domal Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 ρε παιδια πως κανω update σε vista 1.- αν το τρεξω κατευθειαν με παει σε Βloader και δεν αναγρωριζει τον driver 2.- αν το βαλω σε Βloader μοδε (ασπρο και γραφει serial) den kanei tipota any helpppppp??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 καλυτερα αυτη την δουλεια να την κανεις σε xp,απεφυγε τα vista Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 πως φαινετε ο εμπειρος παιχτης...:Dπαθων και μαθων:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 δεν εχω υπολογιστη με xp !!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 τελικα την καταφερα (μπηκα στους xda και ξεστραβωθηκα !!):lol: καλα μιλαμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ σε σχεση με την μαμισια !!! :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 ;) δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα στα κινητα ,απτο να αλλαζεις ρομ ! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 παιδια εβαλα την tomas 7 και ολα καλα κατω δεξια στο today εχει μια σειρα πο εικονιδια , πως μπορω να προσθεσω δικα μου αν θελω ?? επισης εχετε βρει καποια καλα θεματα για vga για ολο κατι βλακειες βρισκω Τελος υπαρχει κανενας τροπος hack να αυξησουμε την φωτεινοτητα της οθονης ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Για φωτεινοτητα πηγαινε ρυθμισεις - system - backlight. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ναι βρε το ξερω αυτο , τοσα χρονια ppc εχω απλα λεω αν υπαρχει καποιο κολπακι για παραπανω φωτεινοτητα Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Mα ποσο παραπανω?!? Εγω το εχω στο τελευταιο που βγαζει φως,για οικονομια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 και για θεματα γραψε στο google, themes ppc vga και θα σου βγαλει sites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 παιδες βοηθηστε να πουλησει ενας φιλος το 9000 του,ειναι σε αψογη κατασταση !!, θα το εχω στα χερια μου τηλ αλλη βδομαδα για να του βαλω 6.1(ακομα εχει τα 5 πανω)200 ευρω το δινει.... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 και για θεματα γραψε στο google, themes ppc vga και θα σου βγαλει sites ρε παιδια δεν ειμαστε αρχαριοι , φυσικα και το εκανα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο, μιλαμε για high quality vga themes , καπου ειχα βρει παλια απλα δεν το θυμαμαι , αν καποιος γνωριζει κατι ..... Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 παιδες βοηθηστε να πουλησει ενας φιλος το 9000 του,ειναι σε αψογη κατασταση !!, θα το εχω στα χερια μου τηλ αλλη βδομαδα για να του βαλω 6.1(ακομα εχει τα 5 πανω)200 ευρω το δινει....θα το εχω υποψιν μου βασιλη αν ακουσω κατι,θα το επαιρνα εγω αλλα εχω 3 στο σπιτι και λεω μηπως ηταν υπερβολη ακομα ενα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 ρε παιδια δεν ειμαστε αρχαριοι , φυσικα και το εκανα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο, μιλαμε για high quality vga themes , καπου ειχα βρει παλια απλα δεν το θυμαμαι , αν καποιος γνωριζει κατι .....βρε δεν ειπα οτι εισαι αρχαριος:Oαπλα εδωσα την πηγη που βρισκω εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 θα το εχω υποψιν μου βασιλη αν ακουσω κατι,θα το επαιρνα εγω αλλα εχω 3 στο σπιτι και λεω μηπως ηταν υπερβολη ακομα ενα:p οχι και υπερβολη.:lol::lol::lol: μην το σκεφτεσε καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 θα το εχω υποψιν μου βασιλη αν ακουσω κατι,θα το επαιρνα εγω αλλα εχω 3 στο σπιτι και λεω μηπως ηταν υπερβολη ακομα ενα:p3;;;;;;;;;:blink:πλακα κανεις γιαννη ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 λοιπον παιδια πως μπορουμε να κανουμε να φαινεται το εικονιδιο της μπαταριας πανω αριστερα στην μπαρα ????? (ασχετο το βρηκα με την εγκατασταση του htc home !!) Ασχετο εχετε δοκιμασει το real vga μιλαμε το pda παιρνει ετνελως διαφορετικη profesional look !!!! 128dpi και ολα δουλευουν ρολοι !!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 3;;;;;;;;;:blink:πλακα κανεις γιαννη ε; και το ενα το εχει και σε ζελατινα!!!! :ninja: Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 και το ενα το εχει και σε ζελατινα!!!! :ninja: σφραγισμενο στο κουτι του,δεν το εχει ανοιξει ακομα.:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 3;;;;;;;;;:blink:πλακα κανεις γιαννη ε;με δωσαν στεγνα οι ρουφιανοι(βασιλης-δημητρης):Dακου....το ενα το δουλευω εγω,το αλλο η γυναικα μου και το τριτο ειναι σφραγισμενο και το εχω στην ντουλαπα για backup(για την κακια στιγμη):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 λοιπον παιδια πως μπορουμε να κανουμε να φαινεται το εικονιδιο της μπαταριας πανω αριστερα στην μπαρα ????? (ασχετο το βρηκα με την εγκατασταση του htc home !!) Ασχετο εχετε δοκιμασει το real vga μιλαμε το pda παιρνει ετνελως διαφορετικη profesional look !!!! 128dpi και ολα δουλευουν ρολοι !!!!ειχα δοκιμασει παλια μια ρομ real vga αλλα ηταν πολυ μικρα τα γραμματα-εικονιδια και τραβηξα καποια ζορια λογω πρεσβυωπιας:pαλλα ηταν ωραιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 με δωσαν στεγνα οι ρουφιανοι(βασιλης-δημητρης):Dακου....το ενα το δουλευω εγω,το αλλο η γυναικα μου και το τριτο ειναι σφραγισμενο και το εχω στην ντουλαπα για backup(για την κακια στιγμη):) οχι και σε δωσαμε ρε γιαννη απλα γνωστοποιησαμε στους συμφουριτες ποσο πολυ πορωμενος (με την καλη εννοια) εισαι με το 9000:lol::lol: οσο για το backup εγω συνηθως το κανω με καποιο προγραμμα:lol::lol:spb backup,sprite backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Χαίρομαι που βλέπω τόση κίνηση σε αυτό το θέμα, τόσον καιρό μετά το λανσάρισμα αυτής της συσκευής. Τι να πω, αυτό το ppc μου έχει μείνει απωθημένο, πάντα ήθελα να το αποκτήσω και πάντα κάτι στράβωνε. Ξέρω όμως ότι όταν ο φίλος μου lagoudakis αποφασίσει να πουλήσει το ένα από τα τρία, θα μου στείλει pm. :rolleyes: Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 παντος μπορεις να βρεις μεταχειρησμενα και σε καλη κατασταση και το καλυτερο σε καλη τιμη. οσο για τον γιαννη,δεν τον βλεπω να πουλαει καποιο απο τα 3 που εχει. να παρει και τεταρτο μπορει,να δωσει χλωμο το βλεπω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts