geovass Δημ. August 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Πότε θα τη δούμε απο ace; :worry: 2008 :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 μακαρι να βγει γρηγορα και απο την Ace αν και την βλέπω σε κανα μήνα... Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 AKU 3.2 ROM !!:D Απλα η πιο γρηγορη και σταθερη ROM που ειχατε ποτε! f@p://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Uploads/Universal/Uni_AKU3_WWE/UNI_AKU3_2_WWE_IVAN_beta_4_public/UNI_AKU3_2_WWE_IVAN_beta_4_public.rar Ext.Rom - f@p://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Uploads/Universal/Uni_AKU3_WWE/UNI_AKU3_2_WWE_IVAN_beta_4_public/tools_ms_nbf_all_versions_v1.rartha trexei sto xda exec kai eiparxei kanas odhgos pos th bazoume giati den xero pos na flasharo to ppc.a kai pio einai to site pou th katebazeis? Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 tha trexei sto xda exec kai eiparxei kanas odhgos pos th bazoume giati den xero pos na flasharo to ppc.a kai pio einai to site pou th katebazeis? Εχω δωσει τα λινκς ποιο πανω βρε! Πατας, αλλαζεις το @ σε t και κατεβαζεις. Θα χρειαστεις ενα αρχειο που λεγετε MaUpgradeUt_noID.exe το οποιο το βαζεις μεσα στο φακελο. Πριν το τρεξεις θα πρεπει να συνδεσεις το ppc σου με το PC (USB) και να "μπεις" σε serial mode πατοντας το κουμπι για το ΦΩΣ, το POWER και κανεις ταυτοχρονα soft reset. Οταν σκοτεινιασει, τρεξε το αρχειο MaUpgradeUt_noID.exe !:p Καλο θα ειναι να διαβασεις και λιγα προγματα στο xda forum για να παρεις μια ιδεα. Προσοχη υπαρχει περιπτωση να το καταστρεψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 thanks alla enoousa na mou leges to site ton xda developers to xa sta fav alla to xegrapsa kai den thymamai pio einai. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 thanks alla enoousa na mou leges to site ton xda developers to xa sta fav alla to xegrapsa kai den thymamai pio einai. h@tp://forum.xda-developers.com/front_page.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 και νεα ΡΟΜ !:D AKU3.2 Rom for Universal (RC1) :p f@p://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Uploads/Universal/Uni_AKU3_WWE/UNI_AKU3_2_WWE_IVAN_rc1_public.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Μπορει κάποιος που έχει περάσει την νέα Rom , να μας πεί εντυπώσεις..? υπάρχει σημαντική αλλαγή στην ταχύτητα..? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Μπορει κάποιος που έχει περάσει την νέα Rom , να μας πεί εντυπώσεις..? υπάρχει σημαντική αλλαγή στην ταχύτητα..? Δεν θα πιστευεις στα ματια σου απο την ταχυτητα. Την δουλευω απο την Δευτερα και εχω παθει πλακα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Καιρός ήταν! Περιλαμβάνει μήπως το ms windows live mobile beta; (ξέρω...θέλω πολλά :rolleyes:) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Καιρός ήταν! Περιλαμβάνει μήπως το ms windows live mobile beta; (ξέρω...θέλω πολλά :rolleyes:) οχι...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Καιρός ήταν! Περιλαμβάνει μήπως το ms windows live mobile beta; (ξέρω...θέλω πολλά :rolleyes:) Το εγκαθιστάς μετά, κυκλοφορεί ελεύθερο στα γνωστά «μαγαζάκια»... Καλό και σταθερό, αν και βαραίνει λίγο το 9000 μου. Προσοχή στην επιλογή των επαφών που έχετε στο MSN, κάνει ηλίθιες προσπάθειες να συγχρονίσει τις επαφές του Outlook με αυτές του Live Messenger και το αποτέλεσμα είναι να γεμίσετε ξεκάρφωτα ονόματα χωρίς τηλέφωνα στο κινητό σας. :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 thnx :D Το έχω ήδη αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ καθώς ψιλο-χοντροκολλάει. Το πρόβλημα με τις κουκκίδες (wannabe dead pixels) στην κάμερα έχει διορθωθεί; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Μηπως ξερει κανεις αν μπορω να κατεβασω την αναλυση απο VGA σε QVGA με καποιο τροπο η προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 να κάνω μερικές ερωτήσεις σε αυτούς που έχουν την νέα ROM... 1. Το πρόβλημα στην καθυστέρηση απάντησης των κλήσεων λύθηκε...? 2. Είδατε κάποια διαφορά στην αυτονομία...? Σκέφτομαι να την περάσω και γώ...όμως έχω ελληνικό 9000 και όσο να ναι το σκέφτομαι λιγο περισσότερο....:) Τι λέτε να την περάσω..? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 να κάνω μερικές ερωτήσεις σε αυτούς που έχουν την νέα ROM... 1. Το πρόβλημα στην καθυστέρηση απάντησης των κλήσεων λύθηκε...? 2. Είδατε κάποια διαφορά στην αυτονομία...? Σκέφτομαι να την περάσω και γώ...όμως έχω ελληνικό 9000 και όσο να ναι το σκέφτομαι λιγο περισσότερο....:) Τι λέτε να την περάσω..? Να την περασεις με δικη σου ευθυνη. ξαναλεω οτι η ρομ αυτη ειναι ταχυτατη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Οκ, απομακρύνομαι για λίγο απο την καινούρια rom για κάτι άσχετο: Μια θήκη της brando που έχω, και τη θήκη που postare πιο πάνω ενας φίλος, βλέπουμε οτι κλείνει έτσι: http://img161.imageshack.us/img161/2924/dsc00226io4.th.jpg Δηλαδή το πάνω μέρος δεν εφάπτεται 100% στο πληκτρολόγιο αφήνοντας ένα μικρό κενό λόγω της ζελατίνας. Έχει προσέξει κανείς να του έχει δημιουργηθεί πρόβλημα; Το είχα περίπου ένα μήνα στη θήκη αλλά μετά ψιλοανησύχησα και το έβγαλα. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Να την περασεις με δικη σου ευθυνη. ξαναλεω οτι η ρομ αυτη ειναι ταχυτατη ! Μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αναρωτιέμαι γιατί την εμφανίζουν 1 χρόνο μετά. Οι πρώτες ROM το είχαν θάψει το PocketPC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Οκ, απομακρύνομαι για λίγο απο την καινούρια rom για κάτι άσχετο: Μια θήκη της brando που έχω, και τη θήκη που postare πιο πάνω ενας φίλος, βλέπουμε οτι κλείνει έτσι: http://img161.imageshack.us/img161/2924/dsc00226io4.th.jpg Δηλαδή το πάνω μέρος δεν εφάπτεται 100% στο πληκτρολόγιο αφήνοντας ένα μικρό κενό λόγω της ζελατίνας. Έχει προσέξει κανείς να του έχει δημιουργηθεί πρόβλημα; Το είχα περίπου ένα μήνα στη θήκη αλλά μετά ψιλοανησύχησα και το έβγαλα.Ακριβώς έτσι είναι. Δε νομίζω όμως να υπάρχει λόγος ανησυχίας... :secret: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Παίδες το exec μου φτιάκτηκε από το 9volto σε 2 μέρες με κόστος επιδιόρθωσης 25 ευρώ. Άλλαξαν τον connector του Headset (3.5mm). Τώρα λειτουργεί και πάλι άψογα. Τελικά ήταν αυτό που είχα πει 1 μήνα πριν, ούτε τα APIs είχαν πρόβλημα ούτε τίποτα, όπως έλεγαν κάποιοι κάποιοι. Τέσπα φτάνει που φτιάκτηκε. Περνάω τη νέα ROM,από αύριο και οι εντυπώσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Να την περασεις με δικη σου ευθυνη. ξαναλεω οτι η ρομ αυτη ειναι ταχυτατη ! Καλό είναι να αναλύουμε το τι κάναμε, π.χ. τι έχει η νέα rom και το κυριότερο, να είμαστε ακριβείς σε όσα λέμε. Δεν είναι νέα ROM επίσημη, αλλά ένα fixed τμήμα της το οποίο το χτίζουνε κομμάτι κομμάτι οι χρήστες του Xda devs. τώρα είναι στην Beta 6, κάτι που έπρεπε να τονίσεις Geovass και όχι να αναφωνείς τα περί ταχύτητας. Θα μπορούσες επίσης να αναφέρεις οτι π.χ.: Δε λειτουργούσαν τα MMS, οι φωνητικές κλήσεις, έλειπαν εικονίδια, έτρωγε την μπαταρία σε 9 ώρες κλπ... Με την beta 6 διορθώθηκαν τα περισσότερα... αλλά καλό θα είναι να το λέμε αυτό, πριν φωνάξουμε για τη μεγάλη ανακάλυψη και την καθυστέρηση μιας... επίσημης ROM. Την έβαλα την 3.2 (και την Beta 4, beta 5, Beta 6) και αυτό που έχω να πω είναι, περιμένω την επίσημη της Qtek... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Καλό είναι να αναλύουμε το τι κάναμε, π.χ. τι έχει η νέα rom και το κυριότερο, να είμαστε ακριβείς σε όσα λέμε. Δεν είναι νέα ROM επίσημη, αλλά ένα fixed τμήμα της το οποίο το χτίζουνε κομμάτι κομμάτι οι χρήστες του Xda devs. τώρα είναι στην Beta 6, κάτι που έπρεπε να τονίσεις Geovass και όχι να αναφωνείς τα περί ταχύτητας. Θα μπορούσες επίσης να αναφέρεις οτι π.χ.: Δε λειτουργούσαν τα MMS, οι φωνητικές κλήσεις, έλειπαν εικονίδια, έτρωγε την μπαταρία σε 9 ώρες κλπ... Με την beta 6 διορθώθηκαν τα περισσότερα... αλλά καλό θα είναι να το λέμε αυτό, πριν φωνάξουμε για τη μεγάλη ανακάλυψη και την καθυστέρηση μιας... επίσημης ROM. Την έβαλα την 3.2 (και την Beta 4, beta 5, Beta 6) και αυτό που έχω να πω είναι, περιμένω την επίσημη της Qtek... Θα έρθω να συμφωνήσω με τον Νίκο σε αυτό το σημείο. Και γω θα περιμένω την επίσημη της Qtek (O2 για μένα...) Πραγματικά δεν είδα καμμιά τρελή διαφορά. Ο φίλος παραπάνω απλά υπερβάλλει. Εντελώς λάθος η πληροφόρηση θα έλεγα. Αν το ήξερα δεν θα έχανα τα προγράμματά μου αναβαθμίζοντας. Η μόνη διαφορά είναι ότι παλιά όλες οι γραμματοσειρές ήταν ωραιότερες, τώρα προστέθηκαν κάποιες νέες λειτουργίες (usb to pc μέσα στα connections). Στην αυτονομία δεν είδα καμμιά διαφορά, αλλά για να είμαι ειλικρινής εγώ το βάζω καθημερινά 50-60 λεπτά στην USB για να φορτώσω mp3s κλπ (staff) και έτσι φορτίζει άρα δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος για να κρίνω. Στην ταχύτητα, για να μην είμαι και άδικος, είδα διαφορά στην πληκτρολόγηση των αριθμών. Όταν δεν ήσουνα στο PHONE παλιά και ξεκινούσες να πληκτρολογείς νούμερα από το hardware πληκτρολόγιο έχανε κάποιους αριθμούς και καθυστερούσε στην εμφάνιση όσων προλάβαινε. Τώρα τους προλαβαίνει όλους και δεν καθυστερεί τόσο στην εμφάνιση. Κατά τα άλλα τίποτα, μην τρέξετε να το βάλετε. Ίσως ο φίλος πιο πάνω δεν είχε την προηγούμενη έκδοση (1.30χχ) και είχε κάτι σε 1.13. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΑΜΙΝΗ. ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ. :wacko: Τι να πω, μήπως κάνω κάτι λάθος? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Καλό είναι να αναλύουμε το τι κάναμε, π.χ. τι έχει η νέα rom και το κυριότερο, να είμαστε ακριβείς σε όσα λέμε. Δεν είναι νέα ROM επίσημη, αλλά ένα fixed τμήμα της το οποίο το χτίζουνε κομμάτι κομμάτι οι χρήστες του Xda devs. τώρα είναι στην Beta 6, κάτι που έπρεπε να τονίσεις Geovass και όχι να αναφωνείς τα περί ταχύτητας. Θα μπορούσες επίσης να αναφέρεις οτι π.χ.: Δε λειτουργούσαν τα MMS, οι φωνητικές κλήσεις, έλειπαν εικονίδια, έτρωγε την μπαταρία σε 9 ώρες κλπ... Με την beta 6 διορθώθηκαν τα περισσότερα... αλλά καλό θα είναι να το λέμε αυτό, πριν φωνάξουμε για τη μεγάλη ανακάλυψη και την καθυστέρηση μιας... επίσημης ROM. Την έβαλα την 3.2 (και την Beta 4, beta 5, Beta 6) και αυτό που έχω να πω είναι, περιμένω την επίσημη της Qtek... @Mythozz, Ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Το μονο που εκανα ειναι να ανεφερω νεα rom. Δεν ειπα σε κανεναν οτι ειναι official. Αμα δεις το Link που εχω βαλει γραφει με ΝΑ κατι γραμματαρες οτι ειναι BETA. Εδω ειναι forum για να γραφουμε πληροφοριες για την συσκευη. Ο τιτλος δεν γραφει "Official Roms Only". Δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις στο να "ειμαστε ακριβεις στα οσα λεμε". Επισης γραφω οτι εαν θελεις να την βαλεις, την βαζεις με δικη σου ευθυνη. Γραφω ακομα "Καλο θα ειναι να διαβασεις και λιγα πραγματα στο xda forum για να παρεις μια ιδεα." τον φιλο manolissinger. Οι φωνητικες κλησεις παιζουν παρα πολυ καλα, για ξαναδεστο. MMS, σορρυ αλλα δεν ασχολουμαι με το αθλημα. Ποια εικονιδια σου λειπουν που κανουν τι λειτουργια της συσκευης δυσκολη ? Κατσε και περιμενε οποια official θελεις. Απλα αμα δεις να φτανουμε στο 2008, ξανασκεψου το. Συνεχιζω και φωναζω περι ταχυτητας. Ειναι παρα πολυ γρηγορη στο μενου και Bootαρει απο soft reset στο μισο χρονο των offical releases. Το εχει δει και ο ssarl. Μαθετε να διαβαζετε πριν κανετε πειραματα κυριοι. Η σελιδα που εδωσα λεει οτι ειναι beta.. Ειναι δικαιωμα σας να πειραματιστητε με το pda σας αλλα μη ζητατε τα ρεστα. @JustMe! δεν ειμαι τυπος που υπερβαλω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrokenPhonez Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Συμφωνώ με τον geo. Ήταν ο πρώτος που άνοιξε αυτό το thread, έχει και την ανάλογη εμπειρία, το αποδεικνύει και έμπρακτα ουκ ολίγες. Εξάλλου, νομίζω όλοι όσοι είμαστε εδώ λίγο πολύ ξέρουμε και τη μανούρα των αναβαθμίσεων και όλα αυτά τα θέματα, κυρίως όμως την αργοπορία της συσκευής. Μη γελιόμαστε, 350MHz είχε ο παλιός μου υπολογιστής και έτρεχε άψογα Windows XP. Είναι τραγικό να βλέπω μια συσκευή των 520MHz ή ακόμη και overclocked στα 625MHz να μη μπορεί να ανοίξει μια λιλιπούτεια εφαρμογή με 5 SMS μέσα, ή να αργεί αιώνες να πατηθεί ένα νούμερο στο τηλέφωνο. Γράφεις 6971234568 και σου πετάει 6912347568 ή 6712345968 δηλαδή τα νούμερα πάνε περίπατο. Τραγική η Microsoft, που δεν έκανε ένα αξιόλογο λογισμικό 7 χρόνια τώρα. Όσοι είχατε παλιές συσκευές με Windows CE ή με το περιβόητο Pocket PC 2000, θα ξέρετε τι εννοώ. Παράθεση :cool:Κάνω Online Backup 2,25GB αυτόματα μέσω Mozy ... Δες περισσότερα... Υπόγραψε Online για την Μηνιαία Χρέωση της Wind Live TV εδώ http://www.petitiononline.com/windtv/petition.html και τοποθέτησε τον σύνδεσμο Κι Εσύ στην Υπογραφή σου στα Fora που συγγράφεις. Wind - Θέλω Φθηνή Live Tv, Τώρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 @Mythozz, Ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Το μονο που εκανα ειναι να ανεφερω νεα rom. Δεν ειπα σε κανεναν οτι ειναι official. Αμα δεις το Link που εχω βαλει γραφει με ΝΑ κατι γραμματαρες οτι ειναι BETA. Εδω ειναι forum για να γραφουμε πληροφοριες για την συσκευη. Ο τιτλος δεν γραφει "Official Roms Only". Δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις στο να "ειμαστε ακριβεις στα οσα λεμε". Επισης γραφω οτι εαν θελεις να την βαλεις, την βαζεις με δικη σου ευθυνη. Γραφω ακομα "Καλο θα ειναι να διαβασεις και λιγα πραγματα στο xda forum για να παρεις μια ιδεα." τον φιλο manolissinger. Οι φωνητικες κλησεις παιζουν παρα πολυ καλα, για ξαναδεστο. MMS, σορρυ αλλα δεν ασχολουμαι με το αθλημα. Ποια εικονιδια σου λειπουν που κανουν τι λειτουργια της συσκευης δυσκολη ? Κατσε και περιμενε οποια official θελεις. Απλα αμα δεις να φτανουμε στο 2008, ξανασκεψου το. Συνεχιζω και φωναζω περι ταχυτητας. Ειναι παρα πολυ γρηγορη στο μενου και Bootαρει απο soft reset στο μισο χρονο των offical releases. Το εχει δει και ο ssarl. Μαθετε να διαβαζετε πριν κανετε πειραματα κυριοι. Η σελιδα που εδωσα λεει οτι ειναι beta.. Ειναι δικαιωμα σας να πειραματιστητε με το pda σας αλλα μη ζητατε τα ρεστα. @JustMe! δεν ειμαι τυπος που υπερβαλω.... Τί κύριοι βρε geovass? Θα με τρελλάνεις; Μου λες να μάθω να διαβάζω με λίγα λόγια; Όταν ποστάρεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1499031#post1499031 και μας φλομώνεις με "Η πιο γρήγορη και σταθερή ROM που είχατε ποτέ!" και 20 άτομα στο XDA Devs λειτουργούν σαν πειραματόζωα μαζί με εσένα για τον Ivan προκειμένου να φτιάξει την τέλεια ROM, αυτό το αποκαλείς AKU 3.2 ROM? Να αναλύσεις το τι συμβαίνει, γιατί διαβάζουν εκατοντάδες άτομα το thread, να μην δημιουργείς εντυπώσεις και να σου πω κάτι άλλο; Εμάς που σε ξέρουμε εδώ... να μη μας χώνεις δίχως λόγο, να σε εμπιστευτούμε και να χάσουμε 2 μέρες από τη ζωή μας για να βάλουμε την beta 3 και την beta 4. Γιατί όταν το πόσταρες, εκεί ήταν η beta testing procedure... Ε, αυτό είναι παραπληροφόρηση. Τα κλασσικά εγκαταστείστε με δική σας ευθύνη τα ακούω βερεσέ. Πιστεύω οτι έπρεπε να ήσουν λίγο πιο προσεκτικός και περισσότερο φειδωλός στις... προγραμματικές σου δηλώσεις. Εγώ έπρεπε να διαβάσω 20 σελίδες thread για να μπανίσω τι είναι και που βρίσκεται η διαδικασία. Εκατοντάδες άλλα παιδιά αμφιβάλλω αν θα το έκαναν... Οι φωνητικές κλήσεις στην Beta 4... δεν υπήρχαν. Μετά μπήκε το εικονίδιο στο Settings. Επειδή δεν ασχολείσαι με MMS αυτό δεν πάει να πει, οτι για ένα κινητό που πληρώσαμε πρέπει να... πετσοκόβουμε features και να αποκαλούμε τη ROM μετά σαν AKU ROM 3.2 Το σωστό είναι Beta AKU ROM 3.2, ανεπίσημη δηλαδή! Να μη συνεχίσω με το τι άλλα λείπουν στην Beta 4... και μένω εκεί επειδή όταν έκανες το post, αυτή προέτρεπες να βάλουν αφού το RC1 link ήταν η Beta 4. Τέλος εδώ, έχω βάλει την Beta 6, πάει καλά, ναι bootarei γρήγορα και έχουν λυθεί αρκετά από τα πολλά bugs και τις ελλείψεις των πρώτων. Αν θέλει κάποιος να πειραματιστεί ας τη βάλει με δική του ευθύνη. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts