stratus Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 η τελευταια εκδοση που εχω μου δουλευει κανονικα. δεν ξερω ομως αν εχει interaction με αλλες εφαρμογες που τυχον εχεις εγκαταστησει, μη σε παρω στο λαιμο μου Mια ερωτηση να σου κανω μονο.Δουλευει το προγραμμα αν το βαλεις στην καρτα ή πρεπει να μπει υποχρεωτικα στην main memory;Ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Mια ερωτηση να σου κανω μονο.Δουλευει το προγραμμα αν το βαλεις στην καρτα ή πρεπει να μπει υποχρεωτικα στην main memory;Ευχαριστω για τις απαντησεις στην καρτα τοχω και ειναι Οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 στην καρτα τοχω και ειναι Οκ Mπορεις να το κανεις πμ Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 στην καρτα τοχω και ειναι Οκ Πανο, δηλαδη εσυ ετσι το εκανες? Backup και μετα περασες την νεα radio rom και μετα backup restore και ολα καλα? Δεν λεει οτι ειναι compatible με 2005. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Πανο, δηλαδη εσυ ετσι το εκανες? Backup και μετα περασες την νεα radio rom και μετα backup restore και ολα καλα? Δεν λεει οτι ειναι compatible με 2005. :( τοβαλα στην sd, εκανα backup, περασα new radio, ξανακανα restore και ολα καλα. Σε μενα τουλαχιστον. Εν τω μεταξυ η μπαταρια ειναι στο 78%, απο το 60 % που φευγω απο το γραφείο καθημερινά. Δες και εδω ενας φιλος λεει οτι το χρησιμοποιει κι αυτος και δουλευει μια χαρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Ξέρει κανείς πως αλλάζω τις συντομεύσεις του calendar και contacts στην μπάρα εργασίας; Open up a registry entry program such as Resco Registry that comes with Resco Explorer 2005. Navigate to "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\11 2" By changing the default key you can change the text of the softkey and by changing Open key you can change the program that it opens. The right key cannot be changed by this method. " Now the Second Key you just add a new key "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\11 3" and the default is the key and a new string value "Open" with the path and presto!!!! 112 is the left key 113 is the right key ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 off topic to panaros: Άδειασε τα π.μ σου ξεχυλλίζουν πια :P:P Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 off topic to panaros: Άδειασε τα π.μ σου ξεχυλλίζουν πια :P:P just did it, thanks :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 exo alo ena problhma me to jas jar.Arxika to ppc pou ebgaze shnn mpara pano sthn othonh ena eikonidio pou egrafe ok .otan ekana install ena pexnidi kai mou bgaze to mhnhma to pexnidi egkatastathke,patousa to ok kai efeuga apo th selida h otan empena se settings h alla eikonidia.To eikonidio omos to ok exafanisthke kai etsi den mporo na to patao gia epibebeosh px gia thn egk enos pexnidiou.Eno otan kano install ena pexnidi den bgazei tipota sthn othonh mono otan kano restart to thlefono mou kanei amesos thn egkatastash.mhpos mporei kapios na mou pei pos na to alaxo auto?den xero an to diatuposa sosta to problhma pou exo alla an xerei kaneis as pei kati.thanks Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Open up a registry entry program such as Resco Registry that comes with Resco Explorer 2005. Navigate to "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\11 2" By changing the default key you can change the text of the softkey and by changing Open key you can change the program that it opens. The right key cannot be changed by this method. " Now the Second Key you just add a new key "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\11 3" and the default is the key and a new string value "Open" with the path and presto!!!! 112 is the left key 113 is the right key ;) Τι εννοεί με αυτο που υπογράμμισα; Ότι δηλαδή το δεξί που είναι να contacts δεν γίνεται να αλλάξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Καλησπερα και απο εμενα ..μολις μου εστειλε μαιλ η Hp και μου ζηταει 200 ευρω να μου φτιαξει το 2210....τι να πω ρε γμτ απλα δεν φορτιζει η μπαταρια και ετσι πρεπει να το αλλαξω...Στο θεμα μας τωρα εχω ερωτευτει το εργαλειο που λετε εδω ;) διαβασα ολα ποστ(ουφ) και το αποτελεσμα ειναι ενα.. για εναν ΙΤ ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη(αυτο ειναι σποντα σε εναν φιλο Φ...)αυτο που με εχει χαλασει ειναι οτι στο εχπανσισ το εχει 924 και στο πλει247 1050...... γιατι αραγε ???? και το αλλο ειναι οτι το εχω βρει σε κατι σιτες (UK)γυρω στις 350 λιρες... Απο που να ψωνισω???? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Τι εννοεί με αυτο που υπογράμμισα; Ότι δηλαδή το δεξί που είναι να contacts δεν γίνεται να αλλάξουν; Αν διαβασεις και ποιο κατω σου λεει τον τροπο να το αλλαξεις! ;) Now the Second Key you just add a new key "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\11 3" and the default is the key and a new string value "Open" with the path and presto!!!! 112 is the left key 113 is the right key Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Αν διαβασεις και ποιο κατω σου λεει τον τροπο να το αλλαξεις! ;) Now the Second Key you just add a new key "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\11 3" and the default is the key and a new string value "Open" with the path and presto!!!! 112 is the left key 113 is the right key Σωστός. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Έχετε παρατηρήσει καθόλου καμμένα pixels όταν βγάζετε φωτό στα 2Μ με night Ambience; Μπορείτε να βγάλετε μια με τις παραπάνω ρυθμίσεις σε σχετικά σκούρο background και να την παρατηρήσετε στο pc; Διότι σε μένα υπάρχουν καμιά δεκαριά αλλά μόνο στις φωτογραφίες, όχι όταν απλώς χρησιμοποιώ την οθόνη του pda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 δεν ειναι φιλε μου σε καμμια περιπτωση καμμενα πιξελ,ειναι τα γνωστα χιονια που εχει η νυχτερινη καμερα,το κανει και σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 den einai kamena pixel einai o fakos tis cmos cameras, kai se mena etsi einai, stin arxi kai ego nomiza oti kati paizetai alla den einai tipota :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 δεν ειναι φιλε μου σε καμμια περιπτωση καμμενα πιξελ,ειναι τα γνωστα χιονια που εχει η νυχτερινη καμερα,το κανει και σε μενα Δεν είναι τα χιόνια, αυτά που λέω τα βγάζει σε όλες τις φωτογραφίες σε συγκεκριμένα σημεία πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 den einai kamena pixel einai o fakos tis cmos cameras, kai se mena etsi einai, stin arxi kai ego nomiza oti kati paizetai alla den einai tipota :D Και εγώ έτσι πιστεύω. Στα βγάζει και σε σένα στο ίδιο σημείο πάντα σε όλες τις φωτογραφίες; Για πόσα μιλάμε περίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Και μιας και μιλάμε για φωτό, ξέρει κανείς πως αλλάζει το orientation από landscape σε portrait? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 αρκετα στο s100 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Εκανα την αναβαθμηση του radio, εριξα απο πανω το backup, αλλα δεν μου δουλευουν τα reminders τωρα... :( Hard reset και παλι απο την αρχη ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Και εγώ έτσι πιστεύω. Στα βγάζει και σε σένα στο ίδιο σημείο πάντα σε όλες τις φωτογραφίες; Για πόσα μιλάμε περίπου; Ναι μου τα βγαζει και μένα στο ίδιο σημείο σέ νυκτερινή λήψη με μαύρο φόντο (3-4) αλλά σίγουρα δεν είναι τίποτα, φταίει ο φακός αφού αυτός που βάζουνε είναι cmos, το έχω πάντως δεί και σε Kjam, είναι γενικό σύνηθες φαινόμενο και δεν πρέπει να μας απασχολεί, αφού η ποιότητα της κάμερας που βάλανε είναι απλά για να υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaitken Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Καλησπερα και απο εμενα ..μολις μου εστειλε μαιλ η Hp και μου ζηταει 200 ευρω να μου φτιαξει το 2210....τι να πω ρε γμτ απλα δεν φορτιζει η μπαταρια και ετσι πρεπει να το αλλαξω...Στο θεμα μας τωρα εχω ερωτευτει το εργαλειο που λετε εδω ;) διαβασα ολα ποστ(ουφ) και το αποτελεσμα ειναι ενα.. για εναν ΙΤ ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη(αυτο ειναι σποντα σε εναν φιλο Φ...)αυτο που με εχει χαλασει ειναι οτι στο εχπανσισ το εχει 924 και στο πλει247 1050...... γιατι αραγε ???? και το αλλο ειναι οτι το εχω βρει σε κατι σιτες (UK)γυρω στις 350 λιρες... Απο που να ψωνισω???? Μπορείς να κοιτάξεις στο Βρετανικό ebay. Γενικά όταν βλέπεις κάτι πολύ φτηνό σε sites πρόσεχε γιατί 9 στις 10 είναι "μούφα" και θα χάσεις τα λεφτά σου (ειδικά αν ζητάνε κατάθεση σε λογαριασμό ή wire transfer ή westernunion, κλπ). Αν σε ενδιαφέρει πάντως μπορεί να φέρω 2-3 κομάτια XDA Exec ή Imate JasJar από Βρετανία όταν θα πάω μέσα στο Νοέμβριο (να δώ αν μπορώ να τα ξε*****σω πρώτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Ναι μου τα βγαζει και μένα στο ίδιο σημείο σέ νυκτερινή λήψη με μαύρο φόντο (3-4) αλλά σίγουρα δεν είναι τίποτα, φταίει ο φακός αφού αυτός που βάζουνε είναι cmos, το έχω πάντως δεί και σε Kjam, είναι γενικό σύνηθες φαινόμενο και δεν πρέπει να μας απασχολεί, αφού η ποιότητα της κάμερας που βάλανε είναι απλά για να υπάρχει Ok τότε. Απλά το συνειδητοποίησα τώρα και ανησύχησα μήπως συμβαίνει μόνο στο δικό μου. Πάντως δύσκολα το συνειδητοποιησείς ότι συμβαίνει και μόνο σε νυχτερινές και σκοτεινές λήψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Mια ερωτηση το true vga με το se vga τι διαφορα εχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts