Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ φίλε έχω το Η818Ρ....υποστηρίζει όλες τις μπάντες και την. 20(800) και στις 2 σιμ (dual 4g, dual standby-OΧΙ dual active)....

Σε σχέση με την απλή εκδοση με αυτούς που λένε ότι εχουν καλή αυτονομία είναι στα ίδια επίπεδα....με αυτούς που λένε ότι εχουν χάλια και δεν βγάζουν μέρα είναι πολύ καλύτερα...είναι στα επίπεδα του Note 4 που είχα...τι H818N Είναι το ίδιο τηλέφωνο και η μόνη διαφορά είναι Ίσως οι μπάντες του 4g(Ίσως έχει κάποιες λιγοτερες)

Οπότε το Ν το αποκλείουμε... Κι εγώ το note 4 έχω, οπότε

δε θα μου φανεί διαφορά σε κάτι. Το μόνο μου θέμα δηλαδή είναι ότι δεν είναι dual active, αλλά οκ! Από εγγύηση όλα οκ αν αγοραστεί από Ευρώπη, ε;

πού το βρίσκεις στην ελλάδα (το dual) ;

εγώ δεν το βλέπω καθόλου

Φίλε μου θα πάω Γερμανία για κάποιες μέρες κι ευελπιστώ να το αγοράσω από εκεί ;)

Τhe end of an era...

αδειασε το θεμα.? τι εγινε.? κανεις δεν μπορει να μας βοηθησει.!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Εγώ φίλε έχω το Η818Ρ....υποστηρίζει όλες τις μπάντες και την. 20(800) και στις 2 σιμ (dual 4g, dual standby-OΧΙ dual active)....

Σε σχέση με την απλή εκδοση με αυτούς που λένε ότι εχουν καλή αυτονομία είναι στα ίδια επίπεδα....με αυτούς που λένε ότι εχουν χάλια και δεν βγάζουν μέρα είναι πολύ καλύτερα...είναι στα επίπεδα του Note 4 που είχα...τι H818N Είναι το ίδιο τηλέφωνο και η μόνη διαφορά είναι Ίσως οι μπάντες του 4g(Ίσως έχει κάποιες λιγοτερες)

Και τι διαφορά έχει το Dual active με το Dual stand by?

δεν νπορω να καταλαβω ενω εχει τοση καλη καμερα στο βιντεο βγαζει τοσο χαλια αποτελεσμα, εχει απο τα πιο μετρια 1080ρ βιντεο που εχω τραβηξει. Το S4 & S5 τραβουσαν χαλαρα καλυτερα
All it takes is a swipe...

Υπαρχουν αρκετοι χρηστες που να βγαζουν τωρα με android M 6 ωρες οθονη;

Παρατηρω οτι το g4 εχει δυο αρνητικα : μετρια αυτονομια , οχι κακη, και μετριο βιντεο ( και εδω 79 εχει και το Ζ5 86

SONY MOBILE

Ποιο τσακαλακι είναι χακερας κ μπορεί να βοηθήσει???

Παιδιά σήμερα το πήρα.

Πλήρης φόρτιση από 20 στο 100% σε μία ώρα και σαράντα λεπτά περίπου είναι το κανονικό;

Τον φορτιστή της συσκευασίας χρησιμοποίησα και όχι ταχυφορτιστη

Gilles smiles!

Έχεις LG G4; Το νέο λογισμικό Android 6.0 Marshmallow για τα μάτια σου μόνο

http://www.lgblog.gr/sites/default/files/styles/scalecrop_580x385/public/lg_g4_m_upgrade_03.jpg?itok=TLTiCvMX

Η τεχνολογία προχωράει με γοργούς ρυθμούς!

Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, η LG φέρνει πρώτη την πολυαναμενόμενη νέα αναβάθμιση λειτουργικού Android 6.0 Marshmallow OS! H αναβάθμιση σε λειτουργικό ‘Android M’ – όπως λέγεται – ήδη ξεκίνησε για τους κατόχους του LG G4 στην Πολωνία, ενώ θα ακολουθήσουν σύντομα και οι υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

Αν έχετε, λοιπόν, το κορυφαίο smartphone LG G4, ετοιμαστείτε να βιώσετε πρώτοι στον κόσμο την τελευταία αναβάθμιση του νέου Android!

Για τα μάτια σας μόνο, η τελευταία αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα Android προσφέρει μία σειρά από νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης, όπως τα ακόλουθα:

Οι άδειες εφαρμογών έχουν απλοποιηθεί, ενώ υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος των πληροφοριών στις οποίες μπορεί να έχει πρόσβαση μία εφαρμογή, όχι μόνο κατά την εγκατάσταση, αλλά οποιαδήποτε στιγμή

Οι λειτουργίες για την αθόρυβη παραμονή της συσκευής (Silent mode), για τη δόνηση (Vibrate mode) και για την παραμονή σε ‘Μην ενοχλείτε’ (Do Not Disturb), θα μπορούν να εμποδίζουν είτε όλους τους ήχους, είτε μόνο τις ειδοποιήσεις και το ξυπνητήρι

Προσθήκη λειτουργίας ‘Doze Mode’, που αναστέλλει τη λειτουργία ορισμένων εφαρμογών όταν το τηλέφωνο είναι σε κατάσταση αναμονής, ώστε να παρατείνεται σημαντικά η ζωή της μπαταρίας

Stay tuned, λοιπόν, και σε λίγες μέρες το Android 6.0 Marshmallow OS θα βρίσκεται στο υπέροχο LG G4 και στα χέρια σας!

Πηγή

Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά!

τωρα διαβαζω πως το μηνυμα download mode is disabled by kill switch ειναι απο το mcaffe που ειχα ενεργοποιημενο....!! τι μπορω να κανω τωρα.? βοηθηστε γιατι εμεινα χωρις συσκευη
Δοκίμασε να φλασάρεις με το flash tool γνήσιο kdz file ΧΩΡΙΣ SIM καί στη συνέχεια πάλι φλάσαρε με την κάρτα SIM μέσα
LG G4 RED

Εγραψες στο θεμα του seven στο xda ;;

Ναι. Κανεις δν απαντάει... !!εχεις κακιά ιδέα εσυ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασε να φλασάρεις με το flash tool γνήσιο kdz file ΧΩΡΙΣ SIM καί στη συνέχεια πάλι φλάσαρε με την κάρτα SIM μέσα

Το δοκιμασα κ αυτό.. Δν γινετ ε τπτ. Με το που το συνδεω κ έχω πατημένο το volume up ενω παει να γυρισειβσε safe mode μου εμφανίζει την άσπρη οθόνη με το μήνυμα...τρέλα με πιανει

επειδη δεν διαβασα τα προηγουμενα, μπουταρει το κινητο στο λειτουργικο?

Όχι δεν ανοίγει καν το δικο μου. Μένει καρφωμένο στο logo lg

πρεπει να μπεις μεσα στο λειτυργικο απο οσο διαβαζω, εχεις backup της rom σου? εχεις custom recovery?

Μπορείς να βοηθησεις?? Αν θες κάνε έναν κόπο κ διάβασε μια δυο προηγούμενες σελίδες.......χαμός κλαιωω

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πρεπει να μπεις μεσα στο λειτυργικο απο οσο διαβαζω, εχεις backup της rom σου? εχεις custom recovery?

Δεν μπαίνει. Δν πήρα backup.. Είχα περασμένη ρεκοβερυ την twrp.. Αλλά πλεον δεν μπαίνει μέσα. Δν ξέρω γιατί...

Τώρα προσπαθώ να φλασαρω το kdz μέσο flash tool αλλά σου είπα τι μου βγάζει....!! Μου κανει εντύπωση που πήγε η ρεκοβερυ...

φλασαρε twrp με fastboot , δοκιμασες αυτο?

Δεν ξέρω τις εντολες κ την διαδικασία... Πως γίνετε?? Θα παρει τις εντολές ενω είναι κολλημένο στο logo??μπορω να δοκιμασω αν μου πεις.. Δν χάνω τπτ

http://www.android.gs/reboot-lg-g4-into-fastboot-mode/

θα κατεβασεις το twrp για τη συσκευη, θα κατεβασεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=48915118#post48915118

θα το βαλεις σε download mode και μετα θα ανοιξεις το terminal, θα γραψεις fastboot devices , ξεκινα με αυτα και μετα αν το αναγνωρισει το κινητο σου θα παμε παρακατω. Ευελπιστω οτι ξερεις τα βασικα περι γραμμης εντολων και τα σχετικα.

το βλεπει το pc νομιζω..!! λες να γινει τπτ? κανα θαυμα.??

http://postimg.org/image/gidoafhej/7de2fa88/

μα σου λεω δν γυρναει se download mode..!! πως θα το κανω

και στην ρεκοβερυ οταν παω να μπω μου βγαινει αυτο το μηνυμα..!!

factory data reset is disabled by kill switch

Edited by STATYSS

Καλησπέρα.

Φορτιστές ασύρματοι όπως αυτός κάνουν για το G4;

http://www.skroutz.gr/products/show/21183258

Στη λίστα με τις συμβατές Qi συσκευές του 2015 έχει το G3 αλλά όχι το G4..

Ρε παιδια μια χαρα βιντεο τραβαει το g4...γιατι τα αρνητικα σχολια
τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

το βλεπει το pc νομιζω..!! λες να γινει τπτ? κανα θαυμα.??

http://postimg.org/image/gidoafhej/7de2fa88/

μα σου λεω δν γυρναει se download mode..!! πως θα το κανω

και στην ρεκοβερυ οταν παω να μπω μου βγαινει αυτο το μηνυμα..!!

factory data reset is disabled by kill switch

δες οπως σου ειπα ακομα και οταν ειναι σε kill switch αν το fastboot βλεπει το κινητο σου, θα πρεπει να γυρισει στην εντολη που εδωσες το σειριακο του κινητου σου

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4