sakisz Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Η QTEK μου απαντησε 'αρχές Δεκέμβρη. Το Πλαίσιο περίπου 20 με 25 Δεκεμβρίου και η τιμή του 1049 € μόνο!!!! Ηρθε η ώρα να πουλήσουμε το 9090. Παράθεση Πωλείτε QTEK 9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Εμένα στο Πλαίσιο, χθες, μου είπαν για τέλος Νοεμβρίου. Ήδη το έβαλαν στον κατάλογο προς €1.049! :w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisz Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Η QTEK ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ. Παράθεση Πωλείτε QTEK 9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Καλημερα και καλη εβδομαδα,αλλο ενα προγραμμα που ναι μεν παιζει στα wm2005 αλλα δεν βλεπει το gps ειναι το ozi explorer θα το παλεψω σημερα και θα γραψω αποτελεσμα .......Μαλλον και αυτο θα θελει manual τη com που θα μιλησει.. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 to Car Mount ProClip MDA Pro/imate/Qtek 9000 ειναι πλεον διαθεσιμο! Το δικο μου εσταλει την Παρασκευη και θα το εχω μεσα στην εβδομαδα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 για δωσε link να το δουμε ... απο expansys το πηρες ποσο...γιατι εγω εχω παρει μια βαση απο το play247 και κανει για το 9000 ..το μονο προβλημα ειναι οτι χαλασε η ταινια διπλης οψης που ειχε απο μαμα και οτι και εαν εχω βαλει δεν ξανακολλαει καλα :( Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 για δωσε link να το δουμε ... απο expansys το πηρες ποσο...γιατι εγω εχω παρει μια βαση απο το play247 και κανει για το 9000 ..το μονο προβλημα ειναι οτι χαλασε η ταινια διπλης οψης που ειχε απο μαμα και οτι και εαν εχω βαλει δεν ξανακολλαει καλα :( η μερα με την νυχτα ειναι αυτη που εβγαλε h brodit με αυτη που εχει το eXpansys. http://www.handit.com/index.php?fuseaction=detail&katid=206&produktid=3097 ;) Εχει και τροφοδοσια αυτο !!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napoli Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 kalhmera se olous gia pite aksizei ton kopo na perasw apo to s100 sto s9000 kai ean nai kapies basike diafores ? ta problhmata pou eixame meta prota s100 exoun kseperasti? poso sitxzei peripou ? egw to brisko 899 se magazia etoimoparadoto xeris paragillies. to block sthn suskeuh einai opws kai sto s100 den mporoume na baloume rom gr ktl ? thnxs :blink: mporei na mou apantisei kapios se auto ? euxaristw Παράθεση enas apwros :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Napoli απο S100 δεν ξερω αλλα το 9000 ειναι αρκετα μεγαλυτερο και κανει περισσοτερα πραγματα και δεν εχει καμοια σχεση με οτιδηποτε αλλο εχω δει ;) Τωρα στα δικα μας παλι... αφου το παλεψα με τα mms και δεν βρηκα ακρη ζηταω και παλι τη βοηθεια του κοινου :) Εχει κανεις απο εδω vodafone ?? να βοηθησει ....(και με το 3g δεν εχω καταλαβει τι παιζει ... οσο αφορα το serfing μπορει καποιος να πει και για αυτο κατι°°) thanks Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Napoli απο S100 δεν ξερω αλλα το 9000 ειναι αρκετα μεγαλυτερο και κανει περισσοτερα πραγματα και δεν εχει καμοια σχεση με οτιδηποτε αλλο εχω δει ;) Τωρα στα δικα μας παλι... αφου το παλεψα με τα mms και δεν βρηκα ακρη ζηταω και παλι τη βοηθεια του κοινου :) Εχει κανεις απο εδω vodafone ?? να βοηθησει ....(και με το 3g δεν εχω καταλαβει τι παιζει ... οσο αφορα το serfing μπορει καποιος να πει και για αυτο κατι°°) thanks gia to surfing, otan vriskese se perioxi pou exei 3g kalipsi anoigei to U (UMTS) kai serfareis grigora, otan eisai se GPRS anoigei to G. Me proipothese sta phone options na exeis Band: Auto kai oxi GSM only i WCDMA only. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Ναι αλλα τη settings πρεπει να βαλω.. ???? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoust Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Ναι αλλα τη settings πρεπει να βαλω.. ???? Δεν έχω voda και δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά αλλά εγώ για τις ρυθμίσεις mms gprs της ΤΙΜ αντέγραψα τις ρυθμίσεις του S100 απο εδώ http://www.qtek.gr/s100_gprs.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotakis Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Μήπως είδε κανείς αν λειτουργεί το "USB on the go" όπου άμα έχεις έναν αντάπτορα USB-A female to female μπορείς να λειτουργήσεις ένα σκληρό δίσκο απευθείας στη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cribo Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Αν ναι,υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει βασικές οδηγίες χρήσης,μιας και μπαίνω πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία;Νυν χρήστης Ν70!!!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightg3 Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Έπεσαν στα χερια μου κατι φωτογραφιες, απο ενα γνωστο μου, απο το αναμενόμενο στην ελλαδα άσπρο VPA IV (Universal) της Vodafone. Τις πειραξα λιγο για να μην είναι μεγάλες σε μεγεθος και φαίνονται κάποια στοιχεία του. Αλλα είναι απο "εδώ" οι φωτογραφιες. Δεν είναι και οτι καλύτερες παντος. Τις ανέβασα στο gallery. πειτε μου πως να τις κανω post εδώ. Μάλλον το βρήκα.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2482voda_univ_3-med.jpg Παράθεση --- SUZUKI IGNIS Sport --- ------ 4 ever ------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Έπεσαν στα χερια μου κατι φωτογραφιες, απο ενα γνωστο μου, απο το αναμενόμενο στην ελλαδα άσπρο VPA IV (Universal) της Vodafone. Τις πειραξα λιγο για να μην είναι μεγάλες σε μεγεθος και φαίνονται κάποια στοιχεία του. Αλλα είναι απο "εδώ" οι φωτογραφιες. Δεν είναι και οτι καλύτερες παντος. Τις ανέβασα στο gallery. πειτε μου πως να τις κανω post εδώ. αρχισε και η ελληνικη vodafone να παιρνει ζεστα το θεμα windows mobiles?? βλεπω ελληνικο μενου στο universal!!!:rolleyes: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2482voda_univ_1-med.jpg μηπως ακουσες ποιες αλλες συσκευες της HTC ετοιμαζεται να φερει η εδω η voda με το δικο της logo??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightg3 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 μηπως ακουσες ποιες αλλες συσκευες της HTC ετοιμαζεται να φερει η εδω η voda με το δικο της logo??? Θα τον ρωτήσω για το παραπάνω, γιατι δεν γνωριζει και πολλά απο HTC (νομιζε οτι το Universal που φωτογραφισε ήταν της Qtek). Τον παρακάλεσα αν μπορεί να μου στείλει και άλλες φωτο. Ελπίζω να έχω σύντομα και άλλες. Αντε να ερθουν οι γιορτές να πάρουμε και το δώρο και να πάμε vodafone να πάρουμε το "κινητάκι" με την επιδότηση που έχουμε. Παράθεση --- SUZUKI IGNIS Sport --- ------ 4 ever ------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Δεν ειναι ωραιο σε ασπρο ρε παιδια ! :( Εγω ξερω οτι θα λεγεται V1640 το μοντελο παντως...... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Παιδες εγραψα ενα προγραμματακι για το Jasjar για την διαχειριση των κλησεων με χρονομετρητες κλπ.Αν το θελει κανεις να το δοκιμασει ,τζαμπα ειναι εξαλλου , ας μου δωσει οδηγιες πως να το ανεβασω εδω. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas ntinos Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Μήπως είδε κανείς αν λειτουργεί το "USB on the go" όπου άμα έχεις έναν αντάπτορα USB-A female to female μπορείς να λειτουργήσεις ένα σκληρό δίσκο απευθείας στη συσκευή? Διστυχως δεν υποστηριζει συσκευες USB. Ξεχασε το. Παράθεση __________________kostas ntinos______________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightg3 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Δεν ειναι ωραιο σε ασπρο ρε παιδια ! :( Εγω ξερω οτι θα λεγεται V1640 το μοντελο παντως...... :X Για το χρώμα συμφωνω και εγώ, αλλά τι να κάνεις αν είναι να το πάρεις με επιδότηση.... Για το ονομα δεν ξερω, απλά εκανα ενα search στο internet μπας και βρω κατι και μου εβγαλε αυτο το ονομα. Μπορει να έχεις δικιο. Παράθεση --- SUZUKI IGNIS Sport --- ------ 4 ever ------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Για το χρώμα συμφωνω και εγώ, αλλά τι να κάνεις αν είναι να το πάρεις με επιδότηση.... Για το ονομα δεν ξερω, απλά εκανα ενα search στο internet μπας και βρω κατι και μου εβγαλε αυτο το ονομα. Μπορει να έχεις δικιο. χμ... εμενα μου το ειπαν μεσα απο την Voda ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά αυτού του καταπληκτικού "κινητού". Το πρόβλημα μου είναι οτι είμαι αρχάριος οσον αφορά τα windows mobile κινητά, μιας και είμαι χρόνια χρήστης συσκευών με symbian :wacko: . Πάντως επεξεργάζοντας το για λίγο, πρέπει να ομολογήσω οτι με "χάλασε" λίγο ο browser του, έχοντας συνηθίσει το 9500 του οποίου είναι σαφώς ανώτερος... :O Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Logika san Vodafone siskeui den 8a exei kapoious periorismous kapoia kleidomata ? ? ? :O Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lightg3 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 χμ... εμενα μου το ειπαν μεσα απο την Voda ! ;) καλώς.. εμενα ο γνωστος μου τωρα πηγε εκει και δεν ξερει πολλα. Μια που το λετε, θα του ζητησω να μου πει και τι κλειδωματα μπορει να βαλουν. Παράθεση --- SUZUKI IGNIS Sport --- ------ 4 ever ------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts