Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ουφ!!!!!:blink:

διαβασα επιτελους 416 σελιδες!!!!!!Να κανω τωρα μια ερωτηση????Θα μπορεσω να βρω κανενα ''τερατακι''????Σε καλη κατασταση και τιμη εννοειτε!!!!

Έχω ένα 1640 που μου περισσεύει. Είναι στο κουτί του, έχει φορτιστεί και χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά και του έχω βάλει και Brando screen protector.

Το δίνω €150 συν τα όποια μεταφορικά. Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου pm.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Να ρωτησω, τι αυτονομια εχουν πλεον τα δικα σας?

Ψηνομαι για ενα, τι τιμες παιζουν περιπου? Δεν βρισκω πουθενα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

περιπου 2 μερες με 5-10' ομιλια και 5-6 sms και κανενα 10' wifi,ακριβως πανω απο το ποστ σου πουλαει ενα ο pharmex

Oντως :p Αρα καλα ειναι... Με φουλ μπαταρια βγαζει 2 ωρο με wifi?

@lepes τι ειναι τα σατουρν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενα μεγαλο μαγαζι με ηλεκτρονικα που "καποιος" βρηκε 2 κομματια με 99 ευρω που ηταν καλα κρυμενα στα κινητα ;).Ειναι στη συγγρου.

Guest lagoudakis
Oντως :p Αρα καλα ειναι... Με φουλ μπαταρια βγαζει 2 ωρο με wifi?

@lepes τι ειναι τα σατουρν?

ναι ενα 2ωρο στο βγαζει με wifi

ενα μεγαλο μαγαζι με ηλεκτρονικα που "καποιος" βρηκε 2 κομματια με 99 ευρω που ηταν καλα κρυμενα στα κινητα ;).Ειναι στη συγγρου.
:D:D

Επειδή χθές λαχτάρησα με το 9000 όπου πήγα να του περάσω μια ρομ κόπηκε το ρεύμα εις διπλουν μέσα σε 1 sec με αποτέλεσμα το UPS να τα φτήσει και η συσκεύη να μην παίρνει rom με τίποτα.

Αφού δοκίμασα να περάσω την original της ace μου εβγαινε μήνυμα no gsm και η συσκευή δεν έπαιρνε τα radio με τίποτα.

Όσες rom και αν προσπαθούσα να περάσω το No gsm δεν έφευγε (φυσικά το Hard reset δεν έκανε τίποτα και λογικό ήταν αφού δεν περνούσε το radio κατά το flash).

Τελικά η λύση ήρθε όταν πέρασα την rom της o2 με no_id και όλα ήρθαν στα φυσιολογικά.

Απλά ήθελα να το αναφέρω στην περίπτωση που κάποιος βρεθεί με αντίστοιχο πρόβλημα

Ας επιχειρήσουμε...

Καλησπερα!!Συντομα γινομαι κατοχος ενος qtek 9000(συγκεκριμενα το V1640 της vodafone).Αφου λοιπον παρειγγειλα την μεγαλη μπαταρια απο την εταιρεια mugen(5200 mah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:X) θελω να ρωτησω μεχρι τι μεγεθος καρτας SD μπορω να βαλω στη συσκευη και να την αναγνωρισει????Ο κατοχος της συσκευης μου ειπε πως εχει φορεμενη την μαμισια rom της vodafone.Πρεπει να κανω κατι(αναβαθμιση rom-patch) ωστε να ''βλεπει'' μεγαλες καρτες????

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

καλως ηρθες στον υπεροχο κοσμο του 9000 :) σιγουρα δεν θα το αφησεις με Wm5 :) βαζοντας μια τελευταια Rom με 6.1 θα βλεπει σιγουρα τα 8Gb.

Γενικα θελει λιγο ψαξιμο στην αρχη ....και για οτι αποριες εχεις εμεις εδω ειμαστε :).

εχεις να μου προτεινεις καμια καλη-σταθερη rom????Και αν μπορεις δωσε μου οδηγιες εγκαταστασης γιατι ειναι η πρωτη μου φορα!!!:O

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

χμμ κανε υπομονη να σου γραψουν αυτοι που το εχουν Online (γιατι το δικο μου ειναι ανενεργο στη τσαντα μου :) ).

Οσο για τη διαδικασια ειναι αρκετα απλη.

Καταβαζεις τη Ρομ απο xda (http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=357)

Γεματη μπαταρια.

Και διαβαζεις τα βηματα απο το link.

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Universal

το κινητο μπαινει σε boot mode

Put device in bootloader mode by pressing and holding light(1) and power buttons(2) together and reset with stylus(3). The light button is on the front edge of the phone, near the volume slider(1). In bootloader mode the backlight is turned off, therefore the screen with "Serial" at the top and vX.XX at the bottom is hard to read in poor light.

http://wiki.xda-developers.com/images/image.jpg

καλως ηρθες στον υπεροχο κοσμο του 9000 :) σιγουρα δεν θα το αφησεις με Wm5 :) βαζοντας μια τελευταια Rom με 6.1 θα βλεπει σιγουρα τα 8Gb.

Γενικα θελει λιγο ψαξιμο στην αρχη ....και για οτι αποριες εχεις εμεις εδω ειμαστε :).

εγώ το έχωαφήσει με wm5 αφού περασα από πολλές 6.1 γιατί χρειάζομαι την video κλήση. Σίγουρα οι wm 6.1 είναι πιο σταθερές αλλά και πιο ενεργοβόρες. Αν θέλεις πάντως ελληνικά η μοναδική επιλογή είναι η τροποποιημένη ελληνική της Ace (την οποία και έχω )

Ας επιχειρήσουμε...

μπορεις να μου την στειλεις????

Κωνσταντινος..

και οταν λες οτι ειναι τροποποιημενη,τι εννοεις????

Κωνσταντινος..

αμα δεν θες τη video κληση ειναι αμαρτια να μεινεις με 5αρια .

Δουλεψετε το λιγο με 5 και μετα βαλε τη παρακατω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=487384

ειναι μεγαλη η διαφορα ;)

Guest lagoudakis
ακριβως δεν υπαρχει κανενασ λογος να μενει καποιος στα 5 εκτος απο την βιντεοκληση,ειναι η μερα με την νυχτα παντου

Καλησπερα παιδια. Απεκτησα κι εγω εσχατως ενα V1640 (μετα απο περιπλανηση τα προηγουμενα χρονια απο Qtek 9000, jasjar κλπ.).

Προτεινετε ανεπιφυλακτα την παραπανω ROM για το απαραιτητο φλασαρισμα?

Guest lagoudakis
Δοκιμασε αυτη βαγγελη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=513907 την light ειμαι πολυ ευχαριστημενος,επισης καλη ειναι και αυτη που λεει ο lepes,αλλα γενικα μονο ρομ του τομαλ,δεν εχουν καμμια σχεση με τις αλλες;)

με διάφορες τροποποιήσεις στην ελληνική wm5 δεν έχω κανένα πρόβλημα. Συμφωνώ πως του tomal είναι πολύ ταχύτερες και ομορφότερες. Αλλά έχωντας την συσκευή για επαγγελματική χρήση νομίζω πως και μετα wm5 όλα είναι μα χαρά
Ας επιχειρήσουμε...

Guest lagoudakis
και βεβαια καλα ειναι και τα 5,ειδικα αν θελεις την βιντεοκληση δεν μπορεις να κανεις κατι,:( η διαφορα ειναι απλα στην ταχυτητα και στα ωραια εικονιδια οπως σωστα ειπες:)

είναι κρίμα πάντως που δεν μπορείς να παρεις video κλήση στα 6 και δεν ξέρω γιατί
Ας επιχειρήσουμε...