Ergaleios Δημοσιεύτηκε April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 30, 2015 Η μεγαλη μερα εφτασε! μετα την ανακοινωση της wind, για οποιον δεν την ξερει: Δελτίο Τύπου: Η Wind ανακοινώνει την παρακάτω τιμολογιακή αλλαγή με ισχύ από 1 Ιουλίου 2015. Η χρέωση για κλήση προς τον Προσωπικό Τηλεφωνητή (122) αυξάνεται για όλα τα εταιρικά οικονομικά προγράμματα Wind από 0,1448 ευρώ/κλήση σε 0,20 ευρώ/κλήση. Οι λοιπές χρεώσεις, τα χαρακτηριστικά και ο τρόπος χρέωσης των προγραμμάτων παραμένουν ως έχουν. Δυνάμει της ανωτέρας αλλαγής, ο συνδρομητής έχει το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής του αζημίως εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης. αρα ηρθε αρκετα νωριτερα η ωρα να κανουμε αυτο που σιγουρα θα γινοταν τον οκτωβριο με τη ληξη του 18μηνου εταιρικου συμβολαιου που εχουμε στη wind (με παροχες: 650mb internet, 1500' προς wind, εξτρα 1500' προς σταθερα, 350' προς ολους, 60 sms/mms προς ολους...με 22.5 ευρω) και αφορά 5 νουμερα.....δηλαδη να γινουν καρτοκινητα f2g! εχω ηδη ενα φοιτητικο f2g, το οποιο δεν πολυχρησιμοποιω, απλα του βαζω καρτα ανα 6μηνο για νατο διατηρω μηπως χρειαστω τις παροχες του, οποτε εχω την εφαρμογη κι απο εκει μπορω να δω τα εξης: με 11 ευρω ανανεωση (ωστε να μενουν καπου 10 διαθεσιμα) εχουμε: 1 gb ιντερνετ λογω ανανεωσης online η σε καταστημα 1500' προς εως 3 magic numbers wind μεσα σε 3 μηνες (αυτα τα παιρνουμε και απο 5ευρω ανανεωση) κι αρχιζουμε με πακετα..ειδα οτι βαζοντας ενα 5ευρω και δυο 2ευρα μπορω να εχω τις εξης 2 εναλλακτικες: α). 300' προς ολους 450' προς wind-q 450 sms προς wind-q +δωρα log n win καθε 7 ημερες (ομιλια προς ολους, ομιλια προς wind, sms προς ολους, sms προς wind, η 300mb internet) β). 400' προς ολους 200' προς wind-q 200 sms προς wind-q +δωρα log n win παλι θελω να ρωτησω τους ηδη χρηστες f2g αλλά κι αλλων καρτοκινητων...1). σωστα υπολογιζω χρονους-κοστη κτλ; 2). οι υπολογισμοι αυτοι ειναι για f2g...απο χρηστες ισως των αλλων 2 εταιριων (μιας και να λεμε την αληθεια η wind απο σημα και ποιοτητα κλησεων ειναι απογοητευση, ας οψονται ομως οι τιμες-προσφορες της καρτοκινητης της!) στις αλλες 2 εταιριες με 11 ευρω ας πουμε παλι..τι μπορω να εχω; Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 (edited) magic numbers... Ολα τα λεφτα. Τι σημα δεν ειναι καθολου κακο στην Αθηνα/κεντρο ισως το καλυτερο και απο τους 3 παροχους τωρα αν πω για αλλες περιοχες δεν εχει νοημα ο καθενας ξερει για τη περιοχη του... Edited May 1, 2015 by idi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Θα ήθελα την γνώμη σας... Ανάμεσα σε what's up φοιτητικό το οποίο λήγει σύντομα,Cu φοιτητικό που λήγει σε 2 χρόνια και σε F2G με τα 1500' προς όλους(χωρίς κάποια ημερομηνία λήξης) και τα 300' με 10€ και 120' δώρο λόγω σταθερής,τι θα κρατουσατε?Έχω 3 αριθμούς αλλά επειδή δεν γίνεται να τους συντηρω θέλω να κρατήσω τον έναν και σκέφτομαι ποιον..να πω ότι από άποψη σήματος η Κοσμοτε είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τη Wind στην περιοχή μου όσον αφορά 3G και 4G(η Wind δεν εχει) αλλά επίσης δεν χρησιμοποιώ πολύ ίντερνετ από τα δεδομένα.Η Vodafone είναι λίγο χειρότερη από Κοσμοτε ειδικά σε εσωτερικούς χώρους ενώ οι επαφές μου είναι κυρίως What’s Up και CU και 2-3 Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts