geovass Δημ. October 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 SpbPlus 3.0.1 Παιζει με το Jasjar μια χαρα !!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisv Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Oxi! Κατέβαζα από το http lnik. Tελικά μπήκα με το ftp και είμαι πλέον έτοιμος για να φορμάρω :p Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Καλά που μου το είπες να μην πάρω Qtek... :p Τα σιχαίνομαι τα ελληνικά στα μενού, στα παράθυρα κτλ... θέλω pure english! :w00t: Μπορεις να διαλεξεις στο qtek αγγλικα, ή ελληνικα στην γλωσσα... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 SpbPlus 3.0.1 Παιζει με το Jasjar μια χαρα !!! ;) 3 πουλακια καθονταν... :cry: Δεν παιζει παιδια με το jasjar! :mad: To προσπαθησε κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Εγώ 256... Άτιμη μοίρα... :cry: :this: :lol: ----- ti perierges sd kartes exe re pedia esys... an enoite to bandwich totes silipitiria 6.016 Mbit. :rolleyes: Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NET1629395493 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Και στο δικό μου δεν έπαιξε το SpbPlus 3.0.1. Αντίθετα έπαιξαν μια χαρά οι τελευταίες εκδόσεις των Spb Diary V 1.6 και Spb Fullscreen Keyboard (να 'χαμε και ένα ελληνικό πληκτρολόγιο -skin- τι ωραία που θα ήταν). Αλήθεια τι αλλαγές είδατε παιδιά με το χθεσινό ROM UPGRADE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 3 πουλακια καθονταν... :cry: Δεν παιζει παιδια με το jasjar! :mad: To προσπαθησε κανεις αλλος? ωχ... τι εννοείς; Δεν κάνει εγκατάσταση, ή κάνει νάζια μετά; :worry: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 ωχ... τι εννοείς; Δεν κάνει εγκατάσταση, ή κάνει νάζια μετά; :worry: δεν κανει εγκατασταση... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 dokimase to iLauncher ine kalo ki afto Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 dokimase to iLauncher ine kalo ki afto Πολι καλο, αλλα δεν κλεινει τα προγραματα απο το Χ ! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 hm pistebo pos exo kati ki giaftorunning progs.zip Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 hm pistebo pos exo kati ki giafto Καλο ;) , αλλα και παλι. Δεν τα κλεινει απο το Χ. πρεπει να πας μονος σου και να τα κλεισεις... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 ee ok sorry Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 gia kane afto install kai bale to running mesatrayLaunch.zip Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Θα μπορουσε καποιος να βγαλει μια φωτο το jasjar πανω στην βαση του? Με εχει φαει η περιεργεια να δω πως ειναι. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 gia kane afto install kai bale to running mesa Αυτο τι κανει? Σου φτιαχνει Traylaunch και απλα βαζεις το shortcut του Running programs μεσα? :) Παρε αυτο που κανει την δουλεια μια χαρα ! ;) h@@p://pocketpcdubai.infopop.cc/groupee/forums/a/ga/ul/5461012701/vbar21.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisv Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Θα μπορουσε καποιος να βγαλει μια φωτο το jasjar πανω στην βαση του? Με εχει φαει η περιεργεια να δω πως ειναι. :) Προσωπικά δεν ξέρω άλλη βάση από αυτήν :p http://www.dsl.gr/jasjar.jpg Και επειδή αυτή είναι κουνημένη - τραβήχτηκε από άλλο JasJar την μέρα που τα πήραμε (συγκίνηση κλπ). Στέλνω και άλλη μια πιο σταθερή με δύο κοινά αντικείμενα για να έχουν όσοι ενδιαφέρονται τάξη μεγέθους του. http://www.dsl.gr/jasjar2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Θα μπορουσε καποιος να βγαλει μια φωτο το jasjar πανω στην βαση του? Με εχει φαει η περιεργεια να δω πως ειναι. :) pistevo pos to jasjar den exi cradle !!! Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 pistevo pos to jasjar den exi cradle !!! και ομως... ;) http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=126238&asource=119353 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Ευχαριστω τον dimitrisv για τις φωτο καταρχην. Δευτερον, δεν σας φαινεται λιγο παραξενο το κορυφαιο μοντελο της htc να μην εχει και cradle μεσα στο κουτι?:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Ευχαριστω τον dimitrisv για τις φωτο καταρχην. Δευτερον, δεν σας φαινεται λιγο παραξενο το κορυφαιο μοντελο της htc να μην εχει και cradle μεσα στο κουτι?:confused: Ισως για λογο κοστους, να μην το ανεβασουν πολυ αλλα στα 1000€ τα 19€ τους πειραξανε!!!! :mad: Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisv Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Ευχαριστω τον dimitrisv για τις φωτο καταρχην. Δευτερον, δεν σας φαινεται λιγο παραξενο το κορυφαιο μοντελο της htc να μην εχει και cradle μεσα στο κουτι?:confused: its ok ;) Αυτό που είναι πραγματικά δύσκολο είναι να βρούμε μια θήκη για το κινητό. Παρήγγειλα μία (49 ευρώ) και θα είπαν ότι θα την παραδώσουν στο τέλος του μήνα. Προσωπικά το crandle δεν μου λείπει πολύ αφού το συγχρονίζω με το laptop μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Έχω το jasjar, και το συχρονίζω μέσω του usb καλωδίου... Επίσης, το έχω συνδεμένο στο access point με το laptop, μέσω wi-fi και βλέπω σε ολόκληρο το σπίτι ιντερνετ, ασύρματα στο jasjar... Μπορώ να κάνω sychronize το jasjar μέσω wifi, με το laptop μου? Και αν ναι, πώς γίνεται ξέρει κανείς???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hharis Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Παιδιά, για το jasjar κανένα καλό πρόγραμμα για να πέρνω backup ΟΛΟΚΛΗΡΟ το pocket pc, υπάρχει???? ή έστω κάτι αντίστοιχο με το norton ghost των pc.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Παιδιά, για το jasjar κανένα καλό πρόγραμμα για να πέρνω backup ΟΛΟΚΛΗΡΟ το pocket pc, υπάρχει???? ή έστω κάτι αντίστοιχο με το norton ghost των pc.... Το ActiveSync δεν κάνει? :confused: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts