EliMiNaToR Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 to pira elafros metaxirismeno apo antalagi me to xda atom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 JustMe τόσο καιρό που το 'χα είχες εξαφανιστεί..Τώρα που το 'δωσα τσούπ...Να τος... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 pantos einai se teleia katastasi kai pragmatika exo meinei ekpliktos apo tn othoni kai to pliktrologio tou kai apo tn taxutita tou prin eipa na mpo sto myphone apo to 9000 kai ekana to kalutero surfing pou exo kanei pote apo kinito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 εκτος αυτων, μπορω να βαλω ελληνικα?...please δωστε μου μια απαντηση :) :rtfm: :help: :( Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 search my friend... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=50144&page=111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 search my friend... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=50144&page=111 ανεκτιμητη η βοηθεια σου :dizzy: Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 γεια σας τι κανετε εγω επιτελους πριν λιγες μερες εγινα κατοχος του 9100 βρικα καποια προγραμματα στο i-phone αλλα δεν μου αρκουν.που μπορω να βρω περισσοτερα προγραμματα?η αποψη σας για το 9100 qtek? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 μα εδω μιλανε τα παιδια για το 9000,γιατι δεν ρωτας στο φορουμ του 9100; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 γεια σας τι κανετε εγω επιτελους πριν λιγες μερες εγινα κατοχος του 9100 βρικα καποια προγραμματα στο i-phone αλλα δεν μου αρκουν.που μπορω να βρω περισσοτερα προγραμματα?η αποψη σας για το 9100 qtek? μα εδω μιλανε τα παιδια για το 9000,γιατι δεν ρωτας στο φορουμ του 9100; Έχει ένα δίκιο ο λαγουδάκης, ξέρεις. :O Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 paidia mporei sas parakalo na mou pei kapoios pos kano anavathmisi to 9000 stin aku3,2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Διάβασε λίγο και θα μάθεις. Δεν είναι δύσκολο. Μόνο εάν θέλεις να περάσεις ΡΟΜ άλλης εταιρίας από αυτήν της Qtek θα χρειαστείς το maupgrade. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 paidia pos kanoume hard reset sto 9000 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 paidia pos kanoume hard reset sto 9000 ?Αναζήτηση και... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1459491#post1459491 :rolleyes: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Λοιπόν, ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ! :-ΡΡΡ Στο AKU 3.2 δηλαδή για όσους έχετε περάσει τα third-party αναβαθμισμένα λογισμικά (δεν ξέρω για τα προηγούμενα), ΜΠΟΡΕΙΤΕ να στέλνετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ στα SMS με 160 χαρακτήρες ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρόγραμμα που προσθέτει Ελληνικό πληκτρολόγιο, π.χ. το ομορφότατο Resco Keyboard, ΧΩΡΙΣ την ανάγκη του AEkmap Keyboard και αλλαγής προτύπων μεταξύ Ελληνικών-Ελληνικών Non-Unicode(για 160 χαρακτήρες). Αυτό βοηθάει (κυρίως) όσους χρησιμοποιούν τη συσκευή με την οθόνη ανοικτή, και το κινητό σε θέση Palmtop (Portrait mode) δηλαδή με κλειστό το πληκτρολόγιο, όπου δε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το AEkmap keyboard. Περάστε με "γλυκάκι" το Resco Keyboard με Ελληνικά (ούτως η άλλως πολύ κομψό και λειτουργικό εναλλακτικό πληκτρολόγιο σε σχέση με το τυποποιημένο), και η επιλογή για τα SMS είναι η εξής: Πηγαίνουμε στο Pocket Outlook, στα SMS, κάνουμε κλικ στο Menu, εν συνεχεία Tools και Options. Πατούμε πάνω στο Text Messages, και ΞΕΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ την επιλογή "Use Unicode when necessary" κατόπιν δύο φορές OK. Δοκιμάστε τώρα να γράψετε SMS είτε με το AEkmap στο Κανονικό Ελληνικό Πρότυπο, είτε με Resco Keyboard ή άλλο προγραμματάκι που παρέχει Ελληνικό Εικονικό Πληκτρολόγιο. Voila, το μέγιστο πλήθος χαρακτήρων για τα SMS είναι 160. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Λοιπόν, ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ! :-ΡΡΡ Στο AKU 3.2 δηλαδή για όσους έχετε περάσει τα third-party αναβαθμισμένα λογισμικά (δεν ξέρω για τα προηγούμενα), ΜΠΟΡΕΙΤΕ να στέλνετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ στα SMS με 160 χαρακτήρες ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρόγραμμα που προσθέτει Ελληνικό πληκτρολόγιο, π.χ. το ομορφότατο Resco Keyboard, ΧΩΡΙΣ την ανάγκη του AEkmap Keyboard και αλλαγής προτύπων μεταξύ Ελληνικών-Ελληνικών Non-Unicode(για 160 χαρακτήρες). Αυτό βοηθάει (κυρίως) όσους χρησιμοποιούν τη συσκευή με την οθόνη ανοικτή, και το κινητό σε θέση Palmtop (Portrait mode) δηλαδή με κλειστό το πληκτρολόγιο, όπου δε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το AEkmap keyboard. Περάστε με "γλυκάκι" το Resco Keyboard με Ελληνικά (ούτως η άλλως πολύ κομψό και λειτουργικό εναλλακτικό πληκτρολόγιο σε σχέση με το τυποποιημένο), και η επιλογή για τα SMS είναι η εξής: Πηγαίνουμε στο Pocket Outlook, στα SMS, κάνουμε κλικ στο Menu, εν συνεχεία Tools και Options. Πατούμε πάνω στο Text Messages, και ΞΕΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ την επιλογή "Use Unicode when necessary" κατόπιν δύο φορές OK. Δοκιμάστε τώρα να γράψετε SMS είτε με το AEkmap στο Κανονικό Ελληνικό Πρότυπο, είτε με Resco Keyboard ή άλλο προγραμματάκι που παρέχει Ελληνικό Εικονικό Πληκτρολόγιο. Voila, το μέγιστο πλήθος χαρακτήρων για τα SMS είναι 160. Ωραιος !!!:D :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Εδω και μια μέρα το κινητό δεν πιάνει σήμα 3g :mad: . Επίσης όταν το έχω στο αυτόματο δεν πιάνει ούτε gsm. Την κάρτα την έβαλα σε άλλο 3g κινητό και έχει σήμα κανονικά, πράγμα που σημαίνει οτι δε φταίει η σύνδεση :wacko: . Τι παίζει; :worry: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 paidia exo ena provlima kai dn xero ama ftaiei i mpataria otan paei sto 60-70% kleinei to kinito kai otan to anavo xanakleinei ekei pou paw na valo to pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ήτανε και σε άριστη κατάσταση το άτιμο :p Εάν δεν σου έκανε καμμιά στραβή ο πωλητής και δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, μάλλον (το πιθανότερο) είναι να φταίει η μπαταρία και να πρέπει να την φορτίσεις με 5-6 πλήρεις φορτίσεις. Όταν φτάσει στο 60% φορτίζεις μέχρι το 100%, έπειτα θα σβήσει στο 50 μετά στο 40 και έτσι με τις πλήρεις φορτίσεις θα φτάσει στο 0% για να σβήνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Ο πωλητής δεν "παίζει" να του έκανε στραβή.. ;) Το 2ο που λές είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Τώρα κατάλαβα ποιος είναι ο mlks που έδωσε το Jasjar για να πάρει atom :p Και έλεγα κ γω, υπάρχουν τέτοια θύματα? :p :D jk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 παιδια ζηταω την βοηθεια σας,εχω εγκαταστησει τα vista rc1 και δε μπορω να κανω συγχρονυσμο,το βλεπει μονο σαν αποθηκευτικο χωρο ξερετε τιποτα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 παιδια ζηταω την βοηθεια σας,εχω εγκαταστησει τα vista rc1 και δε μπορω να κανω συγχρονυσμο,το βλεπει μονο σαν αποθηκευτικο χωρο ξερετε τιποτα. α) βαλε τα Vista RTM - Final b) Διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1636082#post1636082 πως κανεις συγχρονισμο. c) αποριες εδω !:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Τώρα κατάλαβα ποιος είναι ο mlks που έδωσε το Jasjar για να πάρει atom :p Και έλεγα κ γω, υπάρχουν τέτοια θύματα? :p :D jk Ω ναί :) Υπάρχουν... :whistle: Πήρε δρόμο και το Atom.. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 α) βαλε τα Vista RTM - Final b) Διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1636082#post1636082 πως κανεις συγχρονισμο. c) αποριες εδω !:lol: ευχαριστω φιλε μου τα καταφερα Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis1976 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Γειά σας Προκειτε να πάρω ενα stereo bluetooth headset που απο οτι ειδα το a2dp υποστηρίζεται απο το νεο firmware και εχω 2 ερωτησεις. 1.Θα μπορώ να ακούω ολους τους ήχους του κινητού εκτος απο μουσική και τηλεφωνο...σαν να φοράω ενσύρματα ακουστικά δηλαδή ....ρωταω γιατί το θέλω για να ακούω φωνητικές οδηγίες πλοήγησης οταν οδηγάω την μοτοσυκλέτα μου. 2.Εχει κανεις δοκιμασένο να προτείνει καποιο hs που να μην εχει πρόβλημα συμβατοτητας (φωνητικες κλήσεις κτλ) ειμαι μεταξυ nokia hs-12w , siemens HHB-750 και sony ericsson HBH-DS970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts