dmkias_46 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 δν ασχολουμαι αλλο...καλα τι πλαγιασματα ειναι αυτα???η εξατμιση ειναι ακριβως κατω απο το μοτερ και εχει βρει. λετε να βαλω και εγω τετοιες πατιθρες στο glx??? 70ε εχουν. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 dmkias_46 εγω τις εχω παρει ηδη,μολις λιωσουν τα χιονια θα ξανασχοληθω με το παπι και θα τα βαλω (τα μαρσπιε) θα δειτε πραγματα και θαματα στο αστρεα μου :happy: sorry απ'ολους για το off topic Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rossi46 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 GREDDYRX7 EXEIS DIKIO ASE TOUS ALLOUS NA LENE APO 9 MARTIOU MPIKA STO CLUB TIS MAZDA EIMAI KATOXOS RX8 :) ALANIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 GREDDYRX7 EXEIS DIKIO ASE TOUS ALLOUS NA LENE APO 9 MARTIOU MPIKA STO CLUB TIS MAZDA EIMAI KATOXOS RX8 :) ALANIA Αδερφέ δεν πειράζει θα μάθουν όταν θα αρχίσουν να ανοίγουν κανένα μοτέρ με τα χεράκια τους θα μάθουν ότι αυτά που λένε είναι καθαρά ψυχολογικά και μόνο πράγματα...Τέσπα βαριέμε να ασχολήθώ... Σώπα ρε θυρίο τσιμπίσαμε Rx8? Cosmo ή Challenge? Πολύ καλή επιλογή άν και θα χτύπαγα 7αρι στην θέση σου, είναι πιό αλήτικο πιό καγκουρίστικο! ;) ;) Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rossi46 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 FILE COSMO :pp LEEI E????? EM .... :p GREEDYRX7 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fx_ovios Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 απο αγωνες με παπια που γινονται στη μαλαισια.μπητε σ άυτη τη σελιδα http://www.malaysiancubprix.com/index.php και αν πατησεται εκει που λεει gallery θα σας βγαλει ενα μηνυμα που σημαινει οτι δεν ειστε μελος,οποτε πρεπει να γραφτειτε.εγω εχω γραφτει αλλα τωρα δεν μου βγαζει την ιδια σελιδα οποτε δεν μπορω να σας πω ακριβως πως.παντως αν μου πειτε τι λεει θα σας πω.. αξιζει πολυ γιατι εχει παρα παρα πολλες φωτο απο Ζ dinamik crypton και αλλα. Παράθεση "Λυπάμαι γιατί δεν μπορώ, να αντέξω στο χωρισμό και καθε απόγευμα θλιμμένο σε θυμάμαι.Με πέρνουνε τα δάκρυα, οι καημοί και τα παράπονα και νοίωθω τη ζωή μου να τελειώνει.." /// Julia ,te voglio bene! -του Μάρκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 απο αγωνες με παπια που γινονται στη μαλαισια.μπητε σ άυτη τη σελιδα http://www.malaysiancubprix.com/index.php και αν πατησεται εκει που λεει gallery θα σας βγαλει ενα μηνυμα που σημαινει οτι δεν ειστε μελος,οποτε πρεπει να γραφτειτε.εγω εχω γραφτει αλλα τωρα δεν μου βγαζει την ιδια σελιδα οποτε δεν μπορω να σας πω ακριβως πως.παντως αν μου πειτε τι λεει θα σας πω.. αξιζει πολυ γιατι εχει παρα παρα πολλες φωτο απο Ζ dinamik crypton και αλλα. Να ξέραμε και Μαλαισιανά....:lol: :lol: :lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 FILE COSMO :pp LEEI E????? EM .... :p GREEDYRX7 :p Cosmoγυρισμένος δηλαδή έ?:lol: :lol: :lol: Άσχετο αλλά έβαλα στροφόμετρο koso σήμερα 10300rpm παρακαλώ το Dynamic!:p :p Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fx_ovios Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 που το εβαλες πανω στο μηχανακι και ποσο το πηρες. εγω παντως μονο αγγλικα ξερω και τιποτα απο μαλιασια και γραφτηκα.κερικες λεξεις μοιαζουν με τις αντοιστιχες που χρησιμοποιουν ξενα σαιτ οταν θελεις να γινεις μελος.λιγο να μαντεψεις τα υπολοιπα και γραφτηκες(και λιγο μυαλο φυσικα).. Παράθεση "Λυπάμαι γιατί δεν μπορώ, να αντέξω στο χωρισμό και καθε απόγευμα θλιμμένο σε θυμάμαι.Με πέρνουνε τα δάκρυα, οι καημοί και τα παράπονα και νοίωθω τη ζωή μου να τελειώνει.." /// Julia ,te voglio bene! -του Μάρκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2006 Θα βγάλω photo να το δείτε καλύτερα κάτω από το τιμόνι το έχω βάλει. Κόστος 73e μαζί με τα λευτά που πείρε ο ηλεκτρολόγος....(5e) Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 fx_ovios καλο το site,γραφτηκα κι εγω και αυριο θα το ψαξω καλυτερα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fx_ovios Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 δες οπωσδηποτε τις εικονες.πολυ καλες. Παράθεση "Λυπάμαι γιατί δεν μπορώ, να αντέξω στο χωρισμό και καθε απόγευμα θλιμμένο σε θυμάμαι.Με πέρνουνε τα δάκρυα, οι καημοί και τα παράπονα και νοίωθω τη ζωή μου να τελειώνει.." /// Julia ,te voglio bene! -του Μάρκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnys100 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 re ti mlkies lete na sas akousei kai kaneis exete rotisei kanena mhxaniko giata modenas an ftiaxnontai h nomizete oti ta modenas einai pio grigora apo ta z; re ante na deite kamoia konta me modenas kai z estw kai gnisia kai meta ta leme. ante geia noobades.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 εχεις rx8 ρε θηριο???τα στηνεις με το dinamik??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnys100 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 ti na exw; leme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 στον rossi το ειπα.τι να χεις εσυ που πολεμας με τα αρχαια z. και ποιος σου ειπε οτι δν φτιαχνονται τα dinamik???ο κουκος???παιδια εγινα και εγω μελος στο σιτε Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modenas_17 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 GreddyRx7 to modenas 10.300 strofes katebase ? manisio?:wacko: :wacko: skeftomoun na balw strofometro alla akribo einai re Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 10.300? Λιγες δεν ειναι? @GreddyRx7 Δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το στροφομετρο. Που συνδεεται? Που το εβαλες στο ταμπλο? Βγαλε και καμια φωτο Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 GreddyRx7 to modenas 10.300 strofes katebase ? manisio?:wacko: :wacko: skeftomoun na balw strofometro alla akribo einai re Ναι μπορεί να είχε καμιά 100rpm παραπάνω αλλά δεν ήθελα να το σπάσω κιόλας!:lol: Αύριο θα βγάλω και θα βάλω photo στο bikepics.com Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 re ti mlkies lete na sas akousei kai kaneis exete rotisei kanena mhxaniko giata modenas an ftiaxnontai h nomizete oti ta modenas einai pio grigora apo ta z; re ante na deite kamoia konta me modenas kai z estw kai gnisia kai meta ta leme. ante geia noobades.. Να τος ο γρήγορος ΟΕΟ! Φίλε Ζ έχεις? Μπράβο...έχω βαρεθεί να τα περνάω!!!:lol: :lol: :lol: :lol: Ένας noob με Ζ(βασικά όλοι noobs είναι αλλά τέσπα) με πέτυχε στο φανάρι και αρχίσαμε τα δίναμε..Εντομεταξύ μέχρι 2ες μαζί μόλις φόρτωνα 3ες ciao...του λέω μαμά είσαι έ? Όχι με λέει 56mm τό έχω αλλά δεν φοράω καρμπιρατέρ....:blink: :blink: :blink: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rossi46 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 TA Z PERASAN PAEI H MPOGIA TOUS....BARE8IKA NA AKOUW Z Z Z TO MODENAS HR8ANN KAI 8A MEINOUN AUTA APO MENA TO SABBATO BAZW FOTOS!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 αντε ροσσι, καλοριζικο!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rossi46 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 thnx alani na ste kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Ναι μπορεί να είχε καμιά 100rpm παραπάνω αλλά δεν ήθελα να το σπάσω κιόλας!:lol: Αύριο θα βγάλω και θα βάλω photo στο bikepics.com Τι λες ρε αδερφε? 14000 φτανει το 50αρι που εχω. Η δεν το πηγες τερμα η δεν δουλευει σωστα. Αν θελεις βαλε καμια φωτο γιατο που συνδεεται και που μπανει στο ταμπλο γιατι ενα φιλαρακι μου εχει φαγωθει να βαλει και μου χει σπασει τα... @@ Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. March 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2006 Τι λες ρε αδερφε? 14000 φτανει το 50αρι που εχω. Η δεν το πηγες τερμα η δεν δουλευει σωστα. Αν θελεις βαλε καμια φωτο γιατο που συνδεεται και που μπανει στο ταμπλο γιατι ενα φιλαρακι μου εχει φαγωθει να βαλει και μου χει σπασει τα... @@ E xmm μήπως το δικό σου δείχνει λάθος? Γιατί εμένα μια χαρά δουλεύει...Μην ξεχνάς επίσης ότι εμένα είναι 125cc έχει 51,8mm διαδρομή δεν μπορεί να στροφάρει όπως ένα 50cc... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts