Demon Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 το ιδιο με το δικο σου. Η rom που εχουμε στο jasjar ειναι η WWE_11353_137_10301 ενω η δικη σου (αν εχεις την πιο προσφατη) ειναι η launchromo2v113139, δηλαδη εχεις πιο καινουρια extended rom, οχι ομως και διαφορετικο bt stack. Αυτο που λεει ο geovass, γινεται απο το bt headset και σε μενα, με κλειστο το jasjar, αλλα προσεξε γινεται με συγκεκριμενα bt headsets. Για παραδειγμα με το παλιο motorolaki που ειχα με την αλκαλικη μπαταρία, bt voice dial δεν επαιζε Η Ο2 δεν έχει βγάλει νέα rom μέχρι στιγμής. Υπάρχει μία και μοναδική η οποία είναι και αυτή που φοράει εργοστασιακά. Όσο για το bluetooth μάλλον μου μυρίζει κάποιο fix στην extended rom. Υπάρχει ένα cab αρχείο το οποίο σου αφήνει ενεργό το bluetooth όταν έχεις κλειστό το pda έτσι ώστε να μπορείς να δέχεσαι αρχεία κλπ. Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει και εδώ αλλιώς δεν εξηγείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Η Ο2 δεν έχει βγάλει νέα rom μέχρι στιγμής. Υπάρχει μία και μοναδική η οποία είναι και αυτή που φοράει εργοστασιακά. τα πρωτα o2 exec που ειχαν βγει (για reviews σε sites) φορουσαν την 112138 Όσο για το bluetooth μάλλον μου μυρίζει κάποιο fix στην extended rom. Υπάρχει ένα cab αρχείο το οποίο σου αφήνει ενεργό το bluetooth όταν έχεις κλειστό το pda έτσι ώστε να μπορείς να δέχεσαι αρχεία κλπ. Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει και εδώ αλλιώς δεν εξηγείται. η extended rom του ο2, περιεχει ενα cabaki που δεν υπαρχει στην extended rom του jasjar. To αρχειο ειναι αυτο Signed_SSD_BTUR_Patch_For_BT_Cannot_Initial.sa.CAB. Μηπως αυτο σου κανει τη χαλαστρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 @demon για δοκιμασε το oz bt switcher, που κραταει ανοικτο το bt, μηπως βρεις λυση http://oz.sciox.org/ozbt.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 τα πρωτα o2 exec που ειχαν βγει (για reviews σε sites) φορουσαν την 112138 η extended rom του ο2, περιεχει ενα cabaki που δεν υπαρχει στην extended rom του jasjar. To αρχειο ειναι αυτο Signed_SSD_BTUR_Patch_For_BT_Cannot_Initial.sa.CAB. Μηπως αυτο σου κανει τη χαλαστρα? Πολύ μπέρδεμα. Ακόμα και χωρίς την βοήθεια του bluetooth πάλι το ίδιο κάνει. Πατώντας δηλαδή απλώς το ενσωματωμένο κουμπί δίπλα από αυτό της κάμερας. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ αφήνω ανοικτό το καπάκι της οθόνης δέχεται κανονικά την εντολή είτε από το bluetooth είτε από το ενσωματωμένο κουμπί. Τώρα όσο για την πρώτη περίπτωση που περιέγραφα σε προηγούμενο μήνυμα ότι δηλαδή "όταν έχεις κλειστό το καπάκι της οθόνης θα έπρεπε να ανοίγει η οθόνη όταν το ανοίγεις ή τουλάχιστον να σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις" αυτό γίνεται μόνο όταν δεν έχει περάσει το δίλεπτο που έχω βάλει για να κλείνει μόνο του το pda όταν δεν το χρησιμοποιείς. Όταν περάσει το αυτό 2λεπτο τότε δεν ανάβει μόνη της. Βέβαια αυτό προϋποθέτει να κλείσεις το καπάκι με ανοιχτή την οθόνη και να την κλείνει μόνο του αλλιώς σε καμία περίπτωσει δεν ανοίγει. Όλα αυτά που περιγράφω. όταν λέω το καπάκι κλειστό εννοώ και με την οθόνη κρυμμένη. Δεν έχω δοκιμάσει με την οθόνη σαν κλασσικό pda διότι δεν με βολεύει να το έχω κλειστό με αυτόν τον τρόπο έτσι κι αλλιώς λόγω και έλλειψης θήκης. Μπορείς να ελέγξει κάποιος με Jasjar rom την συμπεριφιρά του στα παραπανω και να μου πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 για την οθονη σε landscape mode, ειναι οπως τα περιγραφεις και στο jasjar σε σχεση με το φωτισμο. Προφανως αφορα power save settings. Δες μηπως βρεις καποιο tweak με το tweaks2k η με τα sktools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 για την οθονη σε landscape mode, ειναι οπως τα περιγραφεις και στο jasjar σε σχεση με το φωτισμο. Προφανως αφορα power save settings. Δες μηπως βρεις καποιο tweak με το tweaks2k η με τα sktools. Τελικά με όλα αυτά συμπεραίνω ότι η λύση βρίσκεται στην δυνατότητα να κλείνεις το pda με toggle mode. Αν δηλαδή απλώς δίνεις εντολή να σβήνει η οθόνη αλλά να μην μπαίνει σε αναμονή το pda τότε θα ανοίγει η οθόνη μόνη της όταν έχει κλείσει αυτόματα όταν κλείνεις το καπάκι. Πάντως όμως θα εξακολουθεί να μην δέχεται εντολή από το bluetooth ή το ανάλογο ενσωματωμένο πλήκτρο όταν έχεις κλειστό το καπάκι. Εσένα δέχεται εντολές από το πλήκτρο όταν έχεις κλειστό το καπάκι ή μόνο από το bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Εσένα δέχεται εντολές από το πλήκτρο όταν έχεις κλειστό το καπάκι ή μόνο από το bluetooth; μονο απο το bt οπως σου ειπα παραπανω, και με συγκεκριμενο bt headset (με το motorola hs-801 δεν δουλευε το voice dial) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ !!!! Στο xda developers εβγαλαν hack που κανει το Jasjar TRUE VGA !!! http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=32217&postdays=0&postorder=asc&start=0 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ !!!! Στο xda developers εβγαλαν hack που κανει το Jasjar TRUE VGA !!! http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=32217&postdays=0&postorder=asc&start=0 ;) Το εχεις δοκιμασει geovass ή θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε; Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Το εχεις δοκιμασει geovass ή θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε; To εβαλα!!! ;) Ειναι οντως πολυ εντυπωσιακο ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ !!!! Στο xda developers εβγαλαν hack που κανει το Jasjar TRUE VGA !!! http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=32217&postdays=0&postorder=asc&start=0 ;) ειναι καποια πειραγμενα dlls για να παιζει πιο σωστα το ozvga. Ακομα εχει καποια προβληματάκια εμφανισης καποιων εικονιδιων, tabs, και bars αλλα ειναι μεγαλο βημα για true vga σε wm5 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 http://www.brodit.com/productinformation.jsp?anr=968649 Brodit Active car holder for jasjar :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Ξέρει κανείς πως αλλάζω τις συντομεύσεις του calendar και contacts στην μπάρα εργασίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 http://www.brodit.com/productinformation.jsp?anr=968649 Brodit Active car holder for jasjar :cool: Πώς μπορεί να αγοράσει κανείς από την Brodit; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Θα πρότεινα να διαβάσετε αυτό το thread και να κάνετε 4-5 ρυθμίσεις που πραγματικά θα κάνουν το pda να πετάει. Εγώ τα δοκίμασα και έλυσα και πολλά από τα προβλήματα που περιέγραφα σε προηγούμενο post μου. Ενδεικτικά θα πω ότι: - Η οθόνη ανοίγει πλέον μόνη της κάθε φορά που ανοίγω το κάλυμμα. Έτσι τέρμα η βαρετή κίνηση κάθε φορά να έχεις να πατάς και το on/off κουμπί. - Δεν παγώνει πλέον η οθόνη για κάποια δευτερόλεπτα αμέσως μετά το άνοιγμα του pda. - To pda πλέον ανταποκρίνεται στο πάτημα του bluetooth ακουστικού ακόμα και με κλειστό το κάλυμμα. - Αλλαγή από landscape σε portrait mode σε κλάσμα δευτερολέπτου. Ακόμα και με ένα μικρό συμβιβασμό που θα χρειστεί όσον αφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω. Good luck! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 πληροφοριακά στο ftp server των xdadevs, υπαρχει και το radio upgrade 1.04.02 απο το ο2 exec. Το εβαλα στο jasjar, και ειναι ολα ok, με λιγο πιο δυνατα να ακουγεται το μεσα ηχειο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 πληροφοριακά στο ftp server των xdadevs, υπαρχει και το radio upgrade 1.04.02 απο το ο2 exec. Το εβαλα στο jasjar, και ειναι ολα ok, με λιγο πιο δυνατα να ακουγεται το μεσα ηχειο ;)ti einai to radio upgrade?prepei na flasareis to thl gia na to baleis? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 πληροφοριακά στο ftp server των xdadevs, υπαρχει και το radio upgrade 1.04.02 απο το ο2 exec. Το εβαλα στο jasjar, και ειναι ολα ok, με λιγο πιο δυνατα να ακουγεται το μεσα ηχειο ;) Ρε Πανο ψαχνω να το βρω και δεν μπορω. Δωσε ενα λινκ... ;) EDIT: Το βρικα... ftp://xdaupload:xda@ftp.xda-developers.com/Universal/UNIVERSAL%20-%20JASJAR%20-%20Radio%20Version%201.04.02.rar ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2005 ti einai to radio upgrade?prepei na flasareis to thl gia na to baleis? ναι, προυποθετει να κανεις backup πιο πριν, γιατι χανονται ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Holder για αυτοκινητο (ο brodit ειναι) 35 ευρω εδω Holder μαζι με φορτιστη 75 ευρωεδω Και η καινουρια θηκούλα KRUSELL 25 ευρω εδω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 παιδια με το radio 1.04.02 εχει μεγαλη διαφορα στην καταναλωση ενεργειας. Ανοιγωντας το τηλεφωνο καθε πρωι στις 7, και κανοντας κλησεις ρουτινας και διαχειριση PIM, καθε πρωι, στις 10 η μπαταρια ηταν γυρω στο 90%. Τωρα ειναι 97%. Το συνιστώ ανεπιφυλακτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 ναι, προυποθετει να κανεις backup πιο πριν, γιατι χανονται ολα Και πως θα κανουμε backup αφου δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα(τουλαχιστον εγω δεν εχω βρει); Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Και πως θα κανουμε backup αφου δεν υπαρχει τετοιο προγραμμα(τουλαχιστον εγω δεν εχω βρει); http://www.sunnysoft.cz/en_clanek.php?clanekid=51&PHPSESSID=014825a6d4d868b3d43863e286ff3aab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 http://www.sunnysoft.cz/en_clanek.php?clanekid=51&PHPSESSID=014825a6d4d868b3d43863e286ff3aab το ειχα βρει και εγω αλλα μου εκανε χαλια το ppc και εκανα hard reset.Εσενα σου δουλευει οκ; Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 το ειχα βρει και εγω αλλα μου εκανε χαλια το ppc και εκανα hard reset.Εσενα σου δουλευει οκ; η τελευταια εκδοση που εχω μου δουλευει κανονικα. δεν ξερω ομως αν εχει interaction με αλλες εφαρμογες που τυχον εχεις εγκαταστησει, μη σε παρω στο λαιμο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts