Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

JustMe τόσο καιρό που το 'χα είχες εξαφανιστεί..Τώρα που το 'δωσα τσούπ...Να τος... :p :lol:

pantos einai se teleia katastasi kai pragmatika exo meinei ekpliktos apo tn othoni kai to pliktrologio tou kai apo tn taxutita tou prin eipa na mpo sto myphone apo to 9000 kai ekana to kalutero surfing pou exo kanei pote apo kinito

εκτος αυτων, μπορω να βαλω ελληνικα?...please δωστε μου μια απαντηση :)

:rtfm: :help: :(

:up:

ανεκτιμητη η βοηθεια σου :dizzy:

:up:

γεια σας τι κανετε εγω επιτελους πριν λιγες μερες εγινα κατοχος του 9100 βρικα καποια προγραμματα στο i-phone αλλα δεν μου αρκουν.που μπορω να βρω περισσοτερα προγραμματα?η αποψη σας για το 9100 qtek?

γεια σας τι κανετε εγω επιτελους πριν λιγες μερες εγινα κατοχος του 9100 βρικα καποια προγραμματα στο i-phone αλλα δεν μου αρκουν.που μπορω να βρω περισσοτερα προγραμματα?η αποψη σας για το 9100 qtek?

μα εδω μιλανε τα παιδια για το 9000,γιατι δεν ρωτας στο φορουμ του 9100;

Έχει ένα δίκιο ο λαγουδάκης, ξέρεις. :O

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

Διάβασε λίγο και θα μάθεις. Δεν είναι δύσκολο. Μόνο εάν θέλεις να περάσεις ΡΟΜ άλλης εταιρίας από αυτήν της Qtek θα χρειαστείς το maupgrade.

Λοιπόν, ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ! :-ΡΡΡ

Στο AKU 3.2 δηλαδή για όσους έχετε περάσει τα third-party αναβαθμισμένα λογισμικά (δεν ξέρω για τα προηγούμενα), ΜΠΟΡΕΙΤΕ να στέλνετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ στα SMS με 160 χαρακτήρες ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρόγραμμα που προσθέτει Ελληνικό πληκτρολόγιο, π.χ. το ομορφότατο Resco Keyboard, ΧΩΡΙΣ την ανάγκη του AEkmap Keyboard και αλλαγής προτύπων μεταξύ Ελληνικών-Ελληνικών Non-Unicode(για 160 χαρακτήρες).

Αυτό βοηθάει (κυρίως) όσους χρησιμοποιούν τη συσκευή με την οθόνη ανοικτή, και το κινητό σε θέση Palmtop (Portrait mode) δηλαδή με κλειστό το πληκτρολόγιο, όπου δε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το AEkmap keyboard.

Περάστε με "γλυκάκι" το Resco Keyboard με Ελληνικά (ούτως η άλλως πολύ κομψό και λειτουργικό εναλλακτικό πληκτρολόγιο σε σχέση με το τυποποιημένο), και η επιλογή για τα SMS είναι η εξής:

Πηγαίνουμε στο Pocket Outlook, στα SMS, κάνουμε κλικ στο Menu, εν συνεχεία Tools και Options.

Πατούμε πάνω στο Text Messages, και ΞΕΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ την επιλογή "Use Unicode when necessary" κατόπιν δύο φορές OK.

Δοκιμάστε τώρα να γράψετε SMS είτε με το AEkmap στο Κανονικό Ελληνικό Πρότυπο, είτε με Resco Keyboard ή άλλο προγραμματάκι που παρέχει Ελληνικό Εικονικό Πληκτρολόγιο.

Voila, το μέγιστο πλήθος χαρακτήρων για τα SMS είναι 160.

:cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα...

Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις.

Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα!

Λοιπόν, ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ! :-ΡΡΡ

Στο AKU 3.2 δηλαδή για όσους έχετε περάσει τα third-party αναβαθμισμένα λογισμικά (δεν ξέρω για τα προηγούμενα), ΜΠΟΡΕΙΤΕ να στέλνετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ στα SMS με 160 χαρακτήρες ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρόγραμμα που προσθέτει Ελληνικό πληκτρολόγιο, π.χ. το ομορφότατο Resco Keyboard, ΧΩΡΙΣ την ανάγκη του AEkmap Keyboard και αλλαγής προτύπων μεταξύ Ελληνικών-Ελληνικών Non-Unicode(για 160 χαρακτήρες).

Αυτό βοηθάει (κυρίως) όσους χρησιμοποιούν τη συσκευή με την οθόνη ανοικτή, και το κινητό σε θέση Palmtop (Portrait mode) δηλαδή με κλειστό το πληκτρολόγιο, όπου δε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το AEkmap keyboard.

Περάστε με "γλυκάκι" το Resco Keyboard με Ελληνικά (ούτως η άλλως πολύ κομψό και λειτουργικό εναλλακτικό πληκτρολόγιο σε σχέση με το τυποποιημένο), και η επιλογή για τα SMS είναι η εξής:

Πηγαίνουμε στο Pocket Outlook, στα SMS, κάνουμε κλικ στο Menu, εν συνεχεία Tools και Options.

Πατούμε πάνω στο Text Messages, και ΞΕΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ την επιλογή "Use Unicode when necessary" κατόπιν δύο φορές OK.

Δοκιμάστε τώρα να γράψετε SMS είτε με το AEkmap στο Κανονικό Ελληνικό Πρότυπο, είτε με Resco Keyboard ή άλλο προγραμματάκι που παρέχει Ελληνικό Εικονικό Πληκτρολόγιο.

Voila, το μέγιστο πλήθος χαρακτήρων για τα SMS είναι 160.

Ωραιος !!!:D :D :D :D

Εδω και μια μέρα το κινητό δεν πιάνει σήμα 3g :mad: . Επίσης όταν το έχω στο αυτόματο δεν πιάνει ούτε gsm. Την κάρτα την έβαλα σε άλλο 3g κινητό και έχει σήμα κανονικά, πράγμα που σημαίνει οτι δε φταίει η σύνδεση :wacko: . Τι παίζει; :worry:

paidia exo ena provlima kai dn xero ama ftaiei i mpataria otan paei sto 60-70% kleinei to kinito kai otan to anavo xanakleinei ekei pou paw na valo to pin

Ήτανε και σε άριστη κατάσταση το άτιμο :p

Εάν δεν σου έκανε καμμιά στραβή ο πωλητής και δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, μάλλον (το πιθανότερο) είναι να φταίει η μπαταρία και να πρέπει να την φορτίσεις με 5-6 πλήρεις φορτίσεις. Όταν φτάσει στο 60% φορτίζεις μέχρι το 100%, έπειτα θα σβήσει στο 50 μετά στο 40 και έτσι με τις πλήρεις φορτίσεις θα φτάσει στο 0% για να σβήνει!

παιδια ζηταω την βοηθεια σας,εχω εγκαταστησει τα vista rc1 και δε μπορω να κανω συγχρονυσμο,το βλεπει μονο σαν αποθηκευτικο χωρο ξερετε τιποτα.
Γιώργος

παιδια ζηταω την βοηθεια σας,εχω εγκαταστησει τα vista rc1 και δε μπορω να κανω συγχρονυσμο,το βλεπει μονο σαν αποθηκευτικο χωρο ξερετε τιποτα.

α) βαλε τα Vista RTM - Final

b) Διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1636082#post1636082 πως κανεις συγχρονισμο.

c) αποριες εδω !:lol:

Τώρα κατάλαβα ποιος είναι ο mlks που έδωσε το Jasjar για να πάρει atom :p

Και έλεγα κ γω, υπάρχουν τέτοια θύματα? :p :D jk

Ω ναί :) Υπάρχουν... :whistle: Πήρε δρόμο και το Atom.. :down:

α) βαλε τα Vista RTM - Final

b) Διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1636082#post1636082 πως κανεις συγχρονισμο.

c) αποριες εδω !:lol:

ευχαριστω φιλε μου τα καταφερα

Γιώργος

Γειά σας

Προκειτε να πάρω ενα stereo bluetooth headset που απο οτι ειδα το a2dp υποστηρίζεται απο το νεο firmware και εχω 2 ερωτησεις.

1.Θα μπορώ να ακούω ολους τους ήχους του κινητού εκτος απο μουσική και τηλεφωνο...σαν να φοράω ενσύρματα ακουστικά δηλαδή ....ρωταω γιατί το θέλω για να ακούω φωνητικές οδηγίες πλοήγησης οταν οδηγάω την μοτοσυκλέτα μου.

2.Εχει κανεις δοκιμασένο να προτείνει καποιο hs που να μην εχει πρόβλημα συμβατοτητας (φωνητικες κλήσεις κτλ) ειμαι μεταξυ nokia hs-12w , siemens HHB-750 και sony ericsson HBH-DS970