Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν βλέπω για να ανάβει ο φακός ?

Δοκιμάζω με την εφαρμογή που είχε μεσα το κινητό.Απλα μου ανάβει την οθόνη κάτασπρη, αλλά το φλας απο πίσω δεν ανάβει.

Στις φωτογραφίες βέβαια δουλεύει κανονικά το φλάς.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν βλέπω για να ανάβει ο φακός ?

Δοκιμάζω με την εφαρμογή που είχε μεσα το κινητό.Απλα μου ανάβει την οθόνη κάτασπρη, αλλά το φλας απο πίσω δεν ανάβει.

Στις φωτογραφίες βέβαια δουλεύει κανονικά το φλάς.

Αμα κατεβασεις την κουρτινα εχει στις συντομευσεις φακο δεν αναβει σιγουρα;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Αμα κατεβασεις την κουρτινα εχει στις συντομευσεις φακο δεν αναβει σιγουρα;

Ναι, απο κει άναψε.

Παρεμπιπτόντως λευκό ή ελαφρώς υπόλευκο το βλέπω το φως.

Παιδιά σας ήρθε και εσάς αυτό;;

http://postimg.org/image/th5ktwkxl/

Δεν εμφανιζεται η εικονα....

Poco X3 nfc 6/128

Παιδιά Υπάρχει κάποιος Ελληνικός οδηγός για. Root ??

Πρέπει να γίνει root με 5.1.1 ή μπορώ και όταν έρθεις το 6.0?

Η τιμή του πήρε την ανηφόρα...

Τσίμπησε ενα 20αρικο....και ξαφνικα γεμισε παντου ετοιμοπαραδοτα....η κοινότητα μεγαλωνει με μεγαλη ταχυτητα

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Πορτογαλία και έχει την τελευταία έκδοση V10d

Η 6 ειναι?

τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

Η 6 ειναι?

Όχι 5.1 ακόμα απλά μου ήρθε ξαφνικά και στην αρχή για την 6 νόμιζα αλλά...... Πολύ περίεργο

Και σε εμενα κιτρινιζει το φλας, απο περιεργεια κοιταξα 3-4 βιντεο στο youtube με το g4 και σε ολα ειχαν το ιδιο χρωμα.

Δεν νομιζω να ειναι προβλημα, ουτε στο google βγαζει κατι με σχετικη αναζητηση...

Μπορει να υπαρχει λιγη διαφορα απο παρτιδα σε παρτιδα αμα εχουν και διαφορετικους προμηθευτες.

Τωρα ειναι καθαρα δικο σου θεμα αν θα το πας πισω κτλ.

Κανε μια βολτα και σε κανα πλαισιο-public και δες και τα demo τους.

εσεις που εχετε κιτρινο φλας ανεβαστε καμια φωτο να δουμε

Kαλησπερα παιδια αυριο με το καλο θα εχω την συσκευη! :)

θα ηθελα να μου πειτε 2 πραγματακια

καταρχην πρωτη φορτιση ποσο να το αφησω; μεχρι να φτασει στο 100%; η να το αφησω λιγες ωρες παραπανω;

επισης παιζει ρολο γενικα κατα την φορτιση αν η συσκευη ειναι ενεργοποιημενη η απενεργοποιημενη;

και δευτερον θυμηστε μου κατι οταν κανω το πρωτο boot της συσκευης ποια εκδοση android θα εχει;

θα μου ερθει καποια αναβαθμιση; και αν ερθει πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων πριν και μετα την εγκατασταση η οχι;

και γενικα λυστε μου την απορια χρειαζετε να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οποτε αναβαθμιζεις την συσκευη;

ετσι και αλλιως με το που επιλεξεις να κανεις την αναβαθμιση η συσκευη απο μονη της δεν κανει clean install;

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

εχθες το βραδυ εβγαλα καποιες φωτο στο σκοταδι με φλας.ακριβως το ιδιο σημειο.η πρωτη φωτο μου βγηκε με λευκο υποβαθρο και οι υπολοιπες μου βγηκαν με κιτρινο υποβαθρο.

Kαλησπερα παιδια αυριο με το καλο θα εχω την συσκευη! :)

θα ηθελα να μου πειτε 2 πραγματακια

καταρχην πρωτη φορτιση ποσο να το αφησω; μεχρι να φτασει στο 100%; η να το αφησω λιγες ωρες παραπανω;

επισης παιζει ρολο γενικα κατα την φορτιση αν η συσκευη ειναι ενεργοποιημενη η απενεργοποιημενη;

και δευτερον θυμηστε μου κατι οταν κανω το πρωτο boot της συσκευης ποια εκδοση android θα εχει;

θα μου ερθει καποια αναβαθμιση; και αν ερθει πρεπει να κανω επαναφορα εργοστασιακων πριν και μετα την εγκατασταση η οχι;

και γενικα λυστε μου την απορια χρειαζετε να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οποτε αναβαθμιζεις την συσκευη;

ετσι και αλλιως με το που επιλεξεις να κανεις την αναβαθμιση η συσκευη απο μονη της δεν κανει clean install;

Με το καλό να το παραλάβεις. Άποψη μου είναι ότι οι τρείς πρώτες φορτίσεις να γίνουν με σβηστό το κινητό και λίγο παραπάνω από το 100% (ένα 15λεπτο περίπου). Γενικά δε παίζει ρόλο εάν είναι απενεργοποιημένη αν και το σωστό είναι απενεργοποιημένη έτσι ώστε να γίνεται ορθή κατανομή του φορτίου πρός τα κελιά της μπαταρίας. Θεωρητικά με το πρώτο boot θα έχεις 5.1. Καλό είναι κάθε φορά που κάνεις αναβάθμιση, να κάνεις factory reset προκειμένου να γίνει clean instal αν και είθισται αυτό να γίνεται μόνο όταν γίνεται ένα major update όπως από 5.0.2 σε 5.1. Προσωπικά κάνω fatory reset σε κάθε update για να έχω το μυαλό μου ήσυχο.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Επιμένω παιδιά κάποια ρύθμιση παίρνει το τηλέφωνο ανάλογα τις εξωτερικές συνθετικές και ίσος κάποιες φορές το παρακάνει και ειναι πιο θερμό στις ρυθμίσεις.Ένα τεστ που έκανα έβγαλα σε σκοτεινό δωμάτιο άσπρο φόντο το φλας άναψε άσπρο στο χωρο και η φωτογραφία βγήκε με πιο ζεστό το φλας. Γενικά απο οσο έχω δει οι φωτογραφίες που βγάζει με φλάς το g4 ειναι λίγο πιο θερμό.Να απο ενα κάποιο review

http://core0.staticworld.net/images/article/2015/05/g4vsgs6_outsideflash-100585161-orig.jpg

εσεις που εχετε κιτρινο φλας ανεβαστε καμια φωτο να δουμε

Έβγαλα μια για δοκιμή όλα στο αυτόματο.

Δεν έκατσα να ψάξω ρυθμίσεις.

https://www.dropbox.com/s/464bej8uv6eyw97/20151102_222317.jpg?dl=0

Παιδιά μη γράφετε άλλο για κίτρινο φλας γιατί με αποθαρρύνετε...Και η κάμερα είναι ο βασικός λόγος που θέλω να κάνω τη μετάβαση..Πάντως σε άρθρα που διαβάζω όλοι οι "επαγγελματίες" της φωτογραφίας γράφουν ότι καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση φλας....

Επιμένω παιδιά κάποια ρύθμιση παίρνει το τηλέφωνο ανάλογα τις εξωτερικές συνθετικές και ίσος κάποιες φορές το παρακάνει και ειναι πιο θερμό στις ρυθμίσεις.Ένα τεστ που έκανα έβγαλα σε σκοτεινό δωμάτιο άσπρο φόντο το φλας άναψε άσπρο στο χωρο και η φωτογραφία βγήκε με πιο ζεστό το φλας. Γενικά απο οσο έχω δει οι φωτογραφίες που βγάζει με φλάς το g4 ειναι λίγο πιο θερμό.Να απο ενα κάποιο review

http://core0.staticworld.net/images/article/2015/05/g4vsgs6_outsideflash-100585161-orig.jpg

Με αυτά που λες φαίνεται σαν να είναι θέμα λογισμικού λοιπόν. Ίσως το διορθώσουν με κάποιο update. Το θέμα είναι αν το ξέρουν.

λοιπον πηρα την διαφανη θηκη σιλικονης νιλκιν και εινα φοβερη δεν παχαινει καθολου το τηλ ουτε σε βαρος κ εχει κ ταπες για το ακουστικο κ την μπαταρια!!!κ πολυ καλη αισθηση κρατηματος στο χερι!! πολυ δυνατη συστηνεται ανεπιφυλακτα

υγ σε λιγο θα περασω το τζαμακι της νιλκιν κ θα σας πω

i cant get no sleep

Με το καλό να το παραλάβεις. Άποψη μου είναι ότι οι τρείς πρώτες φορτίσεις να γίνουν με σβηστό το κινητό και λίγο παραπάνω από το 100% (ένα 15λεπτο περίπου). Γενικά δε παίζει ρόλο εάν είναι απενεργοποιημένη αν και το σωστό είναι απενεργοποιημένη έτσι ώστε να γίνεται ορθή κατανομή του φορτίου πρός τα κελιά της μπαταρίας. Θεωρητικά με το πρώτο boot θα έχεις 5.1. Καλό είναι κάθε φορά που κάνεις αναβάθμιση, να κάνεις factory reset προκειμένου να γίνει clean instal αν και είθισται αυτό να γίνεται μόνο όταν γίνεται ένα major update όπως από 5.0.2 σε 5.1. Προσωπικά κάνω fatory reset σε κάθε update για να έχω το μυαλό μου ήσυχο.

ωραια ετσι και αλλιως εγω παντα εκλεινα τις συσκευες μου κατα την φορτιση!

αρα οταν παρω την συσκευη θα μου ερθει καποια ενημερωση πριν και μετα την εγκατασταση της ενημερωσης να κανω επαναφορα δηλαδη;

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

ωραια ετσι και αλλιως εγω παντα εκλεινα τις συσκευες μου κατα την φορτιση!

αρα οταν παρω την συσκευη θα μου ερθει καποια ενημερωση πριν και μετα την εγκατασταση της ενημερωσης να κανω επαναφορα δηλαδη;

Λογικα θα σου ερθει ενημερωση εκτος και αν εχει περσμενο το τελευταιο λειτουργικο αναλογα απο ποια χωρα θα ειναι το κινητο!!

Μην σκας θα βρεις την λυση. Κανε επαναφορα γοπως και να εχει για να κατσει σωστα. Αντε με καλο !! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4