m4N0S_RuNNeR125 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 180 και να θές δεν γίνετε...172 γίνετε με τον Mallosi τον κυλινδρο. Ανάλογα τι γουστάρεις...Άλλη φάση το ένα άλλη το άλλο! Το έχεις οδηγήσει το dinamik και σου άρεσε? p les file exw katsei apo pisw se 56 wiseco me fouska xeirophihth k teliko procircurcuit k phgaine brwmompala alla exw katsei k se 180 mallossi k phgaine olo souza...san to parapanw modenas ftiaxnetai fthna ? k meta apo ftiaximo antexei gia kairo h peftei grhgora? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Mporei na paei kai tosa!!! 1500e den tha pianei eidika an valeis to kit! Ama meta einai na to dwseis dwsto se mena!:D mh xeresai!!! :D ama to dwsw tha to dwsw se kana 3adefaki pou 8elei na parei vromochally!!!!!!!! dn 3erw ta chally ta fovamai!!einai poly epikundina.pantws 8a to liwsw.proto mix einai.einai kai poly mourato!!:D Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 ok opote pairnw aprilia to stronw kai meta malossi xalara kai se kana xrono dyo to dinw pou8ena gt dn 8a mou paei h kardia na to poulisw 1500 euro :( ama ginei 80cc poso 8a paei?8a paei 110-120 h mp@? Γινεται 100cc και αν αλλαξεις γραναζια και καρμπυλατερ πιανει τα 130χλμ. Εχω το peugeot xr6(street) και φοραει ιδια μηχανη με το απριλια. παρτο για κανα 2 χρονια και μετα πουλα το(ακριβως οτι κανω κι εγω), θα το βαρεθεις, αυτο ειναι σιγουρο, ασε τις βενζινες που τρωει :(. Το δικο μου εχω να το βγαλω 2 μηνες μονο και μονο επειδη μου καιει 4 φορες παραπανω βενζινες απο το yamaha T που εχω, και επειδη θα το δωσω τωρα(το θες?) και φοβαμαι μην βγαλει τιποτα στα χερια μου και πληρωνω :p. Μια συνοψη: Εχει γκαζια, δεν ειναι παθιαρικο, τρωει πολλες βενζινες, εισαι ΝΟΜΙΜΟΣ Γραφουμε σε λαθος thread, το ξερω. Μην διαμαρτηρεστε ομως, αν ανοιχτει νεο θεμα θα κλειδωθει οπότε.. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Γινεται 100cc και αν αλλαξεις γραναζια και καρμπυλατερ πιανει τα 130χλμ. Εχω το peugeot xr6(street) και φοραει ιδια μηχανη με το απριλια. παρτο για κανα 2 χρονια και μετα πουλα το(ακριβως οτι κανω κι εγω), θα το βαρεθεις, αυτο ειναι σιγουρο, ασε τις βενζινες που τρωει :(. Το δικο μου εχω να το βγαλω 2 μηνες μονο και μονο επειδη μου καιει 4 φορες παραπανω βενζινες απο το yamaha T που εχω, και επειδη θα το δωσω τωρα(το θες?) και φοβαμαι μην βγαλει τιποτα στα χερια μου και πληρωνω :p. Μια συνοψη: Εχει γκαζια, δεν ειναι παθιαρικο, τρωει πολλες βενζινες, εισαι ΝΟΜΙΜΟΣ to diko sou einai a3iopisto?poso paei?posa kaei sta 100km?exeis dei to olokainourgio aprilia?sxedon idio me to derbi einai.manato poso paei to diko sou manato? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 to diko sou einai a3iopisto?poso paei?posa kaei sta 100km?exeis dei to olokainourgio aprilia?sxedon idio me to derbi einai.manato poso paei to diko sou manato? ~5€max στα 100χλμ(αναλογα πως το πας). οσο ενα modenas δηλαδη. Μεχρι στιγμής δεν μου εχει βγαλει τιποτα. 3000 κανει καινουριο. Το εχω δει το απριλια Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 to diko sou einai a3iopisto?poso paei?posa kaei sta 100km?exeis dei to olokainourgio aprilia?sxedon idio me to derbi einai.manato poso paei to diko sou manato? Den einai oti kaiei venzines mono einai oti kaiei kai ladia! PCman nomiza to edwses!!Poio yamaha t exeis eipame? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Den einai oti kaiei venzines mono einai oti kaiei kai ladia! PCman nomiza to edwses!!Poio yamaha t exeis eipame? 2500χλμ μου παει το 1 λιτρο, σιγα τα ωα. Τελη του μηνος θα το δωσω. Εχω το T 80 > 110 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 2500χλμ μου παει το 1 λιτρο, σιγα τα ωα. Τελη του μηνος θα το δωσω. Εχω το T 80 > 110 A ok den kaei polu ladi! BdoG to rs sou eipa na mou to dwseis me ena mikro antitimo fisika(mikro omws):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simeon_1987 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Έλα να μαζεύονται τα γρήγορα...!:D les e??? me bazeis se idees filaraki :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 p les file exw katsei apo pisw se 56 wiseco me fouska xeirophihth k teliko procircurcuit k phgaine brwmompala alla exw katsei k se 180 mallossi k phgaine olo souza...san to parapanw modenas ftiaxnetai fthna ? k meta apo ftiaximo antexei gia kairo h peftei grhgora? Αναλόγως το φτιάξιμο φίλε μου;) Εκεί φαίνετε ο μάστορας... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 les e??? me bazeis se idees filaraki :D Καλά ακόμα εκεί είσαι?:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modenas_17 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 greedy edw komotini exoume ena dinamik sketi fwtia ****** k apo emfanisi k apo moter Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 greedy edw komotini exoume ena dinamik sketi fwtia ****** k apo emfanisi k apo moter Ε πές τίποτα παραπάνω ντέ!:!: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modenas_17 Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 dn kserw leptomeries! einai aerografia floges bammeno exei mk k apo kilindro prepei na einai 56 pio polla dn kserw :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modenas_18OEO Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Εννωείς αυτήν την μλκία που κάνουν και το τριπάνε για να γίνει πιο ελαφρύ? Nai ayto ennoo!Apo ilektronikes twra psaxno apo DT 250 k tha sas po an mpenei ayrio i methaurio!Lete dld na einai i flanza kefalis k na xanei apo ekei sumpiesi???Tha pao na to koitakso!Parigila k tin V-Force Brika k ena Keihin 38 elpizo me ayta na pigenei kala!De mou lete kana Wisseco 56cc mporo na bro pouthena exei balei kanenas sas???Akousa oti ta dio exoun ilektronikes apo nsr i kati tetoio den eimai sigouros. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modenas_17 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 re greddyrx7 stravwsa tin zanta mou tin pisini! aubooeides egine!den kanei 8aria apla paei panw katw arpakse esy tin diki sou ti akribos tin ekanes k tin isioses? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 re greddyrx7 stravwsa tin zanta mou tin pisini! aubooeides egine!den kanei 8aria apla paei panw katw arpakse esy tin diki sou ti akribos tin ekanes k tin isioses? Έχει ένα μαγαζί πάνω στην Λαγκαδά δέν θυμάμαι το όνομα τώρα...Γράφει από έξω Επισκευή ζαντών αλουμινίου κάτι τέτοιο! Του την πήγα και σε 3 ώρες την είχε έτοιμη! Τώρα θα την ξαναπάω γιατί ξαναστράβωσε,,,, Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 καλησπερα σε ολους μαγκες.. εψαχνα καιρο για ενα forum σχετικα με το dinimik.. επιτελους το βρηκα.. απο χτες στις 11 ξεκινησα να διαβασω το forum και τελειωσα στις 6 το πρωι καλη φαση νομιζω.. 135 σελιδες ειναι καπως.. αξιζε τον κοπο.. το δικο μου dinimik ειναι αυτο http://www.bikepics.com/pictures/634009/ περιμενω γνωμες και σχολια... εχω πολυ δρομο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 αδερφε greddy rx7 φαινεσαι πολυ ψαγμενος.. και η γνωμη καποιου που ξερει για μενα μετραει παρα πολυ.. πιστευω εισαι ο ανθρωπος μας.. να σου θεσω καποια ερωτηματα θελω την βοηθεια σου.. (1) ειπες οτι εκοψες τα σιδερα που εξεχουν απο κατω το ειδα και στην photo πως το εκανες?? θα νικελωνα σκελετο αλλα για να το λυσω ολο θα μου βγαινε η παναγια ασε που δεν αξιζει νομιζω.. ειναι βεβαια και αυτες οι μαλακιες τα σιδερα που ακουμπανε τα πατακια.. χρωμιο σπρει ισως κανει κατι βεβαια ακριβο (2) το στροφομετρο που το συνδεσες? εδω ειμαι λιγο ασχετος εχω μια ιδεα αλλα.... ειδα μια photo με ενα κοντερ που αλλαζει χρωματα. γαμ.... το βραδυ αλλα δεν εξεχει πολυ? σαν κουμουτσα εναι για μενα... αλλα το στροφομετρο τσακιζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 αδερφε greddy rx7 φαινεσαι πολυ ψαγμενος.. και η γνωμη καποιου που ξερει για μενα μετραει παρα πολυ.. πιστευω εισαι ο ανθρωπος μας.. να σου θεσω καποια ερωτηματα θελω την βοηθεια σου.. (1) ειπες οτι εκοψες τα σιδερα που εξεχουν απο κατω το ειδα και στην photo πως το εκανες?? θα νικελωνα σκελετο αλλα για να το λυσω ολο θα μου βγαινε η παναγια ασε που δεν αξιζει νομιζω.. ειναι βεβαια και αυτες οι μαλακιες τα σιδερα που ακουμπανε τα πατακια.. χρωμιο σπρει ισως κανει κατι βεβαια ακριβο (2) το στροφομετρο που το συνδεσες? εδω ειμαι λιγο ασχετος εχω μια ιδεα αλλα.... ειδα μια photo με ενα κοντερ που αλλαζει χρωματα. γαμ.... το βραδυ αλλα δεν εξεχει πολυ? σαν κουμουτσα εναι για μενα... αλλα το στροφομετρο τσακιζει.... ωραιο το εχεις... τα σιδερα τα κοβεις με ενα σιδεροπριονο, βγαζοντας τα 2 πλαστικα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouhtis Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 file antonio... na se rwtisw kati;;; exw ki egw edw kai 1 mina to dinamic(mama teleiws) kai thelw na mou peis 1ov an ta pragmata pou nikelwses ta ebgales esy i to piges se mastora kai sta ebgale 2ov poso sou kostisan mono ta nikelwmata kai 3ov posa lefta exeis ksodepsei gia to ergalio apo tote pou to pires;;;;; pls:blink: :blink: :blink: Παράθεση http://www.gorgolis.gr/images/DINAMIK-125.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Φιλε μου ελπιζω να ελαβες το pm που σου εστειλα... σιδεροπριονο.... ωραια ρωτησα γιατι το χω ξηλωσει ολο και τα σιδερα ειναι κολλημενα... μαλλον για βαψιμο τα βλεπω.... καμια ιδεα εχει κανεις σχετικα με εξωτ. εμφανιση....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 ελα πες μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Noob_DieS Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 καλησπερα σε ολους μαγκες.. εψαχνα καιρο για ενα forum σχετικα με το dinimik.. επιτελους το βρηκα.. απο χτες στις 11 ξεκινησα να διαβασω το forum και τελειωσα στις 6 το πρωι καλη φαση νομιζω.. 135 σελιδες ειναι καπως.. αξιζε τον κοπο.. το δικο μου dinimik ειναι αυτο http://www.bikepics.com/pictures/634009/ περιμενω γνωμες και σχολια... εχω πολυ δρομο ακομα file polu wraios...me eftiaxes twra...apo ta pio wraia kokkina pou exw dei...egw bebaia eimai ligo pisw akoma e?http://www.bikepics.com/pictures/615708/poso pane ta nikela kai oi margarita einai ths 'braking'?stamataei kala?poso kanei? Παράθεση Για ολα τα πράγματα υπάρχει η Master Card...για τα Z υπάρχει το Modenas http://w1.bikepics.com/pics/2006/08/05/bikepics-648643-150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 αδερφε greddy rx7 φαινεσαι πολυ ψαγμενος.. και η γνωμη καποιου που ξερει για μενα μετραει παρα πολυ.. πιστευω εισαι ο ανθρωπος μας.. να σου θεσω καποια ερωτηματα θελω την βοηθεια σου.. (1) ειπες οτι εκοψες τα σιδερα που εξεχουν απο κατω το ειδα και στην photo πως το εκανες?? θα νικελωνα σκελετο αλλα για να το λυσω ολο θα μου βγαινε η παναγια ασε που δεν αξιζει νομιζω.. ειναι βεβαια και αυτες οι μαλακιες τα σιδερα που ακουμπανε τα πατακια.. χρωμιο σπρει ισως κανει κατι βεβαια ακριβο (2) το στροφομετρο που το συνδεσες? εδω ειμαι λιγο ασχετος εχω μια ιδεα αλλα.... ειδα μια photo με ενα κοντερ που αλλαζει χρωματα. γαμ.... το βραδυ αλλα δεν εξεχει πολυ? σαν κουμουτσα εναι για μενα... αλλα το στροφομετρο τσακιζει.... Να σαι καλά ρε φίλε τι να πώ με έχει κλέψει την καρδιά αυτό το μιχανάκι και την ψάχνω όσο πιο πολύ μπορώ! Πάντως το μιχανάκι σου γ@μ@ει και σπέρνει! Άψογος μπράβο! Τώρα τα σίδερα βγάζεις τα πλαστικά και τα κόβεις με τροχό! Αλλά μόλις τα κόψεις μην τα αφίσεις έτσι ψέκασέ τά με μαύρο σπρέι γιατί εγώ έκανα την μλκία τα άφησα έτσι και στην άκρη ψηλοσκούριασαν. Τώρα για το στροφόμετρο συμφωνό μαζί σου είναι πολύ ωραίο αυτό με τα χρώματα αλλά κουμούτσα φαίνετε χάλια... Το στροφόμετρο φίλε το σύνδεσε ο ηλεκτρολόγος δέν έχω ιδέα που πάει τί? Νομίζω πάντως πώς πάει κάπου στον πολλαπλασιαστή.Το καλό με το KOSO είναι ότι έχει κλιπάκι στην άκρη το ξεσυνδέεις και το πέρνεις μαζί σου για να μην στο φάνε! ;) Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts