Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω οταν ειχα wm5 του ειχα περασει πολλα και διαφορα αλλα τωρα με τα wm6 του περναω λιγα επειδη εχει ηδη μπολικα extras μεσα η rom και ετσι του παιρναω το aekmap,core player,hellenic calendar και καποια ακομα που δεν τα θυμαμαι

εγω εχω βρει τη χρυση τομη και παντα του περναω τα εξης

Resco keyboard,

Resco explorer

Destinator

Ozi Explorer(για off-road χαρτες)

DirarSoft MemMaid

Spb Weather

ολα τα αλλα τα εχει απο τη ΡΟΜ :)

Καλησπέρα. Τέως κάτοχος exec και νυν σε λίγες μέρες πάλι μιας και οι δυνατότητες του μου έχουν λείψει αφού η επαγγελματική χρήση είναι μεγαλύτερη από την απλή. Ενδιάμεσα είχα, και ακόμα έχω δηλαδή, το Eten G500 και το HTC P3300 λόγω GPS περισσότερο.

Η ερώτησή μου είναι απλή. Επειδή η χρήση του και σαν σαν navigation system είναι πολύ σημαντική για μένα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια/ποιες συσκευές GPS χρησιμοποιείτε για αυτοκίνητο που να δουλεύει καί άψογα σε συνεργασία με το exec (να μην έχω προβλήματα που είχα παλαιότερα τύπου "αργεί ή δεν κάνει καθόλου connect", "τελειώνει η μπαταρία σε χρόνο dt" κλπ) καί να πιάνει σήμα ακόμα και μέσα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου (που λέει ο λόγος).

απο το 9000 τρεχεις το νον στοπ??

Ναι, από το 9000 - απλώς θέλει οπωσδήποτε τις σωστές ρυθμίσεις για να παίξει και να μη σε χρεώνει τ' άντερά του. Έχω βάλει στο blog μου αναλυτικές οδηγίες:)

Παίδες για το θέμα με τα WM6 και το rollback στα 5 της ACE ξέρει κανείς να πει;

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Ναι, από το 9000 - απλώς θέλει οπωσδήποτε τις σωστές ρυθμίσεις για να παίξει και να μη σε χρεώνει τ' άντερά του. Έχω βάλει στο blog μου αναλυτικές οδηγίες:)

Με την εγγύηση δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται, υποθέτω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα όμως.

Εννοείται ότι ξαναπερνάς τα 5 όποια στιγμή θέλεις χωρίς πρόβλημα (αρκεί να τα έχεις φυσικά).

ελπιζω να βρεις και καποιον messager Που να δουλευει με το wind plus !! το internet το ρυθμισα με την βοηθεια του ioma !! αλλα το msn που εχει δεν τρεχει !!

αυτο τι ακριβως εχει DirarSoft MemMaid ? ολα τα αλλα τα εχω κι εγω !! :) μπορει το 9000 να τρεξει divx ?

task manager με πολλες δυνατοτες ;)

Πολυ απολυτο σε βρισκω βρε Geovass. Γιατι ομως? Εχω αρχισει και σκεφτομαι παρα πολυ το ε90 εναντι του 9000, κυριως λογο gps, οθονης και browsing.... Ειναι τερας δυναμης το μαραφετι λεμε....
[sIGPIC][/sIGPIC]

δυσκολη επιλογη πιστευω !! (βαλε ενα θεματακι στους διαξιφισμους) εγω πριν μια μιση βδομαδα πηρα το 9000 !! ομολογω οτι ειναι πολυ δυνταη συσκευη !! το ε90 το ειχα δουλεψει πριν 3 μηνες περιπου σε μια εκθεση που ειχε κανει η vodafone !! ομολογω οτι εντυπωσιαστικα !! δεν εχει καμια σχεση με τα παλια communicator !! ειναι πολυ δυνατο και αρκετα κομψο !! επισης ειναι αρκετα ακριβοτερο !! το gpw του δεν νομιζω να σε βολεψει !!

Πολυ απολυτο σε βρισκω βρε Geovass. Γιατι ομως? Εχω αρχισει και σκεφτομαι παρα πολυ το ε90 εναντι του 9000, κυριως λογο gps, οθονης και browsing.... Ειναι τερας δυναμης το μαραφετι λεμε....

Αμα καταλαβεις τι σου δινει ενα PPC σε αντιθεση με ενα NOKIA - θα δεις γιατι ειμαι τοσο απολυτος...

Τι να σου πω βρε αδερφε.

Εχω το 2020 και καποτε ειχα το 9300.

Το 9300 μαυρα χαλια. Θεε και κυριε. Αργο, χαλια mp3, αθλιο ηχειο (σε αντιθεση με του 2020 που μαμουσε και εδερνε), ελλειψη εφαρμογων, αργο μενου, ΕΛΛΕΙΨΗ WIFI.

Δεν το κρατησα πολυ... ολα αυτα με ειχαν τρελανει και το εδωσα για ενα 6260.

Αλλα με το ε90 ολα αυτα εχουν αλλαξει. Πανεμορφο, πολυ δυνατο (ειδα ενα ν95 να εχει ανοιχτες 3ς σελιδες ταυτοχρονα και ΤΡΕΛΑΘΙΚΑ! Ουτε καν ειχε ζοριστει! Το 2020 μου, ουτε o/clockαρισμενο δεν το κανει αυτο, ουτε στα πιο τρελα του ονειρα!), απιστευτος browser, τα εδειχνε σχεδον οπως το pc μου! Για να μην πω για το ηχειο που ηταν ΔΥΝΑΤΟ με ολη την σημασια των λεξεων, και ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ! Σκεψου πως θα πηγαινει το ε90! Με την μεγαλη wide οθονη!

Η πλατφορμα 60 εχει ΑΠΕΙΡΕΣ εφαρμογες και βγαινουν καθε μερα καινουριες.

Κανενα απο τα μειονεκτηματα του 9300 δεν εχει το ε90 και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.

Εμπειρια απο wm5 εχω, απο το 9000 οχι ομως, θα μπορουσε το 9000 να κανει οτι κανει το ε90?

Αμα μπορει το 9000 να εχει ταυτοχρονα ανοιχτα: browser με πολλαπλα tabs με απεικονηση οπως το pc μου, media player/pocket player, irc, και msn ανοιχτο, και να κανει αμεση αλλαγη αναμεσα σε αυτα, χωρις να κολωνει πουθενα, τοτε θα το παρω.

Αν οχι ομως, το ε90 ειναι μαλλον αυτο που χρειαζομαι. Πριν βγει το καλυτερο γι'αυτη την δουλεια ηταν το 9000, αλλα τωρα μαλλον το ε90 κερδιζει εδαφος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

για s60 κυκλοφορουν παρα πολλες εφαρμογες !! ταιριαζουν ομως στην αναλυση του ε90? η δεν θα τρεχουν? εγω σερφαρω σχεδον συνεχεια με το 9000 !! συνηθως εχω ανοιχτο msn και explorer χωρις κανεναν προβλημα !! :) το απογευμα θα παω καπου που εχει wi-fi να ανοιξω πολλα παραθυρα για να σου πω εντυπωσεις!! ομολογω οτι ο explorer του 9000 ειναι αρκετα ανωτερος απο ολα τα symbian που εχω δουλεψει !!

Επειδή έχω και το 9000 και το Χ7500 και πολλές Symbian συσκευές με νεότερες τις Ε65, Ε50, Ν73, Ν80, θα έλεγα ότι το 9000 αν το φορτώσεις με προγράμματα σέρνεται παρά τον ικανό επεξεργαστή του. Για Navigation όμως δε μπορεί να συγκριθεί με κανένα Symbian και τα αστεία προγράμματα που προσφέρονται σε αυτή την πλατφόρμα! Επίσης στο web browsing βρίσκω τα Windows Mobile πιο ικανά. Χώρια που η οθόνη του Ε90 μπορεί να είναι εκπληκτική σε χρώματα και ανάλυση, δε παύει όμως να είναι πολύ μακρόστενη, πράγμα που σημαίνει πολύυυ scrolling...

Γνώμη μου είναι αν πας σε αυτά τα μεγέθη να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις το Χ7500 που συνδυάζει τα προτερήματα όλων των άλλων (ταχύτητα, οθόνη, επεξεργαστή, μνήμη, GPS, camera με xenon flash κλπ) και χάνει (λίγο συγκριτικά) σε μέγεθος. Έλα όμως που όταν είναι διπλωμένο στη θηκούλα του, νομίζω ότι έχει μικρότερο όγκο από το Ε90... Πάντως για χρήση ως αποκλειτικού κινητού δε το προτείνω καθόλου.

Εξαρτάται λοιπόν τι θέλεις να κάνεις με αυτή τη συσκευή. Αν θέλεις να ανοίγεις αρχεία Word, Excel κλπ και οι 2 πλατφόρμες θα σε καλύψουν. Αν θέλεις GPS, τα Windows είναι μονόδρομος. Σε camera και βίντεο το Ε90 είναι καλύτερο από το 9000, όχι όμως και από το 7500 (πολύ καλές φωτό για πρώτη φορά από WinMobile συσκευή, λιγότερο καλό το βίντεο).

Σε ποιότητα κατασκευής, το Χ7500 είναι πιο ποιοτικό και καλύτερα συναρμολογημένο από όλα (σα να έχει βγει από καλούπι) με μόνη παρασπονδία τις εύκολες γρατζουνιές στο διάφανο μέρος του αποσπώμενου πληκτρολογίου (όχι στο κυρίως σώμα της συσκευής).

Η γνώμη για τα υλικά που χρησιμοποιεί η ΝΟΚΙΑ δεν είναι και η καλύτερη.

Και τέλος πάμε στο θέμα του service. Αν είχες ποτέ κινητό ΝΟΚΙΑ και τους χρειάστηκες θα έχεις πάρει μια γεύση (πικρή). Όχι ότι η ACE είναι πολύ καλύτερη, αλλά έχει 2 πλεονεκτήματα: 1ον) Οι συσκευές της HTC είναι πολύ αξιόπιστες οπότε μάλλον δε θα τους χρειαστείς και 2ον) Ο όγκος των προς επισκευή συσκευών δε μπορεί φυσικά να συγκριθεί με αυτόν της ΝΟΚΙΑ που είναι η εταιρία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως (και στην Ελλάδα), επομένως και με περισσότερα τηλέφωνα στο service ανά πάσα στιγμή.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

για s60 κυκλοφορουν παρα πολλες εφαρμογες !! ταιριαζουν ομως στην αναλυση του ε90? η δεν θα τρεχουν? εγω σερφαρω σχεδον συνεχεια με το 9000 !! συνηθως εχω ανοιχτο msn και explorer χωρις κανεναν προβλημα !! :) το απογευμα θα παω καπου που εχει wi-fi να ανοιξω πολλα παραθυρα για να σου πω εντυπωσεις!! ομολογω οτι ο explorer του 9000 ειναι αρκετα ανωτερος απο ολα τα symbian που εχω δουλεψει !!

Κοιτα, εχω περασει πλεον την εποχη του 'βαζω βαζω εφαρμογες μεχρι να γεμισει η mmc'. Δεν θα τρεχω καποια εφαρμογη περαν των κανονικων που εχει, internet, μουσικη, αντε βαρια βαρια κανα προγραμμα για irc και msn τα οποια δεν νομιζω να επιβαρυνονται απο τις μακροστενες οθονες (ισα ισα μαλιστα). Δεν το χρειαζομαι κατι αλλο.

Επειδή έχω και το 9000 και το Χ7500 και πολλές Symbian συσκευές με νεότερες τις Ε65, Ε50, Ν73, Ν80, θα έλεγα ότι το 9000 αν το φορτώσεις με προγράμματα σέρνεται παρά τον ικανό επεξεργαστή του.

Αυτο το συρσιμο το βιωνω καθημερινα με το 2020. Αργει ΤΟΣΟ πολυ να αποκριθει, απο απλο ανοιγμα οθονης! Αλλες φορες κολλαει υπερβολικα, με αποτελεσμα να του χωνω ρεσταρτ. Χωρις εφαρμογες ομως, πεταει!

Τα 60αρια απο την αλλη οσο και να τα γεμισεις την ιδια αποδοση εχουν. Το θυμαμαι απο 7650-6260-6600 που οσο γεματα και να τα ειχα δεν κολλουσαν πουθενα. Μονο αμα εβαζες κανα βαρυ θεμα. Ετρεχαν και παρα πολλες εφαρμογες στο backround χωρις να παρατηρω αισθητη μειωση ταχυτητας.

Για Navigation όμως δε μπορεί να συγκριθεί με κανένα Symbian και τα αστεία προγράμματα που προσφέρονται σε αυτή την πλατφόρμα! Επίσης στο web browsing βρίσκω τα Windows Mobile πιο ικανά. Χώρια που η οθόνη του Ε90 μπορεί να είναι εκπληκτική σε χρώματα και ανάλυση, δε παύει όμως να είναι πολύ μακρόστενη, πράγμα που σημαίνει πολύυυ scrolling...

Οχι και αστεια. Συμφωνω οτι τα προγραμματα για τα wm ειναι καλυτερα, αλλα και αυτα των 60αριων εχουν βελτιωθει παρα πολυ.

Στο web browsing ειναι που τα χαλαμε... Η οθονη του ε90 ειναι μακροστενη και αυτο την κανει ακρως μαματη, δεν εχεις ουσιαστικα οριζοντιο scrolling! Στο 2020 εχει μουδιασει το χερι μου να πηγαινει περα-δωθε. Το καθετο οσο και να θες δεν το γλυτωνεις ουτε στον υπολογιστη. Εσυ οταν λες scrolling τι εννοεις?

Γνώμη μου είναι αν πας σε αυτά τα μεγέθη να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις το Χ7500 που συνδυάζει τα προτερήματα όλων των άλλων (ταχύτητα, οθόνη, επεξεργαστή, μνήμη, GPS, camera με xenon flash κλπ) και χάνει (λίγο συγκριτικά) σε μέγεθος. Έλα όμως που όταν είναι διπλωμένο στη θηκούλα του, νομίζω ότι έχει μικρότερο όγκο από το Ε90... Πάντως για χρήση ως αποκλειτικού κινητού δε το προτείνω καθόλου.

Το μεγεθος δεν με ενδιαφερει καθολου. Αν το χ7500 δεν κολωνει πουθενα,γεματο, με 5-6 εφαρμογες να τρεχουν ταυτοχρονα, μετα χαρας να το επιλεξω. Δεν ηθελα να αλλαξω παλι πλατφορμα ουτως η αλλως. Για κινητο εχω το 7650 μου.

Εξαρτάται λοιπόν τι θέλεις να κάνεις με αυτή τη συσκευή. Αν θέλεις να ανοίγεις αρχεία Word, Excel κλπ και οι 2 πλατφόρμες θα σε καλύψουν. Αν θέλεις GPS, τα Windows είναι μονόδρομος. Σε camera και βίντεο το Ε90 είναι καλύτερο από το 9000, όχι όμως και από το 7500 (πολύ καλές φωτό για πρώτη φορά από WinMobile συσκευή, λιγότερο καλό το βίντεο).

Σε ποιότητα κατασκευής, το Χ7500 είναι πιο ποιοτικό και καλύτερα συναρμολογημένο από όλα (σα να έχει βγει από καλούπι) με μόνη παρασπονδία τις εύκολες γρατζουνιές στο διάφανο μέρος του αποσπώμενου πληκτρολογίου (όχι στο κυρίως σώμα της συσκευής).

Η γνώμη για τα υλικά που χρησιμοποιεί η ΝΟΚΙΑ δεν είναι και η καλύτερη.

Και τέλος πάμε στο θέμα του service. Αν είχες ποτέ κινητό ΝΟΚΙΑ και τους χρειάστηκες θα έχεις πάρει μια γεύση (πικρή). Όχι ότι η ACE είναι πολύ καλύτερη, αλλά έχει 2 πλεονεκτήματα: 1ον) Οι συσκευές της HTC είναι πολύ αξιόπιστες οπότε μάλλον δε θα τους χρειαστείς και 2ον) Ο όγκος των προς επισκευή συσκευών δε μπορεί φυσικά να συγκριθεί με αυτόν της ΝΟΚΙΑ που είναι η εταιρία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως (και στην Ελλάδα), επομένως και με περισσότερα τηλέφωνα στο service ανά πάσα στιγμή.

Αυτο που θελω απο την συσκευη ειναι οτι κανω και με τον υπολογιστη μου.

Δηλαδη θελω να ακουω μουσικη, να σερφαρω στο δικτυο και να κανω chat ταυτοχρονα. Gps καλοδεχουμενο ειδικα οταν θα φυγω του χρονου απο την πολη μου. Φωτο που και που, αλλα δεν εχω τρομερες απαιτησεις. (το πληκτρολογιο νομιζω οτι ειναι αυτονοητο)

Απαραιτητο σε ολα αυτα, ειναι οτι αμα ειναι να πληρωσω ενα καρο λεφτα, θελω η συσκευη μου να τα κανει ολα αυτα χωρις κανενα ιχνος 'λαχανιασματος' αμα καταλαβαινεις τι εννοω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε enema και εγω htc advantage(x7500) σου λεω να παρεις το συγκεκριμενο ppc ειναι απιαστο σε δυνατοτητες.τι να πρωτοπουμε 8gb hard disk,128mb rom,5" vga screen,624Mhz cpu,αποσπομενο πληκτρολογιο και πολλα αλλα.μιλαμε γονατιζει οποιοδηποτε μοντελο οποιασδηποτε εταιριας αυτην την στιγμη και για τουλαχιστον ενα χρονο

βασικα ενας αλλοσ παραγοντας ειναι και το ποσο που θελεις να δωσεις !!αν εχεισ να δωσεις τα 1000 ευρο που κανει το 7500 τοτε παρτο !!:) πιστευω οτι δεν θα σε απογοητευσει απο την στιγμη που δεν σε ενοχλει το μεγεθος !!

Δεν θα το παρω τωρα, θα το παρω ισως του χρονου τετοια εποχη που φευγω για φοιτητης.

Παντως αμα μπορει να κανει αυτα που λεω θα το τσιμπισω. Εαν οχι, εφυγα για το ε90.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα !! λοιπον λεω να περασω μια αλλη ρομ στο κινητο μου !! λεω να του βαλω αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=312519 την Ver.7 "Videocall update !! την εχει δοκιμασει κανεισ να μου πει εντυπωσεις? οδηγιες που μπορω να βρω?