Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η QTEK μου απαντησε 'αρχές Δεκέμβρη. Το Πλαίσιο περίπου 20 με 25 Δεκεμβρίου και η τιμή του 1049 € μόνο!!!! Ηρθε η ώρα να πουλήσουμε το 9090.
Πωλείτε QTEK 9000

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Η QTEK ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.
Πωλείτε QTEK 9000

Καλημερα και καλη εβδομαδα,αλλο ενα προγραμμα που ναι μεν παιζει στα wm2005 αλλα δεν βλεπει το gps ειναι το ozi explorer θα το παλεψω σημερα και θα γραψω αποτελεσμα .......Μαλλον και αυτο θα θελει manual τη com που θα μιλησει..

to Car Mount ProClip MDA Pro/imate/Qtek 9000 ειναι πλεον διαθεσιμο!

Το δικο μου εσταλει την Παρασκευη και θα το εχω μεσα στην εβδομαδα! ;)

για δωσε link να το δουμε ... απο expansys το πηρες ποσο...γιατι εγω εχω παρει μια βαση απο το play247 και κανει για το 9000 ..το μονο προβλημα ειναι οτι χαλασε η ταινια διπλης οψης που ειχε απο μαμα και οτι και εαν εχω βαλει δεν ξανακολλαει καλα :(

για δωσε link να το δουμε ... απο expansys το πηρες ποσο...γιατι εγω εχω παρει μια βαση απο το play247 και κανει για το 9000 ..το μονο προβλημα ειναι οτι χαλασε η ταινια διπλης οψης που ειχε απο μαμα και οτι και εαν εχω βαλει δεν ξανακολλαει καλα :(

η μερα με την νυχτα ειναι αυτη που εβγαλε h brodit με αυτη που εχει το eXpansys.

http://www.handit.com/index.php?fuseaction=detail&katid=206&produktid=3097

;)

Εχει και τροφοδοσια αυτο !!! :cool:

kalhmera se olous gia pite aksizei ton kopo na perasw apo to s100 sto s9000 kai ean nai kapies basike diafores ? ta problhmata pou eixame meta prota s100 exoun kseperasti? poso sitxzei peripou ? egw to brisko 899 se magazia etoimoparadoto xeris paragillies. to block sthn suskeuh einai opws kai sto s100 den mporoume na baloume rom gr ktl ? thnxs :blink:

mporei na mou apantisei kapios se auto ? euxaristw

enas apwros :cool:

Napoli απο S100 δεν ξερω αλλα το 9000 ειναι αρκετα μεγαλυτερο και κανει περισσοτερα πραγματα και δεν εχει καμοια σχεση με οτιδηποτε αλλο εχω δει ;)

Τωρα στα δικα μας παλι... αφου το παλεψα με τα mms και δεν βρηκα ακρη ζηταω και παλι τη βοηθεια του κοινου :) Εχει κανεις απο εδω vodafone ?? να βοηθησει ....(και με το 3g δεν εχω καταλαβει τι παιζει ... οσο αφορα το serfing μπορει καποιος να πει και για αυτο κατι°°) thanks

Napoli απο S100 δεν ξερω αλλα το 9000 ειναι αρκετα μεγαλυτερο και κανει περισσοτερα πραγματα και δεν εχει καμοια σχεση με οτιδηποτε αλλο εχω δει ;)

Τωρα στα δικα μας παλι... αφου το παλεψα με τα mms και δεν βρηκα ακρη ζηταω και παλι τη βοηθεια του κοινου :) Εχει κανεις απο εδω vodafone ?? να βοηθησει ....(και με το 3g δεν εχω καταλαβει τι παιζει ... οσο αφορα το serfing μπορει καποιος να πει και για αυτο κατι°°) thanks

gia to surfing, otan vriskese se perioxi pou exei 3g kalipsi anoigei to U (UMTS) kai serfareis grigora, otan eisai se GPRS anoigei to G. Me proipothese sta phone options na exeis Band: Auto kai oxi GSM only i WCDMA only.

Ναι αλλα τη settings πρεπει να βαλω.. ????

Δεν έχω voda και δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά αλλά εγώ για τις ρυθμίσεις mms gprs της ΤΙΜ αντέγραψα τις ρυθμίσεις του S100 απο εδώ http://www.qtek.gr/s100_gprs.html

Μήπως είδε κανείς αν λειτουργεί το "USB on the go" όπου άμα έχεις έναν αντάπτορα USB-A female to female μπορείς να λειτουργήσεις ένα σκληρό δίσκο απευθείας στη συσκευή?

Αν ναι,υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει βασικές οδηγίες χρήσης,μιας και μπαίνω πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία;Νυν χρήστης Ν70!!!!!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.

Έπεσαν στα χερια μου κατι φωτογραφιες, απο ενα γνωστο μου, απο το αναμενόμενο στην ελλαδα άσπρο VPA IV (Universal) της Vodafone. Τις πειραξα λιγο για να μην είναι μεγάλες σε μεγεθος και φαίνονται κάποια στοιχεία του.

Αλλα είναι απο "εδώ" οι φωτογραφιες. Δεν είναι και οτι καλύτερες παντος. Τις ανέβασα στο gallery. πειτε μου πως να τις κανω post εδώ.

Μάλλον το βρήκα..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2482voda_univ_3-med.jpg

--- SUZUKI IGNIS Sport ---

------ 4 ever ------

Έπεσαν στα χερια μου κατι φωτογραφιες, απο ενα γνωστο μου, απο το αναμενόμενο στην ελλαδα άσπρο VPA IV (Universal) της Vodafone. Τις πειραξα λιγο για να μην είναι μεγάλες σε μεγεθος και φαίνονται κάποια στοιχεία του.

Αλλα είναι απο "εδώ" οι φωτογραφιες. Δεν είναι και οτι καλύτερες παντος. Τις ανέβασα στο gallery. πειτε μου πως να τις κανω post εδώ.

αρχισε και η ελληνικη vodafone να παιρνει ζεστα το θεμα windows mobiles??

βλεπω ελληνικο μενου στο universal!!!:rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2482voda_univ_1-med.jpg

μηπως ακουσες ποιες αλλες συσκευες της HTC ετοιμαζεται να φερει η εδω η voda με το δικο της logo???

μηπως ακουσες ποιες αλλες συσκευες της HTC ετοιμαζεται να φερει η εδω η voda με το δικο της logo???

Θα τον ρωτήσω για το παραπάνω, γιατι δεν γνωριζει και πολλά απο HTC (νομιζε οτι το Universal που φωτογραφισε ήταν της Qtek).

Τον παρακάλεσα αν μπορεί να μου στείλει και άλλες φωτο. Ελπίζω να έχω σύντομα και άλλες. Αντε να ερθουν οι γιορτές να πάρουμε και το δώρο και να πάμε vodafone να πάρουμε το "κινητάκι" με την επιδότηση που έχουμε.

------ 4 ever ------

Δεν ειναι ωραιο σε ασπρο ρε παιδια ! :(

Εγω ξερω οτι θα λεγεται V1640 το μοντελο παντως...... :X

Παιδες εγραψα ενα προγραμματακι για το Jasjar για την διαχειριση των κλησεων με χρονομετρητες κλπ.Αν το θελει κανεις να το δοκιμασει ,τζαμπα ειναι εξαλλου , ας μου δωσει οδηγιες πως να το ανεβασω εδω.
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Μήπως είδε κανείς αν λειτουργεί το "USB on the go" όπου άμα έχεις έναν αντάπτορα USB-A female to female μπορείς να λειτουργήσεις ένα σκληρό δίσκο απευθείας στη συσκευή?

Διστυχως δεν υποστηριζει συσκευες USB. Ξεχασε το.

__________________kostas ntinos______________

Δεν ειναι ωραιο σε ασπρο ρε παιδια ! :(

Εγω ξερω οτι θα λεγεται V1640 το μοντελο παντως...... :X

Για το χρώμα συμφωνω και εγώ, αλλά τι να κάνεις αν είναι να το πάρεις με επιδότηση....

Για το ονομα δεν ξερω, απλά εκανα ενα search στο internet μπας και βρω κατι και μου εβγαλε αυτο το ονομα. Μπορει να έχεις δικιο.

------ 4 ever ------

Για το χρώμα συμφωνω και εγώ, αλλά τι να κάνεις αν είναι να το πάρεις με επιδότηση....

Για το ονομα δεν ξερω, απλά εκανα ενα search στο internet μπας και βρω κατι και μου εβγαλε αυτο το ονομα. Μπορει να έχεις δικιο.

χμ... εμενα μου το ειπαν μεσα απο την Voda ! ;)

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά αυτού του καταπληκτικού "κινητού". Το πρόβλημα μου είναι οτι είμαι αρχάριος οσον αφορά τα windows mobile κινητά, μιας και είμαι χρόνια χρήστης συσκευών με symbian :wacko: . Πάντως επεξεργάζοντας το για λίγο, πρέπει να ομολογήσω οτι με "χάλασε" λίγο ο browser του, έχοντας συνηθίσει το 9500 του οποίου είναι σαφώς ανώτερος... :O

χμ... εμενα μου το ειπαν μεσα απο την Voda ! ;)

καλώς..

εμενα ο γνωστος μου τωρα πηγε εκει και δεν ξερει πολλα.

Μια που το λετε, θα του ζητησω να μου πει και τι κλειδωματα μπορει να βαλουν.

------ 4 ever ------