Jump to content

[MOTO] Modenas Dinamik 125

nmk1988
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο που με εκνευριζει οσο τιποτα αλλο ειναι το οτι ΟΛΑ τα καλα μηχανακια τα καταργουν...

Βλεπε τα κορυφαια Yamaha F 1, Yamaha Z,Modenas Dinamik (μελλοντικα)

Δηλαδη και τι εγινε που ειναι 2t ??

Θα χαλασουν το περιβαλλον??

Τοτε βγαλτε καταλυτες κλπ.Δηλαδη η Gilera και αλλες τοσες βεσπες 125-200cc διχρονες 2t δεν τους ενοχλουν???

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Oi katalites kovoun aloga,meta to vlepeis esi kai les moufa,poli liga den to agorazeis opos kai alloi kai afto einai zimia gia tin etairia.Got it?
Mutilator :shifty:

paides δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα λεει οτι εγινε σε συνεργασια με την daytona(οικος βελτιωσης δεν ειναι?),οποτε τι να φτιαξετε ηδη βελτιωμενο ειναι σε 1η φαση.

telika εχει συμπλεκτη?

ποσο ηταν η τιμη του z,f1 new prin to stamathsoun κ ποσα hp?

ολα τα 2τ παπια 125cc ειναι ιδια εξωτερικα...(αυτο το τζαμακι στο z r τι το βαλαν λες κ θα το κρατησει κανεις ή λες κ θα το επαιρνε κανενας μεγαλος ανθρωπος..)

Επιπλεον το μονο σιγουρο ειναι οτι an kati απ ολα αυτα βγει θα το φερουν κυριως στην Ελλαδα...,στο εξωτερικο δεν παιζει τοσο 2τ.

@nmk scooter leγονται δεν λεγονται βεσπες.κ βαλανε injection για λιγοτερα καυσαερια κ οικονομια αλλα σε γενικο κλιμα στα μικρα κυβικα μονο 2τ αξιζει.

αν κ καινουργια ασιατικη εταιρια(παιρνει ανταλακτικα απο 4 αλλες εταιριες) η modenas τα παει καλα.

για το 125zr απ οτι διαβασα ετσι λεγοταν το αγωνιστικο κ κατι μου λεει οτι ειναι καποια εκδοση του γνωστου z << In the 2001 season, 1st and 2nd places in the Underbone class went to teammates Mazlan Khamis and Faisal Yahya, both riding the Yamaha Y125ZR>>

sto http://www.bikepics.com/yamaha/125zr/ to montelo αυτο βγαινει απο το 98'κ το τελευταιο 04'με κουστουμι valedino rossi μαλλον ειναι διαφημιστικο...

K σε οποιον παιρνει τετοια μηχανακια για 1η φορα(καλυτερα να μην το παρει),προσοχη.

φιλε μου το f1 δεν εχει (ειχε) συμπλεκτη. Αντιθετα με το Z και το Dinamik. Φυσικα και θα ειχαν τετοια υπερπαπια συμπλεκτη.Οσο για την καταργηση του dinamik δεν ξερω.Ουτως ή αλλως ειναι καταλυτικο Euro-2. Οσο για γενικα 2T τι να πω...Μονο να κατσει καποιος να μετρησει τις ταξινομησεις των διχρονων στην Ελλαδα..ειναι απειρα.Μεχρι να διωξουν αυτα...Αλλα η εισαγωγη μαλλον θα σταματησει. :(

---

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον το F 1 εκανε 600.000 χιλ.δραχμες τοτε με 10 αλογα

Το Ζ εκανε 1.000.000 χιλ.δραχμες με 15 αλογα

Το suzuki Fx (4t με συμπλεκτη) εκανε 800.000 χιλ.δραχμες με 12 αλογα

Και το crypton 500.000 χιλ.δραχμες... με 7 αλογα

Καμμια αλλη απορια ???

Συντομα θα σας φερω και αλλες ΦΩΤΟ.

Εσεις παιδια το πηρατε το dinamik να κανετε και ενα review???

Εις το επανειδειν μαγκες...

To dinamik to exo tora kai 2 mines peripou.

Parola auta molis prox8es teliosa to strosimo(1600xm) kai tora stadiaka anigo to gkazi.Den exo perasei ta 120xm/h pros to paron.

Emena mou fainete file mou pos den ekanes kalo strosimo giati an den anoikseis katholou to mixanaki gia pano apo 1100 xiliometra to gkazi mpoukonei kai den stronetai kala...par'ola auta ela syxna file sto forum gia na mas dineis tis entyposeis sou !!!

Pes mas telikes,ekkinisi, hxo ftiaksimata !!!

Euxaristoume !!!

megale koitaksa na kanw to strosimo opos elege to manual.Kai ksereis ti anefere gia to proto stadio?Mexri 50 km/h me 6 taxititita.To kserw oti etsi mpoukonei kai anebasa ligo perisotero thn taxitita alla fobomoun mhn tou kanw kako.

Pantos o mixanikos sto proto service pou to piga(800km) mou eipe oti prepei na tou dinw arketo gkazi xoris na ftanw kai sta kokkina giati o kinitiras einai sprogmenos kai kati tetia.

Φιλε Dimension θα ηθελα ως δημιουργος του thread μια βοηθεια.

Οταν το στρωσεις να γραψεις ενα κατατοπιστικο review..

Εχω ειδη γραψει ενα οταν το οδηγησα , αλλα ειναι διαφορετικα οταν το μηχανακι ειναι δικο σου...

Εις το επανειδην φιλε με ενα review...

Φιλικα, Nmk...

Σας το ειχα πει οτι θα πρεπει να παει με max 50km/h. Λοιπον, κατα την γνωμη μου την πρωτη και την δευτερα να μην την αλλαζεις κατευθειαν στο στρωσιμο.Ακομη πολυ κακο ειναι που δεν εχει στροφομετρο αντιθετα με το Z 125.

@DiM3NSiON δεν ειναι ασχημο που εχει τα φλας πανω στο πλαστικο της πινακιδας???

---

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω νομιζω πρεπει να στρωνεται με εκτη στα 50-55 km/h και οι ταχυτητες να αλλαζουν κατευθειαν για να μην ανεβαινουν πολυ οι στροφες του κινητητα αρα τα πιστονια να μην ζωριζονται οταν στρωνονται...

Επισης ο θειος μου απο America θα μου κανει την χαρη να μου το αγορασει οταν θα ξαναερθει Ζακυνθο τον Φεβορυαριο ή τον Μαρτη...

Ως τοτε πρεπει να αποφασισω καινουριο Dinamik ή Ζ 125 μεταχειρισμενο...

Εσεις τι λέτε???

Κοιτα να δεις.

Εγω μεχρι προσφατα ημουν Ζετακιας μεχρι το κοκκαλο.Ειχα οδηγησει αρκετα και ημουν συνεπαρμενος απο τις επιδοσεις τους και την μαγκια τους και ολα τους.

Βεβαια η γνωμη μου αλλαξε οταν οδηγησα !αστρωτο! dinamik, τρελαθηκα, ειναι πανεμορφο, ειναι φθηνο, παει πιο γρηγορα απο το Z, ο κινητηρας ειναι σχετικα με το Z καινουργιος σε κατασκευη.Αυτην την στιγμη δεν υπαρχει για εμενα προσωπικα πιθανοτητα να αγορασω Ζ. Ασε που για να το παρεις μεταχειρισμενο μπορει και να πληρωσεις οσο κανει το Dinamik καινουργιο!

Αυτο για το φλας που ρωτησα τον @DiM3NSiON εμαθα οτι θα βγει το σχετικο φαναρι που θα περιλαμβανει και τα φλας οποτα θα δειχνει πολυ πιο ομορφο απο τωρα που εχει τα φλας πανω στην θεση για την πινακιδα.Βεβαια αν αυτο σε χαλαει....

---

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σχετικα με τα φαναρακια του φλας που εχει μπρος πισω μου ειπε ενας τεχνικος οτι τραβαει καλωδια και τα βαζει μεσα στο κεντρικο φως και μπροστα και πισω !!!

Αυτη την πατεντα δοκιμαστε τη.

Επισης με την δευτερη φουρνια Dinamik παρα πολλα παιδια γκαζοφονιαδες και παιδια εμπειρα καταληξαν στην οικονομικη επιλογη του Dinamik

Πραγματικα αξιζει....Η καλυτερη επιλογη

Αντε συντομα και ενα review απο εναν αγοραστη...

Φαινεται μερικες εικονες εχουν broken link...

Εδω τις ξαναεχω...

http://www.mytempdir.com/07122004/676.jpg

http://www.mytempdir.com/07122004/678.jpg

Και αλλες δυο απο Yamaha Z 125 για να δουμε και αλλες προτασεις και να συγκρινουμε...

http://www.mytempdir.com/07122004/684.jpg

http://www.mytempdir.com/07122004/685.jpg

Γνωμες οσων αφορουν τι?

Ολα καλα ειναι, αλλα εσυ οπως βλεπω κοιτας φτιαγμενα Ζακια εκτος απο το τελευταιο. Ωραια ειναι κατα την γνωμη μου. Την αλλη βδομαδα το παραγγελνω. Δεν θα το πειραξω καθολου τουλαχιστον μεχρι το καλοκαιρι. Τοτε αν ειναι θα βαλω μια ακριβη χειροποιητη εξατμιση και δισκοφρενα μαργαριτες και υστερα συζηταω για αερογραφια ή κανενα special χρωμα. Ουτως ή αλλως βασικα εδω στην Λαρισα δεν θελω να τραβαω τα βλεμματα των "μπατσων" γιατι θα κυκλοφορω με 125cc.

Το thread για το Modenas Dinamik δεν ειναι?

---

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι το thread ειναι για το Dinamik που ειμαι fan του, και θα το παραγγειλω οπου να ειναι...

Ομως καλο ειναι να εχουμε και μερικες εικονιτσες απο αλλα υπερ-παπια 125 ( Z) για να παρουμε ιδεες για φτιαξιματα του Dinamik...

Dinamik power 4 ever

Επισης θα ηθελα πολυ να κανετε upload καμμια εικονιτσα επιπλεον για το Dinamik αν δεν μπορειτε να το κανετε upload στειλτε μου τις εικονες στο

nmkrapper@yahoo.gr και εγω θα τις δημοσιευσω εδω....

Οτι νεα εχετε για το Dinamik αναφερετε το εδω...

Φιλικα nmk

ΣΑΣ ΕΧΩ ΝΕΑ :

ΚΟΝΤΡΕΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (Ζακυνθος)

Σας μιλαω παντα για εργοστασιακο Dinamik απειραχτο...125cc 18hp

Dinamik VS Yamaha Z 2t 140cc (wiseco κυλ.πιστονα,εξατμιση χειροποιητη,καρμπιρατερ 26mm): ΝΙΚΗΤΗΣ: Dinamik

ΔΙΑΦΟΡΑ: 2 μηχανακια

Dinamik VS Gilera 2t 180cc (malossi κυλ.πιστονα) : ΝΙΚΗΤΗΣ: Dinamik

ΔΙΑΦΟΡΑ: 3 μηχανακια

Dinamik VS Gilera 2t 180cc (malossiκυλ.πιστονα,μπιλακια τελικης,ιμαντας malossi,καρμπιρατερ 28mm Del'orto,στροφαλομπιελες malossi,εξατμιση γυριστη malossi) : ΝΙΚΗΤΗΣ:Gilera

ΔΙΑΦΟΡΑ:1 μηχανακι

Dinamik VS Gilera 4t 200cc (εξατμιση απο CBR): ΝΙΚΗΤΗΣ: Dinamik

ΔΙΑΦΟΡΑ: 3 μηχανακια

Συντομα και αλλες κοντρες....

Φιλικα Nmk

Τα παει καλα...Αντε μαζι τα Χριστουγεννα με το dinamik!!!

Εσυ ενδιαφερεσαι να το φτιαξεις πολυ? Ή λιγα πραγματα.

Παντως εγω τπ δευτερο..οπως σου ειπα και σε προηγουμενη απαντηση

---

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενα που βγηκε ρε παιδες κ ειναι ιδιο με το Yamaha z125 αλλα τετραχρονο ποιο ειναι?φυσικα δεν ειναι επανεκδοση του z125 σε 4Τ... αλλα ειμαι περιεργος γιατι το ειδα κανα δυο φορες αλλα δεν καταφερα να δω μαρκα, μοντελο κτλ.

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Δυσκολο να ηταν ιδιο με το Z 125. Αδυνατον μαλλον. Μηπως λες για το καινουργιο Ζ R που ειδες εδω και εξω ειδες το καινουργιο Crypton-R. Γιατι δεν βγηκε καποιο μοντελο που να μοιαζει με το Z αλλα και να ειναι και τετραχρονο...

---

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι χρωματος ασπρο κ γαλαζιο... η μουρη του μπροστα γαλαζια... κ πιστεψε με αν το δεις θα παθεις πλακα... ειναι ολοιδιο... τα παπια δεν τα μπερδευω γιατι με αυτα μεγαλωσα... κ Ζ125 ειχα πριν απο 4 χρονακια... κ το ξερω απ'εξω το μηχανακι! :)

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell