lek88 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Παιδιά σε μη ρουταρισμενα κινητό σας κρατάει η μπαταρία η εξαντλείτε γρήγορα; Επίσης το δερμάτινο κάλυμμα γρατζουνιζετε εύκολα ; Υπάρχει τρόπος αν γρατζουνιστει το κάλυμμα να βρεις να πάρεις από κάπου το ίδιο δερμάτινο κάλυμμα ; Είμαι κάτοχος g2 και αυτό το διάστημα ψάχνομαι για νέα συσκευή γι αυτό ρωτάω. Έλεγα για το samsung s6 αλλά κοιτάω και το g4 Και προσπαθώ να καταλήξω Τα συν που βλέπω στο g4 που δεν τα έχει το samsung είναι 1) ανοίγει το καπάκι 2) μπορώ να αλλάξω αμαα πάσα στιγμή μόνη μου την μπαταρία αν χρειαστεί αντικατάσταση Για κάποιο λογο 3) δέχεται κάρτα επέκτασης μνήμης αν τυχόν δεν μου φτάσει η μνήμη του 4) τα 3000 μπαταρια 5) 5,5" οθονη Edited December 1, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Θα πάρεις μία διάφανη soft tpu και είσαι οκ με το οκ! Η μπαταρία κρατάει μία μέρα με 3:30-4:00 sot. Δερμάτινα καπάκια κυκλοφορούν στο ebay. Τα συν που είπες ισχύουν αλλά 1)Το s6 είναι τελείως διαφορετικό σαν κινητό εμφανισιακά 2)Έχει μάλλον καλύτερη από την εκπληκτική κάμερα του G4! Παιδιά σε μη ρουταρισμενα κινητό σας κρατάει η μπαταρία η εξαντλείτε γρήγορα; Επίσης το δερμάτινο κάλυμμα γρατζουνιζετε εύκολα ; Υπάρχει τρόπος αν γρατζουνιστει το κάλυμμα να βρεις να πάρεις από κάπου το ίδιο δερμάτινο κάλυμμα ; Είμαι κάτοχος g2 και αυτό το διάστημα ψάχνομαι για νέα συσκευή γι αυτό ρωτάω. Έλεγα για το samsung s6 αλλά κοιτάω και το g4 Και προσπαθώ να καταλήξω Τα συν που βλέπω στο g4 που δεν τα έχει το samsung είναι 1) ανοίγει το καπάκι 2) μπορώ να αλλάξω αμαα πάσα στιγμή μόνη μου την μπαταρία αν χρειαστεί αντικατάσταση Για κάποιο λογο 3) δέχεται κάρτα επέκτασης μνήμης αν τυχόν δεν μου φτάσει η μνήμη του 4) τα 3000 μπαταρια 5) 5,5" οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Θα πάρεις μία διάφανη soft tpu και είσαι οκ με το οκ! Η μπαταρία κρατάει μία μέρα με 3:30-4:00 sot. Δερμάτινα καπάκια κυκλοφορούν στο ebay. Τα συν που είπες ισχύουν αλλά 1)Το s6 είναι τελείως διαφορετικό σαν κινητό εμφανισιακά 2)Έχει μάλλον καλύτερη από την εκπληκτική κάμερα του G4! κάμερα δεν θα έλεγα ότι έχει καλύτερη το s6 αλλού υπερτερεί το ένα και αλλού το άλλο,εκεί που είναι σίγουρα ανώτερο είναι στη ποιότητα κατασκευής και στη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Aν ψάξεις λίγο στο ίδιο κατάστημα έχει και άλλες μεγαλύτερες μπαταρίες για το G4. Επίφοβες θα τις έλεγα...Από άποψης ότι μάλλον δεν είναι τόσο μεγάλες όσο γράφουν. Ναι τις είδα την απλά δεν ξέρω και πόσο χρόνο θα θέλουν φόρτιση οι μεγαλύτερες μπαταρίες γιαυτό κατέληξα εκεί. Λες τελικά να μην είναι αυτό που λένε και το κάνω άδικα? Μάλλον με βλέπω να περνώ άλλη μια γνήσια. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Πόσο καιρό έχει που ήρθε το g4 Ελλάδα;; Γιατί βλέπω ότι στα καταστηματα γερμανος k κοσμοτε το εχουνε 769€ !!!!!! Πολύ τσιμπημενη σαν να βγήκε σήμερα! Αν και Θέλω κάτι σίγουρο, δεν προτιμώ τέτοια καταστήματα λόγω τιμής.... Edited December 1, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Σήμερα τελικά έγινε η αγορά του LG G4 brown leather για μια φίλη μου. Περιττό να πω έχει πάθει σοκ απο πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται και απο τη φωτογραφική του. Η σύγκριση είναι με το παλιό της τηλέφωνο (iphone 4s). Ζορίζεται λίγο με το android ως παιδί του iphone και της φιλοσοφίας του... Μια ερώτηση που μου έκανε και που δεν ξέρω αν γίνεται, είναι: Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζεται στο εικονίδιο του facebook η αρίθμηση όταν τις έχει ερθει κάτι στο facebook ? Κατάφερε να απενεργοποιησει τις ειδοποιήσεις στη πάνω μπάρα αλλά αυτό δεν το βρήκε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 κάμερα δεν θα έλεγα ότι έχει καλύτερη το s6 αλλού υπερτερεί το ένα και αλλού το άλλο,εκεί που είναι σίγουρα ανώτερο είναι στη ποιότητα κατασκευής και στη μπαταρία. Αυτό που το φοβερά γλιστερο και εύθραυστο γυαλί θεωρείται ποιοτικο για κινητό πουε δεν το κατάλαβα. Γλιστράει τρελά και αν σου πέσει κινδυνεύει να σπάσει. Το θεωρώ φοβερά άβολο ( είχα το s6 egde plus για μια βδομάδα). Ίσως πιο σωστός όρος είναι premium αίσθηση. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Πόσο καιρό έχει που ήρθε το g4 Ελλάδα;; Γιατί βλέπω ότι στα καταστηματα γερμανος k κοσμοτε το εχουνε 769€ !!!!!! Πολύ τσιμπημενη σαν να βγήκε σήμερα! Αν και Θέλω κάτι σίγουρο, δεν προτιμώ τέτοια καταστήματα λόγω τιμής.... Είναι αλήθεια πως οι αλυσίδες καταστημάτων που ανέφερες είναι και οι ακριβότερες στο χώρο, κατά πολύ όμως. Λες και τις τιμές ξεχνάνε να της κατεβάζουν ένα πράγμα Στα 689 αυτή την στιγμή στις άλλες μεγάλες αλυσίδες. Όταν λες ότι θες κάτι σίγουρο φαντάζομαι ότι δεν θες να πέσεις σε ξανά φτιαγμένο κινητό και το πάρεις για καινούριο ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που το φοβερά γλιστερο και εύθραυστο γυαλί θεωρείται ποιοτικο για κινητό πουε δεν το κατάλαβα. Γλιστράει τρελά και αν σου πέσει κινδυνεύει να σπάσει. Το θεωρώ φοβερά άβολο ( είχα το s6 egde plus για μια βδομάδα). Ίσως πιο σωστός όρος είναι premium αίσθηση. +1 Από εμπειρία από το optimus g το γυαλί γλιστράει από παντού τόσο εύκολα που δεν το περιμένεις. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Σήμερα τελικά έγινε η αγορά του LG G4 brown leather για μια φίλη μου. Περιττό να πω έχει πάθει σοκ απο πόσο γρήγορα ανταποκρίνεται και απο τη φωτογραφική του. Η σύγκριση είναι με το παλιό της τηλέφωνο (iphone 4s). Ζορίζεται λίγο με το android ως παιδί του iphone και της φιλοσοφίας του... Μια ερώτηση που μου έκανε και που δεν ξέρω αν γίνεται, είναι: Υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζεται στο εικονίδιο του facebook η αρίθμηση όταν τις έχει ερθει κάτι στο facebook ? Κατάφερε να απενεργοποιησει τις ειδοποιήσεις στη πάνω μπάρα αλλά αυτό δεν το βρήκε ... Δεν υπάρχει λόγος να έχει την εφαρμογή του messengers έξω στην οθόνη ούτε καν μέσα στο μενού την κάνεις αποκρύψει . Και αφήνεις την εφαρμογή του Facebook μόνο στις κεντρικές οθόνες . . . . Και κάθε φορά που θα μπαίνεις στην εφαρμογή μόνο τότε θα βλέπεις το μήνυμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) Είναι αλήθεια πως οι αλυσίδες καταστημάτων που ανέφερες είναι και οι ακριβότερες στο χώρο, κατά πολύ όμως. Λες και τις τιμές ξεχνάνε να της κατεβάζουν ένα πράγμα Στα 689 αυτή την στιγμή στις άλλες μεγάλες αλυσίδες. Όταν λες ότι θες κάτι σίγουρο φαντάζομαι ότι δεν θες να πέσεις σε ξανά φτιαγμένο κινητό και το πάρεις για καινούριο ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- +1 Από εμπειρία από το optimus g το γυαλί γλιστράει από παντού τόσο εύκολα που δεν το περιμένεις. Όταν λέω κάτι σίγουρο εννοώ ότι εμπιστεύομαι περισσότερο να αγοράσω ένα κινητό από γερμανό η κοσμοτΕ παρά από σκρουτζομαγαζο!!! Εννοείτε όμως ότι δεν θα δώσω 700€ στον γερμανό Ενώ βρίσκω το κινητό σε καινουριο με 385€ στον σκρουτζ! Κ ας είναι λίγο ρίσκο........ Και το g2 που έχω τώρα το είχα πάρει 300€ πιο φθηνά σε καινουριο από ότι το έβρισκα σε αλυσίδες καταστημάτων και μου βγήκε σουπερ!!!!! Edited December 1, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koronis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπέρα παιδιά εχω ενα θέμα.. Οταν πατάω να ανοίξω το wifi ή τα δεδομένα τα εικονίδια ανοιγοκλείνουν, ιδιαίτερα στο wifi.. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τι να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Όταν λέω κάτι σίγουρο εννοώ ότι εμπιστεύομαι περισσότερο να αγοράσω ένα κινητό από γερμανό η κοσμοτΕ παρά από σκρουτζομαγαζο!!! Εννοείτε όμως ότι δεν θα δώσω 700€ στον γερμανό Ενώ βρίσκω το κινητό σε καινουριο με 385€ στον σκρουτζ! Κ ας είναι λίγο ρίσκο........ Και το g2 που έχω τώρα το είχα πάρει 300€ πιο φθηνά σε καινουριο από ότι το έβρισκα σε αλυσίδες καταστημάτων και μου βγήκε σουπερ!!!!! Περνώ από σκρουτζ τα τελευταία 5 χρόνια περίπου. Αρκετά τηλέφωνα για μένα και την γυναίκα μου. Μέχρι στιγμής ουδέν πρόβλημα. Πριν και εγώ το g2 που είχα τέλειο απλά τα αλλάζω γιατί δυστυχώς τα βαριέμαι γρήγορα. Ελπίζω όχι και αυτό. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Υπαρχουν σκρουτζομαγαζα οπως αυτο που αναφερθηκε πχ παραπανω που ειναι αξιοπιστα και χωρις προβληματα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Υπαρχουν σκρουτζομαγαζα οπως αυτο που αναφερθηκε πχ παραπανω που ειναι αξιοπιστα και χωρις προβληματα. Συμφωνώ απόλυτα. Εννοείται ότι βλέπουμε και καμιά κριτική. Και βάζουμε και τις δικές μας. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Το κάνω με LG UP. Fingers crossed Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demoneoire Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Όταν λέω κάτι σίγουρο εννοώ ότι εμπιστεύομαι περισσότερο να αγοράσω ένα κινητό από γερμανό η κοσμοτΕ παρά από σκρουτζομαγαζο!!! Εννοείτε όμως ότι δεν θα δώσω 700€ στον γερμανό Ενώ βρίσκω το κινητό σε καινουριο με 385€ στον σκρουτζ! Κ ας είναι λίγο ρίσκο........ Ο γερμανός θέλει τα διπλάσια λεφτά και αν σου πάθει κάτι ή συσκευή 99% θα σου πουν έχει υγρασία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλά αυτό δεν είναι defacto. Εμένα το τελευταίο κινητό που πήρα από Γερμανό (x10 mini) μου το έστειλε Arvato 4 φορές και μου ήρθε επισκευασμένο τελικά. Αν ξέρεις τον μαγαζάτορα ειδικά τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο εύκολα. Ο Γερμανός αξίζει μόνο σε περίπτωση σύνδεσης που μπορείς να πάρεις κάτι αρκετά φτηνότερα και να έχεις και την "σιγουριά" του retail store και καλά. Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπέρα παιδιά εχω ενα θέμα.. Οταν πατάω να ανοίξω το wifi ή τα δεδομένα τα εικονίδια ανοιγοκλείνουν, ιδιαίτερα στο wifi.. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει τι να κάνω?? Ποιος ξέρει τώρα τι κομπλα έφαγαν. Αν δεν στρωσουν και με επανεκκίνηση, βάλε ένα widget π.χ power togles και άνοιγε τα από εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κάτι για την κάμερα του g4. Σε δωμάτιο χωρίς φως. Πίσσα,σκοτάδι,βγάζει φωτογραφία καθαρή στην οθόνη της συσκευής ή βγάζει μαύρο; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Τα μάτια σου σε πίσσα σκοτάδι βλέπουν καθαρά ή βλέπουν μαύρο; Μόνο με flash αν εννοείς αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έβαλα. Το κινητό είναι πριόνι. Μου φαίνεται πιο polished και γενικά όλα κινούνται πιο ομαλά. Θα δω αύριο μπαταρία και θα κάνω report Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ναι εννοείται με φλας. Σε δωμάτιο χωρίς κανένα φως,όταν τραβήξεις φωτογραφία,φαίνεται τίποτα ή όχις Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ναι εννοείται με φλας. Σε δωμάτιο χωρίς κανένα φως,όταν τραβήξεις φωτογραφία,φαίνεται τίποτα ή όχις Φίλε μου το κινητό αυτό είναι το μόνο που έχω χρησιμοποιήσει που εχει στο manual 30sec sutter speed ! Όποτε με ένα σταθερό χέρι είσαι τέλεια ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Παιδια πρεπει να προσεξω κατι στην πρωτη φορτιση του κινητου ;;;:worry: Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Παιδια πρεπει να προσεξω κατι στην πρωτη φορτιση του κινητου ;;;:worry: Φίλε μου εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα γιατί αν χάσω μερικές βδομάδες σε ζωή μπαταρίας απλά την αντικαθιστω μόνος μου με 14€. Κατά τα άλλα αν θες να το προσέξεις, πλήρη πρώτη φόρτιση, αποφορτιση στο 15% περίπου(κάποιοι λένε για πλήρη αποφορτιση) και μετά κάνα δυο κύκλους το ίδιο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα δεις καμία διαφορά πάρα μόνο σε πολύ βάθος χρόνου που η θα είσαι με άλλη συσκευή η θα αλλάξεις μπαταρία ούτως ή άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Στο θέμα της μπαταρίας βελτιώθηκε τίποτα με την τελευταία έκδοση του android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts