω ένα μοτίβο που έβαλα για ξεκλείδωμα για να το βάλω πάλι με σύρσιμο. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Κοντεύω να σκάσω... Δεν βρίσκω κάτι μάλλον γελοίο, δεν βρίσκω πώς θα βγάλω ένα μοτίβο που έβαλα για ξεκλείδωμα για να το βάλω πάλι με σύρσιμο. Settings_display_lock screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Settings_display_lock screen Ναι εντάξει μέχρι εκεί από εκεί και πέρα τις άλλες επιλογές της έχει απενεργοποιήσει μόνο τα κλείδωματα με κωδικούς και μοτίβα μου έχει ανοιχτά Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Συγνωμη μαλλον δεν κατάλαβα..σε εμενα ολες οι επιλογες ειναι διαθέσιμες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ναι εντάξει μέχρι εκεί από εκεί και πέρα τις άλλες επιλογές της έχει απενεργοποιήσει μόνο τα κλείδωματα με κωδικούς και μοτίβα μου έχει ανοιχτά Δεν είναι καθόλου γελοίο, είναι bug. Ένας τρόπος, αν ξέρεις το Gmail username password, είναι να το κάνεις πολλές φορές λάθος και μετά να κάνεις επαναφορά τρόπου κλειδώματος. Μετά θα είναι διαθέσιμο το ξεκλείδωμα με σύρσιμο. Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) Δεν είναι καθόλου γελοίο, είναι bug. Ένας τρόπος, αν ξέρεις το Gmail username password, είναι να το κάνεις πολλές φορές λάθος και μετά να κάνεις επαναφορά τρόπου κλειδώματος. Μετά θα είναι διαθέσιμο το ξεκλείδωμα με σύρσιμο. Από τους λογαριασμούς φίλε μου? Να σαι καλά το βρήκα.... Παραλίγο να το σπάσω. Μετά από αυτό που πρότεινες θέλει και μια επανεκκίνηση για να εμφανιστούν και οι άλλες επιλογές.... Ευχαριστώ Edited December 19, 2015 by joanjapan Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Ναι εντάξει μέχρι εκεί από εκεί και πέρα τις άλλες επιλογές της έχει απενεργοποιήσει μόνο τα κλείδωματα με κωδικούς και μοτίβα μου έχει ανοιχτά Κανε αυτο και ολα θα ειναι οκ. Ρυθμίσεις-ασφαλεια-διαχείρηση πιστοποιητικού-εκκαθάριση πιστοποιητικών....και ολα θα εμφανιστούν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Συγνωμη μαλλον δεν κατάλαβα..σε εμενα ολες οι επιλογες ειναι διαθέσιμες.. Ίσως γιατί δεν έβαλες ποτέ μοτίβο... Όπως και να έχει βρήκαμε άκρη ευτυχώς. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Κάτι που είναι απλό για μας για κάποιον άλλον ίσως και να μην είναι. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Κοντεύω να σκάσω... Δεν βρίσκω κάτι μάλλον γελοίο, δεν βρίσκω πώς θα βγάλω ένα μοτίβο που έβαλα για ξεκλείδωμα για να το βάλω πάλι με σύρσιμο. Ρυθμίσεις- Γενικές- Ασφάλεια- Διαγραφή διαπιστευτηρίων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ήμουν λίγο πριν την επαναφορά. Και αυτό το διάστημα δεν έχω καθόλου χρόνο για στήσιμο. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 υπάρχει πουθενά ρε παιδιά η 20A να την περάσω καθαρό install η 20B γιατί μου τρώει κολλήματα το κινητό με την 20A κάπου κάπου και σκέφτομαι πολύ να βάλω την 5.1 πάλι που ήμουν κομπλέ....αν βάλω 20B και το κινητό είναι από Πορτογαλία χάνω τίποτα (εγγύηση)? και για να κάνω καθαρό install και να διαγράψω τα πάντα με το LGUP πατάω το refurbished?? ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 υπάρχει πουθενά ρε παιδιά η 20A να την περάσω καθαρό install η 20B γιατί μου τρώει κολλήματα το κινητό με την 20A κάπου κάπου και σκέφτομαι πολύ να βάλω την 5.1 πάλι που ήμουν κομπλέ....αν βάλω 20B και το κινητό είναι από Πορτογαλία χάνω τίποτα (εγγύηση)? και για να κάνω καθαρό install και να διαγράψω τα πάντα με το LGUP πατάω το refurbished?? ευχαριστώ :D Επαναφορά έκανες; Δεν χάνεις εγγύηση. Ναι. Καθαρό install κάνεις με την επιλογή refurbished. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Επαναφορά έκανες; Δεν χάνεις εγγύηση. Ναι. Καθαρό install κάνεις με την επιλογή refurbished. έκανα αλλα τίποτα... να βάλω την 20A η την 20B;υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) έκανα αλλα τίποτα... να βάλω την 20A η την 20B;υπάρχει κάποιο link να κατεβάσω;Καλημέρα.Βάλε την 20Β H81520B_00.kdz το 6ο κατά σειρά KDZ .Καθαρό install με την επιλογή refurbished. Edited December 20, 2015 by Antonybak Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Διαβάζω τόσα μηνύματα από διάφορους για την 6 και άλλος λέει ότι έπεσε η απόδοση της μπαταρίας, άλλος λέει ότι βελτιώθηκε. Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά? Θέλω να αναβαθμισω και το σκέφτομαι μιας και η μπαταρία είναι πολύ σημαντικό θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Διαβάζω τόσα μηνύματα από διάφορους για την 6 και άλλος λέει ότι έπεσε η απόδοση της μπαταρίας, άλλος λέει ότι βελτιώθηκε. Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά? Θέλω να αναβαθμισω και το σκέφτομαι μιας και η μπαταρία είναι πολύ σημαντικό θέμα. Στα ίδια επίπεδα είναι πάνω κατω η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Στα ίδια επίπεδα είναι πάνω κατω η μπαταρια. Άντε να δούμε, θα την κάνω άμα είναι μέσα στις γιορτές που θα έχω άνεση χρόνου. Απλά δουλεύει τόσο καλά και σωστά τώρα , που το σκέφτομαι λιγάκι η αλήθεια είναι μήπως το χαλάσω με την αναβάθμιση. Θα κάνω επαναφορά βέβαια, αλλά όπως και να χει όταν κάτι είναι άριστο το φοβάσαι λιγάκι μην το χαλάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Διαβάζω τόσα μηνύματα από διάφορους για την 6 και άλλος λέει ότι έπεσε η απόδοση της μπαταρίας, άλλος λέει ότι βελτιώθηκε. Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά? Θέλω να αναβαθμισω και το σκέφτομαι μιας και η μπαταρία είναι πολύ σημαντικό θέμα. Εχει βελτιωθει μονο σε χρονο αναμονης,αλλα τιποτα τραγικο μην φανταστεις.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Κάτι που δουλεύει σωστά κ σε ευχαριστεί δύσκολα το αποχωριζεσαι από την άλλη βέβαια εφόσον το κινητό πηγαίνει όπως το θες άρα αποδίδει καλά λογικά το ίδιο θα συμβεί κ με την 6.Έτσι ήμουν κι εγώ προβληματισμένος για την μετάβαση μου στην λολι απο ΚΚ στο g2 κι αν εξαιρέσεις τις 2 πρώτες μέρες με την μπαταρία δεν είχα κανένα απολύτως θέμα.Τωρα πια σκέφτομαι πόσο πιο ωραία αποδίδει η λολι στο κινητό μου κ ουδέποτε πέρασε απο το μυαλό μου η ιδέα να επιστρέψω στην ΚΚ. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ναι φιλε μου κανονικα τικαρισμενο ειναι... Θα πας και στο Lg keyboard - More και θα τσεκάρεις το vibrate on keypress Και στην mm δουλεύει κανονικά το vibration και οι ήχοι είτε στα κουμπιά πλοήγησης είτε στο keyboard. Στα οποία μπορείς να τα έχεις ενεργοποιημένα όπως θςλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλημέρα λεω να προσπαθησω να το ρουταρω γιατι δεν μπορώ τις διαφημίσεις. Σε αυτό το λινκ http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765 έχει ως μοντέλο το H815 v10c. Εγω που είμαι με v10d είναι οκ ή υπάρχει πρόβλημα? Γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλημέρα λεω να προσπαθησω να το ρουταρω γιατι δεν μπορώ τις διαφημίσεις. Σε αυτό το λινκ http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765 έχει ως μοντέλο το H815 v10c. Εγω που είμαι με v10d είναι οκ ή υπάρχει πρόβλημα? Γνωρίζει κανείς? edit: δεν κάνει. υπάρχει αντίστοιχο αρχείο H815 v10d. όμως δεν έχω βρει 1 ξεκάθαρη απάντηση αν πρέπει να αλλάξει ή όχι και η εντολή φλασαρίσματος ή όχι. dd if=/data/media/0/system.rooted.H81510c-EU.img bs=8192 seek=55296 count=529920 of=/dev/block/mmcblk0 Κάποιος (ίσως και μέλος εδω (?) λέει ότι του δούλεψε έτσι dd if=/data/media/0/system.img bs=8192 seek=55296 count=529920 of=/dev/block/mmcblk0 Έχει κάνει κανείς root σε v10d για να γνωρίζει σίγουρα τί πρέπει να γίνει? Επίσης τι πρέπει να κάνω αν θέλω να γυρίσε σε στοκ? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarkOphobia Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά, απέκτησα και εγω το G4 και ήθελα να ρωτήσω αν το κάνω unlock με τον official τρόπο της LG υπάρχει τρόπος μετά να το ξανακλειδώσω και αν όχι η εγγύηση χάνεται εξ ολοκλήρου ή μόνο αν το πρόβλημα σχετίζεται με θέμα software. Θέλω να rootaro γιατί είχα κάνει backup με το titanium backup στο nexus 5 και δεν μπορω να το περάσω χωρις root στο G4. Επίσης μου λείπει το gravity box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ρε παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ... καθως διαβαζα κατι στο ιντερνετ το κινητο παγωσε... δεν ανταποκρινοταν σε τιποτα... εβγαλα τη μπαταρια και τη ξαναεβαλα αλλα τιποτα εμεινε κλειστο... εχω ΜΜ χωρις root... τι γινεται??? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ... καθως διαβαζα κατι στο ιντερνετ το κινητο παγωσε... δεν ανταποκρινοταν σε τιποτα... εβγαλα τη μπαταρια και τη ξαναεβαλα αλλα τιποτα εμεινε κλειστο... εχω ΜΜ χωρις root... τι γινεται??? τελικα το ενωσα στον υπολογιστη κ μετα απο κανενα 20λεπτο πηρε ξανα εμπρος... τι λετε να επαθε??? με κανενα φορματ θα στρωσει ή οχι?? Υ.Γ. εκανα κ πριν και μετα την εγκατασταση της ΜΜ φορματ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ρε παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ... καθως διαβαζα κατι στο ιντερνετ το κινητο παγωσε... δεν ανταποκρινοταν σε τιποτα... εβγαλα τη μπαταρια και τη ξαναεβαλα αλλα τιποτα εμεινε κλειστο... εχω ΜΜ χωρις root... τι γινεται??? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα το ενωσα στον υπολογιστη κ μετα απο κανενα 20λεπτο πηρε ξανα εμπρος... τι λετε να επαθε??? με κανενα φορματ θα στρωσει ή οχι?? Υ.Γ. εκανα κ πριν και μετα την εγκατασταση της ΜΜ φορματ... Έτσι όπως το περιγράφεις είναι σαν να σου τέλειωσε η μπαταρία :ninja: Βέβαια το freeze περίεργο! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts