Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εχω μια δευτερη μπαταρια μαζι μου και δεν ασχολούμαι πλεον! Τρομερη λύση με 14 ευρώ γνησια και ξενοιαζεις..

Από που την αγοράσατε...? Αν επιτρέπεται.... Αλλιώς με πμ... Ευχαριστώ :)

μπαταρια στο G2 μου εβγαζε 4,5 ωρες οθονη με κιτκατ βεβαια.στο G4 3 ωρες.εχω αγορασει δευτερη μπαταρια βεβαια εδω και πολυ καιρο και δεν με ενδιαφερει.

Σύμφωνα με τον rovo89 περιμένουμε xposed για Μ αυτή την εβδομάδα :) Τώρα σίγουρα δεν γυρίζω σε 5.1

Παιδια μια βοηθεια θελω αν ξερει καποιος!!Οταν θελω να ανεβασω μια φωτογραφια σε ενα site με ολα τα αλλα κινητα που ειχα πατουσα "επιλογη αρχειου" στο site και μου εβγαζε μια λιστα το κινητο απο που θα παρω αυτο το αρχειο επελεγα "αλμπουμ" και ημουν κομπλε.Στο g4 δεν γινεται αυτο,μου βγαζει μονο "Έγγραφα" "βιντεοκάμερα" "φωτογραφικη μηχανη" και "φωνητικη εγγραφη".Αλλα οχι το αλμπουμ!!!!Ξερει καποιος αν γινεται να προσθεσω και το αλμπουμ σε αυτην την λιστα και πως?

Παιδια μια βοηθεια θελω αν ξερει καποιος!!Οταν θελω να ανεβασω μια φωτογραφια σε ενα site με ολα τα αλλα κινητα που ειχα πατουσα "επιλογη αρχειου" στο site και μου εβγαζε μια λιστα το κινητο απο που θα παρω αυτο το αρχειο επελεγα "αλμπουμ" και ημουν κομπλε.Στο g4 δεν γινεται αυτο,μου βγαζει μονο "Έγγραφα" "βιντεοκάμερα" "φωτογραφικη μηχανη" και "φωνητικη εγγραφη".Αλλα οχι το αλμπουμ!!!!Ξερει καποιος αν γινεται να προσθεσω και το αλμπουμ σε αυτην την λιστα και πως?

Πατα έγγραφα και εκεί έχει επιλογή άλμπουμ.

Παιδια αν κανω unlock bootloader μπορούμε να κάνουμε revert μετα ψστε να μας καλύπτει η εγγύηση?

Όχι. Ίσως να συμβεί αργότερα αλλά δεν το πιστεύω. Δεν υπάρχει κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση :(

Αν ξερω οτι δεν ειναι γενικευμενο το προβλημα με το sygic και το g4 τοτε μαλλον θα κανω εν hard reset να δω μηπως στρωσει.η αληθεια ειναι πως εγω αγορασει παγκοσμιο χαρτη στο sygic οποτε δεν ειναι ευκολο να πω οτι πεταω τα λεφτα μου...ωστοσο θα δοκιμασω και οτι προτεινετε ωστε να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα.ευχαριστω!

Φιλε μου θα σου πρότεινα να βαλεις η igo primo η navigon και τα δυο ειναι άψογα!!!

Και οσο για την μπαταρία του τηλεφώνου εχω να πω οτι g2 δεν ειναι με τίποτα ετσι!!!!αλλα σιγουρα ειναι παρα πολυ καλη αναβάθμιση απο το g2 σε ολα εκτος της μπαταρίας!!!

Αν και εγω δεν εχει θεμα με την μπαταρία με την χρήση που κανω εγω μου βγάζει δυο μέρες με 4-4:30 ωρες οθόνης μια χαρα ειναι θα ελεγα για εμενα!!!θα ανεβάσω και screenshots αυριο να δειτε και εσεις!!

Όχι. Ίσως να συμβεί αργότερα αλλά δεν το πιστεύω. Δεν υπάρχει κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση :(

Χωρίς unlock δεν εχει custom rom δλδ ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χωρίς unlock δεν μπορείς να έχεις custom recovery και άρα custom rom από όσο γνωρίζω για το G4. Και προς το παρόν δεν έχουν βρει τρόπο να μπορείς να γυρίσεις πίσω σε Locked κατάσταση

Google Pixel 9 Pro XL

πειτε μου εναν τροπο να φλασαρς ρεκοβερυ χωρις εντολες και χωρις να ειναι ροοτ το τηλεφωνο...μονο με ξεκλειδωτο bootloader...!!

ή τροπο να το ρουταρο χωρις εντολες...καποιο apk ισως..?? Η καποια εφαρμογη..??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

πειτε μου εναν τροπο να φλασαρς ρεκοβερυ χωρις εντολες και χωρις να ειναι ροοτ το τηλεφωνο...μονο με ξεκλειδωτο bootloader...!!

ή τροπο να το ρουταρο χωρις εντολες...καποιο apk ισως..?? Η καποια εφαρμογη..??

Για να εχεις recovery πρέπει να εχεις ρουτ αλλιως δεν ! Και σγρ να είσαι και unlocked. αλλιώς μονο ρουτ και αυτο απο υπολογιστή απ όσο ξερω

[sIGPIC][/sIGPIC]

k ομως καταφερα να ξεκλειδωσω bootloader και δν μπορω να το ρουταρω.. ενω περναω ρεκοβερυ. μου βγαζει μηνυμα οκ. περαστηκε... αλλα οταν παω να μπω δν υπαρχει περασμενη...!

Πρωτα unlock μετα ρουτ και τελος recovery

Δεν δέχεται τις εντολές με τπτ..δοκιμασα άλλη θύρα usb άλλο pc. Oxi.. Με καμια κυβέρνηση που λεμε

Όλα κομπλε.. Ένας φάκελος lg root είναι κ 2 εντολές. Ααα κ ττην Ρομ που ρίχνουμε μέσα στην συσκευη

Μια ερωτηση παιδια... Σκεφτομαι να παραγγειλω το G4.Υποστηριζει γρηγορη φορτιστη εαν παρω φορτιστη?

Μια ερωτηση παιδια... Σκεφτομαι να παραγγειλω το G4.Υποστηριζει γρηγορη φορτιστη εαν παρω φορτιστη?

Ναι, το έχουν αναφέρει αρκετοί.

καλησπερα παιδια μηπως εχει χρησιμοποίηση καπιος την διαφανες 8ηκη σιλικονης της nillkin?

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4