MisterGrs Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Σπουδαζεις εδω?Απλα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για το μηχανακι γιατι ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω.Σπουδαζω στα Ξυνη και εχει κατω απο την σχολη ενα Dinamik μπλε αλλα δεν ξερω ποιος το εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 ta motul 800 einai kalitera paidia an kai ego vazo castrol exo kai ego to diko mou mod tou exo ena de_lorto 34mm tsita thirides Εντυπώσεις? Διαφορά στο γκάζι? Πέρνει εύκολα μπρός? Τι άλλα το φοράς εξάτμιση π.χ? Σε έφαγα με τις ερωτήσεις χεχεχε!:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Σπουδαζεις εδω?Απλα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για το μηχανακι γιατι ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω.Σπουδαζω στα Ξυνη και εχει κατω απο την σχολη ενα Dinamik μπλε αλλα δεν ξερω ποιος το εχει Όχι Θεσσαλονίκη μένω! Εντυπώσεις? Χμμμ.... Ακόμα δεν το πείρες?:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MisterGrs Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Όχι Θεσσαλονίκη μένω! Εντυπώσεις? Χμμμ.... Ακόμα δεν το πείρες?:lol: Απλα ηθελα να το δω και απο κοντα η να ακουσω την γνωμη καποιου που να το εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valle-46 Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 ρε παιδια εχω πειραξη το οχημα μου και τωρα μου ζηταει ηλεκρτονικη γιατι ανεβαζει μεγαλες στροφες 16000 περιπου μηπως ξερει κανεις που θα βρουμαι και ποσο κανει:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 ρε παιδια εχω πειραξη το οχημα μου και τωρα μου ζηταει ηλεκρτονικη γιατι ανεβαζει μεγαλες στροφες 16000 περιπου μηπως ξερει κανεις που θα βρουμαι και ποσο κανει:!: Τι το έχεις κάνει και κατεβάζει τόσες? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_rashjj Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Mages to toympano einai etoimo k entelws agrio to mhxanaki treleneta to strofometro moy xtypaei aneta 13000 rpm me strofometro analogiko 28MM koso trelo thyridwma k 120 zigler paei gamiontas 8a anevasw apo vdomada photos na xazepsete!DINAMIK FOR EVER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Mages to toympano einai etoimo k entelws agrio to mhxanaki treleneta to strofometro moy xtypaei aneta 13000 rpm me strofometro analogiko 28MM koso trelo thyridwma k 120 zigler paei gamiontas 8a anevasw apo vdomada photos na xazepsete!DINAMIK FOR EVER Αυτά είναι DYNAMIC FOR EVER! Πόσο σου κόστισαν όλα περίπου? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rossi46 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 stin kontra panw prepei na eisai me h xoris plastika?? kalytera lene xoris plastika giati feygei kalytera... me 5aktines tou modenas??h aktinotes???Gia peite ligo... me frena h xoris??????me dyskoplakes h xoris??? eksartate mpros h pisw?? ti proteinete??ti syndiasmo na kanw gia kontrA???? gia na einai elafry kai na nikisw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 εγω θα ελεγα να αφησεις πανω τα πλαστικα για καλυτερη αεροδυναμικη αλλα και να τα βγαλεις ποσα κιλα θα γλυτωσεις; ζυγισε μια ζαντα με ακτινες και μια απο το δικο σου για να δεις διαφορες.τα φρενα αφησε τα πανω γιατι καλα θα τρεχεις αλλα πως θα σταματησεις;γιατι δεν τα αφηνεις ολα οπως ειναι και να δοκιμασεις να βαλεις λιγο octane booster στο ντεποζιτο;αυτο θα σου δωσει λιγη παραπανω δυναμη :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 stin kontra panw prepei na eisai me h xoris plastika?? kalytera lene xoris plastika giati feygei kalytera... me 5aktines tou modenas??h aktinotes???Gia peite ligo... me frena h xoris??????me dyskoplakes h xoris??? eksartate mpros h pisw?? ti proteinete??ti syndiasmo na kanw gia kontrA???? gia na einai elafry kai na nikisw? 1η φορά βάζεις κόντρα ρε?:lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Γεια σας είμαι καινουργιος στο foroum. Ειμαι από Κρήτη και είδα κόντρα Z125 ΤΟΥΜΠΑΝΟ και ένα μαμα dynamic... παιδία το dynamic το αφήσε 2 ρόδες πισω... το μηχανιμα μαμαει.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Γεια σας είμαι καινουργιος στο foroum. Ειμαι από Κρήτη και είδα κόντρα Z125 ΤΟΥΜΠΑΝΟ και ένα μαμα dynamic... παιδία το dynamic το αφήσε 2 ρόδες πισω... το μηχανιμα μαμαει.- Καλώς ήρθες αδερφέ! Για να έμεινε πίσω δεν πρέπει να ήταν και πολύ τούμπανο!:lol: Η αλήθεια είναι πάντος πως μαμά η διαφορά είναι χαοτική! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taki_tsan Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 duo meres to exo strono.!!!!! :( to mixanaki thelei na apogiothei ... kai go tou kovo ta ftera! alla ti na kanoume etsi prepei. thelei epigodos strofometro, pou tha vrw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taki_tsan Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 a kai kati allo!!! otan to vazo mprosta apo teleios kruo kai me to tsok anixto svinei, thelei na krataw to gazi sinexeia. ti pezei ? se ola etsi einai i exo kanena provlima? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 a kai kati allo!!! otan to vazo mprosta apo teleios kruo kai me to tsok anixto svinei, thelei na krataw to gazi sinexeia. ti pezei ? se ola etsi einai i exo kanena provlima? Εγώ το κρατάω 4-5 sec το γκάζι και μετά κρατάει ρελαντί στις 2000rpm μετά από λίγο αφού πέσει το ρελαντί στις 1200-1300rpm κλείνο το τσόκ και έτοιμος για απογείωση!:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 a kai kati allo!!! otan to vazo mprosta apo teleios kruo kai me to tsok anixto svinei, thelei na krataw to gazi sinexeia. ti pezei ? se ola etsi einai i exo kanena provlima? Ειναι λογικο να μην σου κραταει ρελαντι ειδικα τις κρυες μερες του χειμωνα(μππρρρρρ) γιατι η μηχανη ειναι κρυα!!!Ακομα αυτο παρατηρειτε και μετα απο μια αποσταση καποιων χιλ(2-3) οπου αν κατσεις με νεκρα εχει την ταση να σβησει και μερικες φορες σβηνει...!!!Γι αυτο προσοχη εστω και ειστε ανυπομονοι εστω και αν κρυωνετε τον χειμωνα πρεπει να ανοιγεται παντα το τσοκ και να αφηνετε την μηχανη να ζεσταθει για τουλαχιστον 2 λεπτα...για να προλαβει το λαδι να κυκλοφορησει σε ολη την μηχανη...!!!:!: :!: :!: Και προς θεου μην γκαζωνετε νομιζωντας οτι αν ανοιξετε το γκαζι θα ανεβουν οι στροφες και θα κρατησει καλυτερα ρελαντι...μεγα λαθος...:!: :!: :!: Ο απο πανω μου^ καλα θα κανει να μην τα κανει αυτα...στην καημενη την μηχανη αν θελει να κοντραρει στα Carrefur:rotfl: :tease: :tease: :tease: Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 :) :) ti ginete mages tinea egw :) paidia shmera anhksa gia prwth :) fora tsita to dynamik moy exw kanei 700 :) xil kai katebasa 145 kai eimai kai 90 kila:p fantasoy na anoiksi kai allo o kihthras e?:!: :!: :!: :!: Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 :) !!!!!DYNAMIC FOR EVER!!!!!:) Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_rashjj Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Mages tha valw photos se 2 vdomades na deite to Dinamik moy k tha sas pw k analytika ti foraw epanw k poso pianei telikh ok DINAMIK FOR EVER K ase tous alloys na vlepoun ton kapno soy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valle-46 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Τι το έχεις κάνει και κατεβάζει τόσες? ελα φιλε συγνωμη για την καθυστεριση τησ απαντησης το εργαλειο μου το εχω κανει 180cc:!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valle-46 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Γεια σας είμαι καινουργιος στο foroum. Ειμαι από Κρήτη και είδα κόντρα Z125 ΤΟΥΜΠΑΝΟ και ένα μαμα dynamic... παιδία το dynamic το αφήσε 2 ρόδες πισω... το μηχανιμα μαμαει.- καλος ηρθες φιλε απου εισαι απο κρητη γιατη και εγω απο κρητη ειμαι απο Μεσσαρα Τυμπακι αν ξερεις:innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennasi Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 kontoxorianoi eimaste alla menw iraklio :P timpaki dragster rule :D Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9049/ofaraa6fv.jpg varia tou ofi i fanela... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Ο απο πανω μου^ καλα θα κανει να μην τα κανει αυτα...στην καημενη την μηχανη αν θελει να κοντραρει στα Carrefur:rotfl: :tease: :tease: :tease: Παρεξήγησες δέν δίνω κόφτες χεχεχεχε:lol: ίσα ίσα το πάω μέχρι τις 3000rpm και μετά το αφήνω τι είμαι κανίβαλος να το σπάω κρύο!:lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Μήπως ρε παιδειά ξέρετε άμα υπάρχει κανένα 28αρι ή 32αρι καρμπιρατέρ για 2χρονο για πούλημα?:worry: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts