BOST Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Εγω εχω μια δευτερη μπαταρια μαζι μου και δεν ασχολούμαι πλεον! Τρομερη λύση με 14 ευρώ γνησια και ξενοιαζεις.. Από που την αγοράσατε...? Αν επιτρέπεται.... Αλλιώς με πμ... Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Τηλεφωνική παραγγελία από procordia και στην στέλνουν σπιτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Επειδη θελω και ενα καλωδιο και φορτιστη για φιλο ξερετε μεταφορικα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 μπαταρια στο G2 μου εβγαζε 4,5 ωρες οθονη με κιτκατ βεβαια.στο G4 3 ωρες.εχω αγορασει δευτερη μπαταρια βεβαια εδω και πολυ καιρο και δεν με ενδιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Σύμφωνα με τον rovo89 περιμένουμε xposed για Μ αυτή την εβδομάδα :) Τώρα σίγουρα δεν γυρίζω σε 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδια μια βοηθεια θελω αν ξερει καποιος!!Οταν θελω να ανεβασω μια φωτογραφια σε ενα site με ολα τα αλλα κινητα που ειχα πατουσα "επιλογη αρχειου" στο site και μου εβγαζε μια λιστα το κινητο απο που θα παρω αυτο το αρχειο επελεγα "αλμπουμ" και ημουν κομπλε.Στο g4 δεν γινεται αυτο,μου βγαζει μονο "Έγγραφα" "βιντεοκάμερα" "φωτογραφικη μηχανη" και "φωνητικη εγγραφη".Αλλα οχι το αλμπουμ!!!!Ξερει καποιος αν γινεται να προσθεσω και το αλμπουμ σε αυτην την λιστα και πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδια αν κανω unlock bootloader μπορούμε να κάνουμε revert μετα ψστε να μας καλύπτει η εγγύηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδια μια βοηθεια θελω αν ξερει καποιος!!Οταν θελω να ανεβασω μια φωτογραφια σε ενα site με ολα τα αλλα κινητα που ειχα πατουσα "επιλογη αρχειου" στο site και μου εβγαζε μια λιστα το κινητο απο που θα παρω αυτο το αρχειο επελεγα "αλμπουμ" και ημουν κομπλε.Στο g4 δεν γινεται αυτο,μου βγαζει μονο "Έγγραφα" "βιντεοκάμερα" "φωτογραφικη μηχανη" και "φωνητικη εγγραφη".Αλλα οχι το αλμπουμ!!!!Ξερει καποιος αν γινεται να προσθεσω και το αλμπουμ σε αυτην την λιστα και πως? Πατα έγγραφα και εκεί έχει επιλογή άλμπουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδια αν κανω unlock bootloader μπορούμε να κάνουμε revert μετα ψστε να μας καλύπτει η εγγύηση? Όχι. Ίσως να συμβεί αργότερα αλλά δεν το πιστεύω. Δεν υπάρχει κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Πατα έγγραφα και εκεί έχει επιλογή άλμπουμ. Θεος εισαι!!!Ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Αν ξερω οτι δεν ειναι γενικευμενο το προβλημα με το sygic και το g4 τοτε μαλλον θα κανω εν hard reset να δω μηπως στρωσει.η αληθεια ειναι πως εγω αγορασει παγκοσμιο χαρτη στο sygic οποτε δεν ειναι ευκολο να πω οτι πεταω τα λεφτα μου...ωστοσο θα δοκιμασω και οτι προτεινετε ωστε να εχω μια ολοκληρωμενη εικονα.ευχαριστω! Φιλε μου θα σου πρότεινα να βαλεις η igo primo η navigon και τα δυο ειναι άψογα!!! Και οσο για την μπαταρία του τηλεφώνου εχω να πω οτι g2 δεν ειναι με τίποτα ετσι!!!!αλλα σιγουρα ειναι παρα πολυ καλη αναβάθμιση απο το g2 σε ολα εκτος της μπαταρίας!!! Αν και εγω δεν εχει θεμα με την μπαταρία με την χρήση που κανω εγω μου βγάζει δυο μέρες με 4-4:30 ωρες οθόνης μια χαρα ειναι θα ελεγα για εμενα!!!θα ανεβάσω και screenshots αυριο να δειτε και εσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Όχι. Ίσως να συμβεί αργότερα αλλά δεν το πιστεύω. Δεν υπάρχει κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση :( Χωρίς unlock δεν εχει custom rom δλδ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Χωρίς unlock δεν μπορείς να έχεις custom recovery και άρα custom rom από όσο γνωρίζω για το G4. Και προς το παρόν δεν έχουν βρει τρόπο να μπορείς να γυρίσεις πίσω σε Locked κατάσταση Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 πειτε μου εναν τροπο να φλασαρς ρεκοβερυ χωρις εντολες και χωρις να ειναι ροοτ το τηλεφωνο...μονο με ξεκλειδωτο bootloader...!! ή τροπο να το ρουταρο χωρις εντολες...καποιο apk ισως..?? Η καποια εφαρμογη..?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 πειτε μου εναν τροπο να φλασαρς ρεκοβερυ χωρις εντολες και χωρις να ειναι ροοτ το τηλεφωνο...μονο με ξεκλειδωτο bootloader...!! ή τροπο να το ρουταρο χωρις εντολες...καποιο apk ισως..?? Η καποια εφαρμογη..?? Για να εχεις recovery πρέπει να εχεις ρουτ αλλιως δεν ! Και σγρ να είσαι και unlocked. αλλιώς μονο ρουτ και αυτο απο υπολογιστή απ όσο ξερω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 k ομως καταφερα να ξεκλειδωσω bootloader και δν μπορω να το ρουταρω.. ενω περναω ρεκοβερυ. μου βγαζει μηνυμα οκ. περαστηκε... αλλα οταν παω να μπω δν υπαρχει περασμενη...! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Πρωτα unlock μετα ρουτ και τελος recovery Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Πρωτα unlock μετα ρουτ και τελος recovery Δεν δέχεται τις εντολές με τπτ..δοκιμασα άλλη θύρα usb άλλο pc. Oxi.. Με καμια κυβέρνηση που λεμε Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Τα κατέβασες ολα τα αρχεια που αναφερει ο οδηγος σου ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 @toroman Οχι,δρομος χωρις επιστροφη.αν ξεκλειδωθει ο bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Όλα κομπλε.. Ένας φάκελος lg root είναι κ 2 εντολές. Ααα κ ττην Ρομ που ρίχνουμε μέσα στην συσκευη Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolio Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Μια ερωτηση παιδια... Σκεφτομαι να παραγγειλω το G4.Υποστηριζει γρηγορη φορτιστη εαν παρω φορτιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Μια ερωτηση παιδια... Σκεφτομαι να παραγγειλω το G4.Υποστηριζει γρηγορη φορτιστη εαν παρω φορτιστη? Ναι, το έχουν αναφέρει αρκετοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 καλησπερα παιδια μηπως εχει χρησιμοποίηση καπιος την διαφανες 8ηκη σιλικονης της nillkin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts