Dynamic_125 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση...??? Το καλοκαιρι θα παω στην Χαλκιδικη στο εξοχικο μου για 15 μερες...η αποσταση...130χλμ...και θα το παρω οπως ειναι φυσικο μαζι μου!!!Δεν θελω να το επιχειρισω λογω υπερθερμανσης του κινητηρα...και βαριεμαι να κανω και στασεις...γιατι οσο να πεις σταση θα πρεπει να κανω γιατι ειναι 130χλμ Ρωταω εγω τωρα...ψυγειο μπορει να μπει μονο σε ενα υπερκυβισμενο μηχανακι η και σε μαμα κυβικα...??? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση...??? Το καλοκαιρι θα παω στην Χαλκιδικη στο εξοχικο μου για 15 μερες...η αποσταση...130χλμ...και θα το παρω οπως ειναι φυσικο μαζι μου!!!Δεν θελω να το επιχειρισω λογω υπερθερμανσης του κινητηρα...και βαριεμαι να κανω και στασεις...γιατι οσο να πεις σταση θα πρεπει να κανω γιατι ειναι 130χλμ Ρωταω εγω τωρα...ψυγειο μπορει να μπει μονο σε ενα υπερκυβισμενο μηχανακι η και σε μαμα κυβικα...??? Λοιπόν δέν παίζουν ρόλο τα κυβικά αλλά ο κύλινδρος για να βάλεις ψυγείο πρέπει να τεριάξεις από υδρόψυκτο μιχανάκι κύλινδρο.Έχεις κανένα κατά νου που να τεριάζει? Εγώ ναι αλλά θέλει πολλά λευτά...!Α και για τα χιλιόμετρα οπωσδήποτε κάνε μια στάση ενός 10 λεπτου γιατί είναι πολλά τα χιλιόμετρα...Εδώ εγώ θέλω να πάω Κατερίνη και το σκέφτομαι... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Λοιπόν δέν παίζουν ρόλο τα κυβικά αλλά ο κύλινδρος για να βάλεις ψυγείο πρέπει να τεριάξεις από υδρόψυκτο μιχανάκι κύλινδρο.Έχεις κανένα κατά νου που να τεριάζει? Εγώ ναι αλλά θέλει πολλά λευτά...!Α και για τα χιλιόμετρα οπωσδήποτε κάνε μια στάση ενός 10 λεπτου γιατί είναι πολλά τα χιλιόμετρα...Εδώ εγώ θέλω να πάω Κατερίνη και το σκέφτομαι... Χμμμ...:sorry: δηλαδη μου λες οτι πρεπει να ταιριαξει ολο το ψυγειο και οι υποδοχες πανω στον κυλινδρο ε?Πο ποοο θελει δουλεια και ποιος καθεται...:( !!! Και δεν υπαρχει και ετοιμο γαμωτο να το περασουμε τσακα τσακα...:( Γενικα ποσο περιπου βγαινει η ολη ιστορια??? Ποσο κανει δηλαδη ενα ψυγειο σκετο χωρις να πειραξεις τιποτα αλλο??? Πρεπει να βγαλουμε πλαστικα κτλ να κοψουμε απο πουθενα για να κατσει καλα η οχι??? Οσον αφορα τις στασεις πρεπει να γινονται ανα 20χλμ και περιμενεις μεχρι να κρυωσει η εξατμιση(ειναι και ο συνολικος χρονος που κανει να κρυωσει και η μηχανη)...πληροφοριακα το ρωτησα στο μαγαζι απο το οποιο πηρα το μηχανακι!!! Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Χμμμ...:sorry: δηλαδη μου λες οτι πρεπει να ταιριαξει ολο το ψυγειο και οι υποδοχες πανω στον κυλινδρο ε?Πο ποοο θελει δουλεια και ποιος καθεται...:( !!! Και δεν υπαρχει και ετοιμο γαμωτο να το περασουμε τσακα τσακα...:( Γενικα ποσο περιπου βγαινει η ολη ιστορια??? Ποσο κανει δηλαδη ενα ψυγειο σκετο χωρις να πειραξεις τιποτα αλλο??? Πρεπει να βγαλουμε πλαστικα κτλ να κοψουμε απο πουθενα για να κατσει καλα η οχι??? Οσον αφορα τις στασεις πρεπει να γινονται ανα 20χλμ και περιμενεις μεχρι να κρυωσει η εξατμιση(ειναι και ο συνολικος χρονος που κανει να κρυωσει και η μηχανη)...πληροφοριακα το ρωτησα στο μαγαζι απο το οποιο πηρα το μηχανακι!!! Δυστηχώς έτσι είναι αν και αυτό για τα 20χλμ είναι υπερβολή...Ένα ψυγείο σκέτο ξεκινάει από τα 30ε νομίζω! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Δυστηχώς έτσι είναι αν και αυτό για τα 20χλμ είναι υπερβολή...Ένα ψυγείο σκέτο ξεκινάει από τα 30ε νομίζω! Για να περασεις ψυγειο οι υποδοχες πρεπει να κομπωσουν στο πανω μερος της κεφαλης του κυλινδρου???Εκει που ειναι το μπουζι???Δεν εχει βγει για Dinamik αλλη κεφαλη κυλινδρου που να εφαρμοζει και ψυγειο??? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 ΚΧ250....αλλά πρέπει να ανοίξει κάρτερ θέλει 1000-2 αλλά το μιχανάκι μετά απλά πετάει Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση...??? Το καλοκαιρι θα παω στην Χαλκιδικη στο εξοχικο μου για 15 μερες...η αποσταση...130χλμ...και θα το παρω οπως ειναι φυσικο μαζι μου!!!Δεν θελω να το επιχειρισω λογω υπερθερμανσης του κινητηρα...και βαριεμαι να κανω και στασεις...γιατι οσο να πεις σταση θα πρεπει να κανω γιατι ειναι 130χλμ Ρωταω εγω τωρα...ψυγειο μπορει να μπει μονο σε ενα υπερκυβισμενο μηχανακι η και σε μαμα κυβικα...??? Ego apo Epanomi-Evosmo 40 peripou xiliometra apostasi tsita irtha kai den katalabe tipota, alla einai manisio... Kai go kati tetoies apostaseis thelo na dianyo kai to dosa simera... (basika pira prokataboli kai mexri paraskeui feugei...) Kai parigeila to motori mou... Aprilia rs125 2006... A, se poia perioxi exeis eksoxiko? Giati ki emena se tetoia apostasi einai to eksoxiko mou sti xalkidiki.. Skioni proto podi... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 rs 125... super! alla 8elei prosoxi ! an eixa more money auto 8a tsimpaga alla as minoume me to dnmk :) (to exeis odigisei)? enas filos mou to exei k varaei 160 dikavalo mama..me to kit prepi na pigaini ante gia!!!! Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anwmalos Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Paidia mHpws mporeite na mou peite ti na agorasw kalytera:ena modenas 125 dynamic kainourgio H Z125 metaxeirismeno k ftiagmeno?(56mm):rolleyes: ta lefta den einai problima alla to kalokairi goustarw na exw ena papi na travaei agria pio einai kalytero apo ta dyo???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiNaMiCc Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 nomizw to ipes kai monos sou metaxirismeno kai afou den einai problima ta lefta pare to dynamik kai kanto esy 56mm kai pio kenourio kai kalytero alla to name sou einai anwmalos ara den xerw:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 το μοτέρ του DYNAMIC γίνεται 54mm χωρίς ανοιγμα καρτερ, μετά τα 54mm οποις είναι κ@υλόγκ@ζος ανοιγει καρτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anwmalos Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 DiNaMiCc omos exw paratHrHsei k mou eipe o mastoras m oti to modenas den einai toso kalo oso to Z ftiagmeno kai den kserw an aksizei na ta dwsw ta lefta k na petaxtei ena metaxeirismeno Z k na me parei gia ton ******!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ποια κάρτερ ρε μην λέτε ότι να ναι άμα δεν ξέρετε! Τα κάρτερ δεν χρειάζονται άνοιγμα καμία σχέση! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 συγνώμη φίλτατε... αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου από τίς γνώσεις που εχω ΝΟΜΙΖΩ οτι πρεπει να ανοιχτουν καρτερς:fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Odigisa... Sfirizei to mixanima... Bgazei kit gia to kainourio? Den exo akousei kati.. Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modenas_17 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 afou re to dinamik manisio einai 54mm ti malakies les????? ti les mexri 54 ginetai>....? mlkies na min akouw!!! den einai 4t! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 συγνώμη φίλτατε... αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου από τίς γνώσεις που εχω ΝΟΜΙΖΩ οτι πρεπει να ανοιχτουν καρτερς:fool: Φίλτατε είσαι τελείος αλλού! Το dinamic είναι μανίσιο 54mm οπότε οι γνώσεις σου είναι για τον πο@τσο! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ego apo Epanomi-Evosmo 40 peripou xiliometra apostasi tsita irtha kai den katalabe tipota, alla einai manisio... Kai go kati tetoies apostaseis thelo na dianyo kai to dosa simera... (basika pira prokataboli kai mexri paraskeui feugei...) Kai parigeila to motori mou... Aprilia rs125 2006... A, se poia perioxi exeis eksoxiko? Giati ki emena se tetoia apostasi einai to eksoxiko mou sti xalkidiki.. Skioni proto podi... Φουρκα Rulezzz :lol: :lol: :lol: :p :p :p Φουρκα ολε...(μετα την Σιβηρη:happy: ) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Φίλτατε είσαι τελείος αλλού! Το dinamic είναι μανίσιο 54mm οπότε οι γνώσεις σου είναι για τον πο@τσο! Την επόμενη φορά που θα διαφωνήσεις με κάποιον , πιο κόσμια. Για τα υπόλοιπα θα έχεις PM από moderator. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ρε συ GREDDYRX7 τί έχεις κάνει? έισαι πολλυ off πήγες καί σκάναρες απο το περιοδικο XL εκείνη τήν σελίδα με τό MODENAS καί το έβαλες στο ΒΙΚΕpIC..... ΗΜΑΡΤΟΝ http://www.bikepics.com/modenas/dynamic125/06/pics.asp?i=540510&s=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 nai,perni ena kit apo tin antiprosopia k paei apo 33hp peripou sta 40 !!! 200 euro an 8imame kala se ena mixaniko ston Alimo. Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anwmalos Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Z125 H dynamic ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 an exeis lefta gia kainourio ennoite Dinamik allios pare to z (alla me ta leuta pou 8a sou faei epernes pali dinamik)! ;) Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Φουρκα Rulezzz :lol: :lol: :lol: :p :p :p Φουρκα ολε...(μετα την Σιβηρη:happy: ) Dipla eimaste diladi... 10 km poio kato eimai ego... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 GIL146 , αν θέλεις να το ξαναγράψεις δοκίμασε εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=104873 Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts