Jump to content

Το φθηνότερο κινέζικο smartphone με 1GB RAM??

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας!! Αποφάσισα να αγοράσω ένα νέο smartphone στην γυναίκα μου γιατι κάνει ασκήσεις υπομονής με το υπάρχον της κινητό που έχει μόνο 512mb μνήμη και μετά από 2 χρόνια που το είχα πριν εγώ, είναι πλέον ΠΑΝΑΡΓΟ :wacko: !! Τι μου προτείνετε και από ποιό site?? Μόνο από gearbest έχω αγοράσει 2 φορές επι του παρόντος. Απαιτήσεις ιδιαίτερες δεν υπάρχουν (3d games, 4G κλπ). Απλά FB, Messenger και viber θέλει και να μπορεί να κάνει αξιοπρεπώς και ένα web surfing :)

LANDVO L500s στα 63 δολλαρια απο το gearbeast...Με κουπονι RMNTGB

το φθηνοτερο της αγορας και αξιοπιστη μαρκα απο οτι λενε ολοι

κοιτα εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=415017

Edited by olympiakos

Σε ευχαριστώ πολύ αν και το θέμα της μικρής του μπαταρίας δε με ικανοποιεί 100%. Υπάρχει και άλλες το ίδιο αξιόλογες επιλογές κοντά σε αυτή την τιμή? (με 1GB πάντα)

Σε ευχαριστώ πολύ αν και το θέμα της μικρής του μπαταρίας δε με ικανοποιεί 100%. Υπάρχει και άλλες το ίδιο αξιόλογες επιλογές κοντά σε αυτή την τιμή? (με 1GB πάντα)

Σε αυτη την τιμη οχι,πας προς τα 80-90 ευρω μετα,δεςτο Ulefone be x αν θες να ανεβεις.

Για τα λεφτα που κοστιζει μια χαρα ειναι το κινητο.Και την μερα με μετρια χρηση θα τη βγαζει.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Στα 77 δολλάρια το infocus m2 κια μάλιστα απο το vickmall. http://www.vickmall.com/foxconn-infocus-m2-smartphone-fdd-lte-msm8926-quad-core-1-2ghz-android-4-4-1gb-ram-8gb-rom-dual-sim-1280-768.html Edited by aggeloszog

πια και το 1gb είναι οριακά να ξέρεις.. προσωπικά θα κοίταζα κάτι με 2.

meizu m1 note

xiaomi note 4g

κοίτα και το xiaomi redmi 2

Τον τιτλο και το πρωτο σχολιο το διαβασες πριν γραψεις?Μια χαρα ειναι το 1GB.Εγω ειμαι με το Newman NM890,3 ετων μοντελο με ΜΤΚ6589,1GB ram,Android 4.2 και παει σφαιρα ακομα χωρις κολληματα.Γιατι δημιουργειτε ψευτοαναγκες?

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

doogee 330 που εχω 3 μηνες, μην το παρεις(το πηρα περι τα 80 απο κινα). Σαν τηλεφωνο ειναι οκ και ελαφρυ και κυλλαει ανετα και ομαλα, αλλα η οθονη ειναι αθλια σε φωτεινο περιβαλλον.Αυτονομια 1 μερα με το ζορι, εκτος αν ειναι για μερικα τηλεφωνα και ελεγχο μηνυματων 2-3 φορες τη μερα οποτε αντε 1.5 μερες. Με φορτιστη του γεμιζει σε 90 λεπτα. Εχει 4.4.2 και εκει τερμα, μην περιμενεις αναβαθμιση. Βεβαια οι σημερινεσ τιμες ειναι ξεφτιλα και 1 δοκιμη δεν στοιχιζει.

Δεν θα το πεταξεις παντως...μπορει να μεινει δευτερο. Εγω περιμενω να βρω ενα δυνατο κομματι (IPS 4.5"/2gb/8-16 gb), σε λογικη τιμη για να το αλλαξω. Μεχρι τοτε ζω μαζι του.

Τα αλλα τα DG που σου ειπαν δεν τα ξερω.

Τα 2gb ειναι πιο συγχρονη λυση σε βαθος χρονου απο οτι λενε, αλλα εμενα δεν μου λειπει τιποτα τα κανει ολα και με 1 γκιγκα.(δεν παιζω παιχνιδια)

το 3g και το 4g ειναι μονο για Κινεζικα δικτυα, δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα.

Γιατι δημιουργειτε ψευτοαναγκες?

Γιατί κερδίζω λεφτά από τις εταιρείες που βγάζουν μνήμες ραμ..

εγώ είπα την πρόταση μου.. αν θέλει την ακολουθεί αν όχι με προσπερνάει και πάει παρακάτω.. δεν του έβαλα το μαχαίρι στο λαιμό για να βγεις να μου πεις το οτιδήποτε.. relax

Ψαξε για κανενα ελληνικο αμα θες.lg l bello,l fino,galaxy s3 mini ve,galaxy trend plus(75€ στο σκρουτζ).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24