Guest lagoudakis Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 συνεχεια στο off-topic...δεν εχω εμπειρια απο αυτα τα μηχανηματα αλλα ολα ειναι light το asus που μου εκαναν δωρο το πηραν απο πλαισιο 329 ευρω(με xp) βασικα ειναι για να χαζευεις στο ιντερνετ,και να μιλας στο msn, δεν ειναι για πολλα πολλα,για αυτη την δουλεια δεν αξιζει καποιος να δωσει παραπανω νομιζω,σε καμμια περιπτωση δεν φτανουν σε δυνατοτητες ενα μετριο laptop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 μια ερωτηση,πρακτικα ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στις 2 ρομ 8.2 του τομαλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Η εντυπωση που εχω ειναι οτι η 8.2 ειναι η 8.0 με φτιαγμενα bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 σιγουρα ετσι ειναι,εβγαλε 2 8.2 την regular που ειναι λιγο φορτωμενη με προγραμματα και την vanila που ειναι πιο light εγω προτιμω την vanila και να βαλω μεσα αυτα που θελω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 ρε παιδιά υπάρχει κάποιος browser Που να τρέχει γρήγορα και να παίζει και τα video του youtube? ένας opera Που είχα κατεβάσει ( πριν 4-5 μήνες) αργούσε πολύ να ανοίξει. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ο coreplayer τα παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ο coreplayer τα παιζει. Σωστά... η τελευταία έκδοσή του έχει ενσωματωμένο youtube player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 πω αυτα τα βιστα μου εχουν βγαλει τη πιστη για να φλασαρω το κινητο :@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 δεν εχεις αδικο,ενας λογος που εχω xp στο λαπτοπ και vista στο desktop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Μιας και με ξαναβάλατε στην πρίζα με το τουβλάκι (qteck 9000),να ρωτήσω μπάς και υπάρχει κανένα πρόγρμμα για να κάνει συνχρονισμό από mac.Το προγραματάκι που έχει ο υπολογιστής (mac) το βλέπει μόνο σαν μόντεμ... Ευχαριστώ... Υπάρχει επίσης το καινούργιο αλλά πολλά υποσχόμενο SyncMate της Eltima. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 δεν εχεις αδικο,ενας λογος που εχω xp στο λαπτοπ και vista στο desktop ασε δραμα για 64μπιτο βρηκα 2-3 drivers αλλα τπτες :blink: τα παρατησα μετα απο ωρες υπομονη μεχρι να καταιβω στα χανια να περανω 2ο λειτουργικο εστω και με εξωμιωτη για να κανω update ειναι υπερβολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 παιδες υπαρχει τροπος να μπορω να τσεκαρω οποτε θελω την επιλογη clear type οταν εχω την οθονη σε landscape;δεν με αφηνει να κανω την αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Βεβαιως,απο το http://julien.schapman.free.fr/touchxperience/advanced-configuration-tool.php καθως και αλλα πολλα μπορεις να κανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 πολυ καλο προγραμματακι!!!!!υπηρχε μεσα στην 7.7 αλλα στην 8.2 πρεπει να το περασουμε εμεις,αληθεια κατα την γνωμη σας αξιζει η αλλαγη απο 7.7 στην 8.2;λεω μονο για αυτες τις 2 του τομαλ γιατι κατα τα λεγομενα ολων ειναι οι καλυτερες του ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 δεν εχεις αδικο,ενας λογος που εχω xp στο λαπτοπ και vista στο desktopακριβως το ιδιο και εγω:)ωραια στο ματι τα vista αλλα ακομα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 πολυ καλο προγραμματακι!!!!!υπηρχε μεσα στην 7.7 αλλα στην 8.2 πρεπει να το περασουμε εμεις,αληθεια κατα την γνωμη σας αξιζει η αλλαγη απο 7.7 στην 8.2;λεω μονο για αυτες τις 2 του τομαλ γιατι κατα τα λεγομενα ολων ειναι οι καλυτερες του ρομακριβως,ειναι οι καλυτερες κατα την γνωμη μου,προσωπικα καποιος που εχει την 7.7 μπορει ανετα να μεινει με αυτη αν δεν εχει ορεξη να φαει 3 ωρες για την αλλαγη,οσο για ταχυτητα πιστευω οτι ειναι ιδιες και οι 2;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 νεκραα στο φορουμμμ μας εφερε ο τομαλλ καποιος να του χαρησει το τουβλακι του χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis031 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 νεκραα στο φορουμμμ μας εφερε ο τομαλλ καποιος να του χαρησει το τουβλακι του χαχα μπαααα, αν δεις στο forum του xda, μαζεψανε λεφτά, αγορασαν απο ebay συσκευή και του την έστειλαν κιόλας κάπου στα Αραβικα Εμιράτα που μένει!!! :happy: Παράθεση Dub be good to me! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 οντως!!!:lol::lol:τετοια τρελα κουβαλανε αυτοι με τα 9000;:blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 xaxaxaxa δε το χα δει αυτοο ομορφα νεα αν και εγω ψαχνομαι να το δοσω αν και δεν βλεπω ενδιαφερων και βλεπω να το κανω gps ;p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 ναι ναι δεν υπαρχει αλλο κινητο τελος !!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 συμφωνω μαζι σου,δεν μου περναει καν η σκεψη να το δωσω,και αλλωστε δεν υπαρχει λογος γιατι με καλυπτει απολυτα σε αυτα που θελω και δουλευω,ιντερνετ-msn-office-πλοηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 συμφωνω μαζι σου,δεν μου περναει καν η σκεψη να το δωσω,και αλλωστε δεν υπαρχει λογος γιατι με καλυπτει απολυτα σε αυτα που θελω και δουλευω,ιντερνετ-msn-office-πλοηγηση θα συμφωνησω μαζι σου,αλλα ριχνω και μερικες ματιες προς το touch pro:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 και εγω μαζι σας παιδες!!απλα το καλοκαιρι ειναι λιγο δυσκολο στην μεταφορα λογω ογκου,δεν σκεφτηκες καποια στιγμη να ειχα ενα ppc πιο μικρο ιωαννα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 θα συμφωνησω μαζι σου,αλλα ριχνω και μερικες ματιες προς το touch pro:lol:και εγω,αλλα φυσικα θα εχω και το 9000 μου:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts