Jump to content

[Επίσημο] LG G4

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν τα κινητά θέλουν στρώσιμο αλλά τώρα 3 μέρες μετά την αγορα του το κινητό ούτε ζεσταίνεται ούτε τρώει μπαταρία . και η κάμερα είναι απίστευτη

Διακοπες στην Παρο;

http://www.heliolithos.gr

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας για να αποφασίσω είμαι ανάμεσα στο G4 και το S6 και τα δυο μου αρέσουνε σαν τηλ., για το G4 με αρχίζει και με προβληματίζει με τα προβλήματα που ακούω μια για την οθόνη για το ακουστικό για την ποιότητα κλήσης και το ραδιόφωνο με την μειωμένη ένταση, για το S6 τα μόνο προβλήματα που βλέπω είναι πρακτικά με την μη αποσπώμενη μπαταρία, micro sd και ραδιόφωνο και κάποια άλλα θέματα λογισμικού βέβαια το G4 τα πάει καλύτερα για την μεγαλύτερη οθόνη και το καλύτερο λογισμικό και φυσικά την κάμερα , θα ήθελα να μου πει την γνώμη του αν ύπαρχε και όποιος έχει δουλέψει και με της δυο συσκευές.

Κοιτα φιλε μου οσον αφορά τα προβληματα του G4 αν εξαιρεσεις την οθονη και το bleeding δυστυχώς λογο ips μπορει να σου τυχει αλλα μπορει και οχι. Τώρα για το ακουστικο δεν θα έλεγα παρα το αντιθετο οτι σε κληση ειναι αψογο.

Τα υπολοιπα θεματα που εχει καποιες φορες που ζεσταινεται ή στην αφη ή ο ηχος στο ραδιο πιστευω οτι με καποιο software update θα στρωσουν. Ολα τα κινητα οταν πρωτοκυκλοφορουν εχουνε θεματα.

Τωρα προσωπικα οπως και εκανα δεν θα εδινα τοσα λεφτά για κατι που δεν μπορω να αλλαξω μπαταρια η να μην μπορω να βαλω καρτα μνημης. Για μενα ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας αγορας.

Αν το s6 ειχε τετοιες δυνατοτητες θα το προτεινα αλλα απο την πρωτη στιγμη το εβγαλα απο την δικια μου λιστα.

Τωρα μελλοντικα θα δειξει αν ποτε η sammy αλλαξει στυλ αν και απο τωρα σκεφτομαι την αγορα του LG G4 Pro που θα παρουσιαστει τον Οκτωμβριο απο τι λενε.

Παιδια ρωτησα και χθες αλλα δεν πηρα απαντηση. Το τηλ εαν το εχεις απενεργοποιημενο και το συνδεσεις στον φορτιστη ανοιγει σε εσας?

Και το flex2 ανοιγει ;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας για να αποφασίσω είμαι ανάμεσα στο G4 και το S6 και τα δυο μου αρέσουνε σαν τηλ., για το G4 με αρχίζει και με προβληματίζει με τα προβλήματα που ακούω μια για την οθόνη για το ακουστικό για την ποιότητα κλήσης και το ραδιόφωνο με την μειωμένη ένταση, για το S6 τα μόνο προβλήματα που βλέπω είναι πρακτικά με την μη αποσπώμενη μπαταρία, micro sd και ραδιόφωνο και κάποια άλλα θέματα λογισμικού βέβαια το G4 τα πάει καλύτερα για την μεγαλύτερη οθόνη και το καλύτερο λογισμικό και φυσικά την κάμερα , θα ήθελα να μου πει την γνώμη του αν ύπαρχε και όποιος έχει δουλέψει και με της δυο συσκευές.

Αγαπητέ καλημέρα σχετικά με το δίλημμα έχουμε τα εξής

Εάν σε ενδιαφέρει το σχέδιο το δερμάτινο καπάκι είναι όλα τα λεφτά.

Εαν θέλεις να αλλάζεις μπαταρία ή να έχεις το Safe point λόγο της sd cart το lg είναι μπροστά.

Το s6 σαφώς ειναι πιο smooth αλλά κλασικό Sammy εκτός και αν αρχίζεις και αλλάζεις launger.

Εαν σκοπεύεις να το κρατήσεις αρκετά υπ όψιν ότι στο lg θα χάσεις πολύ περισσότερα χρήματα αφού ήδη έχει αρχίσει και πέφτει αρκετά 480 αυτή την στιγμή.

Προσωπικά λόγο σχεδίου και μεγέθους θα πήγαινα στο lg (όπως και που έχω πάει βασικά) στο s6 με χαλάει λίγο το σχέδιο.

Από lag και στα δύο αφαντο.

Ότι πάντως και αν πάρεις να το χαρεις.

Θα έχει μελλοντικές αναβαθμίσεις??, η απλά θα πάρει την M και τέλος???

Αυτο κανενας δεν τι ξερει αλλα αν δεις την σειρα G2 G3 την εχει υποστηριξει και την υποστηριζει.

Αυτο που χαντακωσε ειναι το flex.

Αν είσαι σε αυτά τα δύο όντως η επιλογή σου είναι δύσκολη. Πας τα βλέπεις και τα δουλεύεις σε ένα μαγαζί και μετά αποφασίζεις.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αγαπητέ καλημέρα σχετικά με το δίλημμα έχουμε τα εξής

Εάν σε ενδιαφέρει το σχέδιο το δερμάτινο καπάκι είναι όλα τα λεφτά.

Εαν θέλεις να αλλάζεις μπαταρία ή να έχεις το Safe point λόγο της sd cart το lg είναι μπροστά.

Το s6 σαφώς ειναι πιο smooth αλλά κλασικό Sammy εκτός και αν αρχίζεις και αλλάζεις launger.

Εαν σκοπεύεις να το κρατήσεις αρκετά υπ όψιν ότι στο lg θα χάσεις πολύ περισσότερα χρήματα αφού ήδη έχει αρχίσει και πέφτει αρκετά 480 αυτή την στιγμή.

Προσωπικά λόγο σχεδίου και μεγέθους θα πήγαινα στο lg (όπως και που έχω πάει βασικά) στο s6 με χαλάει λίγο το σχέδιο.

Από lag και στα δύο αφαντο.

Ότι πάντως και αν πάρεις να το χαρεις.

Δεν ειναι πιο smooth το s6 εχει τα lagακια του . το g4 παλι οχι .

Αν είσαι σε αυτά τα δύο όντως η επιλογή σου είναι δύσκολη. Πας τα βλέπεις και τα δουλεύεις σε ένα μαγαζί και μετά αποφασίζεις.

Πολύ σωστά Νικόλα.

Και μόνο η διαφορά στο μέγεθος παίζει ρόλο ανάλογα και τη χρήση που κάνει ο καθένας. [/img]

Δεν ειναι πιο smooth το s6 εχει τα lagακια του . το g4 παλι οχι .

Ψιλό λαγκάκια θα βρεις και στα 2 αλλά σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις.

Γενικά είναι smooth συσκευές σε κορυφαίο επίπεδο κάτι που μετά τα S6(απλό & edge) που είχα με εξέπληξε ευχάριστα το G4 καθώς δε το περίμενα με βάση τα specs.

Είναι όμως το ίδιο smooth με το S6, σαφώς καλύτερο απ τα note 4,είχα και τα 3(f/c/edge)και βέβαια απ το g flex 2 παρ όλο που φοράει τον 810.

Credits στην LG, πολύ καλή δουλειά, όπως και στη κάμερα και βέβαια στο multitasking που ναι είναι σαφώς καλύτερο απ το S6.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αν εξαιρέσουμε την αυτονομια γενικα εκανε πολυ καλη δουλειά η lg με το G4 και δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο Samsung.

Μου αρέσουν/ταιριάζουν τα gestures στον UI της οπως και η απουσία hardware button που σε αυτα η Sammy εχει μείνει πίσω.

Το δούλεψα κανα 5λεπτο σε δερμάτινο καφέ στα Public και μου άρεσε πέρα απο την οθονη και η αισθηση στο χέρι ενώ το περίμενα χειρότερα.

Άνετα θα εκανα ανταλλαγή με το flex 2 :)

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν εξαιρέσουμε την αυτονομια γενικα εκανε πολυ καλη δουλειά η lg με το G4 και δεν εχει να ζηλέψει τιποτα απο Samsung.

Το δούλεψα κανα 5λεπτο σε δερμάτινο καφέ στα Public και μου άρεσε πέρα απο την οθονη και η αισθηση στο χέρι ενώ το περίμενα χειρότερα.

Καλημερα τι εχει η αυτονομια σε σχέση με τον ανταγωνισμο

Καλημερα τι εχει η αυτονομια σε σχέση με τον ανταγωνισμο

Κοιτα όλες οι ναυαρχίδες εντός του 15 μεςα στην μετριότητα ειναι εδω που τα λεμε.

Εκει δεν υστερεί.

Αλλα άμα πάμε σε 14 μοντέλα ειναι μερα με την νύχτα.

3000 μπαταρία ειναι πολυ μικρη για 5.5 οθονη και μαλιςτα 2k.

Εκει η LG τρώει κόκκινη κάρτα(δεν διαφέρει άλλωστε απο το G3 που ηταν μαύρο χαλι)

Tα specs πιο πολύ για τα benchmarks είναι, ειδικά τώρα που οι επεξεργαστές έχουν ξεπεράσει τους 4 πυρήνες. Σε καθημερινή χρήση, το G4 δίνει την καλύτερη εμπειρεία χρήσης και ταχύτητα εκτέλεσης εργασιών, ίσως δε και ένα κλικ παραπάνω απ το S6. Όχι οτι το S6 αργεί, προς θεού, αλλά το ιδανικό πάντρεμα του λογισμικού με το hardware, όπως έκανε στην περίπτωση του G4 η LG, δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα. Ακόμα και στα παιχνίδια, το κινητό φυσάει και με την οθονάρα που έχει, είναι το απόλυτο value for money.

Μου αρέσουν/ταιριάζουν τα gestures στον UI της οπως και η απουσία hardware button που σε αυτα η Sammy εχει μείνει πίσω.

Το δερμάτινο καφέ έχω μαζί όντως έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι χωρίς θήκη απ το S6 που έχεις το άγχος συνέχεια να μη σου φύγει(ειδικά το edge).

Φέτος μετά το S6 δε περίμενα να με γεμίσει άλλη συσκευή τόσο, πόσο μάλλον δε το G4 με τον 808 και τη "φτωχή" GPU, σε συνδυασμό δε με τη βαριά οθόνη των 2Κ

Πολύ λάθος έκανα και μπράβο ξανά στην LG.

Γιαυτό όπως έλεγα πάντα μη κοιτάζεται τα specs μόνο αλλά στη πράξη πως πάει.

Και ναι Alex το G4 είναι καλύτερο απ το πιο δυνατό g flex 2 που μάλιστα τρέχει και πιο ελαφριά οθόνη,και όχι μόνο είναι πιο σβέλτο(μόνο στα παιχνίδια δε ξέρω γατί δε παίζω) αλλά έχει και πιο καλή αυτονομία χαλαρά.

Είναι πιο smooth απ τα 3 note 4, και με σαφώς τη κορυφαία κάμερα γενικά μαζί με το S6.

Και ή οθόνη του πολύ ωραία χρώματα φωτεινή αλλά στο ντάλα ήλιο ένα κλικ κάτω απ του S6(στο auto και τέρμα δεξιά)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Το δερμάτινο καφέ έχω μαζί όντως έχει καλύτερη αίσθηση στο χέρι χωρίς θήκη απ το S6 που έχεις το άγχος συνέχεια να μη σου φύγει(ειδικά το edge).

Φέτος μετά το S6 δε περίμενα να με γεμίσει άλλη συσκευή τόσο, πόσο μάλλον δε το G4 με τον 808 και τη "φτωχή" GPU, σε συνδυασμό δε με τη βαριά οθόνη των 2Κ

Πολύ λάθος έκανα και μπράβο ξανά στην LG.

Γιαυτό όπως έλεγα πάντα μη κοιτάζεται τα specs μόνο αλλά στη πράξη πως πάει.

Και ναι Alex το G4 είναι καλύτερο απ το πιο δυνατό g flex 2 που μάλιστα τρέχει και πιο ελαφριά οθόνη,και όχι μόνο είναι πιο σβέλτο(μόνο στα παιχνίδια δε ξέρω γατί δε παίζω) αλλά έχει και πιο καλή αυτονομία χαλαρά.

Είναι πιο smooth απ τα 3 note 4, και με σαφώς τη κορυφαία κάμερα γενικά μαζί με το S6.

Και ή οθόνη του πολύ ωραία χρώματα φωτεινή αλλά στο ντάλα ήλιο ένα κλικ κάτω απ του S6(στο auto και τέρμα δεξιά)

Κοιτα Μανο με την 5.1.1 βελτιώθηκε κατα πολυ σε smouthness και ελαφρώς σε αυτονομια το flex 2.

Δεν ξέρω πως ειναι σε αναμονή η αυτονομια το G4 αλλα το flex 2 ειναι οτι πιο βράχος εχω συναντήσει ever.

Το μονο που με χαλάει στο flex 2 ειναι η φωτεινότητα του που εκει κερδίζει ξεκαθαρα το G4 και αν το τιμήσω θα ειναι για αυτόν τον λόγο κυρίως.

Αλλα φοβάμαι ακόμα τις πρώτες παρτίδες

Το s6 μονο σε μπλε αν το έπαιρνα αλλα εχει ακόμα θεματα στο software που για εμένα ειναι αποτρεπτικός παράγοντας αγορας.

Το edge απορρίπτεται διοτι ειναι πανάκριβο και απο την αλλη σε Samsung ανέκαθεν δεν βλεπω με καλό μάτι ούτε τα hardware button,ούτε η έλλειψη ραδιοφώνου,ούτε το UI μου αρέσει και λόγο μην εμπειρίας μου σε Samsung τα φοβάμαι μην μου τύχει κατασκευαστικά θεματα πχ στο hardware button μην μπορώντας να καταλάβω αν εχω θέμα η οχι και επιςης πολυ πολυ branded συσκευές παίζουν που ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θέλω,άσε που τα σκρουτζομαγαζα κάνουν και ζαβολιές συχνά-πυκνά με Samsung(ανοίγουν συσκευές κλπ)

Για αυτο και καταλήγω μετα απο Sony μονο σε LG.

Edited by alextrela

Ισχυει μονο για τα GR?

Edit: Ok τωρα ειδα. Γραφει στο τελος.

Edited by cocous

Θεωρώ με τη τιμή να κατρακυλά με τόσο γρήγορο ρυθμό το G4 θα πουλήσει τρελά... Ποιος ο λόγος να δώσεις σχεδον διπλάσια λεφτα για το edge 6 με το μαπα UI της Samsung και είναι τόσο λεπτό που δε το νιώθεις σαν κίνητο στο χέρι σου... Πιστεύω για φέτος μια από τις πιο τίμιες προτάσεις δινει για άλλη μια φορά η LG....

Αν δεν βγάλει τίποτα παιδικές "ασθένειες" θα ειναι από τις καλύτερες υλοποιήσεις!!

Παιδιά είμαι κάτοχος ενός νότε 3 (δύο συσκευές) από το 2013 και απλά είναι τέλειο το κιν με ροοτ και custom που φοράω. Πέρσι δοκίμασα να παρω το g3 επειδή μου άρεσε απίστευτα εμφανισιακά αλλά τα χάλασε στην μπαταρία και την πρώτη βδομάδα το έδωσα. Τώρα σκέφτομαι το 4αρι της LG για δοκιμή τουλάχιστον 6 μήνες μέχρι τα βγει το νοτε5. Το θέλω σε κόκκινο δέρμα όμως και δεν το βρίσκω. Το έχετε δει κάπου;

Ισχυει μονο για τα GR?

Edit: Ok τωρα ειδα. Γραφει στο τελος.

Στην Αμερική αγοράζεις ένα δερμάτινο καπάκι και το άλλο στο κάνουν δώρο, καλή φάση για κάποιον που θέλει να μοιράσει το δεύτερο με άλλον (δηλαδη 25ευρω έκαστο)

http://m.lg.com/us/mobile-phones/g4/cover-promo

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά είμαι κάτοχος ενός νότε 3 (δύο συσκευές) από το 2013 και απλά είναι τέλειο το κιν με ροοτ και custom που φοράω. Πέρσι δοκίμασα να παρω το g3 επειδή μου άρεσε απίστευτα εμφανισιακά αλλά τα χάλασε στην μπαταρία και την πρώτη βδομάδα το έδωσα. Τώρα σκέφτομαι το 4αρι της LG για δοκιμή τουλάχιστον 6 μήνες μέχρι τα βγει το νοτε5. Το θέλω σε κόκκινο δέρμα όμως και δεν το βρίσκω. Το έχετε δει κάπου;

Το έχω εγώ σε κόκκινο δέρμα, είναι απλά ΦΟΒΕΡΌ!!! Δεν το έχουν πολλά μαγαζια, όλοι έχουν το καφέ δέρμα

Greek Android & iOS users (FB group)

Στην Αμερική αγοράζεις ένα δερμάτινο καπάκι και το άλλο στο κάνουν δώρο, καλή φάση για κάποιον που θέλει να μοιράσει το δεύτερο με άλλον (δηλαδη 25ευρω έκαστο)

http://m.lg.com/us/mobile-phones/g4/cover-promo

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έχω εγώ σε κόκκινο δέρμα, είναι απλά ΦΟΒΕΡΌ!!! Δεν το έχουν πολλά μαγαζια, όλοι έχουν το καφέ δέρμα

Φίλε από που το πηρες;

Και εγώ το Φθινόπωρο που με βλέπω για αγορά, σε κόκκινο θα το προτιμήσω... Νομίζω του ταιριάζει πάρα πολύ

• The title was changed to [Επίσημο] LG G4