Guest lagoudakis Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Λοιπον μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιαστει λογος επανεκκινησης απο χθες το βραδυ. Μια φορα το ζορισα που ενω ετρεχα pocket mechanic σε ανασυγκροτηση της καρτα ηθελα να τρεξω το destinator 6.Βασικα δεν ανοιξε ποτε αλλα το εκλεισα βιαια με τον task manager αλλα με παρεξενεψε το οτι δεν κολησε και απλα συνεχισε... Μια αλλη παρατηρηση ειναι οτι ή η προηγουμενη εκδοση ετρωγε μπαταρια ή αυτη τρωει αρκετα λιγοτερη...τετοια εντυπωση εχω, τωρα τουλαχιστον.την βλεπεις καλη δηλαδη;wifi-bt-active παιζουν ολα οκ;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 σε αυτο το μαγαζι στη γερμανια το εχει στειλει ενας απο το xda και ειπε οτι ηταν μια χαρα συνεργασια..http://www.srsgmbh.de/en/index1.html Μολις τους εστειλα mail για παραπανω πληροφοριες....περιμενουμε ενημερωση Βασιλη:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Mεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 :up::up::clap::clap:καλως τον και ας αργησε,το βρηκες σε καλη κατασταση- τιμη τασο;τι λεει;6αρια περασες η ακομα; το πήρα με 6άρια μεσα , είναι άριστο δεν έχει το παραμικρό σημάδι αφού νομίζεις οτι ήταν καινούριο, το είχε συνέχεια μέσα σε θήκη και το πρόσεχε πάρα πολύ ο προηγούμενος κάτοχος. Το ίδιο σκοπέυω να κάνωκι εγώ. θα δώ πως πάει η έκδοση που έχει και μπορεί να την αλλάξω. Πια είναι μια καλή ρομ αυτή την περίοδο; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367448 δεν μας προσεχεις τασο:Dκαλοριζικο φιλε:happy:εγω να δεις τι εκανα!!!ειχα παει χτες σε ενα oteshop να πληρωσω εναν λογαριασμο και βλεπω ενα 9000 σφραγισμενο στο κουτι του,ρωταω απο περιεργεια ποσο το εχουν και μου λεει σε προσφορα 400 ευρω να φυγει!!!περιττο να σου πω οτι εφυγα με το 9000:p:pουτε τα αυτοκολλητα ασφαλειας δεν εχω βγαλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Mεχρι στιγμης ολα δουλευουν ρολοι...thanks,μακαρι να ειναι σωστη σε ολα,παντως ο τυπος ειναι πολυ καλος!!!εντυπωση μου κανει οτι δεν εχει donation:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367448 δεν μας προσεχεις τασο:Dκαλοριζικο φιλε:happy:εγω να δεις τι εκανα!!!ειχα παει χτες σε ενα oteshop να πληρωσω εναν λογαριασμο και βλεπω ενα 9000 σφραγισμενο στο κουτι του,ρωταω απο περιεργεια ποσο το εχουν και μου λεει σε προσφορα 400 ευρω να φυγει!!!περιττο να σου πω οτι εφυγα με το 9000:p:pουτε τα αυτοκολλητα ασφαλειας δεν εχω βγαλει.. χεχε :) πολύ καλή τιμήηηη για καινούριοο. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 αυτο ειπα και εγω συν οτι την γουσταρω με 1000 αυτη την συσκευη,αστην να υπαρχει σε μια γωνια λεω και να κανω τα πειραματα μου με το jasjar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 όντως η συσκευή είναι φοβερή, είναι το μοναδικό κινητό που πουλησα και το ξαναγοράσα. Δεν βρήκα κανένα άλλο να μπορεί να κάνει τα πράγματα που κάνει το 9000. Μόνο η οθονάρα του και το πληκτρολόγιο το κάνουν αξεπέραστο:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 καλο ειναι αλλα πολυ μεγαλο ρε γμτ και θα γινει ακομα μεγαλο με την εχτρα παταρια γιατι η μαμα δε κραταει μια κα8ε μερα και φορτισμα! ρε παιδια εγω με την 7,1 εχω προβλημα στο windows media player σε καθε κομματι στα πρωτα 5 δευτερα σκαλωνει για 2-3 sec το κανει εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 To εκανε και εμενα αυτο σε ολα τα βιντεο που ανοιγα.Τωρα με την 7.4 σε 4 βιντεο που ανοιξα δεν κανει το παραμικρο... Τυχαιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 καλο ειναι αλλα πολυ μεγαλο ρε γμτ και θα γινει ακομα μεγαλο με την εχτρα παταρια γιατι η μαμα δε κραταει μια κα8ε μερα και φορτισμα! ρε παιδια εγω με την 7,1 εχω προβλημα στο windows media player σε καθε κομματι στα πρωτα 5 δευτερα σκαλωνει για 2-3 sec το κανει εσας?σε ορισμενα βιντεο ναι,οντως ειναι μεγαλο αλλα αυτο ειναι το τιμημα για την οθοναρα των 3.6(vga)που ειναι απολαυση το ιντερνετ-msn-πλοηγηση,και το απιστευτο πληκτρολογιο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Λοιπόν από ότι κατάλαβα δόθηκε το πράσινο φώς για την 7.4 (rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367448).... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 και εγω ετσι νομιζω!!!θα περιμενω να μας πει περισσοτερα ο leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Oτι θελετε σας λεω.ΜΕχρις στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...Δεν εχω κανει ρεσετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 δουλευουν ολα δηλαδη σωστα!!!και mms-gprs ε;thanks για την ενημερωση φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 GPRS σιγουρα γιατι επαιζα με MSN σημερα το βραδυ πριν απο λιγο και ενημερωσα και το pocket weather.ΜΜS δεν τεσταρα, αλλα τι να παει στραβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Dear Sir, yes, we can upgrade your QTEK 9000 up to 128MB. Is cost € 119,- + € 15,- post and package. You can send the QTEk to our address below. The upgrade time is 1 week. If we are finish with the upgrade we send you an Invoice by mail or fax and you can pay by paypal or by International banking. Kind regards Andre Schubert __________________________________ Schubert Roth Service GmbH PDA / Smartphone / Navigationsgeräte Service Center Kilianstädter Strasse 48 D-61137 Schöneck-Büdesheim Tel +49 (0)6187 9064-0 Fax +49 (0)6187 9064-11 Mail service@srsgmbh.de Web http://www.PDAReparatur.de Ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗΗΗΗΗ Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 καλησπερα. πρωτα απ'ολα θα ηθελα την γνωμη σας για το αν ειναι καλη περιπτωση να παρω το 9000. βρηκα ενα μεταχειρησμενο,αλλα θα ηθελα και την αποψη οσων το εχουν. η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει αρκετα σαν συσκευη. λοιπον?? αξιζει?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 εγω Δημητρη σου τα εχω πει και δεν θα πω τιποτα γιατι ειμαι βαμενος με την συγκεκριμενη συσκευη οποτε η γνωμη μου δεν πιανει:pσε αφηνω στα χερια των αλλων κατοχων:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Eγω 1 χρονο πολεμουσα να το παρω....δε βλεπω να το αλλαζω για πολυ καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 jimlost αν ξεπερασεις το σοκ του μεγεθους(υποθεση μιας βδομαδος)κατα την γνωμη μου αξιζει πολυ!!!προσωπικα το απιστευτο πληκτρολογιο και την vga οθοναρα του δεν την αλλαζω με τιποτα!!!δοκιμασα να δουλεψω κατι μικροτερο σε 2.8 και qvga και ξενερωσα ασχημα,οποτε γυρισα πισω στο 9000 με 1000 για δευτερη φορα,επισης θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη για την βοηθεια του να περασω 6αρια:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 jimlost αν ξεπερασεις το σοκ του μεγεθους(υποθεση μιας βδομαδος)κατα την γνωμη μου αξιζει πολυ!!!προσωπικα το απιστευτο πληκτρολογιο και την vga οθοναρα του δεν την αλλαζω με τιποτα!!!δοκιμασα να δουλεψω κατι μικροτερο σε 2.8 και qvga και ξενερωσα ασχημα,οποτε γυρισα πισω στο 9000 με 1000 για δευτερη φορα,επισης θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη για την βοηθεια του να περασω 6αρια:happy: καλησπερα. γιαννη το ξερω οτι η γνωμη σου δεν πιανει:)(πλακα κανω)ετσι και αλλιως το εχουμε συζητησει πολλες φορες το συγκεκριμενο θεμα. φιλε zaxos το τελευταιο που με χαλαει ειναι το μεγεθος της συσκευης,πιστεψε το. απλα το σκεφτηκα αρκετα μεχρι να καταληξω σε αυτο και να σκεφτεις οτι ακυρωσα το cruise για το 9000 και μαλιστα μεταχειρησμενο. δεν βλεπω την ωρα να ερθει η παρασκευη να το εχω . ευχαριστω ολους οσοι απαντησατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 εγω Δημητρη σου τα εχω πει και δεν θα πω τιποτα γιατι ειμαι βαμενος με την συγκεκριμενη συσκευη οποτε η γνωμη μου δεν πιανει:pσε αφηνω στα χερια των αλλων κατοχων:D και ομως γιαννη η γνωμη σου παντα μετραει.... και ας μην μου ειπες που βρηκες την συσκευη,ξερεις εσυ.:) για να μην σε προλαβω!!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 καλησπερα. γιαννη το ξερω οτι η γνωμη σου δεν πιανει:)(πλακα κανω)ετσι και αλλιως το εχουμε συζητησει πολλες φορες το συγκεκριμενο θεμα. φιλε zaxos το τελευταιο που με χαλαει ειναι το μεγεθος της συσκευης,πιστεψε το. απλα το σκεφτηκα αρκετα μεχρι να καταληξω σε αυτο και να σκεφτεις οτι ακυρωσα το cruise για το 9000 και μαλιστα μεταχειρησμενο. δεν βλεπω την ωρα να ερθει η παρασκευη να το εχω . ευχαριστω ολους οσοι απαντησατε.αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος τοτε θα σου αρεσει,η συσκευη αυτη μετραει και δεν περναει απαρατηρητη και ας εχουν περασει πανω απο 2 χρονια,αυτο τα λεει ολα,ειδικα αν δοκιμασεις καποιο προγραμμα πλοηγησης θα καταλαβεις τι παει να πει ανεση!!!καλοριζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts