Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχει γενικα ρυθμίσεις. Απλα μονο επιλογες για την φωτεινότητα? Και γενικα νομιζω οως σε ταινιες ειναι λιγο σκοτάδι και με τερμα την φωτεινότητα Edited by argyris21
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Καπου ειδα παραπανω να αναφέρεστε στην οθονη του LG G4. Λοιπον, η οθονη του G4 είναι η καλυτερη της αγορας αυτή τη στιγμη. Period...

Κι αυτό το λεει ανθρωπος προερχομενος από Note 5, S6 edge plus και 6S Plus. Απλα εχει την καλυτερη οθονη σε κινητο σημερα. Για αυριο, βλέπουμε...

Και γω ετσι πιστευω. Τωρα ειμαι στην 2η φορα που το φορτιζω και με μέτρια χρηση ειμαι στο 54%. θελει ακομα κανα 2 φορές για να στρωσει κανονικα η μπαταρία η δεν παιζει ρόλο?

Και γω ετσι πιστευω. Τωρα ειμαι στην 2η φορα που το φορτιζω και με μέτρια χρηση ειμαι στο 54%. θελει ακομα κανα 2 φορές για να στρωσει κανονικα η μπαταρία η δεν παιζει ρόλο?

Άγνωστο το πότε θα στρώση και αν....Κάνε τον κόπο και Διάβασε 3,4 σελίδες πριν που αναλύουμε το θέμα της μπαταρίας....

Η οθόνη δείχνει υπέροχη....σε σχέση με το Νοτε 4 Που είχα οι διαφορές για μένα είναι ελάχιστες....ο καθένας κρίνει με τα δικά του μάτια...στο θέμα της MEIZU Για το MEIZU pro 5 φίλος εκεί που είχε το s6 το G4 Και το MEIZU pro5 έβγαζε άχρηστη και εκτός ανταγωνισμού την οθόνη του G4 με καλύτερη του s6 Και μετά του MEIZU Που είναι sharp amoled fhd...τι να πω ο καθένας λέει τα δικά του....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Μπείτε σ αυτήν την σελίδα με τον stock built in browser. Σέρνεται απίστευτα ?

http://forums.androidcentral.com/ask-question/469523-best-android-browser-less-battery-consumption.html

Παντως κριμα που δεν εχει αλλες ρυθμίσεις για την οθονη. Κατα τα αλλα θα δοκιμασω να στρωσω καπως την μπαταρία μήπως δω διάφορα

Ρε παιδες, πραγματικα. Καλο θα ηταν να υπηρχαν ρυθμιστικα (για κορεσμο, white balance κλπ) για την οθονη, αλλα μιλαμε είναι αριστούργημα.

Όχι, δεν είναι καλυτερη η οθονη κανενος s6 (βουτηγμενη στον ικτερο είναι, αγνοει επιδεικτικα τι θα πει σωστη αποδοση λευκου), ουτε καμια amoled (ακομα, ακομα και οι amoled - Ποιημα των note 5, s6 edge plus).

Η αποδοση κι ο κορεσμος των χρωματων είναι απίστευτα στο G4, το λευκο είναι ΛΕΥΚΟ (κι όχι μπλε, κιτρινο, ροζ, γκριζωπο, όπως θα βρειτε στο 95% των συγχρονων κινητών) κι η φωτεινοτητα κορυφαια. Βαλε και την κορυφαια αναλυση κι εχεις την καλυτερη οθονη σε κινητο για το 2015. Για το 2016 βλέπουμε...

Το G4 εχει οθοναρα οντως...

Μα δε μπορω να διαβαζω τεράστιες ανακρίβειες. Επειδή βλεπω στην υπογραφη σου εχεις και το 6s plus, τα εβαλα διπλα διπλα νωρίτερα (το 6s plus το πουλησα) και επαθα πλακα. Το 2,5 φορες φθηνοτερο g4 εκανε χοντρη πλακα στην οθονη του μηλου (και στην καμερα του, ασχετο)...

Τα ιδια ισχυουν και για τη συγκριση με τα αλλα τερατα της αγορας (το note 5, s6 edge plus εχουν οθοναρες, αλλα με κακιστη αποδοση του λευκου και φετος).

Μα δε μπορω να διαβαζω τεράστιες ανακρίβειες. Επειδή βλεπω στην υπογραφη σου εχεις και το 6s plus, τα εβαλα διπλα διπλα νωρίτερα (το 6s plus το πουλησα) και επαθα πλακα. Το 2,5 φορες φθηνοτερο g4 εκανε χοντρη πλακα στην οθονη του μηλου (και στην καμερα του, ασχετο)...

Τα ιδια ισχυουν και για τη συγκριση με τα αλλα τερατα της αγορας (το note 5, s6 edge plus εχουν οθοναρες, αλλα με κακιστη αποδοση του λευκου και φετος).

Τα εχω βαλει κι εγω πολλες φορες πλαι πλαι! Το 6S Plus θα πωληθει στην Κωστα την Τριτη...

Το μαυρο της IPS του iPhone ειναι νομιζω καλυτερο (πιο βαθυ) απο του G4. Σε ολα τα αλλα -στα δικα μου ματια- η οθονη του G4 ειναι ελαχιστα καλυτερη!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Αν εννοεις τα χρωματα, νομιζω αυτη η δυνατοτητα υπαρχει μονο στις amoled οθονες!

Μεσα στο μενου "προσβασιμοτητα" στις γενικες ρυθμισεις εχει να πειραξεις τα χρωματα της οθονης για ατομα με προβληματα ορασης αλλα δεν εχω τσεκαρει τι αλλαζει..

Τα εχω βαλει κι εγω πολλες φορες πλαι πλαι! Το 6S Plus θα πωληθει στην Κωστα την Τριτη...

Το μαυρο της IPS του iPhone ειναι νομιζω καλυτερο (πιο βαθυ) απο του G4. Σε ολα τα αλλα -στα δικα μου ματια- η οθονη του G4 ειναι ελαχιστα καλυτερη!

Το μαυρο και στο μηλο της πλακας είναι (ips γαρ), αλλα εδώ μιλαμε για το... 95% των υπολοιπων χρωματων. Εκει είναι ξεψυχισμένα, σε αντιθεση με το... φτωχο, πλην τελειο value for money G4...

Συγκρινε και τις καμερες, εκει να δεις γελια...

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Γιατί εβγαλαν από την συντόμευση στον πίνακα ειδοποιήσεων την επιλογή της σιγασης; Μονο αθόρυβο με δόνηση άφησαν. Αν θέλω εύκολα και γρήγορα να βγάλω και την δόνηση δεν υπάρχει τροπος; Μονο από τις ρυθμίσεις;

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Γιατί εβγαλαν από την συντόμευση στον πίνακα ειδοποιήσεων την επιλογή της σιγασης; Μονο αθόρυβο με δόνηση άφησαν. Αν θέλω εύκολα και γρήγορα να βγάλω και την δόνηση δεν υπάρχει τροπος; Μονο από τις ρυθμίσεις;

Εδω επιλέγεις κανένα https://www.dropbox.com/s/r58y8f9c6gc0zvh/17%20%CE%9F%CE%BA%CF%84%CF%89%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85%202015%20101821%20%CE%BC%CE%BC%20EEST.jpg?dl=0

Να σου πω, όχι. Αυτο δεν το είχα πειράξει. Δηλαδή αν βάλω "κανενα" Θα βλέπω τις κλήσεις και τα μηνύματα κανονικά αλλά ούτε ήχος ούτε δόνηση;

Ακριβώς,καμια ειδοποιηση αλλα θα τα βλεπεις ολα κανονικα.Προσοχη αν δεν κανω λαθος δεν χτυπαει ουτε ξυπνητήρι..

Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι, το βελάκι πως το έβαλες στο quick memo;;;

Δύο review για να ξεκαθαρίσει το θέμα των "καλύτερων" οθονών.

http://www.fullhd.gr/reviews/dis/item/18184-lg-g4-display-review.html

http://www.fullhd.gr/reviews/dis/item/18204-samsung-galaxy-s6-display-review.html

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Εγω 505 παρτιδα ρουμανικο και εχω την v10c ενω εχει βγει η v10e γιατι δε την εχω παρει;;

Κ Εγώ Ρουμανία 507 Και εχω v10d

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι ram φοραμε; DDR3 η DDR4;

Αν εννοεις τα χρωματα, νομιζω αυτη η δυνατοτητα υπαρχει μονο στις amoled οθονες!

Όχι τα wfhone την έχουν άνευ αμολεντ οθονης

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Skitch απο playstore ;)

Σωραίος!!! Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια εφαρμογή με βελάκια...Μια ζωή κάτι χειρόγραφα έφτιαχνα άκυρα...:p

Να σαι καλά!

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4