almeras Δημοσιεύτηκε November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2004 ρε παλικάρια εδω και καιρο εχω το εξης προβλημα... οταν παω να δω dvd με τον media player (και με τον 9 και τον 10) το παιζει χωρις ήχο, ενω με αλλα προγράμματα (windvd,powerdvd)εχω ήχο κανονικά. Τα υπόλοιπα multimedia files (mp3,divx,xvid) παιζουν κανονικότατα ,και με ηχο φυσικά, στον media player χωρις να πειραξω τιποτα... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ microsoft :angry: thnx anyway Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Έχεις εγκατεστημένο κάποιον άλλο DVD Player; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. November 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2004 Να ρωτήσω και εγώ κάτι? Γιατί όταν περνάω τους drivers της SoundBlaster το windvd παύει να έχει ήχο? Ενώ το media player έχει? (Το ανάποδο πρόβλημα δηλαδή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (28 Νοέ. 2004 , 21:18) Έχεις εγκατεστημένο κάποιον άλλο DVD Player; εχω βάλει το power dvd5 Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος almeras (29 Νοέ. 2004 , 17:41) εχω βάλει το power dvd5 Όταν παίζεις τα DVD με το PowerDVD έχεις ήχο ενώ με το Media Player δεν έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. November 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (29 Νοέ. 2004 , 17:56) Όταν παίζεις τα DVD με το PowerDVD έχεις ήχο ενώ με το Media Player δεν έχεις; δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Περίεργο... Αφού χρησιμοποιεί τον decoder του PowerDVD! Anyway, παίζε τα με το PowerDVD που άλλωστε είναι και καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts