greekdragster Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Paidia an ali8euei auto gia to Modenas Dynamik 2, kserete pote 8a kukloforisei? Egw den exw akousei tpt. Skeutomai na parw ena Modenas Dynamik metaxeirismeno gia na to kratisw peripou enan xrono kai meta 8a parw tin WR250X. An to parw kapou sta 1400 eura 8a to kratisw ligo kairo kai an mou vgazei provlimata 8a tou valw kainouria mixani kai 8a to ksanastrwsw. Einai swsti i skepsi mou? Episis 8elw na rwtisw an vrwmaei opws lene se alla theads kai an kaiei toso polu venzini. thx all Gia sas paidia.Eimai kainourgios edw.Dn tha vromaei kai pollh, alla an se enoxlei toso, mporeis na valeis eidika ladia ta opoia exoun mirodia. Dld, otan douleuei i mixani myrizei analoga me to aroma pu exeis parei π.χ(fraoula). Dn myrizei oute ligo ladi.Kai tha eisai arxigos...Oson afora gia tin venzinh, kaiei, ti na kanoume dixrono einai auto... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Tα λαδια αυτα δεν ειναι καλα μην τα βαζετε.. Η διχρονιλα ειναι η καλυτερη μυρωδια αν και λαδιαλα εγω δεν μυρισα ποτε που απο το dinamik!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 autos einai o kompresoras o malossi kai thelei ligo patenta na mpei giati einai gia runner 180cc. pantos me auton keei ligo vezina parapano alla dinei arketa sta xamila alla dinei polu se telikes, emena mou exei kopsei duo fores tin deza apo to konter kai exo valei hlektroniko kai vgazei 190km kathara kai sto konter to hlektroniko kai se dinamometrisi ta idia km mou evgaze τι κανει ο κομπρεσορας δλδ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 τι κανει ο κομπρεσορας δλδ??? Στελνει συμπιεσμενο αερα στον κηνητηρα οπως η τουρμπινα απλος ο κομπρεσορας συνδεετε με καδενα στον στροφαλο.....αλλα στα μηχανακια δεν πιστευω οτι τι χρειαζεσαι....εχω δει και innova με κομπρεσορα... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Στελνει συμπιεσμενο αερα στον κηνητηρα οπως η τουρμπινα απλος ο κομπρεσορας συνδεετε με καδενα στον στροφαλο.....αλλα στα μηχανακια δεν πιστευω οτι τι χρειαζεσαι....εχω δει και innova με κομπρεσορα... δλδ ειναι φτιαγμενος για παπια??? οταν το βαλεις στο μηχανακι εχει μεγαλη διαφορα ή ειναι τσαμπα λεφτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 τι κανει ο κομπρεσορας δλδ??? Στελνει συμπιεσμενο αερα στον κηνητηρα οπως η τουρμπινα απλος ο κομπρεσορας συνδεετε με καδενα στον στροφαλο.....αλλα στα μηχανακια δεν πιστευω οτι τι χρειαζεσαι....εχω δει και innova με κομπρεσορα...ο κομπρεσορας ειναι μια απαντηση της Mercendes για τα τουρμπο.στην ουσια ειναι ενα ψαλιδι που ανοιγο κλεινει στις ψιλες και στις χαμηλες.ο κομπρεσορας εχει δυναμη σε ολο το φασμα στροφων.αλλα η τουρμπινα ειναι πολυ καλητερη κατα την γνωμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 ο κομπρεσορας ειναι μια απαντηση της Mercendes για τα τουρμπο.στην ουσια ειναι ενα ψαλιδι που ανοιγο κλεινει στις ψιλες και στις χαμηλες.ο κομπρεσορας εχει δυναμη σε ολο το φασμα στροφων.αλλα η τουρμπινα ειναι πολυ καλητερη κατα την γνωμη μου. Ο κομπρεσορας βγαζει την δυναμη γραμικα ενω η τουρμπινα την βγαζει αποτομα....το μειονεκτημα του κομπρεσορα ειναι οτι δεν μπορεις να αυξησεις την πιεση απλος γυριζοντας την βαλβιδα πιεσεως πρεπει να αλλαξεις γραναζια για να την αυξησεις αλλα δεν μπορεις να παρεις πολλα αλογα με τον κομπρεσορα ενω στην τουρμπινα περνεις πολλα αλογα.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Aμα δειτε dinamik με κομπρεσορα πείτε μου και εμένα παντως!!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Aμα δειτε dinamik με κομπρεσορα πείτε μου και εμένα παντως!!:shifty: Γατι το λες αυτο?.....ασχετο το εχεις ακομα το dinimik? ειναι πολη ωραιο το εχω δει απο κοντα.. Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 To οτι σου χαλασε η τρομπα λαδιου δεν σημαινει οτι ειναι προβληματικές φιλες μου! Γιατι δεν του κανεις ρεκτιφιε βαλτου ενα 56 η 57 πιστονακι και θα εισαι μια χαρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corfudnmk Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 δεν γίνετε γιατί το είχα είδη 59mm, και σε έναν τορναδόρο που πήγα μου είπε ότι δεν ανοίγει άλλο γί αυτό λέω αν μπορεί κανεις να μου βρει κύλινδρο μεταχειρισμένο αλλα να είναι "μαμίσιο" :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Αμα αλλαξεις χιτωνιο θα γινει ξανα μαμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corfudnmk Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 μπορείς ρε φιλε antonio να μου βρείς έναν κύλινδρο γιατί εδώ στην κέρκυρα δεν έχουμε καλους τορναδόρους γιατί πήγα και τους είπα για το χιτώνιο και δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα σε παρακαλώ μπορείς να βρείς γιατί το βλέπω μες στο συνεργείο και μου πονάει η ψυχή, σε παρακαλώ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 μπορείς ρε φιλε antonio να μου βρείς έναν κύλινδρο γιατί εδώ στην κέρκυρα δεν έχουμε καλους τορναδόρους γιατί πήγα και τους είπα για το χιτώνιο και δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα σε παρακαλώ μπορείς να βρείς γιατί το βλέπω μες στο συνεργείο και μου πονάει η ψυχή, σε παρακαλώ :( Πηγαινε παρε ετοιμο κιλινδρο ιαπωνιας και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsekman21 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Παιδες τι ακριβως ειναι τα ζιγκλερια?Γινεται να βαλω απο 22αρι καρμπυλατερ σε 28αρι??Το κανω κ μονος μου η χρειαζομαι μαστορα??Επισης μηπως ξερει κανενας αν σωστα εχω τις 2 υποπιεσεις ταπωμενες μιας κ εχω αλλαξει καρμπυλατερ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 μπορείς ρε φιλε antonio να μου βρείς έναν κύλινδρο γιατί εδώ στην κέρκυρα δεν έχουμε καλους τορναδόρους γιατί πήγα και τους είπα για το χιτώνιο και δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα σε παρακαλώ μπορείς να βρείς γιατί το βλέπω μες στο συνεργείο και μου πονάει η ψυχή, σε παρακαλώ :( Mπες στο forum μας εδω και κατι θα βρουμε πουλανε κατα καιρους πολλους κυλινδρους, και αν δεν βρουμε μαμα θα βρουμε εναν καλο 56-57! http://www.modenas-dinamik.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 O φιλος εβαλέ κομπρεσορα αλλα δεν έβαλε turbo οπως εμεις!!!!:shifty::shifty: http://imageshack.gr/files/o55q5k7nr7hx86ju3a05.jpg Antonio to paidi auto to ksereis me to turbo?Ginetai na mathoume plirofories gia tin patenta? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 ξανασκεψου λιγο τι ειπες για το turbo στο 2χρονο κ εσυ ετσι θα κανεις μετα File pistepse me ksero apo proto xeri an to 2xrono aksizeis na to turbiseis i oxi.Kai apla rotao giati an diavaseis kai proigoumena mou post grafo oti sta 2xrona to turbo den douleuei.Kai oti protimo to nitro. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 File pistepse me ksero apo proto xeri an to 2xrono aksizeis na to turbiseis i oxi.Kai apla rotao giati an diavaseis kai proigoumena mou post grafo oti sta 2xrona to turbo den douleuei.Kai oti protimo to nitro. Και το νιτρο δν δουλευει επανο στα 2χρονα.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Και το νιτρο δν δουλευει επανο στα 2χρονα.... Kala lege tetoia kai to ligotero einai na sou petaksoun ntomates.Otan filarako skeftomoun na valo nitro sto mixanaki m rotisa akoma kai atoma pou kanoun didaktoriko sto sxediasmo kinitiron mixanon kai autokiniton kai i apantisi itan ta 2xrona theloun nitro giati kaine diplasia posotita venzinis ap oti ta 4xrona ston idio xrono kai idies strofes.Fantasou ti ginetai me to nitro.Kai gia na min leme vlakeies pare kai ena videaki from RHODES gia na me thimasai.http://youtube.com/watch?v=oknpbSkClqY Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Kala lege tetoia kai to ligotero einai na sou petaksoun ntomates.Otan filarako skeftomoun na valo nitro sto mixanaki m rotisa akoma kai atoma pou kanoun didaktoriko sto sxediasmo kinitiron mixanon kai autokiniton kai i apantisi itan ta 2xrona theloun nitro giati kaine diplasia posotita venzinis ap oti ta 4xrona ston idio xrono kai idies strofes.Fantasou ti ginetai me to nitro.Kai gia na min leme vlakeies pare kai ena videaki from RHODES gia na me thimasai.http://youtube.com/watch?v=oknpbSkClqY Ok αλλα εγω δεν εννοουσα αν θα πιγαινει καλητερα αλλα απο αντοχες δεν αντεχουν τα 2χρονα γιατι οσο περισσοτερο καυσιμο μιγμα μπανει μεσα στον κιλινδρο τοσο υψηλες θερμοκρασιες δημιουργουντε και γι`αυτο μονο σε υδροψικτα μηχανακια θα αντεξουν παραπανο απο ενα αεροψηκτο.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Vasika to kalo tou nitrou einai oti to xrisimopoieis opote thes ara thermokrasies kai antoxi kanonizontai.Se Z gnisio mama olo me nitro antekse 20 fores nitro giro sta 5 me 10 aloga.Ara ola eksartontai apo ton mastora kai tis rithmiseis. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Vasika to kalo tou nitrou einai oti to xrisimopoieis opote thes ara thermokrasies kai antoxi kanonizontai.Se Z gnisio mama olo me nitro antekse 20 fores nitro giro sta 5 me 10 aloga.Ara ola eksartontai apo ton mastora kai tis rithmiseis. Σε αυτο συμφωνω αλλα παει πολλα το νιτρο... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Σε αυτο συμφωνω αλλα παει πολλα το νιτρο... Na sou po.Sto dinamik mou an einai na allakso mpiela pistonia kai loiap mou rxetai kapou sta 1500 euro kai exo stin kaliteri periptosi 25 aloga roda.Me ta idia lefta enisxieis kinitira vazeis nitro kai exeis tosa aloga mono otan thes kai glitoneis kai venzines.Ego pantos den evala nitro giati oloi mou elegan oti eimai trelos. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Na sou po.Sto dinamik mou an einai na allakso mpiela pistonia kai loiap mou rxetai kapou sta 1500 euro kai exo stin kaliteri periptosi 25 aloga roda.Me ta idia lefta enisxieis kinitira vazeis nitro kai exeis tosa aloga mono otan thes kai glitoneis kai venzines.Ego pantos den evala nitro giati oloi mou elegan oti eimai trelos. ναι εισαι τρελος γιατι το νιτρο δεν το εχεις παντα και χρειαζετε γεμισμα οταν τελειωνει η μπουκαλα...εννο οπως το εφτιαξες τωρα εχεις παντα γκαζι οχι οταν ηταν μαμα δεν ειχε αλλα λεμε τωρα.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts