Guest lagoudakis Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 ελα ρε γιαννη!!μας αναβεις φωτιες και δεν λες τιποτα παραπανω:confused:τις εχεις δοκιμασει;τι λενε;δεν εχω βαλει καμμια απο τις καινουργιες λογω οτι εχω μπλεξει με την δουλεια,αλλα απο βδομαδα θα του δωσω να καταλαβει:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Εγω εχω να πω οτι μεχρι στιγμης χρησιμοποιωντας την beta2 της 8.5 ειναι ελαφρως γρηγοροτερη απο τις προηγουμενες .Επισης μετα απο πολυ ανοιξε κλεισε διφορων προγραμματων οπως το netfront & live messenger μαζι με την βοηθεια και των sktοοls η ραμ παραμενει μεταξυ 23-35ΜΒ Κανενα κολλημα ,καμια επανεκκινηση , κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.Ολες οι συνδεσεις λειτουργουν. Αυτα για τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 οποτε ειναι καλα τα νεα για την 8.5 μεταξυ των 2 ρομ εχω εμπιστοσυνη στον τομαλ για τον λογο οτι ειναι παλιος στο μαγειρεμα,φυσικα και ο νεος μπορει να ειναι και αυτος καλος,αλλωστε διαβαζω καλα σχολια και ειναι η πρωτη ρομ που βγαζει το παιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο με βλέπω να αλλάζω επιτέλους rom :p Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια έκδοση του TF2D που να δουλεύει στο 9000, αν δεν το βάλει ο tomal σε κάποια έκδοση της rom του; Λίγο που έψαξα στο xda-devs χάθηκα. Το δοκίμασα στο x500 και ενθουσιάστηκα :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Εγωτ ωρα περιμενω να δοκιμασω την 1.4.9 του lucathebig στην οποια εχουν βαλει το χερι τους πολλοι "μαγειρες" και φαινεται πολλα υποσχομενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο με βλέπω να αλλάζω επιτέλους rom :p Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια έκδοση του TF2D που να δουλεύει στο 9000, αν δεν το βάλει ο tomal σε κάποια έκδοση της rom του; Λίγο που έψαξα στο xda-devs χάθηκα. Το δοκίμασα στο x500 και ενθουσιάστηκα :Dμια που ειχα δει το καθυστερουσε το μηχανακι,προσωπικα τα αποφευγω αυτα γιατι ειναι βαρια Εγωτ ωρα περιμενω να δοκιμασω την 1.4.9 του lucathebig στην οποια εχουν βαλει το χερι τους πολλοι "μαγειρες" και φαινεται πολλα υποσχομενη.απο το στομα μου το πηρες,απλα περιμενω την τελικη,χτες δοκιμασα αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=458296 την φουλ αλλα δεν ανοιγε τισ φωτο!!!!!(δεν ξερω μηπως δεν περασε καλα)παντως ηταν γρηγορη,επισης θελω να δω και την τελικη του τομαλ;)επισης ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεια σε ολα τα παιδια:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Χρόνια πολλά σε όλους.Καλά Χριστούγεννα.Εγώ έβαλα την vanilla και δε μου άνοιγε το wi-fi.Επίσης έβαλα την v11 του rdosti που μου έδινε ελεύθερη ram 33+ mb.Αλλά ώρες-ώρες έτρωγε τρελλά κολλήματα.Τώρα για δοκιμή έχω βάλει μια wm6.0 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 χρονια πολλα και απο μενα :)(απο την παγωμενη αραχωβα),απο οτι καταλαβα δεν εχουμε ακομα κατι καλο απο ρομ,οποτε στην αναμονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 παιδια εχω ενα qtek 9000 της ace με την τελευταια rom που ειχε βγει. Ενω ολα πανε καλα, οταν συνδεομαι σε καποιο ασυρματο δυκτιο, ενω κανονικα το βρισκει και συνδεεται, ανοιγω τον internet explorer και δεν μπορει να ανοιξει σελιδες... μετα απο hard reset φτιαχνει για λιγο και μετα απλι το ιδιο...κανω μετα συγχρονισμο και φτιαχνει, περναω καποια προγραμματα ,ξαναφτιαχνει:shock:...τι μπορει να φταιει?:worry: Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 χρονια πολλα και απο μενα :)(απο την παγωμενη αραχωβα),απο οτι καταλαβα δεν εχουμε ακομα κατι καλο απο ρομ,οποτε στην αναμονηκαι σου ειπα τι θελεις να τρεχεις στα βουνα;ειδες τι τραβας τωρα:pακριβως ετσι ειναι,μεινε με την 7.7 που εισαι και οταν γυρισεις με το καλο κατι θα εχουμε πιστευω;) παιδια εχω ενα qtek 9000 της ace με την τελευταια rom που ειχε βγει. Ενω ολα πανε καλα, οταν συνδεομαι σε καποιο ασυρματο δυκτιο, ενω κανονικα το βρισκει και συνδεεται, ανοιγω τον internet explorer και δεν μπορει να ανοιξει σελιδες... μετα απο hard reset φτιαχνει για λιγο και μετα απλι το ιδιο...κανω μετα συγχρονισμο και φτιαχνει, περναω καποια προγραμματα ,ξαναφτιαχνει:shock:...τι μπορει να φταιει?:worry:στο κανει με το ιδιο ασυρματο δυκτιο η σε ολα;γιατι και εγω δεν μπορω με τον ie σε ενα συγκεκριμενο ενω σε αλλα μπαινει μια χαρα,δοκιμασες και με αλλον browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 και με τον opera το κανει και με αλλα δυκτια... Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 στο κανει και μετα απο hard reset χωρις να εχεις βαλει κατι στην συσκευη σου ε;για ξαναπερνα την ρομ παλι,δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου,αν δεν γινει κατι τοτε ισως πρεπει να παει σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 μετα απο hard reset εφτιαξε... σερφαρα λιγο, μετα το επιασα το απογευμα δεν δουλευε, εκανα εναν συγχρονισμο δουλεψε και ευτυχως δουλευει αυτην την στιγμη...περιμενω να δω τωρα τι θα γινει στην συνεχεια... και κατι αλλο , θελω 2 προγραμμα για την επειφανεια εργασιας, ενα που να μου δειχνει μονο την κατασταση της μπαταριας και ενα που να κλεινει τα ενεργα προγραμματα... Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm βαλε την εκδοση 1.06.348 build 0348 και για να κλεινουν τα προγραμματα με το Χ βαλε το http://soft.photoracer.net/docs/wktask_en.html καλυτερα στην εσωτερικη μνημη και τα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 οκ, πολυ καλα τα προγραμματακια...και το wifi εως τωρα λειτουργει...και κατι ακομα ,ενα καλο προγραμμα για backup? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 παιδια ειδα κατι ενδιαφερουσες rom στο xda-developers, αλλα σκεφτομαι εαν δεν παει κατι καλα , υπαρχει λυση? ...και αν την βαλω και δεν μου αρεσει μπορω να βαλω παλι την rom της ace? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 μια που ειχα δει το καθυστερουσε το μηχανακι,προσωπικα τα αποφευγω αυτα γιατι ειναι βαρια Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και στο 9000 μας αλλά στα περισσότερα etenάκια αν το m2d είναι μαγειρεμένο στη rom (κατά προτίμηση vanilla) τρέχει σφαίρα. Αν όχι, σέρνεται. O luca16thebig είχε κάνει καλή δουλειά εδώ (σου άφηνε ~20ram on reset αλλά με όσα έχω φορτώσει στο δικό μου έχω λιγότερα :p) αλλά θα περιμένω μια πιο καινούρια :) ps: http://it.youtube.com/watch?v=UM0Ni4hcfhg :D MERRY CHRISTMAS PPL! :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 οκ, πολυ καλα τα προγραμματακια...και το wifi εως τωρα λειτουργει...και κατι ακομα ,ενα καλο προγραμμα για backup?http://beta.spbsoftwarehouse.com/products/backup/ οπως και το sprite backup αν και το spd εμενα μου αρεσει πιο πολυ παιδια ειδα κατι ενδιαφερουσες rom στο xda-developers, αλλα σκεφτομαι εαν δεν παει κατι καλα , υπαρχει λυση? ...και αν την βαλω και δεν μου αρεσει μπορω να βαλω παλι την rom της ace?υπαρχει λυση για ολα.και φυσικα οποτε θελεις βαζεις την original,απλα την πρωτη φορα ξεκλειδωνεις το 9000 με 2 προγραμματακια απο εδω http://buzzdev.net/ (ειναι πεσμενο τωρα αλλα θα ανοιξει) Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και στο 9000 μας αλλά στα περισσότερα etenάκια αν το m2d είναι μαγειρεμένο στη rom (κατά προτίμηση vanilla) τρέχει σφαίρα. Αν όχι, σέρνεται. O luca16thebig είχε κάνει καλή δουλειά εδώ (σου άφηνε ~20ram on reset αλλά με όσα έχω φορτώσει στο δικό μου έχω λιγότερα :p) αλλά θα περιμένω μια πιο καινούρια :) ps: http://it.youtube.com/watch?v=UM0Ni4hcfhg :D MERRY CHRISTMAS PPL! :Dαυτο δεν μου αρεσει,αν ξεκιναει με 20 ραμ σε λιγη ωρα θα πεσεις κατω απο τα 15:O για αυτο θελω η ρομ που βαζω να ξεκιναει στα 25-27,μην κανω 5 reset την μερα(μην του ξεχειλωσουμε την οπη:p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 οκ, πολυ καλα τα προγραμματακια...και το wifi εως τωρα λειτουργει...και κατι ακομα ,ενα καλο προγραμμα για backup? Εγώ πάλι πιστεύω ότι η τελευταία έκδοση του Sprite Backup (v6.5.4) είναι ότι καλύτερο για backup αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 θα πεθανω!!περασα μια ρομ πριν λιγο και ο ηλιθιος δεν ειδα οτι δεν ειχα μπαταρια και μου εχει μεινει σε bootloader το 9000,οτι και να κανω δεν δινει σημαδια ζωης,παει η συσκευη μου!!!αρε γιαννη κλειστο το κινητο σου,ουτε pm παιρνεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 ακολουθησε τα βηματα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=289325 τιποτα δεν επαθε η συσκευη σου,μα καλα και εσυ χριστουγεννιατικα αλλαζεις ρομ;περιμενε να φυγουν οι καλικατζαροι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 με τιποτα δεν μπορω να τα καταφερω.....να το προσπαθησουμε μαζι αν εχεις λιγο χρονο;:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 αυτο δεν μου αρεσει,αν ξεκιναει με 20 ραμ σε λιγη ωρα θα πεσεις κατω απο τα 15:O για αυτο θελω η ρομ που βαζω να ξεκιναει στα 25-27,μην κανω 5 reset την μερα(μην του ξεχειλωσουμε την οπη:p ) Χμμ τώρα που το έψαξα παραπάνω, το video που postαρα προηγουμένως δεν πρέπει να είναι αυθεντικό tf3d αλλά throttlelauncher... το δοκιμάζω τώρα να δούμε τι λέει :) (ξέρω, ξέρω, congrats on re-inventing the wheel :D) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 με τιποτα δεν μπορω να τα καταφερω.....να το προσπαθησουμε μαζι αν εχεις λιγο χρονο;:O:Oαντε,τι να σε κανω μας εμπλεξες χρισουγεννιατικα:D Χμμ τώρα που το έψαξα παραπάνω, το video που postαρα προηγουμένως δεν πρέπει να είναι αυθεντικό tf3d αλλά throttlelauncher... το δοκιμάζω τώρα να δούμε τι λέει :) (ξέρω, ξέρω, congrats on re-inventing the wheel :D)για πες μας εντυπωσεις(αν και δεν ειμαι αισιοδοξος:worry: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 παιδες εχει δοκιμασει κανεις το destinator8 στο 9000;metalman υπομονη θα σε φτιαξει ο γιαννης:cool:(Γιαννη δεν κανεις ενα ποστ με οδηγιες με την λυση σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα με αλλαγη ρομ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts