Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9000 (Imate Jasjar / Vodafone v1640 / Universal)

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Den einai logiko. Synithws den xreiazetai na kanoume kati gia na mas deixnei ta onomata pou exoume antistoixisei se kathe noumero. Ta onomata ta exeis sti syskevi i stin SIM?

Modpic.gif

τελικα λεω να περασω τα 6.1 που ακουω να λετε ολοι εδω μεσα,διαβασα στο xda και κατεβασα την tomal 7.7 αλλα φοβαμε να την περασω μια και δεν το εχω ξανακανει:cry:μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει να την περασουμε μαζι;να φερω το laptop μου και να κερασω καφε,lagoudaki;....μηπως;...μια και βλεπω οτι μενουμε κοντα:O

και καλα θα κανεις!!!ειναι μακραν η καλυτερη ρομ κατα την γνωμη μου για το 9000,προσωπικα μου δουλευει υποδειγματικα(αντε Γιαννη μια βοηθεια στον ανθρωπο)

Den einai logiko. Synithws den xreiazetai na kanoume kati gia na mas deixnei ta onomata pou exoume antistoixisei se kathe noumero. Ta onomata ta exeis sti syskevi i stin SIM?

sthn sim ta exo ta onomata.

• Administrators

Endexomenws sti sygkekrimeni ROM na einai by default peiragmeni i Registry etsi wste na min fainontai oi epafes sti SIM. Pigaine me ena registry editor (px Resco Registry i PHM Registry) kai des ean blepeis afto: HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone\ShowSIM = 1.

ShowSIM=0 simainei disabled

ShowSIM=1 simainei enabled

Modpic.gif

Guest lagoudakis
τελικα λεω να περασω τα 6.1 που ακουω να λετε ολοι εδω μεσα,διαβασα στο xda και κατεβασα την tomal 7.7 αλλα φοβαμε να την περασω μια και δεν το εχω ξανακανει:cry:μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει να την περασουμε μαζι;να φερω το laptop μου και να κερασω καφε,lagoudaki;....μηπως;...μια και βλεπω οτι μενουμε κοντα:O
σου εστειλα με pm το τηλ μου,παρε με να το κανονισουμε για σημερα η αυριο,γιατι μετα θα ειμαι εκτος αθηνων για 2-3 μερες ;)

για να κάνω αναβάθμιση στο 9000 πρέπει στον υπολογιστή μου να έχω xp; H γινεται και από τα βίστα; Γιατί πέρσυ το καλοκαίρι που είχα δοκιμάσει δεν γινόταν από τα βίστα.

Λοιπον παιδια μετα απο λιγες μερες χρησης της εκδοσης με την πολυ ram αποφασισα να γυρισω στην μακραν πληρεστερη 7.7.

Δε λεω μετα απο καθε ρεσετ η μνημη κυμαινεται κοντα στα 26ΜΒ αλλα αυτο που με χαλαει (περα απο το οτι ουτε ηχους δεν εχει) ειναι η απουσια flashdisk και storage η οποια για διαφορες μικροεφαρμογες ειναι πολυ εξυπηρετικη.Δεν εχει MMS.Αν θελω 3ΜΒ-4ΜΒ για το προγραμμα MMS ,αλλα 2-3 για το MSN και αλλα 5 για τον Opera, βρασε τη μνημη της συσκευης.

Αλλωστε μετα απο "Εξοπλιση" με λογισμικο, η αποκριση του πεφτει λιγο με αποτελεσμα να μην εχει διακριτη διαφορα απο αυτην του Ranju.

Ελπιζω να βοηθησα :)

Guest lagoudakis
`καλα εκανες λεωνιδα και τα ειπες για να μην μπει καποιος στην διαδικασια αυτη και χανει τον χρονο του,συμφωνω απολυτα οτι η 7.7 ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη για τις συσκευες μας,τασο καλυτερα σε xp περνα ρομ

Guest lagoudakis
και εγω σταθερα στην 7.7,μακραν οτι καλυτερο και σταθεροτερο εχει περασει απο το 9000 μου,και δουλευουν ολα:happy:

Εγώ πάλι γιατί νοιώθω παρείσακτος που έχω μείνει στην τελευταία του Jwright? :p

Πλάκα πλάκα σκέφτομαι να το γυρίσω σε 5ρια... ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια cooked WM5 "αναβαθμισμένη", msn, remote, office και όσα παραπάνω έχουν τα WM6 (όσα καλούδια τουλάχιστον δουλεύουν και σε WM5);

Ξέρω πως memory leak υπάρχει και στα WM5, είναι όμως τόσο τραγικό όσο στις cooked WM6;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Guest lagoudakis
ντροπη σου 2 φορες,μια για την ρομ που φορας και μια που θα γυρισεις στα 5:p:lol:δοκιμασε αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=376771 την ειχα για λιγο και πηγαινε καλα;)

σου εστειλα με pm το τηλ μου,παρε με να το κανονισουμε για σημερα η αυριο,γιατι μετα θα ειμαι εκτος αθηνων για 2-3 μερες ;)
1000 ευχαριστω για τα 6.1,καμμια σχεση με πριν!!!!!!να σε ρωτησω και κατι που ξεχασα;ποιο ειναι καλυτερο να βαλω το destinator η το igo κατα την γνωμη σου;(καλα να περασεις εκει που πας):)

καλησπερα σε ολους σας,αποφασισα να γραψω αν και διαβαζω το φορουμ του 9000 εδω και 3 μηνες για μια ερωτηση,εχω ενα 9000 εδω και 1 χρονο και επειδη δεν θελω να αλλαξω την συγκεκριμενη συσκευη με τιποτα επειδη μου αρεσει πολυ λεω να κανω το βημα για τα 6:O,απο οτι διαβασα εχουν διαφορα προς το καλυτερο απο τα 5,ακουω να λετε για την ρομ του ranju 7.7 σωστα;πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερα;lagoudakis και εγω κοντα σου μενω,να κερασω καφε;τι λες;:rolleyes::rolleyes:

Guest lagoudakis
κατα την γνωμη μου και τα γουστα μου ειναι η καλυτερη αυτη την στιγμη(γενικα βγαζει καλες ρομ ο τυπος)θα δεις διαφορα ως προς την ταχυτητα σημαντικη,το μονο προβλημα ειναι οτι σε καμμια με 6 δεν δουλευει η βιντεοκληση(τουλαχιστον ακομα αν και το ψαχνουν),απλα ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=367448 απλα να ειναι φορτισμενη η συσκευη σου και καλο ειναι να βγαλεις την σιμ και την καρτα σου οταν την περασεις,αντε καλη επιτυχια και καλως ηρθες:)

Guest lagoudakis
βρε c δεν ειναι δυσκολο:)να τα πουμε στο msn(ειναι στο προφιλ μου) και να το κανονισουμε απο βδομαδα;απλα δεν την γλυτωνεις με καφε,θα μου κανεις το τραπεζι στο καστελοριζο:lol::p

καλησπερα σε ολους σας,αποφασισα να γραψω αν και διαβαζω το φορουμ του 9000 εδω και 3 μηνες για μια ερωτηση,εχω ενα 9000 εδω και 1 χρονο και επειδη δεν θελω να αλλαξω την συγκεκριμενη συσκευη με τιποτα επειδη μου αρεσει πολυ λεω να κανω το βημα για τα 6:O,απο οτι διαβασα εχουν διαφορα προς το καλυτερο απο τα 5,ακουω να λετε για την ρομ του ranju 7.7 σωστα;πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερα;lagoudakis και εγω κοντα σου μενω,να κερασω καφε;τι λες;:rolleyes::rolleyes:

καλησπερα ιωαννα.για να περασεις την rom απο 5αρια,βαζουμε το 9000 σε κατασταση bootloader και μετα το συνδεουμε με τον υπολογηστη και πρεπει πρωτα να περασεις ενα cab για να κανεις sim unlock,μετα θα τρεξεις ενα αλλο cab για την ext rom και μετα θα πρεπει να περασεις την rom που θελεις,την 7.7

και στο τελος θα περασεις και το radio το οποιο νομιζω ειναι το 1.18

αυτες ειναι οι κινησεις που πρεπει να κανεις.

και φυσικα παντα σε κατασταση bootlaoder να ειναι το 9000.

απλα παντα να ξερεις οτι μπορει να παει παντα κατι στραβα σε αυτες τις δουλειες.

στο λεω να εχεις το νου σου.