Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για root κανα μοντακι... καμια νεα ρομ θα πουμε τιποτα..??? εσεις ο ρουταρατε..?? ξεκλειδωσατε bootloader.?? περασατε rekovery.???

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα με τα updates από το store. Δείχνει να προσπαθεί να κάνει αναβάθμιση εφαρμογών, αλλά δεν τις ολοκληρώνει ποτέ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όταν έκλεισα το WiFi και δοκίμασα update από 4G, την έκανε κανονικά. Την ίδια στιγμή παρατηρώ ότι φίλος μου δεν έχει θέμα με τα updates με S3. Παίζει τίποτα με τις συσκευές μας, άραγε;

Κάτι ακόμα. Στις ρυθμίσεις του WiFi, υπάρχει μια επιλογή που λέει "Το WiFi να παραμείνει σε λειτουργία στη διάρκεια του ύπνου". Τι ακριβώς είναι αυτό; Σε ποιόν ύπνο αναφέρεται; :p

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα με τα updates από το store. Δείχνει να προσπαθεί να κάνει αναβάθμιση εφαρμογών, αλλά δεν τις ολοκληρώνει ποτέ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι όταν έκλεισα το WiFi και δοκίμασα update από 4G, την έκανε κανονικά. Την ίδια στιγμή παρατηρώ ότι φίλος μου δεν έχει θέμα με τα updates με S3. Παίζει τίποτα με τις συσκευές μας, άραγε;

Κάτι ακόμα. Στις ρυθμίσεις του WiFi, υπάρχει μια επιλογή που λέει "Το WiFi να παραμείνει σε λειτουργία στη διάρκεια του ύπνου". Τι ακριβώς είναι αυτό; Σε ποιόν ύπνο αναφέρεται; :p

Όταν κλείνεις την οθόνη εννοεί....

Εγω όμως απο z3 μονο σε edge θα πήγαινα σαν φυσικό διάδοχο και αλλαγή παραστάσεων και διατήρηση του ίδιου premium feeling.

Και μπαταρια ανέλπιστα την βρίσκω ικανοποιητικη στα επιπεδα του m8 με 4.4.4(έστρωσε πολυ με τα 2 τελευταία update σε σχέση με το πρώτο τετράμηνο που ήταν ψιλό χάλια-έξ ού και περίμενα εως στρώσει και το βρω σε καλή τιμή)

Το βρήκα και σε πιο νορμαλ τιμή απο αγγλικό Amazon και το τσίμπησα

Είχα το flex 2 ενα δίμηνο αρα δεν μου έκανε αίσθηση να πάρω παλι lg παρ όλο ανώτερη πρόταση απο το flex 2 ειδικά οθονη και κάμερα και το σκεφτόμουν ενα διαστημα να το πάρω,απλά δεν ήθελα αρχικές παρτίδες και τελικά προτιμηςα το edge μιας

Και η διαφορά στην τιμή τους τέλη Αύγουστο που το πήρα ήταν μόλις 50-70 ευρω μεταξύ τους και το προτίμησα.

Τωρα βέβαια κοντά 200 ευρω διαφορά στο skroutz σαφώς το G4.

Πήγα σήμερα Κωτσόβολο να το δω από κοντά.Οθόνη εξαιρετική και όπως αναφέρθηκε και από τα παιδιά ποιο πάνω,κανένα ίχνος lag σε σχέση με το προηγούμενο,και το δερματάκι σαν feeling πολύ καλό.

Δυστυχώς όμως ακριβώς δίπλα από το σταντ της LG είχε και της Samsung και την σειρά S6 edge & edge plus.Έφαγα ένα κόλλημα με την οθόνη τους και το....premium feeling :) και ιδιαίτερα με το plus συνολικά.

Οπότε θα ζυγίσω τα πράγματα αν θα κάνω άμεσα την μετάβαση σε G4 ή θα περιμένω τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα για το plus,.....ή θα κάτσω στα αυγά μου. :rolleyes:

Πήγα σήμερα Κωτσόβολο να το δω από κοντά.Οθόνη εξαιρετική και όπως αναφέρθηκε και από τα παιδιά ποιο πάνω,κανένα ίχνος lag σε σχέση με το προηγούμενο,και το δερματάκι σαν feeling πολύ καλό.

Δυστυχώς όμως ακριβώς δίπλα από το σταντ της LG είχε και της Samsung και την σειρά S6 edge & edge plus.Έφαγα ένα κόλλημα με την οθόνη τους και το....premium feeling :) και ιδιαίτερα με το plus συνολικά.

Οπότε θα ζυγίσω τα πράγματα αν θα κάνω άμεσα την μετάβαση σε G4 ή θα περιμένω τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα για το plus,.....ή θα κάτσω στα αυγά μου. :rolleyes:

Καλησπέρα και από μένα. Σκέφτομαι να κάνω μετάβαση από WP σε Android μετά από 2 χρόνια με το 920 μου. Αδερφέ και γω σε αυτό ακριβώς το δίλημμα ήμουν, s6 edge plus vs g4. Μετά πήγα στο skroutz και είδα : 800 το ένα, 420 το άλλο.

Και επειδή δεν είμαστε για να δίνουμε μισθούς σε smartphone, πάμε για το g4. Μinimum compromises γενικά, και μεγάλο θετικό το ότι με τους ρυθμούς που μου πέφτουν τα κινητά κάτω, tη γυάλινη σειρά των s6 θα τη μάζευα σύντομα με σκούπα και φαράσι! :X

Τι γινεται με τα update τις τελευταιες μερες;;ειναι θεμα κινητου ή της google;;

Συνεχώς όλο και περισσότεροι αναφέρουμε αυτο το πρόβλημα....το ότι το έχουμε πολλοί αυτο σημαίνει ότι δεν έχουν κάτι οι συσκευές μας....ίσως μετα το τελευταίο update της Google στα services να υπάρχει κάποιο θέμα που θεωρώ ότι θα φτιαχτεί σύντομα από την Google..

Για να καταλάβετε στις 19:00 δοκίμασα update του google+ Και κόλλησε ξανά....δοκίμασα τώρα 2:30 Και το πέρασε σε 10 δευτερόλεπτα....το ίδιο μου έκανε άλλες 2 φορές και τα update έγιναν κανονικά στις 06:30..

Λες και σε ώρες αιχμής δεν κατεβάζει.....

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Συνεχώς όλο και περισσότεροι αναφέρουμε αυτο το πρόβλημα....το ότι το έχουμε πολλοί αυτο σημαίνει ότι δεν έχουν κάτι οι συσκευές μας....ίσως μετα το τελευταίο update της Google στα services να υπάρχει κάποιο θέμα που θεωρώ ότι θα φτιαχτεί σύντομα από την Google..

Για να καταλάβετε στις 19:00 δοκίμασα update του google+ Και κόλλησε ξανά....δοκίμασα τώρα 2:30 Και το πέρασε σε 10 δευτερόλεπτα....το ίδιο μου έκανε άλλες 2 φορές και τα update έγιναν κανονικά στις 06:30..

Λες και σε ώρες αιχμής δεν κατεβάζει.....

σιγουρα ειναι θεμα τις google..!! και εμενα χτες βραδυ το Google+ εκανε περιπου 10 λεπτα να κατεβει ...πηγαινε σιγα σιγα...!! αλλα το αφησα κ ολοκληρωθηκε κανονικα.. Οποτε μην ανχωνεστε για το τιποτα...!!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Ειναι στανταρ θέμα Google παιδιά.

Κάποια πατάτα έχουν κάνει.

Το ίδιο το παθαίνω τελευταία και στο m8 και στο s6 edge.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ειναι στανταρ θέμα Google παιδιά.

Κάποια πατάτα έχουν κάνει.

Το ίδιο το παθαίνω τελευταία και στο m8 και στο s6 edge.

Και με note 3 έχω θέμα με τα updates στο play store τις τελευταίες μέρες! Δεν αρχίζει το download με τίποτα και πρέπει να πατάω ακύρωση και ξανά ενημέρωση μέχρι να αρχίσει.

Και σε μένα έγινε παιδιά σε 2 συσκευές, ένα κινητό και ένα tablet!!!Άρα Google θέμα γενικά!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Και σε μένα έγινε παιδιά σε 2 συσκευές, ένα κινητό και ένα tablet!!!Άρα Google θέμα γενικά!

τι να πω ρε παιδιά, μόλις τώρα άνοιξα το wifi στη δουλειά και μετά από 5 λεπτά κοιτάω το κινητό και έχει κάνει 13 ενημερώσεις... δεν θυμάμαι να είχα κανά θέμα με τις ενημερώσεις τελευταία. Το μόνο θέμα είναι ότι τελευταία διάφορες εφαρμογές πίνουν την μπαταρία, ενώ δεν το έκαναν παλαιότερα...

τι να πω ρε παιδιά, μόλις τώρα άνοιξα το wifi στη δουλειά και μετά από 5 λεπτά κοιτάω το κινητό και έχει κάνει 13 ενημερώσεις... δεν θυμάμαι να είχα κανά θέμα με τις ενημερώσεις τελευταία. Το μόνο θέμα είναι ότι τελευταία διάφορες εφαρμογές πίνουν την μπαταρία, ενώ δεν το έκαναν παλαιότερα...

Απλά εσένα δεν σου έκατσε.

Τόσα εκατομμύρια χρήστες αλίμονο όλοι να έχουν θέματα που παιζει όχι μονο απο ώρα σε ώρα η απο ημέρα σε ημέρα αλλα κσι εντός 1 ώρας υπάρχει μεταβλητότητα όπως διαπίστωσα εγω.

Πχ επιχείρησα την μια φορά και τίποτα δεν κατέβαζε καν,ενώ μετα 20 λεπτά έστρωσε.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια καλησπερα,

προκειται να αγορασω κινητο συντομα.το g4 φαινεται να πληρει ολες τα προαπαιτουμενά μου (αν κ θα το προτιμουσα στις 5.2 ιντσες).θέλω ομως τη γνωμη σας για την ποιοτητα του fhd video στο g4,(οχι του uhd,καθως δεν προκειται να το χρησιμοποιω).

η ποιοτητα ειναι ικανοποιητικη?ειναι αριστη?

αν καποιος εχει εμπειρια, ειναι το ιδιο καλη ή και καλυτερη σε συγκριση με s6,s5,note 4?(οι αλλοι συνυποψηφιοι)

Ευχαριστω!

Καλημερα φιλοι μου, εχω παθει την πλακα μου με το κινητο αυτο, εχθες το βραδυ στην καλλιθεα επιασα με 4G+ 170Mbps. Απο τα προβληματα που προαναφερατε δεν εχω το παραμικρο παρα μονο την καταναλωση της μπαταριας.Το κινητο τρεχει σφαιρα παντου, και επειδη εχουν περασει ολες οι ναβαρχιδες απο τα χερια μου, ειναι οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει.Ευχομαι να το χαρειτε ολοι.

Τι γινεται με τα update τις τελευταιες μερες;;ειναι θεμα κινητου ή της google;;

Σίγουρα είναι θέμα της Google αφού και σε μένα με Νοτε 4 τα ίδια παθαίνω. Οπότε don't worry;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ευτυχισμένος κάτοχος εδώ και 1ώρα ενός G4 black leather..πρώτες εντυπώσεις απλά τέλειες...προερχόμενος απο Galaxy note3 +A7...απλά το λάτρεψα το G4....:) :) :) :)

Σκεφτομαι να δωσω το lenovo vibe z2 pro που εχω,να τσιμπησω το G4....το μονο που με απασχολει η μπαταρια....

Για πειτε βρε παιδια με βαρια χρηση ποσο βγαζει...

android or ios or wm......who cares.....???

Σκεφτομαι να δωσω το lenovo vibe z2 pro που εχω,να τσιμπησω το G4....το μονο που με απασχολει η μπαταρια....

Με βαριά χρήση μέρα δεν βγάζει. Το καλό είναι όμως πως φορτίζει γρήγορα σχετικά μέσα σε μια ώρα περίπου. Το λέω αυτο γτ εμένα είναι το μοναδικό πρόβλημα με την συσκευή

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Είναι πολύ σημαντικό όταν λες βαριά χρήση να ξέρουμε τι εννοείς....

Εμένα με την χρήση που κάνω με βγάζει 1.5 μέρα όσο με έβγαζε και το Note 4 Και λίγο περισσότερο Από το Zte nubia Z7max....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Είναι απλό.

Με δεδομένα η με κάργα χρήση wifi και κλήσεις,μέρα δε βγάζει.και δεν εννοώ 24 ώρες,αυτά πάνε...μόνο με μέτρια χρήση πλέον.

Και φυσικά τετράωρο οθόνη ούτε γι αστείο με φουλ χρήση και κλήσεις.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ο καθένας εννοεί αλλιώς τη βαριά χρήση, στο note 4 η δική μου βαριά χρήση σήμαινε ότι με το ζόρι έφτανε μέχρι τις 8-9 το βράδυ πριν σβήσει, ενώ το edge βγάζει άνετα τη μέρα, με παρόμοια χρήση, μόνο αν υπάρχει 2η μπαταρία, φτάνοντας τη στο 40-50%.

Πιστεύω ότι και εδώ για κάποιον που θέλει να το λιώνει, χρειάζεται η 2η μπαταρία για να είναι σίγουρος.

Sorry for the English. How can I activate SMS delivery reports??

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Sorry for the English. How can I activate SMS delivery reports??

Go to Messenging(top right corner you will see 3 dots) , settings, Text Messenging, then check the delivery report box

;)

Greek Android & iOS users (FB group)

Καλησπέρα στην παρέα!

Μόλις απέκτησα κι εγώ το LG G4 σε Leather Black.

Οι παλιότεροι, πόσο σας έχει κρατήσει το leather καπάκι; Έχει φθαρεί αρκετά;

Από θήκες τι προτείνετε;

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4