lepes Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Πιο ActiveSync εχεις ?? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 εχει βγει 4.2 εδω και λιγο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Για αυτο ρωταω...γιατι το 9000 δεν παιζει με το παλιο Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Για αυτο ρωταω...γιατι το 9000 δεν παιζει με το παλιο exw to 4.2 beta.to xa gia to s100 pou eixa.alla twra tipota! toulaxiston mia endhkdh oti syndeetai me to kinito tha prepe na xe! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 exw to 4.2 beta.to xa gia to s100 pou eixa.alla twra tipota! toulaxiston mia endhkdh oti syndeetai me to kinito tha prepe na xe! βγαλε το beta και βαλε το κανονικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Ρε φίλε το ότι δεν κατάφερες να το συγχρονίσεις δεν πάει να πει ότι πρέπει να το πουλήσεις κιόλας :p :p (υπογραφή γαρ) Το πρόβλημα και γω πιστεύω ότι είναι η ΒΕΤΑ έκδοση, βάλε καλύτερα την κανονική και αν δεν την βρεις ή δεν έχεις αρκετά γρήγορη γραμμή να την κατεβάσεις βάλε την 4.1 απ' το CD. Και αυτή μια χαρά κάνει τη δουλειά της, εγώ ούτε καν την άλλαξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 exw to 4.2 beta.to xa gia to s100 pou eixa.alla twra tipota! toulaxiston mia endhkdh oti syndeetai me to kinito tha prepe na xe! Ginetai portokali to prasino lampaki?, deixnei oti fortizei? Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 βαψε το μπλε και πετα το στη θαλασσα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Ginetai portokali to prasino lampaki?, deixnei oti fortizei? nai ginete portokali den bgazei problhma sth forthsh.tha balw thn 4.1 tou cd na dw ti ginete.to kinito wraio einai kai tha to dwsw an to dwsw oxi gia ena ksero pswmi! den marese pou nai aspro to diko mou. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Μου ματιάξανε το 9000 μου. Χθες έκανα διάφορες αλχημείες για να περάσω ελληνικά και σήμερα ανακαλύπτω ότι δεν παίζει το μικρόφωνο (δεν με ακούνε οι άλλοι), δεν παίζει το ηχείο (δεν ακούω τους άλλους όταν παίρνω τηλέφωνο) και δεν παίζουν ούτε τα διπλά ηχεία (δεν ακούω από windows media player). Χθες έφαγε μια τούμπα (η μοναδική) και από χθες δεν μίλησα για να ξέρω ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από αυτήν. Θα έλεγα ωστόσο ότι κάτι hardwar-ικο φταίει αλλά συμβαίνει το παρακάτω και προβληματίζομαι... Όταν μιλάω (δεν ακούω, το καταλάβατε) πατάω το turn on loudspeaker για να μπει σε ανοικτή ακρόαση και δεν μπαίνει. Ούτε καν αλλάζει το κουμπί στο turn loudspeaker off. Αυτό κάτι μου λέει...Παρόλο που έκανα αναβάθμιση δεν έγινε τίποτα. Καμμιά ιδέα κανείς? Όταν το συνδέσω με headset όλα είναι μια χαρά. Μόλις συνηδητοποίησα πως ακόμα και όταν βγάλω το headset,είναι σαν να είναι ενωμένο. Μήπως παίζει κάτι τέτοιο?(να ανιχνεύει κάτι ενώ δεν υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Μου ματιάξανε το 9000 μου. Χθες έκανα διάφορες αλχημείες για να περάσω ελληνικά και σήμερα ανακαλύπτω ότι δεν παίζει το μικρόφωνο (δεν με ακούνε οι άλλοι), δεν παίζει το ηχείο (δεν ακούω τους άλλους όταν παίρνω τηλέφωνο) και δεν παίζουν ούτε τα διπλά ηχεία (δεν ακούω από windows media player). Χθες έφαγε μια τούμπα (η μοναδική) και από χθες δεν μίλησα για να ξέρω ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από αυτήν. Θα έλεγα ωστόσο ότι κάτι hardwar-ικο φταίει αλλά συμβαίνει το παρακάτω και προβληματίζομαι... Όταν μιλάω (δεν ακούω, το καταλάβατε) πατάω το turn on loudspeaker για να μπει σε ανοικτή ακρόαση και δεν μπαίνει. Ούτε καν αλλάζει το κουμπί στο turn loudspeaker off. Αυτό κάτι μου λέει...Παρόλο που έκανα αναβάθμιση δεν έγινε τίποτα. Καμμιά ιδέα κανείς? Όταν το συνδέσω με headset όλα είναι μια χαρά. Μόλις συνηδητοποίησα πως ακόμα και όταν βγάλω το headset,είναι σαν να είναι ενωμένο. Μήπως παίζει κάτι τέτοιο?(να ανιχνεύει κάτι ενώ δεν υπάρχει? Προσωπικά, αν και δεν ξέρω ακριβώς τη λειτουργία των API, υποψιάζομαι ότι λόγω του προβλήματος στο Hardware (που έχει προκληθεί από την πτώση - δεν φθιάχθηκε ούτε με hard reset/αναβάθμιση) κάθε κίνηση που δεν μπορεί να γίνει, ακυρώνεται εσωτερικά. Π.χ. βγάζοντας το headset, το Phone (Sound?) API δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη της κατάλληλης συσκευής ήχου, άρα παραμένει στο Headset. My guess? BIG problem. Πήγαινέ το στην ACE... Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Αν ήτανε αυτό όμως θα λειτουργούσαν τα ακουστικά? Όλα από την ίδια συσκευή δεν διαχειρίζονται? (κάτι σαν κάρτα ήχου??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Αν ήτανε αυτό όμως θα λειτουργούσαν τα ακουστικά? Όλα από την ίδια συσκευή δεν διαχειρίζονται? (κάτι σαν κάρτα ήχου??) Δεν είναι απαραίτητο. Ούτε είναι απαραίτητο να έχει "πέσει" όλο το συγκεκριμένο σύστημα. Αναγκαστικά όμως δεν υπάρχει άλλη λύση. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underachiever Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 μηπως ξερετε που μπορω να βρω το pocket msn γιατι η rom του vodafone v1640 δεν το περιεχει? το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι το βιβλιαρακι οδηγιων εχει και αναλυτικες οδηγιες χρησης του :wacko: ενα site βρηκα μονο να το ΠΟΥΛΑΕΙ αν ειναι δυνατον 20 δολλαρια. Επισης αν το εχει καποιος και δεν του κανει κοπο ας μου το στειλει με ΠΜ, μικρο ειναι σε μεγεθος. Παράθεση Uri Geller, a psychic spoon bender, sued Nintendo for hundreds of million dollars. He alleges that the company made an evil character based on him for Pokemon. The monster shares Geller's name (Yun Geller) and also features a bent spoon. Geller also alleges that the character is anti-semitic, as he said, among other things, that the lightning bolts were similar to Nazi symbols. The company had no comment on the lawsuit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Γιατι δεν περνας μια αλλη ρομ που να το εχει? Τζαμπα ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underachiever Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 παρακαλω τη βοηθεια οποιος γνωριζει εχω το εξης προβλημα με το destinator pn το κανω εγκατασταση κανονικα στην SD περναω και τα ελληνικα, χαρτες, tmc και το δοκιμαζω παιζει κανονικα. Μετα απο καποιοες ωρες, στο διαστημα που μεσολαβει το εχω ανοιξει αρκετες φορες χωρις προβλημα, μου πεταει ξαφνικα ενα μηνυμα standard buttons data block not found και κλεινει. Ξανακανω εγκατασταση κλπ αρχιζει κανονικα και μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Τι μπορει να συμβαινει? εχει παρουσιαστει ξανα? δε βρηκα τιποτα οσο και αν εψαξα :confused: Παράθεση Uri Geller, a psychic spoon bender, sued Nintendo for hundreds of million dollars. He alleges that the company made an evil character based on him for Pokemon. The monster shares Geller's name (Yun Geller) and also features a bent spoon. Geller also alleges that the character is anti-semitic, as he said, among other things, that the lightning bolts were similar to Nazi symbols. The company had no comment on the lawsuit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightg3 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Παιδιά, έχω μια ερώτηση γιατί κάτι δεν έχω καταλάβει, σχετικά με το WiFi του Qtek9000. Λοιπόν τώρα τελευταία, όταν πάω να συνδέσω το PPC με WiFi σε κάποιο αντίστοιχο δίκτυο, το PPC γράφει ότι το βρίσκει, μετά ότι γίνετε Σύνδεση, στο τέλος ότι Συνδέθηκε αλλά σε 2-3 δεύτερα το κόβει και ξανακάνει τα ίδια βήματα. Το δοκίμασα στο Wifi στο σπίτι μου που ζητάει κλειδί, σε ένα WiFi φίλου που πάλι ζητάει κλειδί, αλλά και στο Αεροδρόμιο και στη γειτονιά που κάποιος το έχει αφήσει free (άλλοι μπαίνουν) αλλά τίποτα. (παλαιότερα στα δύο πρώτα έμπαινα). (Παλαιότερα δεν είχα πρόβλημα, αυτό όμως που δεν θυμάμαι είναι αν δεν είχα πρόβλημα πριν ή μετά την αναβάθμιση στη 1.09.00) Παρακαλώ απατήστε μου είτε εδώ, είτε με PM ή με email. Παράθεση --- SUZUKI IGNIS Sport --- ------ 4 ever ------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fofi188 Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Έχω πρόβλημα με POP3. Έχω λογαριασμό στο yahoo, τον οποίο και μετέφερα στο qtek9000. Μολονότι παίρνω κανονικά τα mail μου, δεν μπορώ με τίποτα να στείλω. Επικοινώνησα με την ΤΙΜ, αλλά μου είπαν ότι δε χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση. Το μόνο που μου επισήμαναν είναι ότι ίσως πρέπει να αλλάξω θύρα. Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στο πως γίνεται αυτό ή ξέρει τι πρέπει ν' αλλάξω για να στέλνω mail; Παράθεση Πάντα φιλικά, Φωτεινή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haf Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Μηπως καποιος φίλος έχει να προτεινει κάποιο software πληκτρολογιο που να έχει και τα πλήκτρα F1-F12 ? Μου ειναι απαραίτητα για να λειτουργήσω μια εφαρμογή ή αν μπορώ να κάνω mapping την λειτουργίας τους με καποιο αλλο πλήκτρο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zanzak Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 kalhmera se olous..eimai kainourgios sto forum kai 8elw thn boh8eia sas se kati. exw to qtek 9000 kai apo xtes to prwi paidevomai na dokimasw na dw live tv apo cosmote.:hypno: afoy ekana oles tis ry8miseis kai exw wapa,molis paw sta link twn kanaliwn,px. rtsp://62.103.103.140/cosmote/live/alpha.sdp den mporw na synde8w. mou bgazei mynhma:the file rtsp://........cannot be opened.either is not signed whith a trusted certificate,or one of its components cannot be found.you might need to reinstall or restore this file.:fool: exw lalisei apo xtes..:what: Παράθεση ELA MWRH AEKARAAA..:w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zanzak Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 kalhmera se olous..eimai kainourgios sto forum kai 8elw thn boh8eia sas se kati. exw to qtek 9000 kai apo xtes to prwi paidevomai na dokimasw na dw live tv apo cosmote.:hypno: afoy ekana oles tis ry8miseis kai exw wapa,molis paw sta link twn kanaliwn,px. rtsp://62.103.103.140/cosmote/live/alpha.sdp den mporw na synde8w. mou bgazei mynhma:the file rtsp://........cannot be opened.either is not signed whith a trusted certificate,or one of its components cannot be found.you might need to reinstall or restore this file.:fool: exw lalisei apo xtes..:what: τελικά έσπασα τα νεύρα μου,έφαγα τον χρόνο μου και μαζί 2 cosmoκάρτες και η απάντηση απο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τηw cosmote ήταν ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει την υπηρεσία live tv. υπάρχει η δυνατότητα 3g,wapa,video steaming κ.τ.λ. αλλά δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ της qtek(ace hellas) και της cosmote!!! :shock: τους :chair: κύριε πρόεδρε ή δεν τους :chair: Παράθεση ELA MWRH AEKARAAA..:w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haf Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Μηπως καποιος φίλος έχει να προτεινει κάποιο software πληκτρολογιο που να έχει και τα πλήκτρα F1-F12 ? Μου ειναι απαραίτητα για να λειτουργήσω μια εφαρμογή ή αν μπορώ να κάνω mapping την λειτουργίας τους με καποιο αλλο πλήκτρο. Ευχαριστώ. Κάποια απάντηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 αχχχ και εγω ρε φιλε Ζακ ειχα φαει τα μουτρα μου και ολοι μου ελεγαν παιζει αλλα με βαζαν συνεχεια στην αναμονη οι ασχετοι!!!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Review:(τώρα που πάλιωσε; ) http://msmobiles.com/news.php/5424.html Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Review:(τώρα που πάλιωσε; ) http://msmobiles.com/news.php/5424.html there are rumors that HTC will soon announce "HTC Universal 2" that will be much thinner and support also HSDPA - so this phone may become outdated soon. Please note however that there is no confirmation of these rumours whatsoever yet - not even one photo of the replacement for HTC Universal is available. :food: :food: :food: :food: :food: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts