Guest lagoudakis Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 πολυ περιεργο!!!μηπως καποιο προγραμμα σου κανει την ζημια;δεν δοκιμαζεις ενα backup και hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Den einai logiko. Synithws den xreiazetai na kanoume kati gia na mas deixnei ta onomata pou exoume antistoixisei se kathe noumero. Ta onomata ta exeis sti syskevi i stin SIM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 τελικα λεω να περασω τα 6.1 που ακουω να λετε ολοι εδω μεσα,διαβασα στο xda και κατεβασα την tomal 7.7 αλλα φοβαμε να την περασω μια και δεν το εχω ξανακανει:cry:μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει να την περασουμε μαζι;να φερω το laptop μου και να κερασω καφε,lagoudaki;....μηπως;...μια και βλεπω οτι μενουμε κοντα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 και καλα θα κανεις!!!ειναι μακραν η καλυτερη ρομ κατα την γνωμη μου για το 9000,προσωπικα μου δουλευει υποδειγματικα(αντε Γιαννη μια βοηθεια στον ανθρωπο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Den einai logiko. Synithws den xreiazetai na kanoume kati gia na mas deixnei ta onomata pou exoume antistoixisei se kathe noumero. Ta onomata ta exeis sti syskevi i stin SIM? sthn sim ta exo ta onomata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Endexomenws sti sygkekrimeni ROM na einai by default peiragmeni i Registry etsi wste na min fainontai oi epafes sti SIM. Pigaine me ena registry editor (px Resco Registry i PHM Registry) kai des ean blepeis afto: HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone\ShowSIM = 1. ShowSIM=0 simainei disabled ShowSIM=1 simainei enabled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 τελικα λεω να περασω τα 6.1 που ακουω να λετε ολοι εδω μεσα,διαβασα στο xda και κατεβασα την tomal 7.7 αλλα φοβαμε να την περασω μια και δεν το εχω ξανακανει:cry:μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει να την περασουμε μαζι;να φερω το laptop μου και να κερασω καφε,lagoudaki;....μηπως;...μια και βλεπω οτι μενουμε κοντα:Oσου εστειλα με pm το τηλ μου,παρε με να το κανονισουμε για σημερα η αυριο,γιατι μετα θα ειμαι εκτος αθηνων για 2-3 μερες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 για να κάνω αναβάθμιση στο 9000 πρέπει στον υπολογιστή μου να έχω xp; H γινεται και από τα βίστα; Γιατί πέρσυ το καλοκαίρι που είχα δοκιμάσει δεν γινόταν από τα βίστα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Λοιπον παιδια μετα απο λιγες μερες χρησης της εκδοσης με την πολυ ram αποφασισα να γυρισω στην μακραν πληρεστερη 7.7. Δε λεω μετα απο καθε ρεσετ η μνημη κυμαινεται κοντα στα 26ΜΒ αλλα αυτο που με χαλαει (περα απο το οτι ουτε ηχους δεν εχει) ειναι η απουσια flashdisk και storage η οποια για διαφορες μικροεφαρμογες ειναι πολυ εξυπηρετικη.Δεν εχει MMS.Αν θελω 3ΜΒ-4ΜΒ για το προγραμμα MMS ,αλλα 2-3 για το MSN και αλλα 5 για τον Opera, βρασε τη μνημη της συσκευης. Αλλωστε μετα απο "Εξοπλιση" με λογισμικο, η αποκριση του πεφτει λιγο με αποτελεσμα να μην εχει διακριτη διαφορα απο αυτην του Ranju. Ελπιζω να βοηθησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 `καλα εκανες λεωνιδα και τα ειπες για να μην μπει καποιος στην διαδικασια αυτη και χανει τον χρονο του,συμφωνω απολυτα οτι η 7.7 ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη για τις συσκευες μας,τασο καλυτερα σε xp περνα ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 Hδη τελειωσα το στησιμο της 7.7 και απολαμβανω και παλι ολα οσα ο Ranju μας προσφερει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 και εγω σταθερα στην 7.7,μακραν οτι καλυτερο και σταθεροτερο εχει περασει απο το 9000 μου,και δουλευουν ολα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 επισης για να δουμε και αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2321067&posted=1#post2321067 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Εγώ πάλι γιατί νοιώθω παρείσακτος που έχω μείνει στην τελευταία του Jwright? :p Πλάκα πλάκα σκέφτομαι να το γυρίσω σε 5ρια... ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια cooked WM5 "αναβαθμισμένη", msn, remote, office και όσα παραπάνω έχουν τα WM6 (όσα καλούδια τουλάχιστον δουλεύουν και σε WM5); Ξέρω πως memory leak υπάρχει και στα WM5, είναι όμως τόσο τραγικό όσο στις cooked WM6; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ντροπη σου 2 φορες,μια για την ρομ που φορας και μια που θα γυρισεις στα 5:p:lol:δοκιμασε αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=376771 την ειχα για λιγο και πηγαινε καλα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 E oxi kai sta WM5 re paidia!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 σου εστειλα με pm το τηλ μου,παρε με να το κανονισουμε για σημερα η αυριο,γιατι μετα θα ειμαι εκτος αθηνων για 2-3 μερες ;)1000 ευχαριστω για τα 6.1,καμμια σχεση με πριν!!!!!!να σε ρωτησω και κατι που ξεχασα;ποιο ειναι καλυτερο να βαλω το destinator η το igo κατα την γνωμη σου;(καλα να περασεις εκει που πας):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 το destinator η το igo To Destinator exei (akoma) tous pio enimerwmenous xartes. Apla to iGO einai pio wraio san programma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ευχαριστω για την απαντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 καλησπερα σε ολους σας,αποφασισα να γραψω αν και διαβαζω το φορουμ του 9000 εδω και 3 μηνες για μια ερωτηση,εχω ενα 9000 εδω και 1 χρονο και επειδη δεν θελω να αλλαξω την συγκεκριμενη συσκευη με τιποτα επειδη μου αρεσει πολυ λεω να κανω το βημα για τα 6:O,απο οτι διαβασα εχουν διαφορα προς το καλυτερο απο τα 5,ακουω να λετε για την ρομ του ranju 7.7 σωστα;πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερα;lagoudakis και εγω κοντα σου μενω,να κερασω καφε;τι λες;:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 κατα την γνωμη μου και τα γουστα μου ειναι η καλυτερη αυτη την στιγμη(γενικα βγαζει καλες ρομ ο τυπος)θα δεις διαφορα ως προς την ταχυτητα σημαντικη,το μονο προβλημα ειναι οτι σε καμμια με 6 δεν δουλευει η βιντεοκληση(τουλαχιστον ακομα αν και το ψαχνουν),απλα ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367448 απλα να ειναι φορτισμενη η συσκευη σου και καλο ειναι να βγαλεις την σιμ και την καρτα σου οταν την περασεις,αντε καλη επιτυχια και καλως ηρθες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 τι να το κανω μονη μου;ουτε για αστειο:Dδηλαδη δεν εχει βοηθεια;:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 βρε c δεν ειναι δυσκολο:)να τα πουμε στο msn(ειναι στο προφιλ μου) και να το κανονισουμε απο βδομαδα;απλα δεν την γλυτωνεις με καφε,θα μου κανεις το τραπεζι στο καστελοριζο:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna70 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ok:D:Dthankssssssss:happy::happy::happy:τα λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 καλησπερα σε ολους σας,αποφασισα να γραψω αν και διαβαζω το φορουμ του 9000 εδω και 3 μηνες για μια ερωτηση,εχω ενα 9000 εδω και 1 χρονο και επειδη δεν θελω να αλλαξω την συγκεκριμενη συσκευη με τιποτα επειδη μου αρεσει πολυ λεω να κανω το βημα για τα 6:O,απο οτι διαβασα εχουν διαφορα προς το καλυτερο απο τα 5,ακουω να λετε για την ρομ του ranju 7.7 σωστα;πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερα;lagoudakis και εγω κοντα σου μενω,να κερασω καφε;τι λες;:rolleyes::rolleyes: καλησπερα ιωαννα.για να περασεις την rom απο 5αρια,βαζουμε το 9000 σε κατασταση bootloader και μετα το συνδεουμε με τον υπολογηστη και πρεπει πρωτα να περασεις ενα cab για να κανεις sim unlock,μετα θα τρεξεις ενα αλλο cab για την ext rom και μετα θα πρεπει να περασεις την rom που θελεις,την 7.7 και στο τελος θα περασεις και το radio το οποιο νομιζω ειναι το 1.18 αυτες ειναι οι κινησεις που πρεπει να κανεις. και φυσικα παντα σε κατασταση bootlaoder να ειναι το 9000. απλα παντα να ξερεις οτι μπορει να παει παντα κατι στραβα σε αυτες τις δουλειες. στο λεω να εχεις το νου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts