Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολυ ωραια η θηκη αυτη!!!αυτη θελω να παρω,παντως στο site λεει 27 ευρω,οσο την πηρε και ο γιαννης απο brando,θα τους παρω τηλ να ρωτησω,θα ειναι καλη περιπτωση αν εχει τα μισα(θα παθει σοκ ο γιαννης οταν δει οτι εχει μιση τιμη:O )

Δεν νομιζω να την δώσουν μιση τιμή αν τους πάρεις τηλέφωνο. Εγώ πήρα κάτι άλλο και μου κάνανε την προσφορά -50% και έτσι πήρα τη θήκη.

Dub be good to me!

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομιζω να την δώσουν μιση τιμή αν τους πάρεις τηλέφωνο. Εγώ πήρα κάτι άλλο και μου κάνανε την προσφορά -50% και έτσι πήρα τη θήκη.
α ετσι ε;οκ θα τους παρω και εγω γιατι θελω και πενακια,εχασα 2 μεσα σε 3 μερες και μου εμεινε 1:(

λεω και εγω!!!!εκανα τετοια @@@@@ και την πηρα τοσο:D
μην ανχωνεσε,εγω ξερεις ποσες @@@@@@ εχω κανει στην ζωη μου;:p

γεια σε ολη την παρεα,παιδια εχω εδω και 2 μερες προβλημα με το προγραμμα youtubeplayer ενω εβλεπα κανονικα βιντεο τωρα δεν μου τα ανοιγει!!!και δεν εχω κανει τιποτα ουτε περασα κανενα προγραμμα νεο

Eγω απο την αλλη ποτε δεν ανοιξα βιντεο με αυτο με συνδεση GPRS αλλα ουτε με vtap.

Μονο ο core player τα ανοιγει αλλα μετα απο πολληηηηη ωρα :(

τι εγινε;επιδημια επεσε;:confused:σημερα που το δοκιμασα ουτε εμενα παιζει ο youtubeplayer!!!!προχτες μια χαρα ηταν,τωρα βγαζει σφαλμα!!!ουτε εγω περασα η πειραξα κατι στην συσκευη μου

παιδιά πήγα το κινητό στο 9volto την τετάρτη επειδή δεν μπορούσα να βγάλω άκρη, ελπίζω να τα καταφέρουν γιατί δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ πολύ ώρα με το κινητό. Αν δεν τα καταφέρουν νομίζω οτι θα χρειαστώ τον Λαγουδ΄΄ακη το άλλο Σ/Κ που θα μπορώ:) χεχε

παιδιά πήγα το κινητό στο 9volto την τετάρτη επειδή δεν μπορούσα να βγάλω άκρη, ελπίζω να τα καταφέρουν γιατί δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ πολύ ώρα με το κινητό. Αν δεν τα καταφέρουν νομίζω οτι θα χρειαστώ τον Λαγουδ΄΄ακη το άλλο Σ/Κ που θα μπορώ:) χεχε

πω κανα 25αρι μεσα στο νερο στο χαλαρο θα στο τσημπησουν

πιστευω να ειμαι και εγω στις 4 στην dte ωστε να τα πουμε απο κοντα,ο Beasty0898 and Laurentius26 στο xda ειναι τοσο καλος ωστε περιμενουν ολοι με ανυπομονησια την ρομ που θα βγαλει;

εγω παντως που ειχα βαλει μια δικια τους δεν ελεγε και πολλα..ολο φρου φρου και αρωματα ηταν.

απο τοτε που βγηκε το παλιο pro δεν εχω δει καμοια νεα ρομ για το 9000 και με εχει παρει απο κατω ;)

• Administrators
απο τοτε που βγηκε το παλιο pro δεν εχω δει καμοια νεα ρομ για το 9000 και με εχει παρει απο κατω ;)

Thema tyxis einai mallon giati den exw dei kanenan cooker tou 9000 na pigainei pros Pro meria.

Modpic.gif

Guest lagoudakis
εγω παντως που ειχα βαλει μια δικια τους δεν ελεγε και πολλα..ολο φρου φρου και αρωματα ηταν.

που εισαι ρε βασιλη; :),σε χασαμε,ερχονται 2 μια του beasty-Laurentious και μια του τομαλ,χτες βγηκε αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442369

πιστευω να ειμαι και εγω στις 4 στην dte ωστε να τα πουμε απο κοντα,ο Beasty0898 and Laurentius26 στο xda ειναι τοσο καλος ωστε περιμενουν ολοι με ανυπομονησια την ρομ που θα βγαλει;
απλα ηταν ο πρωτος που εβγαλε 6αρια για το 9000:O και μετα απο πολυ καιρο κανει ξανα εμφανιση,2-3 που εβγαλε παλια ηταν μετριες,σε σχεση με του τομαλ,να δουμε αυτη τωρα

• Administrators
παιδια το xda σας ανοιγει;απο το απογευμα προσπαθω αλλα τιποτα

Ήταν "κάτω", τώρα όμως μπαίνει κανονικά. :happy:

Modpic.gif

Guest lagoudakis
παιδια το xda σας ανοιγει;απο το απογευμα προσπαθω αλλα τιποτα
τι ψαχνεις να βρεις στο xda;γνωμη μου αστο και πηγαινε για υπνο:p

Ελα ρε Γιαννη :):) εδω ειμαι σας βλεπω και χαιρομαι που εχουμε ακομα ενα τοσο ενεργο τοπικ.

χαχαχααχ:) αρχαιοκάπηλοι θα γίνουμε!! :) έχουμε αρχαία τούβλα στα σπίτια μας. Πάντως είναι καλό ότι έχουμε ενεργό φόρουμ και βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα μας.