zaxos1 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 μια μαγεία είναι τα μανάρια μου :D:D:D:D:Dοντως lepes!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Σορρυ ρε παιδια αλλα εχει καταντησει πολυ σπαστικο πραγμα η επιβεβαιωση με τις γατες στο rapidshare οπου εκανα λαθος ,δεν γινοταν ξανα μετα, μου εσπασε τα νευρα και το εκλεισα... Αν καποιος βιαζεται μπορει καλλιστα να δοκιμασει μονος του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 δεν εχεις αδικο!!μου τα εχουν κανει τουμπανα οι γατες:mad:μια φορα δεν το εχω πετυχει με την πρωτη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 μια μαγεία είναι τα μανάρια μου :D:D:D:D:Dμου αρεσει που τα εχεις βαλει και με σειρα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 δεν εχεις αδικο!!μου τα εχουν κανει τουμπανα οι γατες μια φορα δεν το εχω πετυχει με την πρωτη Δεν μου κάνει εντύπωση!Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από άνθρωπο που έχει το Excalibur για αβατάρ!!!!!:lol::lol::lol: Παρόλα αυτά δεν ξέρω ποιός σαδιστής το σκέφτηκε αυτό με τις γάτες αλλά που θα μου πάει?? Δεν θα τον πετύχω πουθενά???:shoot::hunter::whip::kill: @lepes: Εύγε!! Αυτό έχω να πω μόνο!!!!:D @Leolipop: Οκ, με την cache της Opera στη κάρτα, από πλευράς ταχύτητας είδες καμιά διαφορά?? Υ.γ: Για σένα lagoudaki επειδή τώρα θα ασχολείσαι με το νέο σου εργαλείο :dash::lol: αν έχεις την v9.5 της Opera πάτα opera:config στην γραμμή διεύθυνσης και θα σε βγάλει στις ρυθμίσεις και δες από εκεί τι επιλογές έχει (by zaharakis διότι έχω την 8.65 ακόμα). Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 λοιπον επειδη μου τα κανατε τσουρεκια με το s620 βγηκε το αβαταρ:pοσο για τον οπερα δεν το εχω βαλει ακομα(περιμενω την τελικη εκδοση) μετα απο ενα hard reset που τραβηξα την περασμενη εβδομαδα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Πιστευω ως εχει διαφορα στην ταχυτητα.Βασικα εχω θεσει την μνημη στα 20ΜΒ και ανοιγω απο το σπιτι με wifi οτι σελιδα κοιταω συνηθως μεσω GPRS και φροντιζω να γεμισει τα παντα απο εικονες. Οποτε βοηθαει πολυ, κατι το οποιο δεν θα μπορουσα να κανω με την μνημη της συσκευης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 καλησπερα σας,μολις μου εφεραν ενα xda,φυσικα ειναι αγγλικο θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορω να περασω τα ελληνικα;υπαρχει τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 παιδιά πείτε μου μια καλή ρομ να περάσω που να αφήνει αρκετή ελεύθερη ραμ. Επίσης υπάρχει touch flo για το 9000 ; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Τasosvel κοιτα ενα λινκ παραπανω, λεει οτι εχει γυρω στα 30ΜΒ ελευθερα. Metalman13 θα ακουσεις απο πολλους εδω οτι δεν αξιζει μια η ελληνικη μπροστα στις 6.1 εκδοσεις που υπαρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 συμφωνω παιδια αλλα το προβλημα μου ειναι οτι αυτον καιρο θελω την βιντεοκληση,νομιζω οτι τα 6.1 δεν εχει αν δεν κανω λαθος, και επισης τα αγγλικα μου δεν μπορω να πω οτι ειναι τελεια,δυστυχως οπου εψαξα και ρωτησα ολοι μου ειπαν οτι δεν θα μπορεσω να βαλω ελληνικα στο 9000 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 αν σου ειναι απαραιτητη η βιντεοκληση τοτε δεν μπορεις να πας στα 6.1(το παλευουν στο xda τα παιδια)παντως ειναι η μερα με την νυχτα με τα 5,την ελληνικη ρομ (5αρια) την εχει απο οσο ειμαι σε θεση να ξερω ο lagoudakis(κανει τα μπανια του στην σαντορινη τωρα:p )οσο για τα αγγλικα δεν ειναι τιποτα,βαλε την ελληνικη πρωτα και μετα απο καποιο διαστημα δοκιμασε τα 6.1 και θα καταλαβεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Metalman13 εχεις το ΠΜ σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Σε ευχαριστω και εσενα καθως και τον lagoudaki που μου το στειλατε,απλα θα το δουλεψω λιγο καιρο ετσι και μετα θα παω για 6.1 που οπως λετε ολοι σας ειναι καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metalman13 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Τasosvel κοιτα ενα λινκ παραπανω, λεει οτι εχει γυρω στα 30ΜΒ ελευθερα. Metalman13 θα ακουσεις απο πολλους εδω οτι δεν αξιζει μια η ελληνικη μπροστα στις 6.1 εκδοσεις που υπαρχουν.το εχω ριξει στο διαβασμα στο xda,κατα την γνωμη σου ποια ειναι η καλυτερη ρομ στα 6.1;του tomal 7.7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Εγω την εβαλα σημερα την αλλη εκδοση.Αυτο που παρατηρω μεχρι στιγμης ειναι οτι ουτε ηχους δεν εχουν μεσα. Το μεγαλυτερο νουμερο που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι 30,95ΜΒ ελευθερα με την ημερομηνια και τα μηνυματα στην today. Αυτο ομως που μου κανει μεγαλη εντυπωση ειναι η ταχυτητα πλοηγησης που σε σχεση με αυτη του Ranju ,ειναι 2-3 φορες μεγαλυτερη.Αμεση αποκριση σε ολες τις ενεργειες και περιπου 1s για να φορτωσει τον καταλογο windows. Ειναι εμφανες το ποσα λιγοτερα αρχεια εχει ο συγκεκριμενος καταλογος απο το μεγαλο μεγεθος της μπαρας για scroll στο πλαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=399320 αυτην λες φιλε leolipop;πες μας τις εντυπωσεις σου τις επομενες μερες,παντως τα 30 στην μνημη ειναι πολυ καλα!!δυσκολα θα πεσεις κατω απο 22-25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 το εχω ριξει στο διαβασμα στο xda,κατα την γνωμη σου ποια ειναι η καλυτερη ρομ στα 6.1;του tomal 7.7;προσωπικα πιστευω οτι η 7.7 ειναι η καλυτερη απο σταθεροτητα,δεν εχω κανενα παραπονο 15 μερες που την εχω,ολα δουλευουν μια χαρα,ας μας πουν και οι αλλοι την γνωμη τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Μεχρι στιγμης η 7.7 ειναι η πληρεστερη με την εννοια οτι ειναι γρηγορη,σταθερη και εχει αρκετα χρησιμα πραγματα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos1 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 οποτε μενουμε στην 7.7 μεχρι να δουμε κατι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 μια ερωτηση ρε παιδια γιατι οσο και να εψαξα δεν μπορεσα να βρω κατι.δεν μου βγαζει το ονομα αυτου που με καλει.βγαζει μονο τον αριθμο.ειναι θεμα καποιας ρυθμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 μια ερωτηση ρε παιδια γιατι οσο και να εψαξα δεν μπορεσα να βρω κατι.δεν μου βγαζει το ονομα αυτου που με καλει.βγαζει μονο τον αριθμο.ειναι θεμα καποιας ρυθμισης?αν εχεις στις επαφες σου το ονομα με το τηλεφωνο κανονικα δεν πρεπει να εχεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Φιλοι μου μια παρακληση!! αν μπορει καποιος να μου στειλει ενα εμαιλ με τα κουδουνισματα των windows και κανενα αλαρμ γιατι δεν εχει και πολλα μεσα. leolipop@gmail.com μια παρατηρηση οτι με ανοιχτο το messenger ειμαι στα 22ΜΒ ελευθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 WM6 sounds.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 αν εχεις στις επαφες σου το ονομα με το τηλεφωνο κανονικα δεν πρεπει να εχεις προβλημα εχω τα ονοματα κανονικα στα τηλ αλλα μονο αριθμο μου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts