Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
τελικα νομιζω οτι μονο ο τομαλ βγαζει ρομ που δουλευουν σωστα,καλος μαγειρας ειναι και αυτος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=435430 αν κρινω απο παλιες δουλειες του

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλος μαγειρας ειναι και αυτος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=435430 αν κρινω απο παλιες δουλειες του

ναι αυτοι οι δυο (Beasty & Laurentius) πριν κανα χρονο που ειχα το 9000 ηταν πρωτοι στοις ρομ.τωρα που το ξαναψαχνω βλεπω οτι το εχουν παρατησει:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, ελπίζω όχι...

Έχω το Universal με μια έκδοση WM6 Business που είχα περάσει πέρσι το φθινόπωρο. Θέλω τώρα να του βάλω μια άλλη (6.1) έκδοση, αλλά δεν μπορώ, και θέλω να δω αν κάνω κάτι λάθος...

Ακολουθόντας την ενδεδειγμένη διαδικασία (hard reset, bootloader mode που γράφει serial ή usb και ένα νούμερο), κτλ, όλα φαίνονται ΟΚ - όμως, όταν τρέχω το upgrade program στην αρχή ψάχνει να δει τι λογισμικό έχω κτλ, και τι θα βάλει.

Αντί να γράψει όμως ότι έχω π.χ. την CE Radio Version: 1.18.00 και τα λοιπά νούμερα, μου γράφει ότι έχω: CE Radio Version: (κενό), γενικά όλα κενά, και ότι θα γίνουν upgrade στις παρακάτω εκδόσεις (...κενά!).

Και φυσικά το update δεν ξεκινάει ποτέ...

Γιατί συμβαίνει αυτό, έχει κανείς καμιά ιδέα?

Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ.

• Administrators

Giati... einai kako na exei apantithei? Otan asxoleisai me aftes tis syskeves... prepei na exeis kai xrono kai oreksi gia diabasma!

Έχω το Universal με μια έκδοση WM6 Business που είχα περάσει πέρσι το φθινόπωρο. Θέλω τώρα να του βάλω μια άλλη (6.1) έκδοση, αλλά δεν μπορώ, και θέλω να δω αν κάνω κάτι λάθος...

Poia ROM sygkekrimena pas na peraseis sti syskevi sou?

Modpic.gif

Έλεγα να βάλω επιτέλους τα WM6, αλλά πιθανολογώ να μπορεί να μπει android στο ...κοντινό μέλλον. Έχει ακουστεί τίποτε?

Κάποιοι ήδη "παιδεύονται" στο xda, αλλά ακόμα τίποτα.... Δύσκολα πάντως (αλλά όχι και ακατόρθωτο).

Το θέμα είναι αν θα τα καταφέρουν, δεν νομίζω να καταφέρουν τις βιντεοκλήσεις.

Dub be good to me!

• Administrators
Έλεγα να βάλω επιτέλους τα WM6, αλλά πιθανολογώ να μπορεί να μπει android στο ...κοντινό μέλλον. Έχει ακουστεί τίποτε?

Gia to kontino mellon... dyskolo.

Modpic.gif

Guest lagoudakis
μπορώ από vista να κάνω update; έχει κάπου οδηγίες;
http://rapidshare.com/files/14434952..._and_files.rar απο τον φιλο aGka8l ;)

η και καλα diamond ;P εκδοση δοκημαστηκε απο κανεναν ?ελεγε τπτ?
την εβαλε ο nikolis 2000 αλλα δεν του αρεσε πολυ οπως λεει,παντως ο τυπος στο xda λεει οτι ειναι beta οποτε ισως φτιαξει ορισμενες ατελειες

Guest lagoudakis

Ακολουθόντας την ενδεδειγμένη διαδικασία (hard reset, bootloader mode που γράφει serial ή usb και ένα νούμερο), κτλ, όλα φαίνονται ΟΚ - όμως, όταν τρέχω το upgrade program στην αρχή ψάχνει να δει τι λογισμικό έχω κτλ, και τι θα βάλει.

Αντί να γράψει όμως ότι έχω π.χ. την CE Radio Version: 1.18.00 και τα λοιπά νούμερα, μου γράφει ότι έχω: CE Radio Version: (κενό), γενικά όλα κενά, και ότι θα γίνουν upgrade στις παρακάτω εκδόσεις (...κενά!).

Και φυσικά το update δεν ξεκινάει ποτέ...

Γιατί συμβαίνει αυτό, έχει κανείς καμιά ιδέα?

οπως σε ρωτησε και ο γιαννης(athanaso) ποια ρομ πας να βαλεις και δεν στην παιρνει;μηπως εχεις vista;αν ναι δες στο πιο πανω ποστ τον τροπο

http://rapidshare.com/files/14434952..._and_files.rar απο τον φιλο aGka8l ;)

to link ειναι απο copy και δε το δηχνει ορηστε το σωστο

http://rapidshare.com/files/144349521/Manual_and_files.rar

σωστα,βρηκα την ευκολη λυση copy-paste:p καλα εκανες και το ανεβασες για τον φιλο;)

κάτι εικόνες έχει μέσα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά, μήπως θα έπρεπε να έχει και ένα αρχείο με οδηγίες;;

Guest lagoudakis
κάτι εικόνες έχει μέσα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά, μήπως θα έπρεπε να έχει και ένα αρχείο με οδηγίες;;
αν εχω καταλαβει καλα βαζεις την συσκευη σου σε bootloader και ακολουθεις τα step και τρεχεις την ρομ

μπα όχι γιατί αν βάλω την συσκευή σε bootloader δεν την βρίσκει από το device manager του pc. Δεν μπορώ να καταλάβω, μόνο όταν συνδέω την συσκευή και κάνει sync την βλέπει στο device manager

Guest lagoudakis
τοτε θα ξεκινας με τα step 1-2-3-4 μετα τρεχεις την ρομ,το δοκιμασες ετσι;δεν μπορω να σου πω σιγουρα κατι τασο γιατι δεν εχω περασει ρομ απο vista λογω οτι δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσυνη για τετοια δουλεια:Oοποτε καλο ειναι να μας πει καποιος που το εκανε με vista αναλυτικα

έκανα τα στεπ 1-2-3-4 και μεταά πήγε να του περάσει την ρομ αλλά κόλλησε και έχει μείνει σε bootloader, ότι και να του κάνω δεν βγαίνει, δεν μπορώ να του περάσω και άλλη ρομ γμτ γιατί έχω μόνο βίστα.

το χα παθει και εγω , πακετο

αν δεν βγαλεις ακρη οπως σου ειπα στο ΠΜ μπορεις να πας στο βαβουρικο τροπο π εχω κανει και εγω Me VMWARE να περασεις XP πανω

τελικα νομιζω οτι μονο ο τομαλ βγαζει ρομ που δουλευουν σωστα,καλος μαγειρας ειναι και αυτος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=435430 αν κρινω απο παλιες δουλειες του
τελικα νομιζω οτι δυσκολα θα δουμε καλυτερη ρομ απο του tomal