tasosvel Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 η μπαταρία πόσο σας κρατάει ; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 3 μερες με αρκετη χρηση,μιλαμε για την 3.800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 με φουλ χρηση και εμενα 2.5 με 3 μερες εχω την 3200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 ρε παιδια σημερα περασα την τελευταια ρομ στο 9000 και δεν μπορω να το ανοιξω.φτανει μεχρι το popo-up menus και μετα τιποτα.κολλαει εκει.το εχω κανει 10 φορες reset αλλα παλι τα ιδια.ξερει καποιος γιατι συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ποια τελευταία; Μήπως χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο Radio για να δουλέψει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 αν μπορεις δωσε μας καμμια πληροφορια παρα πανω,ποια ρομ περασες;την ελληνικη απο την ace;καποια αλλη;ποια;ειναι αγορασμενη απο ace η συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 αν μπορεις δωσε μας καμμια πληροφορια παρα πανω,ποια ρομ περασες;την ελληνικη απο την ace;καποια αλλη;ποια;ειναι αγορασμενη απο ace η συσκευη;[/QU.ελληνικη απο ace ειναι.περασα την gr 2.0.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 δοκιμασε να ξαναπερασεις την ρομ παλι(η μπαταρια σου να ειναι πανω απο 60%)καλυτερα βαλε την συσκευη σου σε bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 exeis ena thl na se paro na ta poume kalytera??den eimai poly sxetikos me ta pocket pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 thn ksanaperasa thn rom alles dyo fores.pali to idio kanei.ftanei mexri to pop-up menu kai kolaei den proxoraei.kai ta gramata apo epano einai akatalabistika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 οκ.στο στελνω με pm;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 http://www.moderntalking.gr/index.php?target=products&product_id=30653 η συγκεκριμενη ειναι καλη;το 9000 καθετε με την μεγαλη μπαταρια;Γιαννη αν δεν κανω λαθος την εχεις ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 και βεβαια την εχω:)παρα πολυ καλη ποιοτητα,η μεγαλη μπαταρια δεν εχει προβλημα,αν την θελεις στειλε μου pm να σου αγορασω μια και να στην φερω το σκ,παντως η τιμη ειναι πολυ καλη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 και βεβαια την εχω:)παρα πολυ καλη ποιοτητα,η μεγαλη μπαταρια δεν εχει προβλημα,αν την θελεις στειλε μου pm να σου αγορασω μια και να στην φερω το σκ,παντως η τιμη ειναι πολυ καλη;) ****το κανένα cradle σε portrait δεν υπάρχει; Έχω βαρεθεί να χρησιμοποιώ την βάση του αυτοκινήτου (ανάποδα) για να το στηρίζω σε portrait στο γραφείο μου :rolleyes: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 δεν εχει βγει τιποτα,προφανως λογω της θεσης του usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Well, με νοιάζει περισσότερο να λειτουργεί ως απλή βάση (σε portrait πάντα), και ας έχω επάνω το καλώδιο του ρεύματος :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Old_Trafford Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 εχετε να προτεινετε κανενα καλο ελληνοαγγλικο αγγλοελληνικο λεξικο;;;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 γνωμη μου ειναι απεφυγε το,πιο πολλα προβληματα δημιουργουν παρα δουλεια κανουν,θυμαμαι που το slovoed μου ειχε βγαλει την παναγια στο 3600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 εχετε να προτεινετε κανενα καλο ελληνοαγγλικο αγγλοελληνικο λεξικο;;;:D Μακρυά από το SlovoEd, όντως δημιουργεί προβλήματα με τις γραμματοσειρές. Αυτό που δουλεύει όμως άψογα και απροβλημάτιστα είναι το Lingvosoft Greek - English Talking Dictionary και με πολύ καλή database. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 γνωμη μου ειναι απεφυγε το,πιο πολλα προβληματα δημιουργουν παρα δουλεια κανουν,θυμαμαι που το slovoed μου ειχε βγαλει την παναγια στο 3600 ακριβώς κι εγώ είχα προβλήματα με το sloved. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 μονο προβληματα;;;ανω κατω μου το εκανε το 3600!!!μια βδομαδα εφαγα να βρω τι φταιει,απο τοτε δεν θελω να βλεπω κανενα λεξικο αν και το Lingvosoft που ειπε ο athanaso δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 απο τοτε δεν θελω να βλεπω κανενα λεξικο αν και το Lingvosoft που ειπε ο athanaso δουλευει Επαληθευμένο και σε πολλές συσκευές και ROMs. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ρε παιδες, ξερει κανεις αν γινεται η cache του opera να βρισκεται στην καρτα μνημης και οχι στη συσκευη; Θελω να την μεγαλωσω αρκετα ωστε να μην αργει μεσω GPRS και να μη χρεωνει πολλα δεδομενα αλλα φουλαρει το τηλ και βραστα μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 δεν το γνωριζω leo,και εγω θα το ηθελα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 δεν το γνωριζω leo,και εγω θα το ηθελα αυτο Και ποιός ασχολείται με το τι θα ήθελες εσύ????:lol::lol: @Leolipop:: Υπάρχει η δυνατότητα αυτή, μπορείς να ορίσεις που θα αποθηκεύεται η cache της Opera καθώς και το μέγεθός της μέσω του MemMaid και της καρτέλας με τα System tweaks. Φαντάζομαι γίνεται και με το SKTools απλώς δεν έχω ψάξει που ακριβώς βρίσκεται η επιλογή.:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts