spirospatra Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=425820 Παιδιά υπάρχει section με φωτογραφίες για το G4 και μου διαφεύγει? Που μπορώ να δω δείγματα της κάμερας? Από εσάς τους χρήστες φυσικά μη μου στείλετε κανένα reviewer :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 (edited) έτσι σκευάζομαι αλλά με φοβίζει λίγο η foto του μην το χρυσοπληρώσω και κάνω πατατιά αν και όλοι λένε ότι είναι αξιοπρεπείς κάμερα ακόμα και inndoors ;όχι κορυφαία αλλά μέσα στην πεντάδα αν δεν κάνω λάθος το s6 καλό αλλά μικρό.... Εγώ προέρχομαι από note4 σε Lg g4....Και τα 2 dual SIM...Να πω την αμαρτία μου αν το Note είχε το μενού του Lg ιδιαίτερα ότι αφορά τις λειτουργίες dual SIM και dual 4g (που το ΝΟΤΕ δεν ειχει) Τότε δεν θα το άλλαζα με τίποτα...αν και σε όλα το Lg Είναι καλύτερο....αλλά η λίγο μεγαλύτερη οθόνη του note με το s-pen και την παρά πολύ καλή κάμερα και οθονη θα σε ανταμειψουν ευχάριστα....βέβαια η διαφορά στο μέγεθος και βάρος είναι αισθητά υπέρ του Lg Βέβαια τώρα Δεν θα άλλαζα το G4 DUAL SIM με κανένα άλλο τηλέφωνο στην αγορά αν και γλυκοκοιταζω και το LG V10 DUAL SIM Edited December 3, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδιά απο που το πήρατε. Δώστε λίγο τα φώτα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Οσοι εχετε θεμα με τη μπαταρια σας στην Μ κανατε απλα αναβαθμιση;; Καντε ενα κοπο και καντε επαναφορα εργοστασιακων..(χανονται τα παντα) Το τηλεφωνο θα πηγαινει γρηγοροτερα απο ποτε και η μπαταρια επισης. εκανα και factory reset αλλα η μπαταρια ειναι μαυρο χαλι.βλεπω και 2,5 ωρες οθονη πλεον.ευτυχως που εχω και δευτερη μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Και'γω απο νοτε 4 ηρθα σε g4 γιατι με εκνευρισε το χαζο lag που ειχε και πρωτα απ'ολα το απαραδεκτο multitasking.. Λες και ειχα s3 ενιωθα,ξεκινουσα να γραψω ποστ στο tapatalk,ενδιαμεσα εμπαινα λιγο fb,μεχρι να γυρισω στο tapatalk ειχε χασει το κείμενο..Τραγικο σε αυτο το κομμάτι. Η καμερα του ηταν εξισου καλη(χωρις χειροκινητο mode και κατα τ'άλλα διαφορές μονο στις νυχτερινες χωρις φλας yπερ του g4) Τωρα αν είσαι σχεδιαστης νομίζω πως θα χαρείς παραπάνω το note 4,η οθόνη του ειναι αρκετα μεγαλυτερη καθως το g4 χανει απο τα ενσωματομενα πληκτρα και με το πενακι θα κανεις παπαδες(δουλευει υποδειγματικά) Επισης θα παθεις τοσο τεραστιο σοκ με τη καμερα του που θα λες ειναι δυνατον να υπαρχει καλυτερη καμερα απο αυτη;; Τα ιδια επαθα και'γω το πρώτο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδιά απο που το πήρατε. Δώστε λίγο τα φώτα σας. Αν εννοείς μαγαζί δες στο σκρουτζ τιμές και αξιολογήσεις και αποφάσισε. Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Εγώ προέρχομαι από note4 σε Lg g4....Και τα 2 dual SIM...Να πω την αμαρτία μου αν το Note είχε το μενού του Lg ιδιαίτερα ότι αφορά τις λειτουργίες dual SIM και dual 4g (που το ΝΟΤΕ δεν ειχει) Τότε δεν θα το άλλαζα με τίποτα...αν και σε όλα το Lg Είναι καλύτερο....αλλά η λίγο μεγαλύτερη οθόνη του note με το s-pen και την παρά πολύ καλή κάμερα και οθονη θα σε ανταμειψουν ευχάριστα....βέβαια η διαφορά στο μέγεθος και βάρος είναι αισθητά υπέρ του Lg Βέβαια τώρα Δεν θα άλλαζα το G4 DUAL SIM με κανένα άλλο τηλέφωνο στην αγορά αν και γλυκοκοιταζω και το LG V10 DUAL SIM δήλαδή φίλε μου η διαφορά στις φότος του note που είχες με το g4 τώρα από ότι λες αν κατάλαβα καλά δεν είναι και τόσο μεγάλη το note 4 στέκεται με αξιοπρέπεια ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Αν εννοείς μαγαζί δες στο σκρουτζ τιμές και αξιολογήσεις και αποφάσισε. Ναι αυτο εννοω. Απο εξωτερικο δε παιζει σε καλυτερη τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Όχι......... Ναι αυτο εννοω. Απο εξωτερικο δε παιζει σε καλυτερη τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 δήλαδή φίλε μου η διαφορά στις φότος του note που είχες με το g4 τώρα από ότι λες αν κατάλαβα καλά δεν είναι και τόσο μεγάλη το note 4 στέκεται με αξιοπρέπεια ??? Ναι αδελφε είναι ελάχιστες...μην ξεχνας ότι μεχρι πριν 6 μηνες το Note 4 ειχε την καλυτερη καμερα στην αγορα....τωρα για μενα την καλυτερη εχει το G4 και μετα τα s6-note 5.....αλλα οι διαφορες τις περισσοτερες φορες αφορουν ''φωτογραφους'' Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Ναι αδελφε είναι ελάχιστες...μην ξεχνας ότι μεχρι πριν 6 μηνες το Note 4 ειχε την καλυτερη καμερα στην αγορα....τωρα για μενα την καλυτερη εχει το G4 και μετα τα s6-note 5.....αλλα οι διαφορες τις περισσοτερες φορες αφορουν ''φωτογραφους'' αδελφέ μου ευχαριστώ εκ νέου πριν 2 λεπτά έκλεισε το note 4 από εδώ το τεστάρω από δευτέρα και τα λέμε .... http://www.mmplanet.gr/kinita-tilefona-1/37806-369914-samsung-galaxy-note-4-32gb-n910c-mayro-eu-detail εύχομαι να χαρώ την κάμερα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Συγνωμη, ειδα εδω πως καποιος εχει G4 dual sim? πως γινεται αυτο? αφου μονοκαρτο δεν ειναι? τι παιζει? Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Συγνωμη, ειδα εδω πως καποιος εχει G4 dual sim? πως γινεται αυτο? αφου μονοκαρτο δεν ειναι? τι παιζει? adelfe des http://www.bestprice.gr/item/2154627847/lg-g4-dual.html?qid=34RPX3qQR4M_1d841&seq=4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Συγνωμη, ειδα εδω πως καποιος εχει G4 dual sim? πως γινεται αυτο? αφου μονοκαρτο δεν ειναι? τι παιζει? Υπάρχουν 2 Εκδόσεις σε dual SIM η H818P Και H818N...Εγώ έχω την H818P Και είναι το καλύτερο dual SIM (standby) τηλέφωνο που είχα ποτε....Και είχα αρκετά.... Μην ψάχνετε για διαφορες....H μόνη είναι η ασύρματη φορτιση που δεν υποστοιριζεται ουτε με θηκη μιας και δεν υπαρχουν οι επαφες για την ασυρματη φορτιση (σε εκεινο το σημειο εχει μπει η 2η σιμ) κατά τα αλλα ακριβως το ιδια τηλεφωνο....και υποστοιριζει και ολες τις μπαντες 4g ακομα και την 20(800) Edited December 4, 2015 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Μαλιστα. Σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά δεν συναντήθηκα ποτε με τον πωλητή για το G4 που έδινε. Μόλις του ειπα να βαλουμε το antutu officer να δουμε τι παιζει φανηκε να το σκεφτεται λιγάκι κ μετα απο μερικες ωρες που τον έπερνα τηλ να βρεθουμε δεν απανταγε. Ουτε σε μυνημα. Λογικα κατι θα παιζει. Δεν του εκανα καν παζαρια. Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 adelfe des http://www.bestprice.gr/item/2154627847/lg-g4-dual.html?qid=34RPX3qQR4M_1d841&seq=4 Ειναι μπραντιτ ομως της γουελκαμ.:( Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 εμαθε κανεις ποτε θα παρουμε Μ εμεις με τα ελληνικα lg? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lampis610sm Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλημέρα σε όλους....... Ρε σεις . 2 μέρες προσπαθώ να κάνω έλεγχο αναβάθμισης στο LG G4 H815 Ρουμανίας μέσω Bridge κ μου βγάζει μνμ ......το Bridge είναι απασχολημένο.Προσπαθήστε αργότερα. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει κάποιο θέμα η εφαρμογή ή γίνεται επειδή είναι όλοι οι κάτοχοι εντός της εφαρμογής κ δεν μπορεί να αντεπεξέλθει???:):blink::blink::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλημέρα στην παρέα.... Ερώτηση.... Την οποία από τότε που έχω το G4 δεν μπορώ να λύσω... Με τις φωτογραφίες όλα καλά.. Στην οθόνη του κινητού και στον υπολογιστή.. Τόσο σε αυτόματο όσο και σε manual... Όμως όταν ανεβάζω σε φόρουμ μέσω tapatalk... Ή και στο fb ακόμα... Τις βγάζει σε πολύ χειρότερη ποιότητα... Ακόμα και ανεταριστες.... Σε note 3 ...και σε s5 δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα..... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Κάπου έχω διαβάσει ότι το fb κατεβάζει την ποιότητα όταν ανεβάζουμε φώτο. Καλημέρα στην παρέα.... Ερώτηση.... Την οποία από τότε που έχω το G4 δεν μπορώ να λύσω... Με τις φωτογραφίες όλα καλά.. Στην οθόνη του κινητού και στον υπολογιστή.. Τόσο σε αυτόματο όσο και σε manual... Όμως όταν ανεβάζω σε φόρουμ μέσω tapatalk... Ή και στο fb ακόμα... Τις βγάζει σε πολύ χειρότερη ποιότητα... Ακόμα και ανεταριστες.... Σε note 3 ...και σε s5 δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα..... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλημέρα στην παρέα.... Ερώτηση.... Την οποία από τότε που έχω το G4 δεν μπορώ να λύσω... Με τις φωτογραφίες όλα καλά.. Στην οθόνη του κινητού και στον υπολογιστή.. Τόσο σε αυτόματο όσο και σε manual... Όμως όταν ανεβάζω σε φόρουμ μέσω tapatalk... Ή και στο fb ακόμα... Τις βγάζει σε πολύ χειρότερη ποιότητα... Ακόμα και ανεταριστες.... Σε note 3 ...και σε s5 δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα..... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων οι φωτογραφιες γινονται crop εδω και πολυ καιρο.fb,instagram,viber παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Κύριοι σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας..... Αλλά πριν 3 μήνες με note 3 ειλικρινά δεν είχα αυτό το θέμα.... Και καλά το μέγεθος... Το νεταρισμα....? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 http://postimg.org/image/dh3tt0tpl/ ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 2 ωρες οθονη....χαλι μαυρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Το g4 βγαζει 3 με 3.5 ωρες οθονη και εχει και καποια 7. 8% ακομα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Ειναι μπραντιτ ομως της γουελκαμ.:( Και λοιπόν ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts