Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λειτουργεί κανονικά και στην 6.?? Δηλ τι εννοεις?

Στην 5.1 λειτουργούσε μόνο σε περίπτωση βροχής.. Αυτό δν είναι κανονικά..!

Κανονικά είναι να δουλεύει πάντως καιρού...!!

Νομίζω κανείς λάθος.δουλεύει όταν υπάρχει καιρικό φαινόμενο δηλαδή βροχή χιόνι...στη λιακάδατι το να δείξει;

Ρε παιδιά Γιατί Στη μπροστινη κάμερα τη βλέπω με μικρό πλαίσιο;τι ρύθμιση να κάνω να τη βλέπω πλήρη οθόνη

Edited by alanon
τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Θα παω την παρασκευη μαλλον.

Τους εδειξες τα καμμενα πιξελ με μαυρο φοντο και δεν σου ειπαν τιποτα ετσι?

Εμένα φαινόταν σχετικά δύσκολα γιατί ηταν άσπρο και φαινόταν περισσότερο σε άσπρο φόντο πιο πολυ.Σε χρώματα δεν φαινόταν εύκολα και στο μαύρο δεν φαινόταν πολυ περίεργο.Και το δείχνω στην κοπέλα περιμένοντας να δυσκολευτεί να το δει και μου λέει α να το εδώ φαίνετε φαίνετε λέει κατευθείαν.

Ναι απλα λεω αν μπορω να κανω downgrade μετα

Αν διαβαζες μεσα θα το εβλεπες..!!!Ναι αυτο το εργαλειο κανει και downgrade απο 6.0 πισω σε 5.1 απλα δεν ξερω αν παιζει ρολο

(ας μας απαντηση καποιος που ξερει) επειδη ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader. Αυτο τιποτα αλλο αλλιως με αυτο εισαι οκ !! ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

παρατήρησα ότι το εφέ καιρού παίζει μόνο όταν έχετε το smart notice widget στην αρχική οθόνη

βεβαια τωρα που προσπαθω να ρουταρω δεν με αφηνει να στειλω το twrp αρχειο ! δεν ξερω τι γινεται ! αισθητα καλυτερο το touch με την 6 παντως !
[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω κανείς λάθος.δουλεύει όταν υπάρχει καιρικό φαινόμενο δηλαδή βροχή χιόνι...στη λιακάδατι το να δείξει;

Ρε παιδιά Γιατί Στη μπροστινη κάμερα τη βλέπω με μικρό πλαίσιο;τι ρύθμιση να κάνω να τη βλέπω πλήρη οθόνη

Κάπως έτσι! Αλλά με την συννεφια τι γίνετε??

Κλείσε το φλας. Μάλλον είναι ανοιχτο

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Μου έβγαλε και κεραυνός πριν λίγο...

Το φλας ηταν

εγώ έκλαψα όταν έδειχνε καταιγίδες και το smart notice έγραφε "καταιγίδα . να προσέχετε αν βγείτε έξω" , τι έγινε ψηφιοποιήσανε τη μάνα μου?

σήμερα μου έκανε το άλλο κουλό, πατιώταν μόνο του το quick memo. μια επανεκκίνηση και έστρωσε, σχεδόν είχα ξεχάσει το pin της sim.

καμία ενημέρωση για OTA ΜΜ έχουμε από πουθενά?

Άσχετα παιδιά, εάν κάποιος έχει βαρεθεί το καφέ δερμάτινο καπάκι τους ένας φίλος μου έχει το Red δερμάτινο και θέλει ανταλλαγή.
Greek Android & iOS users (FB group)

Ήρθε ο φορτιστής Tronsmart Quick Charge 2.0 που είχα παραγγείλει από το banggood.

Όταν συνδεθεί βγάζει ένδειξη fast charging στην lock screen.

Από μπαταρία 0% οι χρόνοι φόρτισης είναι:

25%-19min, 50%-38min, 60%-45min, 75%-59min, 100%-97min.

Μια χαρά αν θέλεις ένα γρήγορο boost μια απαιτητική μέρα, ο συνολικός χρόνος φόρτισης βέβαια δεν είναι πολύ διαφορετικός από τον μαμά φορτιστή της lg γιατί μετά το 70-75% ρίχνει τα v/a για να προστατέψει τη μπαταρία.

Στην ίδια παραγγελία ήρθε και η NILLKIN Ultra Slim Clear Transparent TPU. Πολύ καλή εφαρμογή, μικρό πάχος με έυκαμπτα κουμπωματάκια για τις θύρες usb και ακουστικών.

Ήρθε ο φορτιστής Tronsmart Quick Charge 2.0 που είχα παραγγείλει από το banggood.

Μια χαρά αν θέλεις ένα γρήγορο boost μια απαιτητική μέρα, ο συνολικός χρόνος φόρτισης βέβαια δεν είναι πολύ διαφορετικός από τον μαμά φορτιστή της lg γιατί μετά το 70-75% ρίχνει τα v/a για να προστατέψει τη μπαταρία.

Στην ίδια παραγγελία ήρθε και η NILLKIN Ultra Slim Clear Transparent TPU. Πολύ καλή εφαρμογή, μικρό πάχος με έυκαμπτα κουμπωματάκια για τις θύρες usb και ακουστικών.

ποσες μερες εκανε να ερθει η παραγγελια; γιατι περιμενω και εγω μια θηκη και ενα τζαμακι της nillkin

ποσες μερες εκανε να ερθει η παραγγελια; γιατι περιμενω και εγω μια θηκη και ενα τζαμακι της nillkin

20 μέρες έκανε, οι μισές τουλάχιστον από αυτές αφού έφτασε Ολλανδία. Νομιίζω οτι το tracking δεν είναι πολύ ακριβές τελευταία. Από το στάδιο arived at PostNl tracking center, πήδηξε στο item at MD ATIKIS και μετά μου παραδόθηκε. Τα ενδιάμεσα στάδια δεν εμφανίστηκαν. Η προηγούμενη παραγγελία μου από banggood στα μέσα Οκτωβρίου έκανε 17 μέρες.

Edited by henaro

ΚΟΙΤΑ G2 δεν ειναι αλλα αν εχει χρηση τηλεφωνου 1,5 με 2 μερες σε βγαζει,αν παιζεις παιχνιδια βαρια σερφαρεις ασταματητα,βιντεο,φβ βαιμπερ και δε συμαζευεται 4,5 ωρες οθονη. η μετρια χρηση αυτων μια μερα περιπου μια χαρα ειναι.

Καλημερα ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με αυτο , Ολοι λενε οτι κραταει μια μερα η μπαταρια. Αλλα αν λες οτι ειναι 4,5 ωρες οθονη νομιζω ειναι καλα. Και εγω το g2 εχω και εχω παντα ανοιχτο wifi και 10 εφαρμογες και μου βγαζει ας πουμε κοντα στις 2 μερες και οθονη 4 με 4.5 ωρες αναλογα με την χρηση . Οποτε να μην φοβαμαι να μεταβω στο g4?

Καλημερα ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με αυτο , Ολοι λενε οτι κραταει μια μερα η μπαταρια. Αλλα αν λες οτι ειναι 4,5 ωρες οθονη νομιζω ειναι καλα. Και εγω το g2 εχω και εχω παντα ανοιχτο wifi και 10 εφαρμογες και μου βγαζει ας πουμε κοντα στις 2 μερες και οθονη 4 με 4.5 ωρες αναλογα με την χρηση . Οποτε να μην φοβαμαι να μεταβω στο g4?
Το οτι σε κάποιων κρατάει 4:30 ώρες οθόνη δεν σημαίνει οτι θα το δεις και εσύ δεν ξέρεις την χρήση που κάνει γενικά.Να κρατήσεις στο οτι δεν είναι lg g2 και οτι η μπαταρία του δεν ειναι καλή.

G2 δεν είναι στο θέμα μπαταρία...Αλλά ποιος νοιάζεται...Πιστεύω ότι τα άλλα κινητά κοκκινίζουν από ντροπή μπροστά του..

Απίθανη συσκευή και το λέω προερχόμενος από FLEX 2..Η κάμερα του δε...Απιστευτη..Πειραματίζομαι γιατί αγνοώ και τα βασικά..

Ποιο browser χρησιμοποιείτε?Πρώτη φορά βλέπω τόσο καλό στοκ!!!!

Το οτι σε κάποιων κρατάει 4:30 ώρες οθόνη δεν σημαίνει οτι θα το δεις και εσύ δεν ξέρεις την χρήση που κάνει γενικά.Να κρατήσεις στο οτι δεν είναι lg g2 και οτι η μπαταρία του δεν ειναι καλή.

Ναι σωστα , εγω θελω να χρησιμοποιω το κινητο οπως ειναι και να μην περιοριζομαι και να προσεχω να μην πεφτει η μπαταρια . Ασχετα με την μπαταρια νομιζω δεν εχει καλη διαχειρηση , Αν και με την αναβαθμιση σε 6 λενε οτι θα φτιαξει αλλα θα δουμε μεχρι τοτε. Οποτε παραμενω οπως ειμαι

Ναι σωστα , εγω θελω να χρησιμοποιω το κινητο οπως ειναι και να μην περιοριζομαι και να προσεχω να μην πεφτει η μπαταρια . Ασχετα με την μπαταρια νομιζω δεν εχει καλη διαχειρηση , Αν και με την αναβαθμιση σε 6 λενε οτι θα φτιαξει αλλα θα δουμε μεχρι τοτε. Οποτε παραμενω οπως ειμαι
Αν θες μπαταρία πάρε z3 η νοτε 4 .Απο τα γνωστά το νοτε 4 το είχα το exynos μς την ίδια χρήση με το g4 έβγαζα χωρίς προσπάθεια 4:30 ώρες και μια φορά κατάφερα 6. Με έβγαζε απο το πρωί μέχρι το βράδυ άνετα.

ουσιαστικα δεν κερδιζεις τιποτα σε σχεση με τον βασικο φορτιστη...

ουσιαστικα δεν κερδιζεις τιποτα σε σχεση με τον βασικο φορτιστη...

To quicκ charging εχει νόημα γενικώς για ολιγόλεπτες φορτίσεις στη μέση της μέρας, αλλά ναι και κατά τη γνώμη μου δεν κερδίζεις κάτι φοβερό. Έχεις κέρδος περίπου 8% στη μισή ώρα φόρτισης. Ακόμα και με το zenfone 2 που είναι ο πρωταθλητής του quick charging το κέρδος δε θα ήταν πολύ μεγαλύτερο.

Νομίζω οτι η σημασία που δίνεται σε αυτό το χαρακτηριστικό από τους κατασκευαστές είναι δυσανάλογη της

πραγματικης αξίας του, ίσως με το πρότυπο qc 3.0 να βελτιωθεί σημαντικά.

Βέβαια αν ψάχνεις σαν κι εμένα ένα ακόμα φορτιστή γιατί να μην είναι quick charger!

Edited by henaro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Την πέρασε κανείς; Θα την περάσω το βράδυ μόλις γυρίσω από την δουλειά...και πάνω που είχα αρχίσει να συνηθίζω το μοτίβο αντί του knock code

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4