Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανες upgrade και δεν σου έβρισκε κάρτα;

Μου την έβρισκε corrupted. Βρήκα ότι έφταιγε ότι φλάσαρα το STOCK-20a-ROOTED.zip το οποίο ήταν για την 20A και όχι για την 20B.

Τώρα του φλάσαρα από TWRP το LG-H81520B-Flashable.Boot.zip και το brickara !!!!!!!!!!

Από ότι βλέπω δεν έχει βγει ακόμη root για την 20Β οπότε θα περιμένουμε δυστυχώς ............

Άντε πάλι LG UP :)

Edited by FrankyGR

Μου την έβρισκε corrupted. Βρήκα ότι έφταιγε ότι φλάσαρα το STOCK-20a-ROOTED.zip το οποίο ήταν για την 20A και όχι για την 20B.

Τώρα του φλάσαρα από TWRP το LG-H81520B-Flashable.Boot.zip και το brickara !!!!!!!!!!

Από ότι βλέπω δεν έχει βγει ακόμη root για την 20Β οπότε θα περιμένουμε δυστυχώς ............

Άντε πάλι LG UP :)

Εγώ περιμένω να βγει repacked kernel για root και μετά θα την περάσω.

Δεν μπορώ τις διαφημίσεις με τίποτα..

;) (10 χαρακτήρες)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

καλησπερα παιδια εχω ενα μικρο θεμα μ το g4.μου ζηταει να βαλω το γ μαιλ που εχει χρησιμοποιη8ει στην σησκευη κ δεν το 8ημαμαι δεν μ αφηνει να κανω ενα καινουργιο.του εκανα reset μ κατι που βρηκα στο youtube αλλα τιποτα.παλη τα ιδια.μηπως ξερει καπιος τι παιζει?

Μπήκε και η 20β εύκολα χωρίς πρόβλημα...και γρήγορα.εντυπώσεις από αύριο
τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Βγήκε και ο repacked rooted kernel:

https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087005245

Έφυγα για φλασάρισμα.. Εντυπώσεις αύριο!

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο ήχος επανήλθε στα παλιά του στάνταρ με την 20Β. Επίσης επανήλθε το knock code το οποίο πλέον απαιτεί 6 knocks το λιγότερο...

Βγήκε και ο repacked rooted kernel:

https://www.androidfilehost.com/?fid=24269982087005245

Έφυγα για φλασάρισμα.. Εντυπώσεις αύριο!

με αυτο το κερνελ μπορουμε να εχουμε και 20Β ? πως το φλασαρουμε ? μεσω lg up κανουμε την αναβαθμιση για να εχουμε και ρουτ στην στην 20Β ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

με αυτο το κερνελ μπορουμε να εχουμε και 20Β ? πως το φλασαρουμε ? μεσω lg up κανουμε την αναβαθμιση για να εχουμε και ρουτ στην στην 20Β ?

Εγώ την έκανα την αναβάθμιση μέσω twrp. Αν την κάνεις μέσω lg up θα πρέπει μετά να περάσεις

custom recovery και τέλος μέσω του recovery τον kernel αυτόν και το supersu 2.52..

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρα περνάω recoveryσε 20Α και μετα περνάω την 20Β ? Ποιο αρχειο φλασαρω? Επισης μια γενικη παρατηρηση εχουν αχριστευθει τα δεδομενα ! Δεν μπορώ να συνδεθώ με τπτ ομως ! Εκανα και επαναφορά τα πάντα αλλα τιποτα απολύτως ! Μια βοηθεια !
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπλέξαμε με το viber ...Ούτε το μνμ ενεργοποίησης δεν έρχεται

Έχει καταντήσει αηδία το viber..

Ελπίζω να πουληθεί ή να πεθάνει να τελειώνουμε μ' αυτό πια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καποιος βοηθεια λιγο ! δεν μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα ! δεν βγαζει ουτε σημα πανω ! κοσμοτε ειμαι μηπως πρεπει να αλλαξω καποιες ρυθμισεις ?! 3 φορες hard reset εκανα !!
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καποιος βοηθεια λιγο ! δεν μπορω να ενεργοποιησω τα δεδομενα ! δεν βγαζει ουτε σημα πανω ! κοσμοτε ειμαι μηπως πρεπει να αλλαξω καποιες ρυθμισεις ?! 3 φορες hard reset εκανα !!

Δοκίμασες να ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις τα δίκτυα κινητής και δεν ανοίγουν;

Επιλογη 1η: κουνάς λιγο τη sim γιατι έχει φύγει μαλλον απο τη θεση της (ειναι κομμενη standard ε;; )

Επιλογή 2η: Πας και αλλάζεις μια sim και ησυχαζεις μια για παντα οπως εγώ..

Αν στρωσει με την επιλογη 1 μη το αφησεις ετσι,θα ξαναγινει ;)

τα δεδομενα δειχνει οτι εχουν ανοιξει κανονικα αλλα δεν δειχνει τιποτα πανω οπως και δεν πιανω τπτ ! αλλα δεν μου εχει ξνασυμβει ! εκανα και αυτο με την σιμ αλλα παλι τπτ ! η σιμ αλλαχτηκε καλοκαιρι για να πιανω 4g !!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εβαλα την 20b,μου βγαζει το knock code,αλλα δεν εχει αλλαξει η εφαρμογη quick memo.δομιμασα και upgrade και refurbish.την εχει παρει?τι γινετε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Εβαλα την 20b,μου βγαζει το knock code,αλλα δεν εχει αλλαξει η εφαρμογη quick memo.δομιμασα και upgrade και refurbish.την εχει παρει?τι γινετε;

Μάλλον πρέπει να την περάσεις εκ νέου. Πας στις ρυθμίσεις μετά γενικές, σχετικά με το τηλέφωνο, κέντρο ενημέρωσης..

Καλημερα ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με αυτο , Ολοι λενε οτι κραταει μια μερα η μπαταρια. Αλλα αν λες οτι ειναι 4,5 ωρες οθονη νομιζω ειναι καλα. Και εγω το g2 εχω και εχω παντα ανοιχτο wifi και 10 εφαρμογες και μου βγαζει ας πουμε κοντα στις 2 μερες και οθονη 4 με 4.5 ωρες αναλογα με την χρηση . Οποτε να μην φοβαμαι να μεταβω στο g4?

Μη το φοβασαι η μπαταρια αν το δουλεψεις ως τηλεφωνο και μετριο σερφινκ με 4τζι συνεχεια ανοιχτα σε βγαζει 1,5 μερα,αν δεν εχεις δουλεια και καταγινεσαι με το κινητο ολη μερα εεεεε μια μερα με το ζορι.:):)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ρε μήτε το viber το έβγαλα και το έβαλα ξανά και δεν μου στέλνει το μνμ ενεργοποίησης

Ρε μήτε το viber το έβγαλα και το έβαλα ξανά και δεν μου στέλνει το μνμ ενεργοποίησης

αμα διαβασεις 1-2 σελιδες πιο πριν θα δεις οτι εχει προσωρινο προβλημα το viber με επισημη ανακοινωση !

και κατι ακομα παιδια που μπορω να βρω ρυθμιση για δεδομενα να αλλαξω το dns ? ακομα και τωρα με 20Β τπτ ρε γμτ !!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Qmemo is now Capture+

QMemo+ in the notification panel has been renamed to Capture+-- (Λήψη+)

QMemo+ is just the same as before.

Edited by Antonybak
LG G4 RED

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4