Metalman13 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 δεν ξερω αν λες για αυτη την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=409966 αν ναι ειναι παρα πολυ καληΓια καποιον που θελει 5 στο 9000 ειναι οντως πολυ καλη οπως μου λεει ο φιλος μου που του την περασα,σωστος ο γιαννης για ακομα μια φορα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Καλησπέρα, και συγνώμη για το πόστ(αν είναι λίγο εκτός να διαγραφεί),θα ήθελα να πουλήσω το qeck 9000 που εχω έχει κάπου αγγελίες το φόρουμ ή όχι.... Σόρρυ και πάλι αλλα όσο και να εψαξα δεν βρήκα τίποτα... Ευχαριστω.... ΥΓ.Τo Qteck είναι μαζί με δυο μπαταρίες και θήκη... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 υπαρχει αλλα δεν το βλεπεις γιατι δεν εχεις 75 ποστ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Οπότε μπήκε σε αναμονή.... Οκ Ευχαριστώ πάντος.... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 καλημερα,καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!! καλα ρε 3 βδομαδες ελειψα και αλλαξατε ολοι ρομ!! χαχαχαχα αυριο θα τη περασω σημερα δεν μπορω χαχαχα ;) καλως σας ξαναβρηκα :D Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Καλησπέρα, και συγνώμη για το πόστ(αν είναι λίγο εκτός να διαγραφεί),θα ήθελα να πουλήσω το qeck 9000 που εχω έχει κάπου αγγελίες το φόρουμ ή όχι.... Σόρρυ και πάλι αλλα όσο και να εψαξα δεν βρήκα τίποτα... Ευχαριστω.... ΥΓ.Τo Qteck είναι μαζί με δυο μπαταρίες και θήκη... πάντως δεν πολυαξίζει να το πουλήσεις, η τιμή που θα πιάσει είναι πολύ μικρή, ειδικά αν το είχες αγοράσει καινούριο χάνεις πολλά λεφτά. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 την συσκευη την έχω αγοράσει δύο φορές μαλιστα και τις δύο καινούργια... Στην πρώτη όταν πρωτοβγήκε (περίπου 1000 ευρώ από ΠΛάισιο) και αφού η οθόνη νέκροσε το ξανααγόρασα από μεδια μαρκ. Το δίνω μόνο και μόνο λόγο όγκου και αχρηστίας πια μιας και δεν το δουλέυω..Οχι περάσει και σε mac οπότε κάνει λίγο την ζωή μου δύσκολη.. Δεν περιμένω να πιάσει πάνω από 300 ευρώ με 3 μπαταρίες που έχει και με οριντιναλ cd και τα σχετικά.. `νομίζω καλά είνια αν υπολογίσεις ότι και η συσκευή είναι σε άριστη κατάσταση,,,, Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 εγω παντως το δικο μου σε αριστη κατασταση με νεα μπαταρια το πηρα 150... δεν αξιζει γιατι δυσκολα θα βρεις αγοραστη ;) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Το πολύ πολύ να το καρφώσω κάπου στο σορέντο και να πηγένω βόλτες..... (λαπόλουτρα για την ακρίβεια...)\Λεπές κατάλαβες φαντάζομαι.... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 αμε αμε .... χιχιχιχι.. ;););) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ego tis proalles agorasa 2 .... 130 euro to ena Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 οκ με πείσατε θα το κρατησω..χαχαχα...το απογευμα τηα κατεβασω προγραμματα να θυμηθω τα παλιά... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 σωστος!!!ελα και εσυ στο club:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ego tis proalles agorasa 2 .... 130 euro to ena απο που αν επιτρεπετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 apo to ebay Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 καλημερα,καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!! καλα ρε 3 βδομαδες ελειψα και αλλαξατε ολοι ρομ!! χαχαχαχα αυριο θα τη περασω σημερα δεν μπορω χαχαχα ;) καλως σας ξαναβρηκα :Dαξιζει τον κοπο:)μου δουλευει αψογα,να ειναι καλα ο γιαννης που μας αναψε φυτιλιες,λιγο και το σκ που ειμαστε πιο χαλαρα εγινε το .......καλο:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 καλημερα,καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!! καλα ρε 3 βδομαδες ελειψα και αλλαξατε ολοι ρομ!! χαχαχαχα αυριο θα τη περασω σημερα δεν μπορω χαχαχα ;) καλως σας ξαναβρηκα :Dεπισης και καλως ηρθες Βασιλη:)οντως αξιζει τον κοπο,την εβγαλε και σε 2 εκδοσεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Μιας και με ξαναβάλατε στην πρίζα με το τουβλάκι (qteck 9000),να ρωτήσω μπάς και υπάρχει κανένα πρόγρμμα για να κάνει συνχρονισμό από mac.Το προγραματάκι που έχει ο υπολογιστής (mac) το βλέπει μόνο σαν μόντεμ... Ευχαριστώ... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 κατι ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν μπορω να θυμηθω,κανε μια αναζητηση στο google σε πρωτη φαση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 μπάς και υπάρχει κανένα πρόγρμμα για να κάνει συνχρονισμό από mac. http://www.sync-mac.com/ http://www.markspace.com/missingsync_windowsmobile.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 μπραβο!!!!!αψογος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Καταπληκτικό,,,,Σε ευχχαριστώ πολύ "athanaso77".. Το τουβλάκι δούλεψε.....χαχα.... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Καταπληκτικό,,,,Σε ευχχαριστώ πολύ "athanaso77".. Το τουβλάκι δούλεψε.....χαχα.... ααα... σαν πολλοι να μαζευτήκαμε εδώ!!! :):p:lol: Λέτε να μου τη δώσει και εμένα και να βγάλω από τη ναυθαλίνη το τουβλάκι μου?:D Το έχω στο κουτί του από τότε που αγόρασα το Htc Advantage αλλά και το Advantage τείνω να το χρησιμοποιώ ελάχιστα εώς καθόλου τώρα τελευταία :confused: Μάλλον θα με βόλευε το Asus eee 901 περισσότερο για τη χρήση που το θέλω... Αν το βγάλω από το κουτί του θα επανέλθω δριμύτερος!!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 βγαλε τον δεινοσαυρο και ελα εδω και εσυ:p(μια και ανεφερες το asus eee μου εκαναν δωρο σημερα ενα 900,μιλαμε για αφασια μηχανημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 βγαλε τον δεινοσαυρο και ελα εδω και εσυ:p(μια και ανεφερες το asus eee μου εκαναν δωρο σημερα ενα 900,μιλαμε για αφασια μηχανημα) λίγο off topic αλλά ψάχνω μια συσκευή για mobile internet... θεωρείς πως το eee 901 αξίζει τα χρήματά του ή να περιμένω το gigabyte m912 το οποίο είναι και tabletpc. Τώρα έχω 12' fujitsu amilo. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts