Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 einai symbath gia to xda exec auth h rom? Nai einai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_ath Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 θα σου ελεγα να διαγραψεις την συνεργασια απο το active και απο το pc και απο το 9000 και να την κανεις ξανα;) Το έκανα και έπιασε:happy: Το διάβασμα συνεχίζεται: 71 σελίδα:!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Το έκανα και έπιασε:happy: Το διάβασμα συνεχίζεται: 71 σελίδα:!::!::!::!:ωραια:)καλα πας,μεχρι το βραδυ θα εχεις φτασει στα μισα:Dσοβαρα τωρα,μακαρι να εκαναν ολοι αυτο που κανεις εσυ,θα μου πεις βεβαια ειναι κουραστικο αλλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_ath Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 ωραια:)καλα πας,μεχρι το βραδυ θα εχεις φτασει στα μισα:Dσοβαρα τωρα,μακαρι να εκαναν ολοι αυτο που κανεις εσυ,θα μου πεις βεβαια ειναι κουραστικο αλλα..... Μόνο κουραστικό?:p Πέρασα και τα πρώτα προγράμματα. Spb Pocket plus(Sd) kai Spb Mobile shell. καθώς και microsoft reader(Sd-δεν μου το βγάζει στα προγράμματα και δεν μπορώ να κάνω activation:() HandySwitcher(Sd), macromedia flash player Active X(Sd). Αλλά το πρόβλημα μου ακόμα δεν μπορώ να στείλω mms (όχι δεν είμαι ξανθιά:mad:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 μηπως εχεις αλλαξει εσυ η ο προηγουμενος κατοχος κατα λαθος τις ρυθμισεις;:Oγια δοκιμασε να τις περασεις απο την αρχη αφου τις σβησεις πρωτα απο εδω http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html (ειναι οι ιδιες,ας λεει 9090)επισης μια αλλη λυση πιο ευκολη ειναι να βαλεις μια καρτα σιμ αλλου παροχου απο αυτον που εχεις και μετα να βαλεις την δικια σου για να ξαναπεραστουν αυτοματα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 παιδια εχω το vodafone v1640 με περασμενα wmb 06 μπορω να περασω ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 μπορεις αλλα οχι με 6αρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 χμ τοτε?πρεπει να περασε 05 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 δυστυχως η ευτυχως:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 και ποια ρομ για εσας ειναι η καλυτερη να περασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 δεν ξερω ποια εχεις πανω τωρα;αν θελεις ελληνικα οπωσδηποτε τοτε δεν εχεις πολλες επιλογες,μονο μια και με 5,στα 6αρια υπαρχουν 4-5 αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν τα πανε και πολυ καλα με την μνημη οσες δοκιμασα και δεν παιζει η βιντεοκληση σε καμμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 δεν ξερω ποια εχεις πανω τωρα;αν θελεις ελληνικα οπωσδηποτε τοτε δεν εχεις πολλες επιλογες,μονο μια και με 5,στα 6αρια υπαρχουν 4-5 αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν τα πανε και πολυ καλα με την μνημη οσες δοκιμασα και δεν παιζει η βιντεοκληση σε καμμια αααααα:) θέλω κι εγώ ξανά 9000 :) χεχε Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 rom version 2.00.02 WWE , radio 1.09.00 επισης καπου διαβαζα πως στα PPC δεν γινετε να κλεισουν , στο s200 ομως κρατωντας πατημενο το ον/off για 5 περιπου δευτερα εκλεινε κανονικα η συσκευη με προειδοποιουσε πως θα σβηστει και παταγα οκ!στο 9000 υπαρχει καποιο προγραμμα εστω? με το θεμα της μπαταριας τη κανετε?εχετε παρει τη μεγαλη με το αλλο καπακι?υπαρχει καποια μεγαλυτερη στο ιδιο μεγεθος με την εργοστασιακη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 απ όσο ξέρω η μεγάλη μπαταρία είναι αρκετά μεγαλύτερη και σε μέγεθος. Γύρω στη μια μιση με δυο μέρες έβγαζε σε εμένα όταν το είχα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 σημερα ειναι η πρωτη του μερα για μενα θελω να το δω! στο 9100 κραταγε με 1~2 ωρες wifi με το ζορι 24 ωρες! στο s200 με 5 ωρες περιπου wifi κραταγε ενα 3ημερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 καλά με το WI-FI ανοιχτό η μπαταρία του φεύγει πολύ γρήγρα , μην ξεχνάς οτι έχει πολύ μεγαλύερη οθόνη και από το 9100 και από το s200. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 χμ,σε ευχαριστω θα περιμενω καποιον να μου πει για τη version!ωστοσο απο πισω γραφει Htc PU 10 ονομαζετε και ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 rom version 2.00.02 WWE , radio 1.09.00 επισης καπου διαβαζα πως στα PPC δεν γινετε να κλεισουν , στο s200 ομως κρατωντας πατημενο το ον/off για 5 περιπου δευτερα εκλεινε κανονικα η συσκευη με προειδοποιουσε πως θα σβηστει και παταγα οκ!στο 9000 υπαρχει καποιο προγραμμα εστω? με το θεμα της μπαταριας τη κανετε?εχετε παρει τη μεγαλη με το αλλο καπακι?υπαρχει καποια μεγαλυτερη στο ιδιο μεγεθος με την εργοστασιακη?το 9000 δεν κλεινει ποτε με το on-off,μπαταρια εγω εχω την μεγαλη (3800),εχει ογκο βεβαια αλλα μου βγαζει 3 μερες με φουλ χρηση καθημερινα ενω με την δικια του με την ιδια χρηση εβγαζα 1 μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 δεν υπάρχει καμια αλλη μπαταρία που να είναι λίγο μεγαλύτερη σε χωρητικότητα και να μην έχει μεγαλύτερο μέγεθος ;; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 για την ρομ που εχω καμια γνωμη? στο ebay βρηκα 3200mah γυρω στα 15 ευρώ και με 30 4800 mah την 4800 την εχει δει κανεις?ειναι ποιο μεγαλη απο την 3200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 4800 ; για λαπτοπ είναι χεχε:) Πάντως μια πιο μεγάλη που είχα πάρει για το 2020ι δεν μου δούλευε σωστα . Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 47 εκατοστα υψος εχει ο καναπες στο σαλονι μας και κατω εχει η μανα μου χοντρο χαλι πανακριβο απο την προικα της....και εσπασε η οθονη του παλι που επεσε απο το καναπε στο χαλι....ουτε 20 μερες δεν την ειχα που την αλλαξα και ξαναεσπασε....τι να πω.... :angry: :angry: :angry: :angry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 δεν υπάρχει καμια αλλη μπαταρία που να είναι λίγο μεγαλύτερη σε χωρητικότητα και να μην έχει μεγαλύτερο μέγεθος ;;http://www.batteries.gr/advanced_search_result.php?keywords=qtek+9000&search_in_description=1&osCsid=c3ba324cb93da0a741df678c90393175&x=5&y=10η 2600 ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 xrisimopiei kaneis to kinito me to programma tis wind 3,5euro /mina aperioristo internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 xrisimopiei kaneis to kinito me to programma tis wind 3,5euro /mina aperioristo internet; Exoun anaferthei polla parapona apo xristes pou tous irthan yperogkoi logariasmoi parolo pou ekana xrisi to sygkekrimeno programma. Psaksto ligo prwta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts