Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ είμαι από τους τυχερούς των τριών αλλαγών.

Την τελευταία φορά -πριν απο κανά δίμηνο- πήρα αυτήν

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290259609204

Το εκπληκτικό ήταν ότι η οθόνη ήρθε σε 4-5 ημέρες - η πιο γρήγορη αποστολή προιόντος που είχα απο το ebay απο HK.

Οσον αφορά τη διαδικασία αλλαγής , η πρώτη φορά είναι η δύσκολη.

Μετά την αλλάζεις σε 3 λεπτά και με πολύ πιο γρήγορο τρόπο απο ότι

περιγράφει το γνωστό manual που κυκλοφορεί.

ειναι απιστευτο παντως ποσοι εχουν αλλαξει οθονη στο 9000 απο εδω μεσα!!!!η σειρα μου τωρα:Oοπως παει το πραγμα

βρήκα πενάκι για το 2020ι , τώρα θα δουλέψω αυτό και βλέπουμε. φαντάζομαι οτι κατάλαβες ποιος μου έδωσε πενακι :) χεχε

βρήκα πενάκι για το 2020ι , τώρα θα δουλέψω αυτό και βλέπουμε. φαντάζομαι οτι κατάλαβες ποιος μου έδωσε πενακι :) χεχε

για την οθόνη το σκέφτομαι να σας πώ την αλήθεια, γιατί 100 ευρώ μου φαίνονται αρκετά για αυτή την συσκευή, αλλά μπορεί να αλλάξω λίγο αργότερα.

Guest lagoudakis
ωραια!!το εχει ο αληταρας ακομα το 2020i; :lol:

για την οθόνη το σκέφτομαι να σας πώ την αλήθεια, γιατί 100 ευρώ μου φαίνονται αρκετά για αυτή την συσκευή, αλλά μπορεί να αλλάξω λίγο αργότερα.
ειναι καπως αυτη η ιστορια,αλλα απο την αλλη παει χαμενο το 9000 για 100 ευρω:worry:

δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω:) σίγουρα θα το επισκευάσω, απλά μάλλον μετά τισ 15 του μήνα χαχα!! ένα hp 614 έχει τώρα, το 2020ι του χάλασε.

Guest lagoudakis
δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω:) σίγουρα θα το επισκευάσω, απλά μάλλον μετά τισ 15 του μήνα χαχα!! ένα hp 614 έχει τώρα, το 2020ι του χάλασε.
για αυτο εχω 2 τασο:pτο backup που λεγαμε:p

χαχα:) έχω τόσες συσκευές στο σπίτι, πραγματικά δεν έλεγε να έχω και δύο 9000:) Το πρόσεχα και πάρα πολύ, αν το δείς είναι σαν καινούριο (εκτός από την οθόνη ) χεχε!!

Καλημέρα. Που το βρίσκουμε καινούργιο το τερατάκι;

καινουργιο δεν υπαρχει,εχει καταργηθει εδω και 2 χρονια περιπου

τωρα αν εισαι τοσο τυχερος και εχει ξεμινει σε κανενα μαγαζι οπως ετυχε στον γιαννη,μονο ετσι θα το βρεις καινουργιο

καινουριο μονο αν εχει μηνει απο καπου στοκ μεταχειρησμενο βρησκεις ευκολα!αν θες δινω το δικο μ 150ευρω

καινουριο μονο αν εχει μηνει απο καπου στοκ μεταχειρησμενο βρησκεις ευκολα!αν θες δινω το δικο μ 150ευρω

Στείλε μου pm με πληροφορίες;)

Party your LIFE...

:yahoo:

Την καλησπερα μου σε ολους σας:)ενας φιλος θελει να μου δωσει την καρτα που εχει το igo 2006 μια και εδωσε το 3650 του,αν την βαλω στο 9000 μου θα δουλεψει;

Guest lagoudakis
99.99% θα δουλεψει,(εχω το 2006 στο 9000 και μου δουλευει αψογα)φυσικα θα την βαλεις στον ανταπτορα sd που υπαρχει μεσα στο πακετο γιατι η καρτα ειναι microsd,αν δεν τον εχει μου λες να σου δωσω εναν μια και εχω 2-3;)

Guest lagoudakis
την ειχα βαλει αλλα μετα απο 10' μου εβγαζε οτι δεν εχω μνημη,βεβαια μπορει να μην ειχα περασει καλη version,οποτε ειμαι με την 2006 που παει μια χαρα,αν και μου αρεσει η 2006 πιο πολυ γενικα