michalis031 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 πολυ ωραια η θηκη αυτη!!!αυτη θελω να παρω,παντως στο site λεει 27 ευρω,οσο την πηρε και ο γιαννης απο brando,θα τους παρω τηλ να ρωτησω,θα ειναι καλη περιπτωση αν εχει τα μισα(θα παθει σοκ ο γιαννης οταν δει οτι εχει μιση τιμη:O ) Δεν νομιζω να την δώσουν μιση τιμή αν τους πάρεις τηλέφωνο. Εγώ πήρα κάτι άλλο και μου κάνανε την προσφορά -50% και έτσι πήρα τη θήκη. Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 λεω και εγω!!!!εκανα τετοια @@@@@ και την πηρα τοσο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Δεν νομιζω να την δώσουν μιση τιμή αν τους πάρεις τηλέφωνο. Εγώ πήρα κάτι άλλο και μου κάνανε την προσφορά -50% και έτσι πήρα τη θήκη.α ετσι ε;οκ θα τους παρω και εγω γιατι θελω και πενακια,εχασα 2 μεσα σε 3 μερες και μου εμεινε 1:( λεω και εγω!!!!εκανα τετοια @@@@@ και την πηρα τοσο:Dμην ανχωνεσε,εγω ξερεις ποσες @@@@@@ εχω κανει στην ζωη μου;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 γεια σε ολη την παρεα,παιδια εχω εδω και 2 μερες προβλημα με το προγραμμα youtubeplayer ενω εβλεπα κανονικα βιντεο τωρα δεν μου τα ανοιγει!!!και δεν εχω κανει τιποτα ουτε περασα κανενα προγραμμα νεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Eγω απο την αλλη ποτε δεν ανοιξα βιντεο με αυτο με συνδεση GPRS αλλα ουτε με vtap. Μονο ο core player τα ανοιγει αλλα μετα απο πολληηηηη ωρα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 τι εγινε;επιδημια επεσε;:confused:σημερα που το δοκιμασα ουτε εμενα παιζει ο youtubeplayer!!!!προχτες μια χαρα ηταν,τωρα βγαζει σφαλμα!!!ουτε εγω περασα η πειραξα κατι στην συσκευη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 το προβλημα σταματαει να υπαρχει με την τελευταια εκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=385227 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 thanks thanks thanks!!!δουλευει αψογα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 παιδιά πήγα το κινητό στο 9volto την τετάρτη επειδή δεν μπορούσα να βγάλω άκρη, ελπίζω να τα καταφέρουν γιατί δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ πολύ ώρα με το κινητό. Αν δεν τα καταφέρουν νομίζω οτι θα χρειαστώ τον Λαγουδ΄΄ακη το άλλο Σ/Κ που θα μπορώ:) χεχε Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 ποσο θα σου παρουν τους ρωτησες;:Oκαι βεβαια αν δεν γινει τιποτα το βλεπουμε,σκ στην εκθεση θα ερθεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 παιδιά πήγα το κινητό στο 9volto την τετάρτη επειδή δεν μπορούσα να βγάλω άκρη, ελπίζω να τα καταφέρουν γιατί δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ πολύ ώρα με το κινητό. Αν δεν τα καταφέρουν νομίζω οτι θα χρειαστώ τον Λαγουδ΄΄ακη το άλλο Σ/Κ που θα μπορώ:) χεχε πω κανα 25αρι μεσα στο νερο στο χαλαρο θα στο τσημπησουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 ε να μην πάω κι εγώ στην έκθσεση :) Να κανονίσουμε αν είναι να βρεθούμε εκεί :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 ε να μην πάω κι εγώ στην έκθσεση :) Να κανονίσουμε αν είναι να βρεθούμε εκεί :)κυριακη στις 4 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222496 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 πιστευω να ειμαι και εγω στις 4 στην dte ωστε να τα πουμε απο κοντα,ο Beasty0898 and Laurentius26 στο xda ειναι τοσο καλος ωστε περιμενουν ολοι με ανυπομονησια την ρομ που θα βγαλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 εγω παντως που ειχα βαλει μια δικια τους δεν ελεγε και πολλα..ολο φρου φρου και αρωματα ηταν. απο τοτε που βγηκε το παλιο pro δεν εχω δει καμοια νεα ρομ για το 9000 και με εχει παρει απο κατω ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 απο τοτε που βγηκε το παλιο pro δεν εχω δει καμοια νεα ρομ για το 9000 και με εχει παρει απο κατω ;) Thema tyxis einai mallon giati den exw dei kanenan cooker tou 9000 na pigainei pros Pro meria. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 εγω παντως που ειχα βαλει μια δικια τους δεν ελεγε και πολλα..ολο φρου φρου και αρωματα ηταν. απο τοτε που βγηκε το παλιο pro δεν εχω δει καμοια νεα ρομ για το 9000 και με εχει παρει απο κατω ;)που εισαι ρε βασιλη; :),σε χασαμε,ερχονται 2 μια του beasty-Laurentious και μια του τομαλ,χτες βγηκε αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442369 πιστευω να ειμαι και εγω στις 4 στην dte ωστε να τα πουμε απο κοντα,ο Beasty0898 and Laurentius26 στο xda ειναι τοσο καλος ωστε περιμενουν ολοι με ανυπομονησια την ρομ που θα βγαλει;απλα ηταν ο πρωτος που εβγαλε 6αρια για το 9000:O και μετα απο πολυ καιρο κανει ξανα εμφανιση,2-3 που εβγαλε παλια ηταν μετριες,σε σχεση με του τομαλ,να δουμε αυτη τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 παιδια το xda σας ανοιγει;απο το απογευμα προσπαθω αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 παιδια το xda σας ανοιγει;απο το απογευμα προσπαθω αλλα τιποτα Ήταν "κάτω", τώρα όμως μπαίνει κανονικά. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 οντως!!!!ευχαριστω athanaso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 παιδια το xda σας ανοιγει;απο το απογευμα προσπαθω αλλα τιποτατι ψαχνεις να βρεις στο xda;γνωμη μου αστο και πηγαινε για υπνο:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 λες;:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Ελα ρε Γιαννη :):) εδω ειμαι σας βλεπω και χαιρομαι που εχουμε ακομα ενα τοσο ενεργο τοπικ. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 αφου ειμαστε 5-6 παλαβοι το κραταμε ζωντανο:pμονο μην μας πιασει καμμια αρχαιολογικη υπηρεσια και μας παει μεσα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 χαχαχααχ:) αρχαιοκάπηλοι θα γίνουμε!! :) έχουμε αρχαία τούβλα στα σπίτια μας. Πάντως είναι καλό ότι έχουμε ενεργό φόρουμ και βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα μας. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts