arisg90 Δημοσιεύτηκε April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2015 (edited) http://cdn01.ovonni.com/uploads/2015/201502/20150226/ebay-source-img/1424913092208-P-1151873.jpg - MTK6592M Octa Core 1.4GHz - 1GB Ram 8GB Rom - 5.0 Inch 854x480 IPS Screen - 8.0MP Back Camera, 2.0MP Front Camera - Αndroid 4.4 - Support 3G, GPS, WIFI, Bluetooth, Multilanguage, Play Store, etc. - 1800mAh Strong Battery Σε προπωληση εως 30/4 στα 69.99$ στο Gearbest χωρις κουπονι. Και για να προλαβω σχολια για την μπαταρια,η Landvo σε ολα τις τα μοντελα (οικονομικοτατα,κορυφαια vfm και αρκετα ποιοτικα) εχει δωσει μπαταριες 1800-2200mAh.Οχι σαν αλλες (Mlais πχ) που γραφουν οτι θελουν. Το L550 με σχεδον ιδια χαρακτηριστικα (με μονη διαφορα την αναλυση οθονης) και μπαταρια παντως οπως διαβασα με νορμαλ χρηση βγαζει την μερα. Edited April 23, 2015 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Πρεπει να εχει μεγαλο αποθεμα με μπαταριες 1800mah η Landvo και βαζει σε ολα τα κινητα την ιδια :lol::lol: Πραγματικα τιμια μαρκα και οτι λεει ισχυουν οπως ειπε και ο αρης απο πανω ,οχι καραγκιοζ μπερντε οπως αλλοι και η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη."Βαρυ" κινητο οχι κατηγορια φτερου. Η καμερα η πισω ειναι 5αρα οχι 8αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Απλά φοβερή τιμή από μια ανερχόμενη μάρκα. Άραγε ποτέ θα δούμε όμως και μια ναυαρχίδα? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Πριν λίγο το είδα και εγώ στο gearbest. στα 65 ευρώ είναι τσάμπα. αλλά σχεδόν ίδιο με το 550 δεν είναι? γιατί 2 διαφορετικά κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Το 550 εχει καλυτερη αναλυση οθονης και καλυτερη καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Με κουπονι RMNTGB (-8%) στο Gearbest παει στα 64.39$. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 ΜΜΜ....βγαίνει στα 60 ευρώ! για οκταπύρηνο, τζάμπα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Εγω χθες χτυπησα ενα ασπρο απο gearbest στα 63$..απο την εμπειρια μου με τα landvo l200 παντως μπορω να πω απο τωρα προλαβετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Χαμηλωσε αλλο λιγο το IOcean X7S http://www.1949deal.com/iocean-x7s-t-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-2-smartphone-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-hd-ips-ogs-screen-black.html αλλα δεν ξερω αν αξιζει ,πολυ μικρο φιντμπακ για αυτη την συσκευη παροτι ειναι στην αγορα εδω και καιρο. edit Λαθος νημα :) Edited April 29, 2015 by evmenis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Στην συσκευασία του πάντως δέν έχει φορτιστή, όποιος το παραγγείλει ας ζητήσει έναν ως gift. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Τσίμπησα και εγώ ένα μαύρο . Στα 60,9€ μου βγήκε .Πόσο μάπα μπορεί πια να είναι :lol: . Άντε να δούμε ..... και από κοντά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Στην συσκευασία του πάντως δέν έχει φορτιστή, όποιος το παραγγείλει ας ζητήσει έναν ως gift. Αυτο που το ειδες?Ολα τα Landvo μεχρι τωρα ειχαν στη συσκευασια τους φορτιστη,ακουστικα (κατα 99%),2 μεμβρανες και διαφανη θηκη σιλικονης. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Αυτο που το ειδες?Ολα τα Landvo μεχρι τωρα ειχαν στη συσκευασια τους φορτιστη,ακουστικα (κατα 99%),2 μεμβρανες και διαφανη θηκη σιλικονης. Και στο gearbest και στο everbuying package contents βλέπω cellphone και battery μόνο. Δέν ξέρω μπορεί και να είμαι λάθος. http://s28.postimg.org/pefkq3tbd/2015_04_29_20_11_35_LANDVO_L500_S_5_0_inch_Androi.jpg http://s16.postimg.org/t9t4a3e9t/2015_04_29_20_12_01_Wholesale_LANDVO_L500_S_Andro.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Και στο gearbest και στο everbuying package contents βλέπω cellphone και battery μόνο. Δέν ξέρω μπορεί και να είμαι λάθος. Έτσι είναι και σε ερώτηση που έκανα κατά την παραγγελία μου απάντησαν " persell order still not into system , after May Day Holiday ,I will check it for you . " και αν καταλάβετε τι εννοεί πείτε μου και εμένα γιατί μάλλον δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ρε παιδεια θελώ να παρω ενα σε μαυρο χρωμα απο το gearbest. Τελικα δεν εχει φορτιστη μεσα? Τι μεθοδο αποστολης να βαλω auto(free), singpost,netherlands post ωστε να μην εχω τπτ τραβαλα. Οσοι το παραγγειλατε ζητησατε θηκη σιλικονης? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geono Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ρε παιδεια θελώ να παρω ενα σε μαυρο χρωμα απο το gearbest. Τελικα δεν εχει φορτιστη μεσα? Τι μεθοδο αποστολης να βαλω auto(free), singpost,netherlands post ωστε να μην εχω τπτ τραβαλα. Οσοι το παραγγειλατε ζητησατε θηκη σιλικονης? Ευχαριστω Αν πας στο λευκό λέει: Cell Phone: 1 Battery: 1 Screen Protector: 1 Power Adapter: 1 USB Cable: 1 Earphones: 1 Back Case : 1 English Manual : 1 Λογικά και για το μαύρο ισχύουν τα ίδια, απλά δεν το έχουν διορθώσει στο site. Αποστολή τελευταία όλοι βάζουν SG Post μετά την ****** που φάγαμε με NL Post και τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Αν πας στο λευκό λέει: Cell Phone: 1 Battery: 1 Screen Protector: 1 Power Adapter: 1 USB Cable: 1 Earphones: 1 Back Case : 1 English Manual : 1 Λογικά και για το μαύρο ισχύουν τα ίδια, απλά δεν το έχουν διορθώσει στο site. Αποστολή τελευταία όλοι βάζουν SG Post μετά την ****** που φάγαμε με NL Post και τελωνείο. Ευχαριστω φιλε. Αρα τσιμπαω μαυρο κανονικα και μεθοδο αποστολης sg post.Μου βγηκε 60ε με την eurobank πιστευω ειναι μια τελεια αγορα σε αυτα τα λεφτα αρκει να μην βγει καμια φολα το τηλεφωνακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpap1 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα να μάθω εαν το συγκεκριμένο τηλέφωνο υποστηρίζει usb otg. Εφόσον κάπoιος τυχαίνει να γνωρίζει, γιατί δεν βλέπω τέτοια αναφορά ούτε για το l500 ούτε για το l500s αλλά μου έχει ξανατύχει σε άλλες περιπτώσεις να μην το γράφουν αλλά τελικά να έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 απλο φτηνο και ομορφο. οτι πρεπει για δευτερο Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλημερα. Αρχησανε να στελνουν κανενα η ακομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλημερα. Αρχησανε να στελνουν κανενα η ακομα; Εγώ έχω το L600s. Και είναι απίστευτο κινητό σε όλα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλημερα. Αρχησανε να στελνουν κανενα η ακομα; Μπα ακόμα τίποτα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Στο τοπικ του μου απαντησαν το απο κατω Thank you for your shopping~ For the Landvo L500s, please give us a few more days. We will dispatch the package to you soon. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Ποτς το παραγγειλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Ποτς το παραγγειλες Εγινε παραγγελια Apr 29, 2015 15:15:08 PM Το δικο σου ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts