aGka8l Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ο8ονες βρησκεις απο εβαy κανουριες με 110ευρω περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Kai me 150 Euro kai ligotera briskeis olokliri syskevi omws kai malista se aristi katastasi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsami4 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Και εγώ είμαι από τους τυχερούς των τριών αλλαγών. Την τελευταία φορά -πριν απο κανά δίμηνο- πήρα αυτήν http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290259609204 Το εκπληκτικό ήταν ότι η οθόνη ήρθε σε 4-5 ημέρες - η πιο γρήγορη αποστολή προιόντος που είχα απο το ebay απο HK. Οσον αφορά τη διαδικασία αλλαγής , η πρώτη φορά είναι η δύσκολη. Μετά την αλλάζεις σε 3 λεπτά και με πολύ πιο γρήγορο τρόπο απο ότι περιγράφει το γνωστό manual που κυκλοφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ειναι απιστευτο παντως ποσοι εχουν αλλαξει οθονη στο 9000 απο εδω μεσα!!!!η σειρα μου τωρα:Oοπως παει το πραγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ειναι απιστευτο παντως ποσοι εχουν αλλαξει οθονη στο 9000 απο εδω μεσα!!!!η σειρα μου τωρα:Oοπως παει το πραγμα βρήκα πενάκι για το 2020ι , τώρα θα δουλέψω αυτό και βλέπουμε. φαντάζομαι οτι κατάλαβες ποιος μου έδωσε πενακι :) χεχε Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 βρήκα πενάκι για το 2020ι , τώρα θα δουλέψω αυτό και βλέπουμε. φαντάζομαι οτι κατάλαβες ποιος μου έδωσε πενακι :) χεχε για την οθόνη το σκέφτομαι να σας πώ την αλήθεια, γιατί 100 ευρώ μου φαίνονται αρκετά για αυτή την συσκευή, αλλά μπορεί να αλλάξω λίγο αργότερα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsami4 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Για δοκίμασε την ace να δουμε αν ακόμα ο τιμοκατάλογος τους είναι 265(οθόνη)+30(εργασία)ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 βρήκα πενάκι για το 2020ι , τώρα θα δουλέψω αυτό και βλέπουμε. φαντάζομαι οτι κατάλαβες ποιος μου έδωσε πενακι :) χεχεωραια!!το εχει ο αληταρας ακομα το 2020i; :lol: για την οθόνη το σκέφτομαι να σας πώ την αλήθεια, γιατί 100 ευρώ μου φαίνονται αρκετά για αυτή την συσκευή, αλλά μπορεί να αλλάξω λίγο αργότερα.ειναι καπως αυτη η ιστορια,αλλα απο την αλλη παει χαμενο το 9000 για 100 ευρω:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω:) σίγουρα θα το επισκευάσω, απλά μάλλον μετά τισ 15 του μήνα χαχα!! ένα hp 614 έχει τώρα, το 2020ι του χάλασε. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 σίγουρα θα το επισκευάσω Αξίζει! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω:) σίγουρα θα το επισκευάσω, απλά μάλλον μετά τισ 15 του μήνα χαχα!! ένα hp 614 έχει τώρα, το 2020ι του χάλασε.για αυτο εχω 2 τασο:pτο backup που λεγαμε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 χαχα:) έχω τόσες συσκευές στο σπίτι, πραγματικά δεν έλεγε να έχω και δύο 9000:) Το πρόσεχα και πάρα πολύ, αν το δείς είναι σαν καινούριο (εκτός από την οθόνη ) χεχε!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλημέρα. Που το βρίσκουμε καινούργιο το τερατάκι; Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλημέρα. Που το βρίσκουμε καινούργιο το τερατάκι; καινουργιο δεν υπαρχει,εχει καταργηθει εδω και 2 χρονια περιπου τωρα αν εισαι τοσο τυχερος και εχει ξεμινει σε κανενα μαγαζι οπως ετυχε στον γιαννη,μονο ετσι θα το βρεις καινουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosfit Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Παιδιά απο που μπορεί να το βρεί πια κανείς? Αξίζει η αγορά του μιας και είναι ακόμα ανταγωνιστικό! Παράθεση Party your LIFE... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 καινουριο μονο αν εχει μηνει απο καπου στοκ μεταχειρησμενο βρησκεις ευκολα!αν θες δινω το δικο μ 150ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Eχει και ο nectons στα 140... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 σε αυτες τις τιμες δεν το συζηταω!!!!ειναι οτι το καλυτερο στην αναλογια τιμη-αποδοση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosfit Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 καινουριο μονο αν εχει μηνει απο καπου στοκ μεταχειρησμενο βρησκεις ευκολα!αν θες δινω το δικο μ 150ευρω Στείλε μου pm με πληροφορίες;) Παράθεση Party your LIFE... :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Την καλησπερα μου σε ολους σας:)ενας φιλος θελει να μου δωσει την καρτα που εχει το igo 2006 μια και εδωσε το 3650 του,αν την βαλω στο 9000 μου θα δουλεψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 99.99% θα δουλεψει,(εχω το 2006 στο 9000 και μου δουλευει αψογα)φυσικα θα την βαλεις στον ανταπτορα sd που υπαρχει μεσα στο πακετο γιατι η καρτα ειναι microsd,αν δεν τον εχει μου λες να σου δωσω εναν μια και εχω 2-3;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 παιδια μια και μιλατε για το igo η εκδοση 2008 τι λεει σε σχεση με το 2006;τρεχει καλα στο 9000; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 την ειχα βαλει αλλα μετα απο 10' μου εβγαζε οτι δεν εχω μνημη,βεβαια μπορει να μην ειχα περασει καλη version,οποτε ειμαι με την 2006 που παει μια χαρα,αν και μου αρεσει η 2006 πιο πολυ γενικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 οπως και να το κανουμε εσυ εισαι λιγο παλιομοδίτης χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 λογικο!!!εχω και καποια ηλικια:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts