dimo74 Δημοσιεύτηκε April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2015 Φίλοι μου καλησπέρα, Εδώ και 2 εβδομάδες το pc μου μου βγάζει πρώτα μια ένδειξη No signal σε μαύρη οθόνη και εν συνεχεία κάνει restart από μόνο του. Αυτό τις περισσότερες φορές –όχι όμως πάντα- συμβαίνει όταν παίζω κάποιο παιχνίδι και ενώ ακούγεται στο παρασκήνιο ο ανεμιστήρας να δουλεύει στο full… Κατέβασα όλες τις αναβαθμίσεις των windows , νέα bios αλλά τίποτα… Έχω κάτι κατά νου αλλά για να μην σάς προϊδεάσω δεν το αναφέρω. Να προσθέσω απλώς ότι έχω Intel i5-750 , 6gb ram, nVidia Gts240, τροφοδοτικό 300w, λογισμικό windows 7 professional. Κάτι που σας έρχεται στο μυαλό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Θερμοκρασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Τροφοδοτικο; Γιατι 300W ειναι λιγα Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo74 Δημ. April 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Θερμοκρασία; Θερμοκρασια κανονικα δεν ξεπερναει τους 45, στη συγκεκριμενη περιπτωση, χωρις να ειμαι σιγουρος -καθοτι παιχνιδι παιζω - παει στος 60-65... Τροφοδοτικο; Γιατι 300W ειναι λιγα Αχ ρε φιλε, συμφωνουμε απολυτα... Το pc το ειχα παραγγειλει στην Dell επειδη ειχα ενα γνωστο. Ειχα κανει καποιες προσθεσεις σε ενα αντιστοιχο που υπηρχε στην Ελληνικη αγορα. Οταν σηζητουσαμε με τον πολιτη μου ειπε οτι το συστημα δεχεται τις αλλαγες χωρις να ζηταει μεγαλυτερο τροφοδοτικο. Και γω αυτο υποψιαζομαι, αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρος, καθοτι και χωρο δεν ειμαι σιγουρος αν εχω για μεγαλυτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Πριν καταλήξεις στο τροφοδοτικό απεγκατέστησε τους ντρϊβερς της κάρτας και ξαναστήστους με τους τελευταίους που κυκλοφορούν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo74 Δημ. April 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Πριν καταλήξεις στο τροφοδοτικό απεγκατέστησε τους ντρϊβερς της κάρτας και ξαναστήστους με τους τελευταίους που κυκλοφορούν :) Φιλε σε ευχαριστω για την ανταποκριση, αλλα το εχω κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts