spirospatra Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Περνιεται και με lgup από ότι λέει. Πάλι στήσιμο ή "dirty"???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Για να περάσουμε την 20B μέσω LG up ποιο αρχείο κατεβάζουμε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Αυτό αν καταλαβαίνω καλά: H81520B_00.kdz Από εδώ: http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G4/H815/H81520B/ Για να περάσουμε την 20B μέσω LG up ποιο αρχείο κατεβάζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Για να περάσουμε την 20B μέσω LG up ποιο αρχείο κατεβάζουμε? Από το link που έβαλε ο φίλος πριν το αρχείο που δείχνω με το βελάκι. https://www.dropbox.com/s/qnx7rx8fh0vf31e/Capture%2B_2015-11-26-14-18-12.png?dl=0 Την περνάς από πάνω με το lgup δουλεύει απροβλημάτιστα και όταν έχεις χορό κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Edited November 26, 2015 by Minas24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ωραίος! Θα το περάσω το απόγευμα ! Μόνο upgrade επιλέγουμε σωστά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 την πέρασα...και καταλάθος πάτησα refurbish....σκατα! Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Θα φλασαρω και'γω σε λιγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ωραίος! Θα το περάσω το απόγευμα ! Μόνο upgrade επιλέγουμε σωστά? Ναι σωστά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Την κατεβαζω και εγω την 20B. Βλεπω εχει καποιες μικροβελτιωσεις...Τι λετε να την κανουμε και αυτη με clean install η απο πανω?? :p Επισης θελω την βοηθεια σας.Θε΄λω να παραγγειλψ απο το tiny deal διαφορα πραγματακια ηθελα tempered glass αλλα το μονο που βρηκα και δεν εχει αλλα ειναιι αυτο του LG G3 http://www.tinydeal.com/033mm-round-radian-tempered-glass-screen-film-for-lg-g3-p-136782.html Τι λετε κανει για την οθονη του G4 ?? Ιδιες ιντσες ειναι και απο οτι βλεπω εκει που εχει την εγκοπη για τους αισθητηρες εχει αρκετο κενο πρεπει να κανει λογικα!! Τι λετε και εσεις ?? :confused: ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 πως το κανουμε αναβαθμιση? μεσω ΟΤΑ ή μεσω προγραμματος? βγηκε για ελληνικο μοντελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 πως το κανουμε αναβαθμιση? μεσω ΟΤΑ ή μεσω προγραμματος? βγηκε για ελληνικο μοντελο? Αυτά που αναφέρουν τα παιδιά δεν έχουν βγει επίσημα για όλα τα μοντέλα...το φλασαρεις με λήψη lg up Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andmic Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Άσχετα παιδιά, εάν κάποιος έχει βαρεθεί το καφέ δερμάτινο καπάκι τους ένας φίλος μου έχει το Red δερμάτινο και θέλει ανταλλαγή. Ενδιαφέρομαι για το κοκκινο καπάκι και εχω το καφε. Οποτε αν μπορεις πες μου λεπτομερειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 τη δοκίμασε κανείς την 20 β; Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εγώ περιμένω να βγει repacked kernel για root και μετά θα την περάσω. Δεν μπορώ τις διαφημίσεις με τίποτα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εγώ περιμένω να βγει repacked kernel για root και μετά θα την περάσω. Δεν μπορώ τις διαφημίσεις με τίποτα.. ακομη παλευεις ?? βαλε βρε μια custom μεσα.! του τουρκου ας πουμε.. φυσαει το εργαλειο- πυραυλος ρουκετα ρουταρισμενη λεμε.! Ειναι παρα παρα πολυ καλη.. αφου ξεκλειδωσες. τι περιμενεις.? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Να κάνω ίσως μια χαζή ερώτηση.... Άμα φλασαρουμε το ζιπ του superuser από flashfire δεν θα ροοταρουμε το κινητό χωρίς twr? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Την έβαλα (20b) και τώρα μου λέει corrupted sd card. Την κάνει format και πάλι τα ίδια corrupted sd card !!!!!!!!! Τι έγινε ρε π&(*#&(@* μου. Στα windows που τη βάζω την βλέπει κανονικά exFat Edited November 26, 2015 by FrankyGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εγώ περιμένω να βγει repacked kernel για root και μετά θα την περάσω. Δεν μπορώ τις διαφημίσεις με τίποτα.. εισαι ρουτ με την 20Α ? δεν μπορω να κανω ρουτ ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 εισαι ρουτ με την 20Α ? δεν μπορω να κανω ρουτ ! Φυσικά, από την πρώτη μέρα.. ;) Που κόλλησες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Φυσικά, από την πρώτη μέρα.. ;) Που κόλλησες? δεν μππορω να φλασαρω recovery ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Εγω την εβαλα και την δοκίμασα. Μου φαινεται ελάχιστα πιο γρήγορη. Φτιαξανε το knock code. Εχω την εντύπωση οτι δυνάμωσε και ο ήχος στο μεγάφωνο. Δεν εχω διακρίνει καποια αλλη αλαγη. Αργοτερα ισως βρω κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Να δοκιμάσω με clean install ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 δεν μππορω να φλασαρω recovery ! Μπες στον bootloader και πέρνα το από κει. Υπάρχουν οδηγίες παντού, δες παρακάτω: http://androidflagship.com/13853-install-twrp-recovery-on-lg-g4-all-versions http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/recovery-twrp-2-8-6-0-touch-recovery-t3125859 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Τελικά ήθελε clean install για την 20Β από 20Α. Φτου και από την αρχή πάλι !!!!!!!!! Βγήκε root για την 20Β ? Edited November 26, 2015 by FrankyGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Τελικά ήθελε clean install για την 20Β από 20Α. Φτου και από την αρχή πάλι !!!!!!!!! Βγήκε root για την 20Β ? Έκανες upgrade και δεν σου έβρισκε κάρτα; Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts