dmkias_46 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 ο antonio εχει δικιο, το εγραψες καπως αποτομα, σα να αναφεροσουν σε δυο παπακια.ειπαμε, το ενα ειναι παπακι, και το αλλο μηχανη. και το cbr ειναι μηχανη, και ας ειναι ψοφιμι. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Παντως τωρα που το λες για το cbr εχουνε βγαλει ενα σωρο πραγματα μασκες φωτα της παναγιας τα ματια... Ποσο καιρο κυκλοφορει αυτο το μηχανακι σε σχεση με το modenas..? Εχουνε βγαλει και κιτ βελτιωσης.. Αυτο το αναφερω γιατι εχω παει να αγορασω πραγματα για dinimik και μου λεγανε δεν εχουν βγαλει.. Εμαθα οτι και πιστονακι wiseco δεν υπαρχει γι dinimik με πατεντα μπαινει και αυτο.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! Να θελεις να αγορασεις και να μην βγαζουν 3 χρονια κυκλοφορει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Παντως τωρα που το λες για το cbr εχουνε βγαλει ενα σωρο πραγματα μασκες φωτα της παναγιας τα ματια... Ποσο καιρο κυκλοφορει αυτο το μηχανακι σε σχεση με το modenas..? Εχουνε βγαλει και κιτ βελτιωσης.. Αυτο το αναφερω γιατι εχω παει να αγορασω πραγματα για dinimik και μου λεγανε δεν εχουν βγαλει.. Εμαθα οτι και πιστονακι wiseco δεν υπαρχει γι dinimik με πατεντα μπαινει και αυτο.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! Να θελεις να αγορασεις και να μην βγαζουν 3 χρονια κυκλοφορει!! ypomonh... tha vgaloun pragmata kai gia esas kai yper polla;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Παντως τωρα που το λες για το cbr εχουνε βγαλει ενα σωρο πραγματα μασκες φωτα της παναγιας τα ματια... Ποσο καιρο κυκλοφορει αυτο το μηχανακι σε σχεση με το modenas..? Εχουνε βγαλει και κιτ βελτιωσης.. Αυτο το αναφερω γιατι εχω παει να αγορασω πραγματα για dinimik και μου λεγανε δεν εχουν βγαλει.. Εμαθα οτι και πιστονακι wiseco δεν υπαρχει γι dinimik με πατεντα μπαινει και αυτο.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! Να θελεις να αγορασεις και να μην βγαζουν 3 χρονια κυκλοφορει!! εχουν αργησει... στο z ειχαν βγαλει πιο νωρις. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Ποτε του αγιου ποτε.. Μεχρι να βγαλουν θα χω παρει μηχανη σιγουρα και τοτε θα ειναι αργα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 halfprice2...εισαι σε λαθος Thread νομιζω...εδω δεν μιλαμε για Z!!! Υ.Γ: Γραφε με ελληνικα...και προσεξε τα λιγο...!!!Ημαρτον... an diabazes pio prin tha katalabenes alla apo ti fenete den jereis th diabazeis egw enoo oti ton kolo toy modenas moy thaton kanw san to mple oxi san to aspro ante tora katalabes..... Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Ποτε του αγιου ποτε.. Μεχρι να βγαλουν θα χω παρει μηχανη σιγουρα και τοτε θα ειναι αργα.. Xo χο χο...εμενα επαψε πλεον να με ενδιαφερει...για το τι θα βγαλουν για το Dinamik...το πηρα για δουλειες κτλ αλλα και για την βολτιτσα μου μιας και ειναι ''ΚΑΛΟ'' μηχανακι και θα μου αφησει ωραιες στιγμες να θυμαμαι...και γι αυτο αλλοστε δεν το πειραξα...ουτε μηχανικα ουτε εξωτερικα...αν εξαιρεσουμε τις ποδιες...που αλιμονο αν δεν τις βγαζαμε!!! Ηταν μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για εμενα να το αποκτησω και συναμα πολλες εμπειριες απο ενα ωραιο και εφηβικο παπακι...!!!Γι αυτο καλα να ειμαστε να προχωραμε παρακατω κρατωντας τις ωραιες στιγμες που μας χαριζουν...και οπως λεει και η υπογραφη μου κατω...παμε γι αλλα...!!!:happy: @halfprice2 απο οτι βλεπω εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις...διαβασες το μισο μηνυμα αλλα το υπολοιπο περι greeklish δεν το διαβασες!!!:X Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Xo χο χο...εμενα επαψε πλεον να με ενδιαφερει...για το τι θα βγαλουν για το Dinamik...το πηρα για δουλειες κτλ αλλα και για την βολτιτσα μου μιας και ειναι ''ΚΑΛΟ'' μηχανακι και θα μου αφησει ωραιες στιγμες να θυμαμαι...και γι αυτο αλλοστε δεν το πειραξα...ουτε μηχανικα ουτε εξωτερικα...αν εξαιρεσουμε τις ποδιες...που αλιμονο αν δεν τις βγαζαμε!!! Ηταν μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για εμενα να το αποκτησω και συναμα πολλες εμπειριες απο ενα ωραιο και εφηβικο παπακι...!!!Γι αυτο καλα να ειμαστε να προχωραμε παρακατω κρατωντας τις ωραιες στιγμες που μας χαριζουν...και οπως λεει και η υπογραφη μου κατω...παμε γι αλλα...!!!:happy: @halfprice2 απο οτι βλεπω εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις...διαβασες το μισο μηνυμα αλλα το υπολοιπο περι greeklish δεν το διαβασες!!!:X +1 ;) Το σωστο να λεγετε. Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drModenas Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Καλησπερα σ'ολους .Ρε παιδια ποσο εχει μια εξατμηση για το Dinamik?Ακουσα οτι η FMF για Ζακι κανει γυρο στα 200ε αλιθευει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 αν θές τήν γνώμη μου η χειροποιητές είναι οι καλύτερες... Αλλα η FMF θα ειναι λίγο ποιό ακριβή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 200 ε μονο το τελικο δεν λες...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ΠΟΣΟ???......................................................................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drModenas Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ναι μονο το τελικο fmf λεω .ομωσ ποσο να κανει η χειροποιιτη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Κοιτα εχω ακουσει οτι αυτη η εξατμιση ειναι παρα πολυ καλη και αξιζει.. Ειναι ομως πολλα τα λεφτα.. Εδω εμεις εχουμε χειροποιητη εξατμιση νικελ 160 ε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drModenas Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Ε και με τον λαιμο να κανει μια 290αρα. Η χειροποιιτη ποσο να κανει? πιο φτινες δεν εχει?κατω απο κατοσταρικο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Τοσο φτηνες δεν υπαρχουν πουθενα.. Υπαρχει μια νικελ που κανει 70 ε αλλα δεν θυμαμε μαρκα ας βοηθησει καποιος κανει καλη δουλεια απο οτι ξερω αλλα δεν ειναι και τοσο καλη... ΥΓ θυμηθηκα την blade ελεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drModenas Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Ναι σωστος!Ομως υπαρχει blade για το μοντενας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Ναι σωστος!Ομως υπαρχει blade για το μοντενας? Όχι αλλά με πατέντα μπαίνει. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drModenas Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Ακουστε τι γινεται στον κοσμο!Ενας γνοστος μ με Ζ 200 το αφισε εξω απ'το σπιτι του και το αρπαξαν καπια *******ακια!Αν τους βρει θα τους στειλει στο νοσοκομειο!Προσ το παρον κλαιει τα λεφτα που εριξε πανω τουλαχιστον 3000ε για το Ζακι!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Κατι μου θυμιζει αυτο το σκηνικο ε φιλε GREDDY σου θυμιζει κατι..? Και τι του πηρανε φιλε μου..? Εγω το βαζω παντα σε garage και εχω και συναγιαρμο και οταν δεν ειμαι σπιτι το αφηνω καπου που εχει πολυ κοσμο.. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουνε να μου παρουνε κατι αλλα κανω οτι μπορω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ναι μονο το τελικο fmf λεω .ομωσ ποσο να κανει η χειροποιιτη? filaraki to teliko ths fmf pou vlepeis sta Z kanei 138.5E.. to ksero giati exo rwthsei..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Εγω το βαζω παντα σε garage και εχω και συναγιαρμο και οταν δεν ειμαι σπιτι το αφηνω καπου που εχει πολυ κοσμο.. +1:!: kala kaneis.. kai ego to idio tha ekana an zousa se megaloupolh;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 filaraki to teliko ths fmf pou vlepeis sta Z kanei 138.5E.. to ksero giati exo rwthsei..;) Το κομμα 5 μου αρεσε :lol: :lol: δηλ με 138 ε δεν γινετε κατι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Το κομμα 5 μου αρεσε :lol: :lol: δηλ με 138 ε δεν γινετε κατι...? ego apla eipa poia einai h timh tou telikou ths fmf... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Το πείρα το καρμπιρατέρ!!!!!!!!!! Είναι τεράστιοοοοοοο!!!!!!!! :p :p :p Άντε έρχετε και η reediera αύριο μεθαύριο! Υιούπι!!!!! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts